AVM CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : AVM CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 809.502.612

Publication

28/10/2013
ÿþMO Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

MIL/65EL

'f1-7 0 Cr 2013

Griffie

11111l11111111j111§11111111

Ondernemingsnr : 0809.502.612

Benaming

(voluit) : AVM CONSULT

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Tervuursesteenweg 208 -1820 Steenokkerzeel

(volledig adres)

Onderwerp akte : Kapitaalverhoging - wijziging statuten

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering d.d. 27 september 2013 blijkt dat de vergadering onder meer volgende besluiten heeft genomen:

- Verhoging van het kapitaal van de vennootschap met zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17,550,00) EUR om het te brengen van duizend (1.000,00) EUR op achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) EUR door , inbreng in geld, mits creatie en uitgifte van duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/duizend achthonderd vijfenvijftigste (1/1.855ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, welke aandelen worden uitgegeven tegen de prijs van tien (10,00) EUR per aandeel, hetzij tegen de globale prijs van zeventienduizend vijfhonderd vijftig (17.550,00) EUR. Alle aandelen zijn te volstorten door inbreng in geld.

Deze duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuw gecreëerde aandelen zijn van dezelfde aard en geven dezelfde rechten en voordelen als de reeds bestaande aandelen en zullen delen in de winsten pro rata temporis vanaf het huidig boekjaar,

Op de kapitaalverhoging wordt ingeschreven door mevrouw Aimée Van Meensel, die inschrijft op de totaliteit van de duizend zevenhonderd vijfenvijftig (1.755) nieuw gecreëerde aandelen. Het bedrag van de kapitaalverhoging zal worden volstort overeenkomstig de behoeften van de vennootschap.

- Wijziging van artikel 5 van de statuten teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met voormelde , kapitaalverhoging als volgt:

"Artikel 5. Kapitaal

Het kapitaal van de vennootschap, dat geheel geplaatst is, bedraagt achttienduizend vijfhonderd vijftig (18.550,00) EURO en is verdeeld in duizend achthonderd vijfenvijftig (1855) aandelen, zonder nominale waarde,"

- Enerzijds wijziging van artikel 11, §2 en §3 van de statuten inzake de ontbinding en vereffening en anderzijds toevoeging van een §4, teneinde dit artikel in overeenstemming te brengen met de gewijzigde wetgeving in dit kader, als volgt:

"§ 2, Aanstelling van vereffenaars

Met het oog op de vereffeningsactiviteiten benoemt de algemene vergadering één of meer vereffenaars, bepaalt hun bevoegdheden en vergoedingen, stelt de wijze vast waarop zij de vennootschap kunnen vertegenwoordigen en verbinden en geeft aan hoe zij de vereffening tot een goed einde moeten brengen. Worden er geen vereffenaars aangesteld, dan zijn de zaakvoerders, die ingevolge de ontbinding

automatisch uittredend zijn, van rechtswege vereffenaars.

De vereffenaars treden pas in functie nadat de voorzitter van de rechtbank is overgegaan tot de bevestiging of homologatie van hun benoeming.

De vereffenaars handelen alsdan namens de vennootschap in vereffening op dezelfde wijze als wanneer zij optraden in hun hoedanigheid van zaakvoerder, en hebben de bevoegdheden om de verrichtingen te stellen opgesomd in de artikelen 186, 187 en 188 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat zij daartoe voorafgaandelijk door de algemene vergadering moeten toe worden gemachtigd. Hun aanstelling geldt, behoudens ontslag door de algemene vergadering of door hen aangeboden voor onbepaalde duur tot de beëindiging van hun opdracht, Zijn er meerdere vereffenaars, dan vormen zij een college dat beraadslaagt en besluiten neemt volgens de gewone regels van de vertegenwoordigende raden.

§ 3. Verdeling van het vereffeningsresultaat

Vooraleer de vereffening wordt gesloten, leggen de vereffenaars, een advocaat, een notaris dan wel een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

zaakvoerder van de vennootschap bij eenzijdig verzoekschrift overeenkomstig de artikelen 1025 en '

volgende van het Gerechtelijk Wetboek het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende categorieën van schuldeisers voor akkoord voor aan de rechtbank van het arrondissement waarbinnen de vennootschap op het ogenblik van de indiening van dit eenzijdig verzoekschrift haar zetel heeft. Voormeld verzoekschrift mag worden ondertekend door de vereffenaar(s), door een advocaat, door een notaris dan wel een zaakvoerder van de vennootschap.

De nettowinst van de vereffening, na aanzuivering van alle schulden van de vennootschap, of na consignatie van de nodige gelden om die te voldoen, wordt door de vereffenaars onder de vennoten verdeeld naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten, nadat, indien nodig, de aandelen op een gelijke voet worden gesteld, ofwel door aanrekening van de nog openstaande bedragen op de aandelen waarop in minder mate is gestort, ofwel door vooruitbetaling ten bate van de aandelen waarop in hoger mate , is gestort, tot beloop van het verschil.

§ 4. Ontbinding en vereffening in één akte

In afwijking van voorgaande paragrafen kan een ontbinding en vereffening in één akte plaatsvinden indien voldaan is aan de wettelijke voorwaarden daartoe."

- Toevoeging van een nieuw artikel aan de statuten inzake de samenloop dat luidt als volgt:

"Artikel 12. Samenloop

Alle vorderingen die bestaan tussen de vennoten en/of de zaakvoerders enerzijds en de vennootschap anderzijds maken het voorwerp uit van nettingovereenkomsten, zoals voorzien in de wet van 15 december 2004 betreffende financiële zekerheden en houdende diverse fiscale bepalingen inzake zakelijke zekerheidsovereenkomsten en leningen met betrekking tot financiële instrumenten, en zullen dus in geval van samenloop gecompenseerd worden ten titel van schuldvergelijking."

Opgesteld te Steenokkerzeel op 27 september 2013

Getekend: Aimée Van Meensel, zaakvoerder

Voor-gduden aan flet Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 28/10/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVM CONSULT

Adresse
TERVUURSESTEENWEG 208 1820 STEENOKKERZEEL

Code postal : 1820
Localité : STEENOKKERZEEL
Commune : STEENOKKERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande