AVNET EUROPE

Divers


Dénomination : AVNET EUROPE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 464.298.616

Publication

06/03/2014
ÿþVoor-

behoudr

aan he

B2igisc

Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

\\MINIUM :IFI.IF. e;8;u'L320rjec1L4

Ondernemingsar : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Ontslag van General Manager en intrekking volmachten - Sluiting filiaal (bijkantoor)

A) Uittreksel uit de besluiten van de zaakvoerders, d.d. 1 juli 2013:

. Op 1 juli 2013 hebben de zaakvoerders van de Vennootschap besloten:

1. Om het ontslag van de heer Henry Kensall Godwin als General Manager van het filiaal van Dubai, te aanvaarden en om diens Volmacht, toegekend op 1 maart 2012, in te trekken met onmiddellijke ingang.

2. Om de intrekking van de Volmacht van de heer Christopher Green met ingang vanaf 4 juni 2013 te bekrachtigen.

B) Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d.d. 6 februari 2014:

AANGEZIEN de zaakvoerders een filiaal (bijkantoor) in Dubai hebben, dat geregistreerd is en bestaat onder the wetten en regelgeving van de 'Dubai Technology and Media Free Zone Authority (DTMFZA)', en handelt over de naam Avnet Technology Solutions, met licentie nummer 16138 (het "Filiaal").

Na voorlezing van de agenda en na beraadslaging, worden de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen aangenomen door de zaakvoerders:

Sluiting van het Filiaal in Dubai

De zaakvoerders besluiten met eenparigheid van stemmen om het Filiaal zo snel mogelijk te sluiten omwille van het feit dat de Vennootschap geen verdere handelsactiviteiten meer heeft in Dubai, noch de intentie heeft om zulke activiteiten te ontwikkelen in Dubai in de toekomst. Vanaf dat ogenblik heeft de Vennootschap bijgevolg geen wettelijk vestigingsadres meer nodig in Dubai en is het dus in het belang van de Vennootschap ondermeer om redenen van kostenbesparking en administratieve vereenvoudiging om het Filiaal te sluiten.

De zaakvoerders besluiten om de vereisten van Sectie 8 van de Dubai Technology and Media Free Zone Vennootschapsregelgeving 2003 te aanvaarden en uit te voeren.

De zaakvoerders besluiten bovendien om volmacht te geven aan ieder van de zaakvoerders, evenals aan Bea Hendrickx, Stéphanie Damien en elke advocaat of paralegal van NautaDutilh, allen woonstkeuze doend voor deze doeleinden op de zetel van de Vennootschap, iedere individueel handefend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van aile stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persa(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Karolien Boghe

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: originele volmacht verleend door de vennootschap, d.d. 19 februari 2014.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/03/2014
ÿþMop Worp 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 11111111!111j11111610j1111111111 BRUSSEL

aan het 2 5 FEB 2014

Belgisch Staatsblac Griffie





Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Vervanging vaste vertegenwoordiger van een statutaire zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de statutaire zaakvoerders, d.d. 31 januari 2014:

NA BERAADSLAGING NEMEN DE STATUTAIRE ZAAKVOERDERS BIJ AFZONDERLIJKE STEMMING EN MET EENPARIGHEID VAN STEMMEN DE VOLGENDE BESLISSINGEN

1. De statutaire zaakvoerders nemen kennis van, en voor zover als nodig verlenen goedkeuring aan de beslissing van het college van zaakvoerders van Tenva Financial Management BVBA, met maatschappelijke zetel te Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem en ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder het nummer 0475.638.312, d.d, 31 januari 2014 om de heer Eric Dieu als vaste vertegenwoordiger van de statutaire zaakvoerder van de Vennootschap te vervangen door mevrouw Beate Reimann, geboren op 22 augustus 1970 te Dinslaken (Duitsland), met domicilie te 3080 Tervuren, Pachthofstraat 35, en dit met ingang vanaf 31 januari 2014.

2. De statutaire zaakvoerders beslissen bovendien om volmacht te geven aan Mr. Maxime Colle, Mr. Karolien Boghe en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke cf nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/03/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/02/2014
ÿþ Mud eit d 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~-<

~ d FEB 2014.

USSELeiffie

*14045539*

ICI

11

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting filiaal (bijkantoor) - intrekking machten Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d,d., 2 januari 2014:

OVERWEGENDE DAT, de zaakvoerders een filiaal (bijkantoor) hebben opgericht in het Koninkrijk Saudi-Arabië, met buitenlandse investeringslicentie nummer 2031068052, gelegen te Olaya Main Street, Burj Al Rabea Bldg, 3de verdieping, kantoor nr. 301, postbus 53767, Riyadh 11593 (het "Filiaal").

Na voorlezing van de agenda en na beraadslaging, worden de volgende besluiten met eenparigheid van stemmen aangenomen door de zaakvoerders van de Vennootschap:

1 Sluiting van het filiaal (bijkantoor) in Riyadh

De zaakvoerders besluiten unaniem om het Filiaal zo snel mogelijk te sluiten omwille van het feit dat de Vennootschap geen verdere handelsactiviteiten meer heeft in Riyadh, noch de intentie heeft zulke activiteiten te ontwikkelen in Riyadh naar de toekomst toe. Vanaf dat ogenblik zal de Vennootschap bijgevolg geen wettelijke vestigingseenheid meer nodig hebben in. het Koninkrijk Saudi-Arabië en is het dus in het belang van de Vennootschap, onder meer om redenen van kostenbesparing en administratieve vereenvoudiging, om het Filiaal te sluiten.

2. Intrekking van machten

De zaakvoerders besluiten om alle machten die werden verleend aan de heer Emad Abu Jazar tijdens de vergadering van de zaakvoerders van 1 maart 2012 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni 2012, in te trekken met ingang van de eerste van de volgende data; (i) de datum waarop alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten met betrekking tot de sluiting van het Filiaal zijn vervuld en het Filiaal onder het recht van het Koninkrijk Saudi-Arabië als gesloten zal zijn beschouwd; of (ii) 31 maart 2014.

3, Volmacht

De zaakvoerders besluiten bovendien om volmacht te geven aan ieder van de zaakvoerders, evenals aan Bea Hendrickx, Stéphanie Damien en iedere advocaat of paralegal van NautaDutilh, allen woonstkeuze doend voor deze doeleinden op de zetel van de Vennootschap, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/02/2014 - Annexes du Moniteur belge

31/01/2014
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

ems5t

'2 Je 2014

Griffie

Ondememingsnr :0464.298.616

Benaming (voluit) :AVNET EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm ; commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte : DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op zevenentwintig december tweeduizend dertien, door Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris te Brussel, die aan het slot de volgende registratiemelding draagt

« Geregistreerd negen bladen geen renvooien op het 2de registratiekantoor van JETTE op 13 januari 2014. Boek 72 blad 67 vak l. Ontvangen vijftig euro (¬ 50,00) (getekend) Wim ARNAUT, Adviseur a.i. »

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen AVNET EUROPE waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 4 van de statuten zoals: opgenomen in de nieuwe tekst van statuten.

2° Aanvaarding van nieuwe statuten van de Vennootschap, ten einde deze in overeenstemming te brengen." met het Wetboek van vennootschappen en de voormelde beslissing inzake de wijziging van het;' maatschappelijk doel van de Vennootschap. Een uittreksel van de statuten luidt als volgt:

NAAM

De vennootschap heeft de vorm van een Commanditaire Vennootschap op Aandelen,

Zij draagt de benaming "Avnet Europe".

DUUR

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

ZETEL

De vennootschap is gevestigd te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

DOEL

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, de verkoop, op de markt brengen en verdeling van hardware en software alsook van elektronische en elektromechanische onderdelen, persona! computers ("PC') en met PC verbonden producten en in het algemeen alle materialen of benodigdheden voor computers en het verschaffen van bijkomende diensten zoals, onder andere, het afleveren van vergunningen, programmeren en onderhoud van haar producten,

De vennootschap heeft eveneens tot doel, in België en in het buitenland, de ontwikkeling en de centralisering, ten voordele van vennootschappen die behoren tot de groep waartoe zij behoort, van publiciteit, informatieverlening en -verzameling, verzekering en herverzekering, wetenschappelijk onderzoek, betrekkingen: met de nationale en internationale autoriteiten, alsook de centralisering van werkzaamheden op het gebied vang boekhouding, administratie en informatica, de centralisering van de financiële handelingen en van het dekken;: van de risico's die voortvloeien uit de schommelingen van de wisselkoersen, met inbegrip van herfacturatie en;i factoring, alsmede alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de vennootschappen van de groep.

De vennootschap mag, middels een delegatie van bijzondere bevoegdheden, lasthebbers, agenten en commissionairs aanduiden om de vennootschap te vertegenwoordigen tegenover derden binnen de perken van'' de hen toegekende bevoegdheden.

' De vennootschap mag, in België en in het buitenland, alle roerende of onroerende goederen, materialen en.

benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle; commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met haar doel. Zij mag zich borg stellen of zakelijke of persoonlijke zekerheden ' verlenen ten voordele van vennootschappen of particulieren, en dit in de meest ruime zin.

Op de laatste bla van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

111111

*14030751

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

ln het algemeen mag de vennootschap alle cotirdinatieactiviteiten verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële eigendommen die er betrekking op hebben.

De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen, Deze lijst is exemplatief en niet beperkend

Het doel van de vennootschap mag worden uitgebreid of beperkt door middel van een wijziging van de statuten, overeenkomstig de voorwaarden voorzien in het Wetboek van vennootschappen.

KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljard zesentwintig miljoen driehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig euro en negentien cent (EUR 1.026,395.225,19).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdvijftien miljoen zevenhonderdachtentachtigduizend vierhonderdzeventwintig (115.788.427) volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/115.788.427ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 115.788.427. De aandelen genummerd van 1 tot 3.109.739 en 113.235.547 tot 115.788.427 zijn niet stemgerechtigd en geven recht op een preferent dividend zoals bepaald in artikel 31 van de statuten.

BEHERENDE EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten staan hoofdelijk en onbeperkt in voor alle verbintenissen van de vennootschap. Beherend vennoot zijn deze vermeld in de akte de dato veertien juni tweeduizend en twee, of deze die nadien in die hoedanigheid tot de vennootschap toetreden, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad.

De stille vennoten staan voor de schulden en verliezen van de vennootschap slechts in tot het beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur stellen.

BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING

BENOEMING - ONTSLAG - VACATURE

a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van .

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'renva Financial Management;

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Avnet Holding Europe;

die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en mede te delen dat niets zich hiertegen verzet.

b. De zaakvoerder(s) worden benoemd door een buitengewone algemene vergadering, ten overstaan van een notaris en met inachtneming van de vereisten voor statutenwijziging. Bij benoeming van een bijkomende zaakvoerder is de instemming van de andere zaakvoerder(s) vereist,

c. De statutaire zaakvoerder(s) kan (kunnen) te allen tijde zelf ontslag nemen. De opdracht van de zaakvoerder kan slechts worden herroepen bij rechterlijke uitspraak op vordering daartoe ingesteld door de algemene vergadering op grond van wettige redenen, De algemene vergadering dient daartoe met unanimiteit te beslissen waarbij de zaakvoerder niet aan de stemming mag deel nemen. De zaakvoerder blijft zijn functie verder vervullen tot dat zijn afzetting bij een in kracht van gewijsde gegane rechterlijke beslissing is uitgesproken.

d. Een zaakvoerder is verplicht na zijn ontslag zijn opdracht verder te vervullen totdat redelijkerwijze in zijn vervanging kan worden voorzien.

ln dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de vaste benoeming doen van een nieuwe zaakvoerder. Deze doet de tijd uit van zijn voorganger.

e. In het geval de vennootschap bestuurd wordt door meer dan één zaakvoerder, zal het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting bij rechterlijke beslissing of de vacature van de opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, in hoofde van één onder hen, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden doch zal de vennootschap voortgezet worden onder het bestuur van de overblijvende zaakvoerder(s). ln het geval het overlijden, de onbekwaamverklaring, de ontbinding, het ontslag, de afzetting of de vacature plaatsheeft in hoofde van alle zaakvoerders, wordt er gehandeld zoals in de hierna volgende alinea beschreven.

ln het geval de vennootschap bestuurd wordt door slechts één zaakvoerder, zal zijn overlijden, onbekwaamverklaring, ontbinding, ontslag, afzetting bij rechterlijke beslissing of vacature van zijn opdracht van zaakvoerder om welke reden ook, niet tot gevolg hebben dat de vennootschap wordt ontbonden, doch zal hij van rechtswege worden opgevolgd door de eventueel in deze statuten aan te wijzen opvolger-zaakvoerder, op voorwaarde dat deze, in voorkomend geval, aanvaardt toe te treden tot de vennootschap als ' gecommanditeerde (beherende) vennoot.

Indien een zaakvoerder een rechtspersoon is, leidt de fusie, de omvorming of elke andere vorm van vennootschapsrechtelijke reorganisatie waarbij de rechtspersoonlijkheid van de zaakvoerder krachtens het

" toepasselijk recht voortgezet wordt, niet tot het ontslag of de vervanging van de zaakvoerder.

L De benoeming van de zaakvoerder(s) en zijn (hun) ambtsbeëindiging wordt openbaar gemaakt door neerlegging in het vennootschapsdossier ter griffe van de rechtbank van koophandel van een uittreksel uit het besluit en van een afschrift daarvan bestemd om in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad te worden

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perse(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

bekendgemaakt. Uit die stukken moet in ieder geval blijken of de personen die de vennootschap vertegenwoordigen, de vennootschap ieder afzonderlijk, dan wel gezamenlijk verbinden.

INTERN BESTUUR

De zaakvoerder of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, iedere zaakvoerder afzonderlijk, is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er twee of meer zaakvoerders zijn, kunnen de zaakvoerders de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet warden tegengeworpen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, dan neemt deze aile beslissingen naar eigen inzicht.

Ingeval er twee of meer zaakvoerders zijn, dan kan ieder van de zaakvoerders afzonderlijk alle beslissingen nemen naar eigen inzicht, behoudens de bevoegdheden of handelingen waar de wet of de statuten voorzien dat de zaakvoerders gezamenlijk moeten beslissen.

ledere zaakvoerder kan, waar nodig, door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem te vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen of in te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaakvoerder vertegenwoordigen.

De beslissingen van de zaakvoerder of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, van iedere zaakvoerder afzonderlijk, worden vastgesteld door notulen, desgevallend digitaal ondertekend door de zaakvoerder(s) die de beslissing heeft (hebben) genomen.

De afschriften en uittreksels van deze notulen worden ondertekend door de zaakvoerder of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, door één van de zaakvoerders. Deze bevoegdheid kan worden opgedragen aan een lasthebber.

EXTERNE VERTEGENWOORDIGINGSMACHT- HANDTEKENINGSBEVOEGDHEID

De zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in alle handelingen in en buiten rechte.

Zo er meerdere zaakvoerders zijn, wordt de vennootschap in en buiten rechte eveneens vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder afzonderlijk handelend.

De zaakvoerder(s) moeten ten aanzien van derden geen bewijs van een voorafgaand besluit van de zaakvoerder(s) leveren.

BIJZONDERE VOLMACHTEN

De zaakvoerder of, indien er twee of meer zaakvoerders zijn, iedere zaakvoerder afzonderlijk, kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd, De gevolmachtigden verbinden de vennootschap binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerder(s) in geval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING

Er wordt ieder jaar een algemene vergadering gehouden op de tweede dinsdag van de maand december om 10 uur. Indien deze dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerst daarop volgende werkdag gehouden.

De algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap of in een andere plaats aangewezen in de oproeping.

DEELNEMING AAN DE VERGADERING - VERTEGENWOORDIGING

a. Aandeelhouders zonder stemrecht en obligatiehouders hebben het recht aan de algemene vergadering deel te nemen met raadgevende stem. In de gevallen bepaald bij artikel 481 van het Wetboek van ' Vennootschappen hebben zij gewoon stemrecht.

b. Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke aandeelhouder op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde, al dan niet aandeelhouder.

De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerijk Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering.

Sterkmaking voor een afwezige aandeelhouder en handelen bij wijze van zaakwaarneming of naamlening is verboden.

STEMRECHT

a. Er zijn stemgerechtigde en niet stemgerechtigde aandelen. Elk stemgerechtigd aandeel heeft recht op één stem.

b. Wanneer één of meer aandelen aan verscheidene personen toebehoren in onverdeeldheid of aan een rechtspersoon met een collegiaal orgaan van vertegenwoordiging, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten ten aanzien van de vennootschap slechts uitgeoefend worden door een enkele persoon die daartoe schriftelijk is aangewezen door alle gerechtigden. Zolang zodanige aanwijzing niet gedaan is, blijven alle aan de aandelen verbonden rechten geschorst.

c. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan wordt de uitoefening van het aan dat aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker.

d. Bj betwisting van iemands bevoegdheid om aan de vergadering deel te nemen, wordt over alle punten van de agenda tweemaal gestemd met inachtneming eerst van het ene dan van het andere standpunt. BOEKJAAR

Op de laatste blz. van Luik S vermelden: Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden a"dn het Belgisch Staatsblad

EijIagen bij hei Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

moa 11.1

Het boekjaar van de vennootschap gaat telkens in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

BESTEMMING VAN DE WINST - RESERVE

Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste één twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze één tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Het saldo staat ter beschikking van de algemene vergadering die er een bestemming zal aan geven op voorstel van en met instemming van de aanwezige of vertegenwoordigde zaakvoerder(s). De houders van niet stemgerechtigde aandelen hebben recht op een preferent dividend van één euro vijftig cent (1,50 EUR) per niet stemgerechtigd aandeel.

. Het preferent dividend is niet verhaalbaar, In de mate de vennootschap in een bepaald boekjaar

onvoldoende winst heeft om het preferent dividend (geheel of gedeeltelijk) uit te keren, vervalt het preferent dividend recht voor dat jaar en zal dit niet worden overgedragen naar het volgende boekjaar.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd. Verder dient gehandeld naar de voorschriften van het Wetboek van vennootschappen.

INTERIMDIVIDENDEN

De zaakvoerder of, indien er één of meerdere zaakvoerders zijn, één van de zaakvoerders, heeft de bevoegdheid om op het resultaat van het boekjaar een interimdividend uit te keren. Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de gevormde reserves en met inachtneming van de reserves die krachtens een wettelijke of statutaire bepaling moeten worden gevormd. Verder wordt gehandeld naar het de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

ONTBINDING

BENOEMING EN BEVOEGDHEID VEREFFENAARS

ln geval van ontbinding van de vennootschap, om welke reden of op welk tijdstip ook, geschiedt de vereffening in één akte overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, dan wel door één of meerdere vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. De vereffenaar(s) treedt (treden) slechts in functie na bevestiging van zijn (hun) benoeming door de rechtbank van koophandel. Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is (zijn) de zaakvoerder(s) die op het tijdstip van de ontbinding In functie is (zijn), van rechtswege vereffenaar(s), tenzij de algemene vergadering anders beslist De vereffenaars zijn bevoegd tot alle verrichtingen vermeld in het Wetboek van vennootschappen, tenzij de algemene vergadering, bij gewone meerderheid van stemmen, anders beslist Elk jaar leggen de vereffenaars aan de algemene vergadering van de vennootschap de uitkomsten van de vereffening voor.

De vereffenaars vormen een college. Te dien einde beschikt (beschikken) de vereffenaar(s) over de meest uitgebreide machten overeenkomstig de toepasselijke bepalingen van het Wetboek van vennootschappen, behoudens beperkingen opgelegd door de algemene vergadering.

De vereffenaar(s) is (zijn) gehouden de algemene vergadering bijeen te roepen telkens wanneer de aandeelhouders die één vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergadering bepaalt de vergoeding van de vereffenaar(s).

VERDELING

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening, wordt het netto-actief vooreerst aangewend om, in geld of in nature, het volgestorte en nog niet-terugbetaalde bedrag van de aandelen terug te betalen.

Het eventueel overschot wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen,

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om alle aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende oproeping van kapitaal.

3° Bijzondere volmacht werd verleend aan Maxime Colle, Karolien Bogheen/of iedere andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, met kantoren te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, alsook de ondernemingsloketten, met inbegrip van XERIUS, ondememingsloket, gevestigd te Koningsstraat 239, 1000 Brussel, vertegenwoordigd door mevrouw Valérie Selvais, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid van indeplaatsstelling, , teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

4 " Voorgehouden aan het Belgisch Staatsblad

"







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2014 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, zes volmachten, de

gecot rdineerde tekst van de statuten).

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto - Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0265-048
02/01/2014
ÿþVoo behou

aan r

Betgir Staats

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

19 DEC. 2013

EllUSSE4i

Griffie

Uittreksel uit de notulen van de vergadering van de zaakvoerders d.d. 25 november 2013;

1. Herroeping van het mandaat van General Manager van het filiaal (bijkantoor) in Riyadh

De zaakvoerders herroepen het mandaat van de heer Henry Kelsail Godwin, met paspoortnummer 801741088, als General Manager van het filiaal (bijkantoor) van de Vennootschap in het Koninkrijk Saudi-Arabië, Riyadh, (het "Filiaal"), waartoe hij werd benoemd door de zaakvoerders tijdens de vergadering van 1 maart 2012 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni 2012 onder het nummer 12103099 en dit met onmiddellijke ingang.

De zaakvoerders beslissen aldus dat alle bevoegdheden die werden verleend aan de heer Henry Kelsali Godwin bij deze worden opgeheven en dit met onmiddellijke ingang.

2. Bevestiging van een volmacht

De zaakvoerders bevestigen, voor zover als nodig, de volmacht die werd gegeven aan de heer Emad Abu Jazar tijdens de vergadering van de zaakvoerders van 1 maart 2012 en waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 11 juni 2012 onder het nummer 12103099. Aan de heer Bmad Abu Jazar werden daarbij de volgende volmachten verleend betreffende het Filiaal, op voorwaarde dat elke handtekening die de Vennootschap verbindt alleen door hem mag worden gezet (voor de duidelijkheid, gelieve te noteren dat hieronder wordt verwezen naar de Vennootschap als "de Maatschappij"):

1. Om de Maatschappij te vertegenwoordigen in alle kwesties en problemen die kunnen ontstaan tussen de Maatschappij en elke private entiteit of Saudi-Arabisch overheidsministerie of - agentschap door te handelen met hen, briefwisseling aan te gaan en overeenkomsten te sluiten, met uitzondering van klantenovereenkomsten met genoemde entiteiten, ministeries of agentschappen in naam van de Maatschappij.

2.. Om zich te registreren bij het Ministerie van Handel als de vaste General Manager van het filiaal van de Maatschappij in Riyadh, om alle aanvragen, documenten en registraties te ondertekenen, voor te leggen en te ontvangen, aile vragen te beantwoorden, en alle andere handelingen en zaken te verrichten die hij noodzakelijk of gepast acht voor het doel van de Maatschappij in staat te stellen voortdurend behoorlijk geregistreerd en van de nodige licenties voorzien te zijn om in het Koninkrijk te functioneren.

3. Om zich te registeren als de goedgekeurde ondertekenaar voor de Maatschappij bij de Kamer van Koophandel en Industrie.

0464.298.616

AVNET EUROPE

Commanditaire vennootschap op aandelen

Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

Herroeping mandaat - bevestiging volmacht

JJJJJIIiva~~ww~~1u~~u

" 1A001 3

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) (verkort) :

Rechtsvorm :

Zefel :

(volledig adres)

Onderwerp akte :

4. Om elke en alle briefwisseling, documenten, overeenkomsten, instrumenten of certificaten uit te voeren die eventueel vereist zijn door elk Saudi-Arabisch overheidsministerie of - agentschap, of elke private entiteit, die kunnen voortkomen uit de activiteiten van de Maatschappij in het Koninkrijk.

5. Om op te treden, te handelen en te ondertekenen in naam van de Maatschappij in verband met elke en alle kwesties, voor notarissen en alle overheidsapparaten, met inbegrip van alle rechtbanken, comités en tribunalen, en om klachten in naam van de Maatschappij in te dienen, te verdedigen en te regelen.

de laatste blz.-

Op van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso{o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

e

" 6. Om aanvragen In te dienen voor visums en om deze te verkrijgen om de werknemers van de Maatschappij de kans te geven om het Koninkrijk te betreden, er te leven en het te verlaten, personeel aan te werven en te =ontslaan, bankrekeningen te openen en te gebruiken afhankelijk van voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de financiële dienst van Avnet, gebouwen te huren voor kantoren en verblijfplaatsen, en om de zaken van de Maatschappij op dagelijkse basis te beheren en te leiden.

7. Alle andere handelingen te verrichten en uit te voeren die als gepast of nodig worden geacht door genoemde feitelijke gevolmachtigde in verband met het voorgaande,

Voor zover als nodig ratificeren de zaakvoerders alle handelingen die dienaangaande door de heer Emad Abu Jazar werden gesteld en alle documenten die door hem werden ondertekend sinds 1 maart 2012.

Volmacht

De zaakvoerders beslissen om volmacht te geven aan ieder van de zaakvoerders, woonstkeuze doend voor deze doeleinden op de zetel van de Vennootschap, evenals aan Bea Hendrickx en Inge Mommaerts, woonstkeuze doend voor deze doeleinden op de zetel van de Vennootschap, evenals aan Maxime Colle, Karolien Boghe of enige andere advocaat van het advocatenkantoor NautaDutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend en met macht van indeplaatsstelling, teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te kunnen vervullen met betrekking tot de beslissingen van de Vennootschap, met inbegrip van het ondertekenen en neerleggen van de aanvraag tot wijziging van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, het neerleggen van alle stukken bij de bevoegde griffie en het overgaan tot de nodige formaliteiten voor de bekendmaking van de beslissingen van de Vennootschap in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad, De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad!

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2013
ÿþ Mod Word 11.1

f I, In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

MUSSE.

.~

0 8 Aeif2013

11111111tpil~um~~11iluu

bei a B~ st'

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel . Koutervetdstraat 20,1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking publicatie volmachtregeling

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders, d.d. 10 juli 2013:

1. De zaakvoerders beslisten om de bankvolmachten verleend door de Treasury Director EMEA of de Vice President & Treasurer van Avnet aan werknemers van Avnet niet langer te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

' De zaakvoerders besluiten bijkomend om vanaf heden de volmachtregeling vastgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap niet langer te publiceren.

Dit betekent dat de volmachtregeling zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad niet meer actueel is.

De volmachthouders aangeduid door de zaakvoerders zullen n.a.v. de ondertekening van documenten een uittreksel uit de beslissingen van de zaakvoerders voorleggen waaruit hun volmacht blijkt,

2. De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan Elke Janssens en/of iedere advocaat van NautaDutilh,; individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige, instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Elke Janssens

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik B vetmelden : Recto . Plaarn en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, tletzil van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 09.01.2015 15007-0145-049
01/03/2013
ÿþMad Word 19.1

Luik B

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

2 0 FEB 2013

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en toekenning volmachten

Huidige publicatie vervangt integraal de delegatie van bankbevoegdheden door mevrouw Karen Van den Driessche aan werknemers van de Avnet Group, gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 9 november 2012, onder nummer 12166258.

Uittreksel uit de notulen m.b.t. de aanduiding van werknemers met bepaalde bankbevoegdheden m.b.t. de afdeling "Avnet Financial Services" (''AFS") van de Vennootschap, dd, 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, punt 5.a) iv, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, duidt de volgende werknemers van de Avnet Group aan die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen, zoals hieronder gedetailleerd:

" De heer Steven Bosmans;

" De heer Peter Bielefeld;

" Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

" Mevrouw Ingrid Schellinck;

" Mevrouw Karen Van den Driessche;

" De heer Jurgen Goossens;

" Mevrouw Jennifer Leroux.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.),

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten;

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

- Voor 1 en 2 hierboven: elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de maatschappij binden;

- Voor 3: elke individu kan de maatschappij alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een individu niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon

verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de notulen m.b.t. de aanduiding van werknemers met bepaalde bankbevoegdheden m.b.t. de

afd eling_'Electronics.Marketing' "EMUman.sle_McMOQtschap,_dsl`9I_se.ptemlaer2012

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

a

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, punt 5.a) iv, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, duidt de volgende werknemers van de Avnet Group aan die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen, zoals hieronder gedetailleerd:

" De heer Peter Bielefeld;

" De heer Patrick Roels;

" Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

" De heer Steven Bosmans;

" De heer Hervé Bajet;

" De heer Doug Adams;

" De heer Dirk Neyns;

" Mevrouw Petra Muermans;

" Mevrouw Carine Vermeylen;

" Mevrouw Karen Van den Driessche.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bije, door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

3, Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en aile gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

- elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de Vennootschap binden;

Voor 3; elke persoon kan de Vennootschap alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een persoon niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon

verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de notulen m.b.t. de aanduiding van werknemers met bepaalde bankbevoegdheden m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en "Technology Solutions -ACS/ACCNisual&Data" van de Vennootschap, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, punt 5.a) iv, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, duidt de volgende werknemers van de Avnet Group aan die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen, zoals hieronder gedetailleerd::

lijst A

" De heer Eric Dieu;

" Mevrouw Beate Reimann;

" De heer Daniel Frankefort.

" Mevrouw Karen Van den Driessche;

" De heer Marc Deblock;

" De heer Katonga (Egide) Kamanda;

Lijst B,

" De heer Michel Magonette;

" Mevrouw Miriam Murphy;

" De heer René Stuiver.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

di , Voor-

behouden

1 aan het

I Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en aile gelijkaardige'

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren,

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

- elke twee individuen van lijst A die gezamenlijk optreden kunnen de maatschappij binden; of

- elk individu van lijst B die gezamenlijk handelt met een individu van lijst A, kan de vennootschap binden.

Bijgevolg kan een individu van lijst B gezamenlijk handelend met een ander individu van lijst B, niet de

vennootschap binden.

Voor 3; elke persoon van lijst A of B kan de maatschappij alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren,

Zodra een persoon van lijst A of lijst B niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan

deze persoon verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de notulen m.b.t, de aanduiding van werknemers met bepaalde bankbevoegdheden m.b.t. de gedeelde bankrekening met Anidris SA bij "Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat" in Luxemburg, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, punt 5.a) iv, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, duidt de volgende werknemers van de Avnet Group aan die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen, zoals hieronder gedetailleerd:

" De heer Eric Dieti

" Mevrouw Beate FZeimann;

" De heer Daniel Frankefort;

" Mevrouw Karen Van den Driessche.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken,

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

- elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de Vennootschap binden; of

- Het afhalen van een som geld van de gedeelde bankrekening behoeft de gezamelijke handtekeningen van

Avnet Europe Comm. VA enerzijds en Anidris SA anderzijds

Voor 3: elke persoon kan de Vennootschap alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een persoon niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon

verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken,

Voor zover als nodig herroept mevrouw Karen Van den Driessche de volmachten van de heer Wouter Ruys welke toelaten om instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd: Volmacht van Karen Van den Driessche aan Inge Stiers om alle nodige en nuttige instructies te geven om de beslissingen betreffende de aanduiding van bepaalde werknemers van de Avnet Group als gevolmachtigden met betrekking tot bankzaken te publiceren

20/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

Luik- B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*130302 9*

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort) :

0 8 FEV. 2013

eusse_

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte ; wijziging van controle

Neerlegging van de schriftelijke besluitvorming van de vennoten dd. 11 december 2012 houdende de wijziging van controle overeenkomstig artikel 556 juncto 657 van het Wetboek van Vennootschappen.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste biz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 27.12.2012 12685-0425-036
19/12/2012
ÿþMod Word 11.1

Voor- behoudt aan he' Bolgisc

Staatsblj

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/12/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benáming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herbenoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 13 december 2011 De aandeelhouders verklaren zich akkoord met volgende besluiten:

Herbenoeming van KPMG Bedrijfsrevisoren, Bourgetlaan 40, 1130 Brussel, met als vaste vertegenwoordiger de heer Geitwin Jackers (IBR Nr. A02158), als commissaris van de Vennootschap voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de Algemene Vergadering der Aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar eindigend op 30 juni 2014 vaststelt.

Machtiging aan mevrouw Inge Stiers om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande besluiten te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot het neerleggen van de jaarrekening afgesloten op 30 juni 2011, en het jaarverslag en het verslag van de commissaris dat daarop betrekking heeft bij de Nationale Bank van België, en het verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie van de jaarrekeningen, met de bevoegdheid tot delegatie.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

A

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IV

Griffie ' w

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/10/2012
ÿþOndernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Herroeping en toekenning volmachten

Uittreksel uit de notulen van de beslissingen van de zaakvoerders van 17 september 2012 Na grondige overweging, namen de zaakvoeders de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 24 februari 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2011, onder het nummer 0043031.

2. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de afdeling "Electronics Marketing" ("EM")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Electronics Marketing"("EM") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 24 februari 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2011, onder het nummer 0043031.

3. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual & Data" ("TS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Technology Solutions" ("TS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 15 november 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 7 december 2011, onder het nummer 0183681.

4. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de gedeelde bankrekening met Anidris SA bij "Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat" in Luxemburg.

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de gedeelde bankrekening met Anidris SA bij "Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat" in Luxemburg werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 8 maart 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 26 april 2011, onder het nummer 0062684.

5. Toekenning van volmachten aan de Vice President & Treasurer van de Avnet Corporate Services Group and the Treasury Director EMEA van de Avnet Group.

Er werd genoteerd dat de Vennootschap heeft beslist een relatie tot stand te brengen met banken en eventueel overeenkomsten met hen te sluiten, inclusief maar niet beperkt tot bankverrichtingen, wisselverrichtingen met het buitenland en elektronische bankovereenkomsten, met de bank voor bankvolmachten of  diensten die als in het belang van de Vennootschap worden beschouwd.

Er werd besloten dat

a) De Vennootschap beslist dat uitsluitend de Vice President & Treasurer van Avnet Corporate Services Group en de Treasury Director EMEA van Avnet Group, met uitsluiting van elke andere ambtenaar of werknemer van de Avnet Group de volmacht zal hebben om:

i. Bankrekeningen te openen in naam van de Vennootschap naargelang hijlzij noodzakelijk acht betreffende de activiteiten van de Vennootschap.

ii.ln naam van de Vennootschap te onderhandelen en de overeenkomsten, schadevergoedingen, verbintenissen en verrichtingen af te sluiten op de voorwaarden die hijlzij noodzakelijk of wenselijk acht om

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Wald 11.1

lb:umktBi

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

V beh aa. Bel 5taa

u

*12166258+

Ei; %D

2 R sEp

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

bankvoorzieningen en -rekeningen met de bank tot stand te brengen, te wijzigen, regelen, gebruiken en beëindigen en in dit verband elke aanvraag, formulier, bankmandaat en elk ander document dat verband houdt met het openen, reglementen, gebruik, aanpassing en beëindiging van dergelijke voorzieningen/rekeningen goed te keuren en uit te voeren.

iii. Overeenkomsten of verbintenissen af te sluiten in verband met de uitgifte van creditbrieven en deviezencontracten, en om de naam en handtekening aan te duiden en te certificeren van de werknemers van de Avnet Group die gemachtigd zijn om dergelijke overeenkomsten en verbintenissen af te sluiten.

iv. De naam en handtekening aan te duiden en te certificeren van de werknemers van de Avnet Group die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen.

v.Geld te lenen en bank- of kredietfaciliteiten voor de Vennootschap te bekomen van de bank onder gelijk welke voorwaarden en zich blootstellen aan, ondertekenen, maken, geven en/of afleveren, in naam van de Vennootschap, van promesses, wissels, acceptaties, garantie-instrumenten, overeenkomsten, stortingen en opnamen, handelskredieten of hypotheeknames, rechten- of compensatiebrieven, kosten op deposito's en alle andere verplichtingen, ondernemingen, instructies, schadevergoedingen en andere tegenprestaties en gelijk welke andere documenten die eventueel vereist zijn door de bank in een vorm die bevredigend is voor de bank in verband met de zakelijke activiteit van de Vennootschap of de bank- of andere creditvoorzieningen nu of hierna geboden of verleend door de bank aan de Vennootschap of met elke en alle schuldenlast en/of aansprakelijkheden van de Vennootschap ten opzichte van de bank nu of hierna opgelopen en om elke andere persoon schriftelijk aan te duiden om dit te doen.

b) Elke directeur van de Vennootschap zal zijn en hierbij gemachtigd wordt om aan de bank de naam van onderhavige Vice President & Treasurer van Avnet Corporate Services Group en Treasury Director EMEA van Avnet Group te certificeren, tezamen met een exemplaar van zijn/haar handtekening en, in geval van enige wijziging van houder van dergelijke functie, het feit van dergelijke wijziging en de naam van de nieuwe functionaris(sen) die dergelijke titel bezitten, tezamen met een exemplaar van zijn/haar handtekening, en de bank zal zijn en hierbij gemachtigd wordt om elke instructie door dergelijke nieuwe titelhouder te honoreren met betrekking tot dewelke dergelijk certificaat werd ontvangen, met dezelfde uitwerking en gevolg als wanneer de titelhouder werd aangesteld in het voorgaande besluit in plaats van gelijk welke persoon niet dezelfde titel.

c) Een kopie van besluiten van de raad van bestuur indien bewerend dat deze als correct werd bevestigd door Heidi Stas of Inge Mommaerts, werknemers van het Legal Corporate Department (juridische dienst) van Avnet of door de bestuurders indien vereist door de statuten, afdoend bewijs zal vormen van de goedkeuring van het aldus gecertificeerde besluit.

d) Een gecertificeerd uittreksel van dit besluit zal worden overgemaakt aan de bank en volledig van kracht en uitwerking blijven tenzij en tot de bank een behoorlijk gewaarmerkt afschrift ontvangt van een wijzigend besluit behoorlijk genomen door de raad van bestuur van de Vennootschap en een redelijke kans heeft gekregen om op te treden bij dergelijk wijzigend besluit, en dat tot dat moment de bank zal worden vergoed en behoed voor elk geleden verlies of opgelopen aansprakelijkheid in het blijven optreden bij de uitvoering van deze besluiten.

e) Dit besluit niet zal worden geïnterpreteerd als volmacht verlenend om te lenen of enige kredietvoorzieningen tot stand te brengen buiten deze hierboven aangegeven.

6. Volmacht

De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan Inge Stiers of ieder paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om aile documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Uittreksel uit de delegatie van bankbevoegdheden m.b.t. de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS") van de Vennootschap, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, stelt als gevolmachtigden de volgende werknemers van de Avnet Group aan:

" De heer Steven Bosmans;

" De heer Peter Bielefeld;

" Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

" Mevrouw Ingrid Schellinck;

" Mevrouw Karen Van den Driessche;

" De heer Jurgen Goossens,

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten;

ýÿ 3 e . t R 3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en aile gelijkaardige

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen warden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

- Voor 1 en 2 hierboven: elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de maatschappij binden;

- Voor 3: elke individu kan de maatschappij alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te delegeren.

Zodra een individu niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de delegatie van bankbevoegdheden m.b.t. de afdeling "Electronics Marketing" ("EM") van de Vennootschap, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staats blad, stelt als gevolmachtigden de volgende werknemers van de Avnet Group aan:

" De heer Peter Bielefeid;

" De heer Patrick Roels;

" Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

" De heer Steven Bosmans;

" De heer Hervé Bajet;

" De heer Doug Adams;

" De heer Dirk Neyns;

" Mevrouw Petra Muermans;

" Mevrouw Carine Vermeylen;

" Mevrouw Karen Van den Driessche.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bije, door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgeving en ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

" elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de Vennootschap binden;

- Mevrouw Carine Vermeylen mag niet gezamenlijk optreden met mevrouw Marie-Jeanne Temmerman. Voor 3: elke persoon kan de Vennootschap alleen binden,

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te delegeren.

Zodra een persoon niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de delegatie van bankbevoegdheden m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en

"Technology Solutions -ACS/ACCNisual&Data" van de Vennootschap, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van

de zaakvoerders van 17 september 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

stelt ais gevolmachtigden de volgende werknemers van de Avnet Group aan:

lijst A:

" De heer Eric Dieu;

" De beer Wouter Ruys;

" Mevrouw Beate Reimann;

" De heer Daniel Frankefort.

Lijst B:

" De heer Michel Magonette;

" Mevrouw Miriam Murphy;

" Mevrouw Karen Van den Driessche;

" De heer René Stuiver.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platfomi

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

- elke twee individuen van lijst A die gezamenlijk optreden kunnen de maatschappij binden; of

elk individu van lijst B die gezamenlijk handelt met een individu van lijst A, kan de vennootschap binden.

Bijgevolg kan een individu van lijst B gezamenlijk handelend met een ander individu van lijst B, niet de

vennootschap binden.

Voor 3: elke persoon van lijst A of B kan de maatschappij alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een persoon van lijst A of lijst B niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan

deze persoon verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Uittreksel uit de delegatie van bankbevoegdheden m.b.t. de gedeelde bankrekening met Anidris SA bij "Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat" in Luxemburg, dd. 17 september 2012

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA,

in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen krachtens het besluit van de zaakvoerders van 17 september 2012, neergelegd ter publicatie in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad, stelt als gevolmachtigden de volgende werknemers van de Avnet Group aan:

" De heer Eric Dieu;

" Mevrouw Beate Reimann;

" De heer Daniel Frankefort;

" Mevrouw Karen Van den Driessche.

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platforrn

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bije. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.).

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals aile andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen,

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten,

3. inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren,

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

- elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de Vennootschap binden; of

- Het afhalen van een som geld van de gedeelde bankrekening behoeft de gezamelijke handtekeningen van

Avnet Europe Comm. VA enerzijds en Anidris SA anderzijds.

Voor 3: elke persoon kan de Vennootschap alleen binden,

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een persoon van lijst A of lijst B niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan

deze persoon verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aart het

Belgisch

Staatsblad

03/08/2012
ÿþ Matl Word 11.1

r .01= i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- Ile11111.1!IP11191.1 i

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad





2 5 JUll.. 2012

BRUQa

v e y

,~~

Griffie "

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - '1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Volmacht

Op 17 juli 2012 heeft de enige zaakvoerder van de Vennootschap de volgende specifieke bevoegdheden toegekend:

1. aan mevrouw Miriam Murphy: aangaan van contracten, aanvaarden van bestellingen en indienen van aanbiedingen, voor rekening en in naam van de Vennootschap, inclusief samenwerkingsovereenkomsten en agentuur- en verdeelovereenkomsten waarvan de waarde jaarlijks 10.000.000 EUR niet overschrijdt en met uitzondering van de overeenkomsten met betrekking tot overnames van ondernemingen, inschrijving, kopen en verkopen van aandelen, toestaan van zekerheden, waarborgen, oprichten van nieuwe kantoren, exploitatiezetels, filialen en dochtervennootschappen en de ontbinding van vennootschappen;

2. De zaakvoerder machtigt iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel handelend, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande volmacht te implementeren, met inbegrip van, maar niet beperkt tot verrichten van de nodige formaliteiten inzake publicatie, met de bevoegdheid tot delegatie.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

11/06/2012
ÿþSi Mod Word 11.1

114-DLI= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

t7 f~

4~~.et`... ,

r

'~ 1 M E I 2012

Griffie

Voorbehouden

aan het

Belgisch

Staatsblar

J tilliJ tVI 111V 111 IV1I 111111111 III~INI

" iaioaos9~

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : Avnet Europe

(verkort) :

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ontslag/benoeming filiaalmanagers

Uittreksel uit de managersbeslissingen van 1 maart 2012

Over de vervanging van de General Manager van het filiaal van Riyadh:

Op 1 maart 2012 hebben de managers van de Maatschappij besloten:

Op voorwaarde dat enige handtekening die de Maatschappij verbindt alleen door hem wordt uitgevoerd, dat de Maatschappij hierbij en met onmiddellijk ingang haar Regionale Directeur MEA, M. Henry Kelsall Godwin (een staatsburger van het Verenigd Koninkrijk en houder van het paspoortnummer 801741086), wil aanstellen tot General Manager van het filiaal van de Maatschappij in Riyadh ("het Filiaal"), en hem de volgende volmachten wil verlenen betreffende het Filiaal, met onmiddellijke ingang:

1. Om de Maatschappij te vertegenwoordigen in alle kwesties en problemen die kunnen ontstaan tussen de Maatschappij en elke private entiteit of Saudi-Arabisch overheidsministerie of -agentschap door te handelen met hen, briefwisseling aan te gaan en overeenkomsten te sluiten, met uitzondering van klantenovereenkomsten met genoemde entiteiten, ministeries of agentschappen in naam van de Maatschappij.

2. Om zich te registreren bij het Ministerie van Handel als de vaste General Manager van het filiaal van de Maatschappij in Riyadh, om alle aanvragen, documenten en registraties te ondertekenen, voor te leggen en te ontvangen, alle vragen te beantwoorden, en alle andere handelingen en zaken te verrichten die hij noodzakelijk of gepast acht voor het doel van de Maatschappij in staat te stellen voortdurend behoorlijk geregistreerd en van de nodige licenties voorzien te zijn om in het Koninkrijk te functioneren.

3. Om zich te registreren als de goedgekeurde ondertekenaar voor de Maatschappij bij de Kamer van Koophandel en Industrie.

4. Om elke en alle briefwisseling, documenten, overeenkomsten, instrumenten of certificaten uit te voeren die eventueel vereist zijn door elk Saudi-Arabisch overheidsministerie of -agentschap, of elke private entiteit, die kunnen voortkomen uit de activiteiten van de Maatschappij in het Koninkrijk.

5.Om op te treden, te handelen en te ondertekenen in naam van de Maatschappij in verband met elke en aile kwesties, voor notarissen en alle overheidsapparaten, met inbegrip van aile rechtbanken, comités en tribunalen, en om klachten in naam van de Maatschappij in te dienen, te verdedigen en te regelen.

6. Om aanvragen in te dienen voor visums en om deze te verkrijgen om de werknemers van de Maatschappij de kans te geven om het Koninkrijk te betreden, er te leven en het te verlaten, personeel aan te werven en de ontslaan, bankrekeningen te openen en te gebruiken afhankelijk van voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de financiële dienst van Avnet, gebouwen te huren voor kantoren en verblijfplaatsen, en om de zaken van de Maatschappij op dagelijkse basis te beheren en te leiden.

7. Alle andere handelingen te verrichten en uit te voeren die ais gepast of nodig worden geacht door genoemde feitelijke gevolmachtigde in verband met het voorgaande.

De managers van de Maatschappij hebben bovendien beslist:

a) het ontslag te aanvaarden van M. Emad Abu Jazar als General Manager van het Filiaal met onmiddellijke ingang.

b) om M. Emad Abu Jazar aan te stellen als gevolmachtigde advocaat met dezelfde volmachten om het Filiaal te vertegenwoordigen zoals beschreven in punten 1) tot 7) hierboven, op voorwaarde dat elke handtekening die de Maatschappij verbindt alleen door hem mag worden gezet. De volmacht verleend aan Emad Abu Jazar van 15 maart 2011 wordt hierbij vernietigd en vervangen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het 13s&gisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Over de vervanging van de General Manager van het filiaal van Dubai: Op 1 maart 2012 hebben de managers van de Maatschappij besloten:

Op voorwaarde dat elke handtekening die de Maatschappij verbindt alleen door hem wordt uitgevoerd, dat de Maatschappij hierbij en met onmiddellijk ingang haar Regionale Directeur MEA, M. Henry Kelsall Godwin (een staatsburger van het Verenigd Koninkrijk en houder van hef paspoortnummer 801741086), wit aanstellen tot General Manager van het filiaal van de Maatschappij bij de Dubai Technology and Media Free Zone Authority, ('TECOM"), onder de bedrijfsnaam Avnet Technology Solutions, licentienummer 16138, (het Filiaal), en hem bepaalde volmachten wil verlenen betreffende het Filiaal:

a) Om het Filiaal te vertegenwoordigen voor, en contact te onderhouden met regeringen, regerings- en andere autoriteiten, gerechtelijke autoriteiten en alle andere instanties, inclusief maar niet beperkt tot de autoriteiten bij TECOM, Emirates Telecommunications Corporation ("Etislat") en het Dubai Notary;

b) Om de handelslicentie bij TECOM van het Filiaal te hernieuwen en te verlengen, en om aile dergelijke stappen te ondernemen en alle dergelijke handelingen, documenten, aktes en zaken uit te voeren en te doen als hij nodig vindt voor het doel van het beheer van het Filiaal bij TECOM;

c) Om kantoren, commerciële en andere gebouwen in naam van het Filiaal te huren, de huur ervan te verlengen of te beëindigen, afhankelijk van de voorziening in punt e) hieronder;

d} Om personeel aan te werven en te ontslaan, agenten, consulenten en adviseurs aan te stellen of te vervangen en dergelijke relaties te beëindigen, volgens en afhankelijk van de voorwaarden die hij goedacht

e) Om klantenovereenkomsten af te sluiten voor rekening van en in naam van het Filiaal, inclusief samenwerkingsovereenkomsten en agentschaps- en distributieovereenkomsten tot een maximum van 100.000 EUR plo en exclusief overeenkomsten betreffende verwervingen van maatschappijen, de inschrijving voor, aankoop en verkoop van aandelen, verlenen van interesten op fondsen of waarborgen, nieuwe kantoren, bedrijfskantoren, filialen en dochterondernemingen oprichten, en ontbinding van maatschappijen; en

f) Om elke andere lokale actie te ondernemen om elke andere beslissing genomen door de Maatschappij in verband met het Filiaal toe te passen.

De managers van de Maatschappij hebben bovendien beslist:

g) het ontslag te aanvaarden van M. Christopher Green als General Manager van het Filiaal met onmiddellijke ingang.

h) om M. Christopher Green aan te stellen als gevolmachtigde advocaat met dezelfde volmachten om het Filiaal te vertegenwoordigen zoals beschreven in punten a) tot f) hierboven, op voorwaarde dat elke handtekening die de Maatschappij verbindt alleen door hem mag worden gezet.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Tegelijk neergelegd; volmacht aan Inge Stiers

Op de laatste blz. var} Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/02/2012
ÿþ,i1A1~;~ I}~)

mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rij à FEB 2012

BALfs271

Griffie

1

A IIIIBIIII IIIUhl UU III

*13044660"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

01

Ondememingsnr : 0464.298.616

Benaming (voluit) : AVNET EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :VASTSTELLING KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE DE CONVERSIE VAN OBLIGATIES - RECHTZETTING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op negentien december tweeduizend en elf, dcor Meester Denis! ; DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende; registratiemelding draagt: "Geregistreerd vier bladen zonder renvooien op het 1B Registratiekantoor van VORST op 10 januari 2012. Boek 82 blad 54 vak 3. Ontvangen vijfentwintig euro (25e) (getekend) VAN MELKEBEKE,",

Gevolgd door een rechtzettingsakte verleden voor op één februari tweeduizend en twaalf, voor Meester Daisy DEKEGEL, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met; handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel,; Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), dat de zaakvoerders van de commanditaire vennootschap op aandelen "Avnet Europe", waarvan de i maatschappelijke zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, hierna genoemd "de vennootschap" volgende vaststellingen hebben gedaan:

1° naar aanleiding van de conversie van 175 converteerbare obligaties werd het kapitaal verhoogd met; tweehonderdtweeënnegentig miljoen zeshonderdentienduizend negenhonderddrieendertig euro (EUR 292.610.933,00), zodat het kapitaal verhoogd werd tot een miljard zesentwintig miljoen driehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig euro en negentien cent (EUR 1.026.395.225,19).

De voormelde kapitaalverhoging ging gepaard met de uitgifte van zeven miljoen zeshonderdachtenvijftigduizend zeshonderddrieenveertig (7.658.643) nieuwe kapitaalaandelen door de; Vennootschap aan de betrokken houder van de obligaties, in het bijzonder 5.405.762 stemgerechtigde' aandelen en 2.552.881 niet-stemgerechtigde aandelen.

2° ingevolge het voorgaande, werden de statuten gewijzigd als volgt :

Artikel 5 : de eerste en tweede alinea worden vervangen door de volgende tekst

; "Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt een miljard zesentwintig miljoen'

driehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig euro en negentien cent (EUR 1.026.395.225,19). Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdenvjjftien miljoen' zevenhonderdachtentachtigduizend vierhonderdzeventwintig (115.788.427) volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/115.788.427ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 115.788.427. De aandelen genummerd van 1 tot 3.109.739 en 113.235.547 tot 115.788.427 zijn niet stemgerechtigd en geven recht op een preferent dividend zoals: bepaald in artikel 31 van de statuten,"

3° bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers en aan elke advocaat van Allen & Overy LLP die tel dien einde woonstkeuze doen te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de i vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsloket met het oog op dei i inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mod 71.1

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal van 19 december 2011, een uitgifte van de rectificatieve akte van 1 februari 2012, de gecoördineerde tekst der statuten van 1 februari 2012).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Daisy DEKEGEL

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/02/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.12.2011, NGL 06.02.2012 12028-0436-050
29/12/2011
ÿþ í

Moe 2.1

 * PM j In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111

*11195767"

111

bet

aa

Be Sta

16 DE

Griffie - -T

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : benoeming commissaris

Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders dd. 3 november 2011 DE AANDEELHOUDERS VERKLAREN ZICH AKKOORD MET VOLGENDE BESLUITEN:

1. Benoeming van BDO Member Firm, Dr. Mohamed Al-Amri & Co (BDO), met maatschappelijke zetel te Po Box 8736, Riyadh 11492, vertegenwoordigd door de heer Mohamed Al-Amri, als commissaris van de branch in Saoedi - Arabië voor het financieel jaar eindigend op 30 juni 2011.

2. Machtiging aan inge Stiers, alsook aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om in naam van de zaakvoerder, alle documenten instrumenten en handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nuttige en nodige instructies te geven om de voorafgaande besluit te implementeren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/12/2011- Annexes du Moniteur belge

07/12/2011
ÿþ tiend 2.1

In de bijlagen het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

bij g~ A~

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

25 NOV 201,

Griffie

11.111g1M h1IIII681* 111

v 11

beh aa Bel

Sta%

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herroeping volmacht

Na grondige overweging, namen de zaakvoeders op 15 november 2011 de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group met betrekking tot de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual&Data" ("TS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual&Data" ("TS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 12 april 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 11 mei 2011, onder het nummer 0070623.

2. Toekenning van volmachten met betrekking tot de afdeling "Technology Solutions" ("TS")

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met

betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

2.1. Lijsten

Lijst A

a) De heer Eric Dieu;

b) De heer Bart Robberechts;

c) De heer Wouter Ruys;

d) Mevrouw Beate Reimann;

e) De heer Daniel Frankefort.

Lijst B

f) De heer Michel Magonette;

g) Mevrouw Miriam Murphy;

h) Mevrouw Karen Van den Driessche;

i) De heer René Stuiver;

2.2. Volmachten

Aan de personen vermeld in 2.1. werd onder de bepaalde voorwaarden vermeld in 2.3. volmacht verleend

om namens de Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

2.2.1. Bankvolmachten

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post en deze rekeningen af te sluiten, mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de Treasury afdeling.

2. Alle verrichtingen op deze rekeningen uit te voeren en het beschikbare saldo op deze rekeningen na te trekken (overschrijvingsopdrachten, geldopnames, cheques, etc), inclusief het ontvangen en het kennisnemen van de verklaringen, renteverklaringen en alle andere opgaven en mededelingen.

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden ongeacht het bedrag, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande schriftelijke goedkeuring van de Treasury afdeling, inclusief instructies om garanties te geven, gebruik van bestaande kredietfaciliteiten en de presentatie van wisselbrieven voor korting.

4. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren.

Deze volmachten hebben geen betrekking op het kopen en verkopen van effecten en vreemde valuta alsook levering ervan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

2.2,2 Andere volmachten

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties.

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven.

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven.

2.3. Voorwaarden voor de uitoefening van de volmachten

De volmachten vermeld onder 2.2. worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

2.3.1. Voor de bankvolmachten onder 2.2.1.1, 2.2.1.2 en 2.2.2.3 is:

-de gezamenlijke handtekening van twee personen vermeld in Lijst A vereist om alle verrichtingen uit te

voeren, ongeacht het bedrag; of

-de gezamenlijke handtekening van een persoon vermeld in Lijst A met een persoon vermeld in Lijst B

vereist om alle verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag.

2.3.2. Voor de bankvolmachten vermeld onder 2.2.2.4. is de enige handtekening van een persoon vermeld

in Lijst A of een persoon vermeld in Lijst B vereist voor alle verrichtingen uitte voeren, ongeacht het bedrag.

2.3.3. Voor de andere volmachten vermeld onder 2.2.2 is the enige handtekening van een persoon vermeld

in Lijst A of een persoon vermeld in Lijst B of Frederik De Rick, vereist voor alle verrichtingen uit te voeren,

ongeacht het bedrag.

2.3.4. Voor alle volmachten vermeld onder 2.2. (bankvolmachten and andere volmachten):

-de personen vermeld in Lijst A of Lijst B of Frederick De Rick zijn niet gemachtigd om voorgenoemde

volmachten to delegeren

-als een van de personen vernield in Lijst A of Lijst B of Frederick De Rick een werknemer van Avnet meer

is, dan zullen de volmachten toegekend aan die persoon zal automatisch ingetrokken worden.

3. Volmacht

De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Enge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

1

Var-beoude

" aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/12/2011- Annexes du Moniteur belge

14/09/2011
ÿþe

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 2 SER 2011

Griffie

VIN~YIIIIV Y'IIIIV~II IN

X11138643+

Vo beho aan Belg Staat 111

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : Herroeping volmacht

Op 16 augustus 2011 heeft de zaakvoerder van de Vennootschap besloten om:

1. de volmachten verleend op 30 november 2009 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 24 december 2009 onder het nummer 0181617 aan de heer Patrick Zammit te herroepen vanaf heden;

2. machtiging te verlenen aan iedere paralegal en/of advocaat van Allen & Overy LLP, elk individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 14/09/2011 - Annexes du Moniteur belge

26/07/2011
ÿþ ~ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1 bel ar

BE

Sta

Ondernemingsnr : 0464.298.616 Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

111f1111,1.f1.11,f11V!I*111

evgee 1 3 jUwi. 20111

Griffie

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : herroeping volmacht

Op 6 juli 2011 heeft de enige zaakvoerder van de vennootschap besloten:

- om de specifieke bevoegdheden toegekend aan de heer Pierre Fumai op 28 oktober 2010 en gepubliceerd in de Bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 30 december 2010 onder het nummer 0189974 te herroepen vanaf heden.

- iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel handelend en met de mogelijkheid tot subdelegatie, om in naam van de zaakvoerder, alle documenten, instrumenten en handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorafgaande besluiten te implementeren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2011- Annexes du Moniteur belge

25/07/2011
ÿþ Mal 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

E

S1

1 2 JUL 20B

eeeeeze

Griffie

Ondernemingsnr : 0464298616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20

Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op vierentwintig juni tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN, MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met: handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, " Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op.

" aandelen "AVNET EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, volgende: beslissingen genomen heeft:

1° Beslissing te benoemen als statutaire zaakvoerder : de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Avnet Holding Europe', met als vaste vertegenwoordiger de heer Patrick Zammit en bijgevolg beslissing de eerste paragraaf van artikel 13 van de statuten te wijzigen als volgt:

' "a. De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders, die de hoedanigheid van;

gecommanditeerde (beherende) vennoot moeten hebben.

Tot zaakvoerders worden aangesteld voor de duur van de vennootschap:

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'renva Financial Management', met als vaste. vertegenwoordiger de heer Eric Dieu.

- de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'Avnet Holding Europe', met als vaste! vertegenwoordiger de heer Patrick Zammit

die verklaard hebben dit mandaat te aanvaarden en mede te delen dat niets zich hiertegen verzet."

2° Beslissing tot inlassing van de digitale handtekening en bijgevolg beslissing tot wijziging van de artikelen ' 16, 25 en 29 van de statuten als volgt:

- Vervanging van de tekst van de twaalfde en dertiende paragraaf van artikel 16 door de volgende tekst:

"Iedere zaakvoerder kan door middel van een stuk dat zijn handtekening draagt (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek) waarvan kennis is gegeven. per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk Wetboek, volmacht verlenen aan een andere zaakvoerder om hem op de vergadering van het college van zaakvoerders te, vertegenwoordigen en zijn plaats rechtsgeldig te stemmen. De volmachtgever wordt in dat geval geacht aanwezig te zijn. Geen enkele zaakvoerder kan evenwel meer dan één medezaak-voerder vertegenwoordigen.

De beraadslagingen en stemmen van het college worden vastgesteld door notulen, desgevallend digitaal ondertekend door de meerderheid van de op de bijeenkomst aanwezige zaakvoerders."

- Vervanging van de tekst van tweede paragraaf van artikel 25.b. van de statuten door volgende tekst:

"De volmachten dienen een handtekening te dragen (met inbegrip van de digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek). De volmachten dienen schriftelijk ter kennis te worden gebracht per brief, telefax, e-mail of enig ander middel vermeld in artikel 2281 van het Burgerlijk; Wetboek en worden neergelegd op het bureau van de vergadering."

- Vervanging van de laatste zin van artikel 29.a. van de statuten door volgende zin:

"Van elke algemene vergadering worden tijdens de vergadering notulen opgemaakt, desgevallend met een; digitale handtekening zoals bedoeld in artikel 1322, alinea 2 van het Burgerlijk Wetboek."

3" Verhoging van het kapitaal van de vennootschap door inbreng in natura (schuldvorderingen - uitvoering beschreven in de verklaring van de zaakvoerder) met honderdtweeënzestig miljoen zevenentwintigduizend driehonderdtweeënveertig euro zeshonderdvijfenvijftig cent (¬ 162.027.342,655) om het te brengen op.

tweehonderdvijfennegentig miljoen achthonderdenelfduizend zeshonderdvierendertig euro:

achthonderdvijfenveertig cent (¬ 295.811.634,845), door uitgifte van negenenvijftig miljoen: tweehonderdzesentwintigduizend achthonderdzeventien (59.226.817) nieuwe aandelen.

De inbrengen in natura werden volledig gestort.

Het bestuursorgaan heeft, zoals blijkt uit de hieraan gehechte notulen de dato 24 juni 2011, verklaard niet

over te gaan tot de opmaak van de verslaggeving van haarzelf en van de commissaris zoals voorzien in artikel "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

' Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/07/2011- Annexes du Moniteur belge

602 §1 van het Wetboek van vennootschappen maar heeft verklaard toepassing te willen maken van de mogelijkheid voorzien in artikel 602, §2, 1 ste lid, 2° van het Wetboek van vennootschappen, daar de voormelde

" schuldvordering niet meer dan zes maanden vóór de effectieve datum van de inbreng door een bedrijfsrevisor is gewaardeerd, en dit met inachtneming van de algemeen aanvaarde normen en beginselen voor de waardering van dergelijke schuldvordering die de inbreng vormt.

' Het bestuursorgaan heeft verklaard dat er zich tot op datum van vierentwintig juni tweeduizend en elf geen

nieuwe bijzondere omstandigheden hebben voorgedaan dewelke zouden leiden tot een aanzienlijke wijziging

" van de waarde in het economisch verkeer van de voormelde schuldvordering.

" De vennoten verklaren elk afzonderlijk deze inbreng in natura te willen doorvoeren zonder de verslaggeving

zoals voorzien in artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Uitgiftepremie

Aangezien de volledige waarde van de ingebrachte bestanddelen zeshonderd miljoen euro (¬

" 600.000.000,00) bedraagt werd een totaalbedrag van vierhonderdzevenendertig miljoen

negenhonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdzevenenvijftig euro driehonderdvijfenveertig cent (¬ 437.972.657,345) geboekt op een onbeschikbare rekening "Uitgifte-premie". Deze uitgiftepremie werd volgestort ten belope van honderd ten honderd (100%).

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan:

1) de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Avnet Holding Europe", achtendertig miljoen negenhonderdnegentigduizend negenhonderdzevenentachtig (38.990.987) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend; en aan

2) de vennootschap naar Duits recht "EBV Management GmbH", twintig miljoen tweehonderdvijfendertigduizend achthonderddertig (20.235.830) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

Boeking van de uitgiftepremie op een rekening "Uitgiftepremies"

De vergadering besliste het totaalbedrag van de uitgiftepremie, zijnde vierhonderdzevenendertig miljoen negenhonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdzevenen-vijftig euro driehonderdvijfenveertig cent (¬ " 437.972.657,345), te boeken op een onbeschikbare rekening "Uitgiftepremies", die in dezelfde mate als het maatschappelijk kapitaal de waarborg voor derden zal uitmaken en waarover slechts zal kunnen worden over beschikt overeenkomstig de voorwaarden door het Wetboek van vennootschappen gesteld voor een statutenwijziging.

4° Beslissing het kapitaal een tweede maal te verhogen met vierhonderdzevenendertig miljoen negenhonderdtweeënzeventigduizend zeshonderdzevenen-vijftig euro driehonderdvijfenveertig cent (¬ ; 437.972.657,345), om het te verhogen tot zevenhonderddrieëndertig miljoen zevenhonderdvierentachtigduizend tweehonderdtweeënnegentig euro negentien cent (¬ 733.784.292,19), door incorporatie van het totaalbedrag " van de uitgiftepremie waarvan melding in de beslissing die voorafgaat in het kapitaal, zonder uitgifte van nieuwe kapitaalaandelen.

5° Vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderddrieëndertig miljoen zevenhonderd vierentachtigduizend tweehonderd tweeënnegentig euro negentien cent (¬ 733.784.292,19).

Het is verdeeld in honderdenacht miljoen honderdnegenentwintigduizend zevenhonderdvierentachtig (108.129.784) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/honderdenacht miljoen honderdnegenentwintingduizend zevenhonderd-vierentachtigste (1/108.129.784ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot 108.129.784. De aandelen genummerd van 1 tot 3.109.739 zijn niet stemgerechtigd en geven recht op een preferent dividend zoals bepaald in artikel 31 van de statuten."

6° Bijzondere volmacht werd verleend aan Inge Stiers of ieder andere advocaat van het advocatenkantoor Allen & Overy LLP, die te dien einde allen woonstkeuze doen te 1150 Brussel, Tervurenlaan, 268A, allen individueel bevoegd, evenals aan hun bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondememingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, een besluit van de enige zaakvoerder op 24 juni 2011, een verklaring van de zaakvoerder van 24 juni 2011 overeenkomstig artikel 602 § 3 junctie 657 van het Wetboek van vennootschappen, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vóór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/05/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

29 APR X011

Griffie

IiImuiwowe,on~~m

+iioea3*

Vo beho aan Belg Staat

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : Volmachten

Beslissing van de zaakvoerder dd. 12 april 2011

Na grondige overweging, nam de zaakvoeder de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group met betrekking tot de afdeling "Avnet Partner Solutions" ("APS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual&Data" ("TS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions"("APS") en "Technology Solutions  ACS/ACCArsual&Data" ("TS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 24 februari 2011 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 21 maart 2011, onder het nummer 0043031.

2. Toekenning van volmachten met betrekking tot de afdeling "Technology Solutions" ("TS")

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met

betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

a) De heer Eric Dieu;

b) De heer Michel Magonette;

c) Mevrouw Miriam Murphy;

d) Mevrouw Karen Van den Driessche;

e) De heer Bart Robberechts;

t) De heer Wouter Ruys;

g) De heer Daniel Frankefort.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door twee personen vermeld in de lijst onder a) tot en met g) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag;

De hiema vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende persoon met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

h) De heer René Stuiver;

Deze persoon werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

4. Alle verrichtingen uit te voeren op rekeningen die geopend zijn bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

5. Alle cheques van klanten, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te

ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

Deze volmachten kunnen uitgeoefend worden overeenkomstig de volgende voorwaarden:

i. voor de bevoegdheid hier bovenvermeld onder punt 4 en 5 is de gezamenlijke handtekening van h) met

een persoon vermeld in de lijst onder a) tot g) vereist voor alle verrichtingen, ongeacht het bedrag;

Bijkomend aan deze bevoegdheden, wordt aan de personen opgesomd onder a) tot g) en de heer Frederik

De Rick, de volgende limitatief bijzondere bevoegdheden toegekend met ingang vanaf heden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4 e1'

Voorbehouden aan het Belgisch Staàtsblad

----------------------------------------------------

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondememingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven;

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen, en er kwijting voor geven.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.



Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge Gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

26/04/2011
ÿþMix 12.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IlIt1111.111111111,1111111111,!IIII

sse

~. 3 AVR. 7.

Griffie

Ondememingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Volmachten

Beslissing van de zaakvoerder dd. 8 maart 2011

Na grondige overweging, nam de zaakvoeder de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij `Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 25 februari 2011 en neergelegd ter publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

2. Toekenning van volmachten met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

a) De heer Eric Dieu;

b) Mevrouw Karen Van den Driessche;

c) De heer Bart Robberechts;

d) De heer Daniel Frankefort;

e) Mevrouw Beate Reimann.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op

middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door twee personen vermeld in de lijst onder a) tot en met e)

gezamenlijk handelend om aile bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag.

Het afhalen van geld van deze gedeelde bankrekening behoeft de gezamenlijke handtekeningen van Avnet

Europe Comm.VA enerzijds en Anidris SA anderzijds.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Besluit van de zaakvoerder dd. 31 maart 2011

Op 31 maart 2011 heeft de enige zaakvoerder van de Vennootschap besloten om de benoeming van de heer Jamal T.H. Qaffaf ais manager van het filiaal in Dubai Internet City in de Verenigde Arabische Emiraten te beëindigen met ingang vanaf heden en de volmachten verleend op 23 november 2010 te herroepen

Besluit van de zaakvoerder dd. 31 maart 2011

Op 31 maart 2011 heeft de enige zaakvoerder van de Vennootschap besloten:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

op voorwaarde dat elke handtekening die bindend is voor de Vennootschap alleen wordt geplaatst door' Christopher James Green, dat de Vennootschap Christopher James Green (een onderdaan van het Verenigd Koninkrijk en houder van paspoort met nummer 706893381) de volgende volmachten voor haar filiaal in Dubai toekent:

a) de Vennootschap te vertegenwoordigen voor en contacten te onderhouden met regeringen, bestuurlijke lichamen en andere autoriteiten, gerechtelijke autoriteiten en alle andere instanties, met inbegrip van maar niet beperkt tot de autoriteiten in Dubai Internet City, Emirates Telecommunications Corporation ("Etislat"), de Dubai Notary en de Dubai Technology, Electronic Commerce and Media Free Zone ÇTecom");

b) kantoren, panden voor handelsdoeleinden en andere panden van om het even welke aard te huren, te handhaven en over te dragen namens de Vennootschap.

c) overeenkomsten met klanten aan te gaan voor rekening van en namens de vennootschap, met inbegrip van samenwerkingsovereenkomsten en agentschaps- en distributieovereenkomsten tot een maximum van 100.000 EUR pia en met uitsluiting van overeenkomsten betreffende verwervingen of verkoop van ondernemingen, de inschrijving op, de aankoop en verkoop van aandelen, het verlenen van zekerheidsinteresten of garanties, het oprichten van nieuwe kantoren, operationele kantoren, filialen en dochtermaatschappijen.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd: volmacht aan Inge Stiers m.b.t. de publicatie van de toekenning van de volmachten aan Christopher James Green en het beëindigen van het mandaat van Jamal Qaffaf als manager van het filiaal in Dubai

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor'-

jîehouëen

aan het

Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/04/2011
ÿþ Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 06/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor- 111111JR.0(1111j11j1iIIIIIII

behouden

aan het

Belgisch

5taatsblac

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Volmacht

Volmacht toegekend aan Emad Abu Jazar dd. 15 maart 2011

Avnet Europe stelt aan en benoemt hierbij Emad Abu Jazar, een Jordaanse staatsburger met een Jordaans paspoort nr. J947990 uitgereikt te Riyadh op 8 maart 2009, tot haar Resident General Manager en behoorlijk gemachtigde schriftelijk gevolmachtigde om de Vennootschap te vertegenwoordigen in al haar bedrijfsactiviteiten in verband met haar filiaal in het Koninkrijk Saoedi-Arabië en om alle activiteiten te verrichten en alle dingen te doen die nodig of passend zouden zijn in verband daarmee, met inbegrip van het volgende:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen in alle zaken en geschillen die zouden ontstaan tussen de Vennootschap en eender welke particuliere entiteit of Saoedi- Arabisch ministerie of overheidsdienst door te onderhandelen, briefwisseling te voeren en overeenkomsten te sluiten met genoemde entiteiten, ministeries of diensten namens de Vennootschap.

2. Ondertekenen, indienen en ontvangen van alle aanvragen, documenten en registraties, alle vragen beantwoorden, en aile andere daden en dingen doen die hij nodig of passend zou achten om de Vennootschap in staat te stellen om te allen tijde behoorlijk geregistreerd en vergund actief te zijn in het Koninkrijk.

3. Zich te registreren als de goedgekeurde ondertekenaar van de Vennootschap bij de Kamer van Koophandel en Industrie.

4. Alle briefwisseling, documenten, overeenkomsten, akten of certificaten uitvoeren die gevraagd zouden worden door een Saoedi- Arabisch ministerie of overheidsdienst, of door een particuliere entiteit, die zouden voortkomen uit de bedrijfsactiviteiten van de Vennootschap in het Koninkrijk.

5. Verschijnen, optreden en ondertekenen namens de Vennootschap in verband met alle zaken, uitgezonderd de zaken met betrekking tot de banken, voor notarissen en aile overheidsinstanties, met inbegrip van rechtbanken, besturen en tribunalen, en rechtszaken instellen, verdedigen en regelen namens de Vennootschap.

6. Visums aanvragen en verkrijgen om de werknemers van de Vennootschap in staat te stellen om het Koninkrijk binnen te komen, er te verblijven en het te verlaten, personeel aanwerven en ontslaan, bankrekeningen openen en beheren mits voorafgaande goedkeuring van de Avnet's Treasury afdeling, terreinen huren voor kantoren en woningen, en de zaken van de Vennootschap dagelijks beheren en ondernemen.

7. Alle andere daden doen en uitvoeren die als passsend of noodzakelijk worden beschouwd door genoemde schriftelijk gevolmachtigde in verband met het bovenstaande.

Genoemde schriftelijk gevolmachtigde zal volledige substitutiemacht hebben om aan eender welke andere persoon of personen een deel van of alle hierin verleende machten te delegeren, en de Vennootschap keurt hierbij alle daden die worden gesteld in de uitoefening van het hierbij verleende gezag goed en bekrachtigt ze, en bevestigt dat de briefwisseling, overeenkomsten, akten en documenten die ondertekend zijn door de schriftelijk gevolmachtigde of door zijn voorgedragenen in de uitoefening van dat gezag even geldig zullen zijn als briefwisseling, overeenkomsten, akten en documenten uitgevoerd door de Vennootschap zelf, en de machten hierbij verleend, zullen van kracht blijven totdat ze door de Vennootschap worden herroepen.

Onderhavige volmacht annuleert, overstijgt en vervangt de volmacht dd 5 mei 2010.

Inge Stiers

Gevolmachtigde

Tegelijkertijd neergelegd: volmacht aan Inge Stiers

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

21/03/2011
ÿþOndernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 - 1831 Diegem

Onderwerp akte : herroeping bevoegdheden - toekennen van volmachten

Uittreksels uit de beslissingen van de zaakvoerder van 24 februari 2011. Na grondige overweging, nam de zaakvoeder de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de afdeling "Electronics Marketing"("EM")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling Electronics Marketing ("EM") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 21 april 2010 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 8 juni 2010, onder het nummer 0081603.

2. Toekenning van volmachten aan werknemers van de Avnet Group, met betrekking tot de afdeling "Electronics Marketing" ("EM")

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Electronics Marketing":

a) De heer Peter Bielefeld, wonende te Im vorderen Boden 25, 65558 Gückingen, Duitsland;

b) De heer Patrick Roels, wonende te Coudeveldt 20, 8490 Varsenare, België;

c) Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman, wonende te Jan De Trochtstraat 136, 1703 Schepdaal (Dilbeek), België;

d) De heer Steven Bosmans, wonende te Brugstraat 25A, 3150 Naacht, België;

e) De heer Hervé Bajet, wonende te 15 bis rue Ernest Cognacq, 92300 Levallois-Perret, Frankrijk;

f) De heer Doug Adams, wonende te Leten 22, 3740 Bilzen, België;

g) De heer Dirk Neyns, wonende te Blijstraat 5, 3473 Kortenaken, België;

h) Mevrouw Petra Muermans, wonende te Leten 22, 3740 Bilzen, België;

i) Mevrouw Carine Vermeylen, wonende te Koning Albertlaan 10, 9340 Lede, België;

j) Mevrouw Karen Van den Driessche, wonende te Mechelsesteenweg 280, 3020 Herent, België.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Electronics Marketing":

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door 2 personen vermeld in de lijst onder a) tot en met j) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag.

Met betrekking tot de hierboven vernoemde bevoegdheden mogen mevrouw Marie-Jeanne Temmerman en mevrouw Carine Vermeylen niet gezamenlijk handtekenen.

Toekenning van bijkomende volmachten met betrekking tot de afdeling "Electronics Marketing ("EM").

Bijkomend aan de hierboven vermelde bevoegdheden, wordt aan de personen opgesomd onder a) tot en met j) en aan de heer Frederik de Rick, wonende te Sint-Lambertusstraat 2, 1910 Berg, de volgende limitatief bijzondere bevoegdheden toegekend met ingang vanaf heden:

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblai

+11043031+

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

0 9 MAR. 2011

BRUSSEL

Griffie

Lun

A

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven;

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling Avnet Financial Services ("AFS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 3 september 2010 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 12 oktober 2010, onder het nummer 0148856.

2. Toekenning van volmachten aan werknemers van de Avnet Group, met betrekking tot de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS")

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Avnet Financial Services":

a) De heer Steven Bosmans, wonende te 3150 Haacht, Brugstraat 25A, België;

b) De heer Peter Bielefeld, wonende te lm vorderen Boden 25, 65558 Gückingen, Duitsland;

c) Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman, wonende te 1703 Schepdaal (Dilbeek), Jan De Trochstraat 136, België;

d) Mevrouw Ingrid Schellinck, wonende te 1200 Brussel, Theodore Decuyperstraat 100, België;

e) Mevrouw Karen Van den Driessche, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 280, België;

f) De heer Thomas Eloy, wonende te 3020 Herent, Mechelsesteenweg 618 bus 103, België.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Avnet Financial Services":

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door 2 personen vernield in de lijst onder a) tot en met f) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag.

Toekenning van bijkomende volmachten met betrekking tot de afdeling "Avnet Financial Services" ("AFS")

Bijkomend wordt aan de personen opgesomd onder de afdeling AFS van a) tot en met f) en aan de heer Frederik de Rick, wonende te Sint-Lambertusstraat 2, 1910 Berg, de volgende limitatief bijzondere bevoegdheden toegekend met ingang vanaf heden:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven;

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan ieder paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group met betrekking tot de afdeling "Avnet Partner Solutions" CAPS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual&Data" ("TS")

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de afdeling "Avnet Partner Solutions"CAPS") en "Technology Solutions  ACS/ACCNisual&Data" ("TS") werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 15 november 2010 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 9 december 2010, onder het nummer 0178718.

2. Toekenning van volmachten met betrekking tot de afdeling "Technology Solutions" ("TS")

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met

betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

a) De heer Eric Dieu, wonende te Prins Karellaan 46, 3090 Overijse, België;

b) De heer Michel Magonette, wonende te Avenue Rabelais 1, 1300 Wavre, België;

c) Mevrouw Miriam Murphy, wonende te Rue d'Irlande 64, 1060 Brussel, België;

d) Mevrouw Karen Van den Driessche, wonende te Mechelsesteenweg 280, 3020 Herent, België;

e) De heer Bart Robberechts, wonende te Doorstraat 65, 1745 Opwijk, België;

f) De heer Wouter Ruys, wonende te Meidoomlaan 27, 2560 Nijlen, België;

g) De heer Daniel Frankefort, Avneue Paul Claudel 11, 1300 Wavre, België.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door twee personen vermeld in de lijst onder a) tot en met g) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag;

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende persoon met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

h) Mevrouw Linda Seils, wonende te Huskensweg 70, 6412 SH Heerlen, Nederland;

Deze persoon werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

4. Alle verrichtingen uit te voeren op rekeningen die geopend zijn bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

5. Alle cheques van klanten, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te

ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

Deze volmachten kunnen uitgeoefend worden overeenkomstig de volgende voorwaarden:

i. voor de bevoegdheid hier bovenvermeld onder punt 4 en 5 is de gezamenlijke handtekening van h) met

een persoon vermeld in de lijst onder a) tot g) vereist voor alle verrichtingen, ongeacht het bedrag;

Bijkomend aan deze bevoegdheden, wordt aan de personen opgesomd onder a) tot g) en de heer Frederik De Rick, wonende te Sint- Lambertusstraat 2, 1910 Berg, de volgende limitatief bijzondere bevoegdheden toegekend met ingang vanaf heden:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven;

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder van 25 februari 2011.

Na grondige overweging, nam de zaakvoeder de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 11 februari 2011 en neergelegd ter publicatie in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad.

2. Toekenning van volmachten met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met betrekking tot de activiteiten van de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

a) De heer Patrick Melchior, wonende te rue de Noertzange 14, L-3860 Schifflange, Groot- Hertogdom Luxemburg;

b) De heer Rene Stuiver, wondende te Tuinstraat 11, 8011 HA Zwolle, Nederland;

c) De heer Eric Dieu, wonende te Prins Karellaan 46, 3090 Overijse, België;

d) Mevrouw Karen Van den Driessche, wonende te Mechelsesteenweg 280, 3020 Herent, België;

e) Mevrouw Beate Reimann, wonende te Pachthofstraat 35, 3080 Tervuren, België.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2 Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door twee personen vermeld in de lijst onder a) tot en met e) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag, op voorwaarde dat de heer Patrick Melchior en de heer Rene Stuiver niet gezamenlijk handtekenen.

Het afhalen van geld van deze gedeelde bankrekening behoeft de gezamenlijke handtekeningen van Avnet Europe Comm.VA enerzijds en Anidris SA anderzijds.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP

Gevolmachtigde

Op de laatste blz. van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/03/2011
ÿþd

IL,u.'7L lo~

Moa 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- 111

behouden *11036983"

aan het

Belgisch

Staatsblad





6e

e 2--~-

D

2 5 FEB 20111

Griffie

Ondernemingsnr : 0464298616

Benaming

{voluit] : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20

Onderwerp akte : OVERDRACHT VAN ALGEMEENHEID ONDER BEZWARENDE TITEL `art. 770 van het Wetboek van vennootschappen)

Er blijkt uit een akte verleden op éénenderlig januari tweeduizend en elf, voor Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 3de Registratiekantoor van Efsene op 02 februari 2011. Boek 59 blad 44 vak 07. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ) (getekend) MARCHAL D.",

dat de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.298.616, hierna genoemd "de verkrijgende vennootschap" is overgegaan tot de verkrijging onder bezwarende titel vanwege de overdragende vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde bedrijfstak.

IDENTITEIT VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELL MICROPRODUCTS", met zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0474.128.872.

RETROAKTEN

* Zowel het bestuursorgaan van de overdragende vennootschap als het bestuursorgaan van verkrijgende vennootschap, hebben bij authentieke akten verleden voor Meester Eric Spruyt, notaris te Brussel, op tien december tweeduizend en tien, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van overdracht opgesteld.

* Gezegde voorstellen van overdracht werden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel, in hoofde van beide betrokken vennootschappen op zeventien december daarna, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

* Op negen december tweeduizend en tien heeft het bestuursorgaan van de voornoemde overdragende vennootschap een omstandig schriftelijk verslag opgesteld, dat de gegevens bevat zoals vereist door artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen.

* De algemene vergadering van de voornoemde overdragende vennootschap, heeft op éénendertig januari tweeduizend en elf, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen, met unanimiteit beslist over te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de algemeenheid op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

* De zaakvoerder van voornoemde verkrijgende vennootschap, heeft op éénendertig januari tweeduizend en elf, met unanimiteit beslist over te gaan tot de verkrijging onder bezwarende titel van de algemeenheid van de overdragende vennootschap op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegde voorstellen van overdracht.

" Bijgevolg werden alle voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten bezwarende titel van de algemeenheid van de overdragende vennootschap "BELL MICROPRODUCTS", vervuld.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN ALGEMEENHEID

Het overgedragen vermogen omvat de geheelheid van de activa en passiva van de vennootschap "BELL MICROPRODUCTS", niets gereserveerd of uitgezonderd op datum van éénendertig januari tweeduizend en elf. VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

De overdracht van de algemeenheid, voorwerp van onderhavige akte, geschiedt onder de volgende voorwaarden:

1. De verkrijgende vennootschap bekomt de voile eigendom van de overgedragen bestanddelen vanaf éénendertig januari tweeduizend en elf.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ,Recto : Naam en hoedanigheid van de 'instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bi Iagenïi j liet elgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

2. Vanaf éénendertig januari tweeduizend en elf worden de verrichtingen met betrekking tot de overgedragen algemeenheid gesteld door de overdragende vennootschap boekhoudkundig geacht te zijn gevoerd voor rekening van de verkrijgende vennootschap.

3. De kosten verbonden aan deze overdracht zullen gedragen worden door de verkrijgende vennootschap.

4. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

WIJZE VAN VERGOEDING

De overdracht van de hoger beschreven algemeenheid wordt gedaan en aanvaard mits betaling door de verkrijgende vennootschap van een vergoeding in geld, meer bepaald als volgt.

De verkrijgende vennootschap zal aan de overdragende vennootschap een voorlopige prijs betalen van zevenhonderdzevenentachtigduizend tweehonderdtweeënzeventig euro (¬ 787.272,00) voor de overdracht van algemeenheid (de Voorlopige koopprijs). Binnen de 5 maanden volgend op de datum van de overdracht zullen de partijen de netto-waarde van de algemeenheid op datum van de overdracht vaststellen. Indien deze netto waarde verschilt van zevenhonderdzevenentachtigduizend tweehonderdtweeënzeventig euro (¬ 787.272,00) zal de koopprijs worden aangepast in plus of in min, Euro voor Euro, voor een bedrag gelijk aan het verschil tussen de netto waarde van de algemeenheid en zevenhonderdzevenentachtigduizend tweehonderdtweeënzeventig euro (¬ 787.272,00) (de aanpassing van de koopprijs).

De daadwerkelijke betaling van de prijs zal geschieden volgens de modaliteiten en onder de voorwaarden wel bekend tussen partijen.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, besluiten van de zaakvoerder,

schriftelijke besluitvorming van de aandeelhouders).

Peter VAN MELKEBEKE Geassocieerd Notaris

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

yoor-behoudsn aan het Belgisch Staatsblad

04/03/2011
ÿþMod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lI~IINIINR3a ~I~IIsaa" VIVI lIAI

+iio

II

22Fei. 20

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

Onderwerp akte : herroeping bevoegdheden - toekennen van volmachten

Uittreksel uit de besluiten van de zaakvoerder van 9 december 2010.

Op 9 december 2010, heeft de zaakvoerder van de Vennootschap de volgende beslissingen genomen:

- De zaakvoerder besluit de specifieke bevoegdheden die werden toegekend aan Eric Dieu middels een beslissing van de zaakvoerder op 8 april 2008 en gepubliceerd in de Bijlagen van het Belgisch Staatsblad van 18 april 2008 te herroepen;

- De zaakvoerder besluit mevrouw Inge Stiers, wonende te 3890 Gingelom, Groenplaats 18 te machtigen alsook iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, ieder bevoegd om afzonderlijk op te treden en met recht van indeplaatsstelling, om, in naam van de Vennootschap alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om aile nodige en nuttige instructies te geven om het hierboven genomen besluit te implementeren.

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerder van 11 februari 2011.

Na grondige overweging, nam de zaakvoeder de volgende beslissingen:

1. Toekenning van volmachten met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat' in Luxemburg.

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen met betrekking tot de bankrekening gedeeld met Anidris SA bij 'Banque et Caisse d'Epargne de l'Etat in Luxemburg.

a) De heer Patrick Melchior, wonende te rue de Noertzange 14, L-3860 Schifflange, Groot- Hertogdom Luxemburg;

b) De heer Rene Stuiver, wondende te Tuinstraat 11, 8011 HA Zwolle, Nederland;

c) De heer Eric Dieu, wonende te Prins Karellaan 46, 3090 Overijse, België;

d) Mevrouw Maria Priolo, wonende te Avenue Chantecler 2A, 1420 Braine-L'Alleud, België;

e) Mevrouw Beate Reimann, wonende te Pachthofstraat 35, 3080 Tervuren, België.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap voor de afdeling "Technology Solutions" ("TS"):

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop aile verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door twee personen vermeld in de lijst onder a) tot en met e) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag, op voorwaarde dat de heer Patrick Melchior en de heer Rene Stuiver niet gezamenlijk handtekenen.

Het afhalen van geld van deze gedeelde bankrekening behoeft de gezamenlijke handtekeningen van Avnet Europe Comm.VA enerzijds en Anidris SA anderzijds.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge

r"

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2. Volmacht

De zaakvoerder besluit om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/03/2011- Annexes du Moniteur belge Gevolmachtigde



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþ Motl20

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor- III II I 1101 I III I II I~ N

behouden " iioa~e9e*

aan het

Belgisch

Staatsblad





BRUSee

0 9 FEB 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0464298616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20

Onderwerp akte : VERRICHTING GELIJKGESTELD MET EEN FUSIE DOOR OVERNEMING - PROCES-VERBAAL VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op éénendertig januari tweeduizend en elf, door Meester Peter VAN MELKEBEKE, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met, handelsvorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel),

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, volgende: beslissingen genomen heeft:

1° Goedkeuring van het fusievoorstel zoals het werd opgemaakt op tien december tweeduizend en tien door de respectievelijke bestuursorganen van de overgenomen vennootschap en van de overnemende vennootschap, en dat werd neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 16 december 2010, bekendgemaakt in de Bijiagen bij het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig december tweeduizend en tien onder nummers: 0187548 en 0187549.

2° Goedkeuring van de verrichting waarbij de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20, hierna 'de overnemende vennootschap', de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Bell Microproducts Solutions", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20, hierna 'de overgenomen vennootschap', bij wijze van met fusie door overneming gelijkgestelde verrichting overneemt.

Door deze verrichting gaat het gehele vermogen van de overgenomen vennootschap zonder uitzondering noch voorbehoud onder algemene titel over op de overnemende vennootschap.

Boekhoudkundige datum

Alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap worden vanaf één november tweeduizend en tien geacht boekhoudkundig en vanuit het oogpunt van directe belastingen verricht te zijn voor rekening van de. overnemende vennootschap.

3° Bijzondere volmacht werd verfeend aan Inge Stiers en aan elke advocaat van Allen & Overy LLP die te dien einde woonstkeuze doen te Allen & Overy LLP, Tervurenlaan 268A, 1150 Brussel, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met mogelijkheid tot .indeplaatsstelling, met mogelijkheid tot:

" indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, alsook bij een ondememingsioket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, te verzekeren.

" VOLMACHTEN

Waren vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoten :

1/ de vennootschap naar Duits recht "EBV Management GmbH", met maatschappelijke zetel te Gruber

" Strasse 60C, D- 85586 Poing, Duitsland,

2/ de vennootschap naar het recht van de Staat Arizona (Verenigde Staten van Amerika) "Avnet, Inc", met maatschappelijke zetel te 2211 South, 47th Street, Phoenix, Arizona (Verenigde Staten van Amerika),

3/ de commanditaire vennootschap op aandelen "Tenva Belgium", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

4/ de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Tenva Financial Management", met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

allen vertegenwoordigd door Juffrouw Inge Christina Maria NEVEN, wonende te 3800 Sint-Truiden, Lenaertsstraat, 10, ingevolge vier onderhandse volmachten.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, vier volmachten).

Op de laatste biz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanígheíd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)nien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

SijIágën liir hëtBéTgisëh"Staát'sbtád = 21702121111- Annexes dü Moniteur belge

Uitgereikt vôór registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Geassocieerd Notaris

Voor-béhouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

21/02/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

v BRUS$11

beh" 0 9 FEB ie2011'

aak Griff

Bei

Staa







+11027995*

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Benaming

(voluit) : AVNET EUROPE

Rechtsvorm : Commanditaire Vennootschap op Aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

Onderwerp akte : Toekenning van mandaten en bevoegdheden

Uittreksel uit het Besluit van de zaakvoerder dd. 23 november 2010:

Op 23 november 2010, heeft de enige zaakvoerder van de Vennootschap besloten:

op voorwaarde dat elke handtekening die bindend is voor de Vennootschap alleen wordt geplaatst door Jamal T.H. Qaffaf, dat de Vennootschap Jamal T.H. Qaffaf (een onderdaan van Jordanië en houder van paspoort met nummer K102456) zal benoemen tot manager van het Filiaal in Dubai internet City en tot de wettelijke vertegenwoordiger van het Filiaal met de bevoegdheid om:

a) De manager besloot om - in de mate waarin dat noodzakelijk is - de handtekening van de heer Jamal T.H. Qaffaf voor en namens de Vennootschap, op aile documneten ondertekend vanaf 1 juni 2010 tot vandaag, goed te keuren en te bekrachtigen.

b) De vennootschap te vertegenwoordigen voor en contacten te onderhouden met regeringen, bestuurlijke lichamen en andere autoriteiten, gerechtelijke autoriteiten en alle andere instanties, met inbegrip van maar niet beperkt tot de autoriteiten in Dubai Intemet City, Emirates Telecommunications Corporation ("Etislat"), de Dubai Notary en de Dubai Technology, Electronic Commerce and Media Free Zone ("Tecom");

e) Kantoren, panden voor handelsdoeleinden en andere panden van om het even welke aard te huren, te handhaven en over te dragen namens de Vennootschap.

d) Overeenkomsten met klanten aan te gaan voor rekening van en namens de vennootschap, met inbegrip van samenwerkingsovereenkomsten en agentschaps- en distributieovereenkomsten tot een maximum van 100.000 EUR pis en met uitsluiting van overeenkomsten betreffende verwerving van ondernemingen, de inschrijving op, de aankoop en verkoop van aandelen, het verlenen van zekerheidsinteresten of garanties, het oprichten van nieuwe kantoren, operationele kantoren, filialen en dochtermaatschappijen.

Bij volmacht opgemaakt door AVNET EUROPE COMM.VA wordt bevestigd dat de Vennootschap, Jamal T.H. Qaffaf wenst te benoemen als manager van het tiliaal.

Daarom benoemt de vennootschap Jamal T.H. Qaffaf tot haar manager met volledige en algemene bevoegdheden om in naam van de Vennootschap en voor rekening van de Vennootschap:

"Deze volmacht te registreren of anderszins vast te leggen zoals noodzakelijk volgens de wetten van het Emiraat Dubai en, in de mate daarin van toepassing, de wetten van de Verenigde Arabische Emiraten."

Verder bevestigt de volmacht de bevoegdheden zoals deze zijn toegekend bij besluit van de enige zaakvoerder van de Vennootschap op datum van 23 november 2010 onder punt b) t.e.m. d).

Vervolgens verklaart de Vennootschap in de volmacht dat m.b.t. Jamal T.H. Qaffaf:

"De aan hem verleende bevoegdheden even volledig en geldig zullen zijn in verband met het Filiaal, zijn handel, eigendom en zaken als die welke door de Vennootschap zelf zouden kunnen worden uitgeoefend."

Deze volmacht zal in alle opzichten worden geinterpreteerd in overeenstmmirtg met en geregeld door de wetten van het Emiraat Dubai en, in de mate daarin van toepassing, de wetten van de Verenigde Arabische Emiraten.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

"

Teova Financial Management BVBA

vertegenwoordigd door zijn vaste vertegenwoordiger,

de heer Eric Dieu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 14.12.2010, NGL 17.01.2011 11010-0472-048
09/02/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2009, GGK 08.12.2009, NGL 29.01.2010 10032-0088-046
14/01/2009 : ME. - JAARREKENING 30.06.2008, GGK 15.12.2008, NGL 06.01.2009 09002-0027-048
18/01/2008 : ME. - JAARREKENING 30.06.2007, GGK 11.12.2007, NGL 15.01.2008 08011-0059-045
22/05/2015
ÿþ mod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

rt

11 i

neergelegdiontvangen op

12 MEI 2015

ter griffie van dgriffiederiandstalige

rechtbank van koOphar.u:t; 3rusc,C1

Ondememingsnr : 0464.298.616

Benaming (voluit) : AVNET EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorst : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :GEZAMENLIJK VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een bedrijfstak (art. 770 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het gezamenlijk voorstel van overdracht van de commanditaire vennootschap op aandelen "AVNET EUROPE, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20 (Overdragende Vennootschap) van 12 mei 2015.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, een uittreksel uit de' notulen van het proces-verbaal van de statutaire zaakvoerders, een uittreksel uit de notulen van het procesverbaal van het college van zaakvoerders).

Dit uittreksel werd afgeleverd vóôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

29/01/2007 : ME. - JAARREKENING 30.06.2006, GGK 12.12.2006, NGL 17.01.2007 07008-0289-041
23/01/2006 : ME. - JAARREKENING 30.06.2005, GGK 13.12.2005, NGL 16.01.2006 06014-0019-036
16/12/2005 : BL628964
26/09/2005 : BL628964
02/09/2005 : BL628964
28/07/2005 : BL628964
15/02/2005 : BL628964
19/01/2005 : BL628964
06/01/2005 : BL628964
20/12/2004 : BL628964
23/11/2004 : BL628964
02/09/2004 : BL628964
10/02/2004 : BL628964
12/01/2004 : BL628964
16/12/2003 : BL628964
06/11/2003 : BL628964
20/08/2015
ÿþmod 11.1

lL11,1l;< Í In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vot behot.

aan I

Belgi Staats

lino`:wtuy7,ead0onivefT;,s.~`-n

1tAS 203

~ ~~Z,.A i~~~ itf í~irG~~i ~i1iie'~~ra~l"3~°w;s=,;

'N-1ri1.1 tors etq1~eº%ry~

AL:~ )

1l1lm~um~12M0iu~~~i~11111111,111M1!111111" u 5

r

Ondememingsnr : 0464.298.616

Benaming (voluit) :AVNET EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - REELE KAPITAALVERMINDERING IN NATURA - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één augustus tweeduizend vijftien, door Meester Alexis' LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de commanditaire vennootschap op' aandelen AVNET EUROPE, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Uitkering ven een tussentijds dividend ten belope van een totaal bedrag van tweehonderd eenendertig miljoen zeshonderdveertigduizend vijfhonderddrieënvijftig euro (231,640.553,00 EUR) uit te keren aan de; vennoten in verhouding tot hun aandelenbezit en in overeenstemming met artikel 31 van de statuten

Toekenning aan de houders van aandelen zonder stemrecht van een preferent dividend van één euro vijftig, cent (1,50 EUR) per aandeel, alvorens kan worden overgegaan tot uitkering van het tussentijds dividend, Tenva; Belgium Comm,VA bezit vijf miljoen zeshonderd achtenveertigduizend tweeëndertig (5.648.032) aandelen: zonder stemrecht en Avnet Delaware LLC bezit veertienduizend vijfhonderdachtentachtig euro (14.588): aandelen zonder stemrecht. Uitkering van een preferent dividend voor een totaal bedrag van acht miljoen vierhonderddrieënnegentigduizend negenhonderddertig euro (8,493,930,00) EUR aan de houders van aandelen: zonder stemrecht in verhcuding tot hun aandelenbezit, met andere woorden een bedrag van acht miljoen, ' vierhonderdtweeënzeventig duizend achtenveertig euro (8,472.048,00 EUR) aan Tenva Belgium Comm. VA, vennoot voormeld sub 4 en een bedrag van eenentwintigduizend achthonderdtweeëntachtig euro (21.882,00; EUR) aan Avnet Delaware LLC,.

Het totaal tussentijds dividend, voor alle duidelijkheid zowel het preferent tussentijds dividend ais het; gewone tussentijds dividend, komt derhalve voor een bedrag van tweeënveertig miljoen honderddertienduizend zeshonderdnegenenvijftig euro (42.113.659,00 EUR) toe aan Tenva Belgium Comm. VA, vennoot voormeld sub 4, voor een bedrag van honderdveertien mij}oen tweehonderdzevenenzeventigduizend vijfhonderdnegentten, euro (114.277.519,00 EUR) aan EBV Management GmbH, vennoot voormeld sub 3, voor een bedrag van, vijfenzeventig miljoen honderddrieënveertigduizend honderdnegenenveertig euro (75.143.149,00 EUR) aan' Avnet Holding Europe BVBA, vennoot voormeld sub 2, voor een bedrag van honderden zesduizend tweehonderdvierentwintig euro (106,224,00 EUR) aan Avnet Delaware LLC, vennoot voormeld sub 1, en voor; een bedrag van twee euro (2,00 EUR) aan Tenva Financial Management BVBA, vennoot voormeld sub 5.. Dit tussentijds dividend zal worden aangerekend op de overgedragen winsten zoals die blijken uit de; goedgekeurde jaarrekening per 30 juni 2014.

De dividenden zullen worden uitbetaald in natura,

De statutaire zaakvoerders zullen de modaliteiten van uitbetaling in natura bepalen en zijn gemachtigd om alle stappen te nemen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn om de betaling van de tussentijdse; dividenden uit te voeren binnen vier (4) maanden vanaf de huidige vergadering.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 613 van het Wetboek van; vennootschappen, met een bedrag van zevenhonderdzestig miljoen euro (760.000.000,00 EUR), teneinde het te; brengen op tweehonderdzesenzestig miljoen driehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig eura; negentien cent (266.395.225,19 EUR) zonder vernietiging van aandelen doch met een evenredige vermindering van; ' de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het; kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de; ; Vennootschap.

Deze kapitaahiermindering geschiedde met uitbetaling aan de vennoten in evenredigheid tot hun huidig; aandelenbezit in de Vennootschap en voor een bedrag van honderdveertien miljoen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

~ 1 mod 11.1

vijfhonderdzevenenzeventigduizend zeshonderdnegentig euro (114.577.690,00 EUR) aan Tenva Belgium Comm. VA vennoot, voor een bedrag van driehonderdnegenentachtig miljoen tweehonderdentienduizend zesenzeventig euro (389.210.076,00 EUR) aan EBV Management GmbH, vennoot, voor een bedrag van tweehonderdvijfenvijftig miljoen negen honderdvierentwintigduizend negenhonderdvierenzeventig euro (255.924.974,00 EUR) aan Avnet Holding Europe BVBA, vennoot, voor een bedrag van tweehonderdzevenentachtigduizend tweehonderdvierenvijftig euro (287.254,00 EUR) aan Avnet Delaware LLC, vennoot, en voor een bedrag van zes euro (6,00 EUR) aan Tenva Financial Management BVBA, vennoot, en door terugbetaling in natura door overdracht van vorderingen van de Vennootschap en in overeenstemming met

artikel 480, 3° van het Wetboek van vennootschappen, De statutaire zaakvoerders zullen de verdere

modaliteiten van uitbetaling in natura bepalen, met dien verstande dat de AHE Note 1, zoals gedefinieerd in een ARAPSA tussen de Vennootschap en Avnet Holding Europe BVBA, zal worden overgedragen aan Avnet Holding Europe BVBA ter uitbetaling van een gedeelte van de kapitaalvermindering, en zijn gemachtigd om alle stappen te nemen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn om de kapitaalvermindering uit te voeren binnen vier (4) maanden vanaf de huidige vergadering.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst :

Artikel 5. KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt tweehonderdzesenzestig miljoen driehonderdvijfennegentigduizend tweehonderdvijfentwintig euro negentien cent (266.395.225,19 EUR).

Het maatschappelijk kapitaal wordt vertegenwoordigd door honderdvijftien miljoen zevenhonderd achtentachtigduizend vierhonderdzeventwintig (115.788.427) volledig volgestorte aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die ieder 1/115.788.427ste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 115.788.427. De aandelen genummerd van 1 tot 3.109.739 en 113.235.547 tot 115.788,427 zijn niet stemgerechtigd en geven recht op een preferent dividend zoals bepaald in artikel 31 van de statuten."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREK SEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, vijf volmachten, de

gecoördineerde tekst van de statuten).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

20/08/2015
ÿþmad 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend.te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte Cje-ge0ri ari tz;:j

1111111t1jjcujIIII6

Benaming (voluit) : Avnet Europe

13 MI 203 '.

te grifrro~ va~, dc~@~º%~~~~~~~~~~~~~-~; i?.3E f~It~Îa'~%n1; ~f!`i1~~i'È3í1s~~r~1 '~~lt~rl i;r1,..?"-:!

Ondernemingsnr : 0464.298.616

Voor

behouc aan h Belgis

Staatst

(verkort) :

Rechtsvorm : commanditaire vennootschap op aandelen

Zetel : Kouterveidstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :OVERDRACHT BEDRIJFSTAK ONDER BEZWARENDE TITEL (art. 770 juncto art. 762 van het Wetboek van vennootschappen

Er blijkt uit een akte verleden op één augustus tweeduizend vijftien, voor Meester Alexis LEMMERLING,' Notaris te Brussel,

dat de commanditaire vennootschap op aandelen Avnet Europe met zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.298.616, hierna genoemd: "de Overdragende Vennootschap'; is overgegaan tot de overdracht onder bezwarende titel aan de verkrijgende; vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde bedrijfstak.

IDENTITEIT VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVNET HOLDING EUROPE met zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0826.379.919.

RETROAKTEN

1. De bestuursorganen van de Overdragende Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap,

hebben gezamenlijk bij authentieke akte verleden voor notaris Peter VAN MELKEBEKE, te Brussel, op 12 meiij' 2015, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van overdracht opgesteld, hierna genaamd 'het Overdrachtsvoorstel'.

2, Gezegd voorstel van overdracht werden neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbanki"

van koophandel te Brussel (i) in hoofde van de Overdragende Vennootschap op 12 mei 2015, bij uittreksel:` gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015 onder nummer 15073248 en (ii) in' hoofde van de Verkrijgende Vennootschap op 12 mei 2015, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015 onder nummer 15073249, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen.

3. De statutaire zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap hebben, voorafgaandelijke dezer, unaniem beslist over te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de bedrijfstak Avnet Financial Services op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd Overdrachtsvoorstel, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen.

4. Het college van zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap, heeft op heden voorafgaandelijke dezer, unaniem beslist om over te gaan tot de aanvaarding van de overdracht onder bezwarende titel van de bedrijfstak Avnet Financial Services op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd Overdrachtsvoorstel, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen.

5. Bijgevolg werden alle voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten bezwarende titel van de bedrijfstak Avnet Financial Services toebehorende aan de Overdragende Vennootschap, vervuld.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK

De bedrijfstak Avnet Financial Services van de Overdragende Vennootschap die het voorwerp is van de ' huidige overdracht omvat:

De overdracht betreft een bedrijfstak in de zin van artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen, namelijk een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken. De bedrijfstak omvat met name alle essentiële activa en passiva in verband met:

(1) de bancaire, cash management en thesaurieactiviteiten zoals momenteel georganiseerd binnen de;' Overdragende Vennootschap als de intra-groepsbank van de Avnet groep, voornamelijk handelend binnen de'' EMEA business, en tevens voorziend in een aantal ondersteunende diensten inzake thesaurie en cash' management voor de werkzaamheden in de Verenigde Staten en Azië-Pacific;

(ii) de bedrijfseenheid inzake EMEA Inkomstenbelasting;

(iii) de bedrijfseenheid inzake Interne Audit.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, alsook personeel die nodig zijn ter uitoefening van de voormelde activiteiten van de bedrijfstak AFS worden overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap, zoals deze elementen zijn weergegeven in de Asset Purchase and Sale Agreement d.d. 11 mei 2015 en zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015, die aan de comparanten genoegzaam bekend is.

Geen onroerende goederen worden overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap.

De overdracht van de relevante activa en passiva in de Verkrijgende Vennootschap omvat niet enkel de " voormelde activa en passiva, maar ook de vergunningen, erkenningen, cliënten, boekhouding en enige andere materiële en immateriële activa die verbonden zijn aan de bedrijfstak AFS. De inbreng omvat in het algemeen alle rechten, vorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratief verhaal, persoonlijke rechten, zakelijke rechten of enige andere waarborgen verbonden aan de over te dragen bedrijfstak AFS, waarvan de Overdragende Vennootschap de begunstigde is of die deze in eigendom heeft om enige reden, ten opzichte van derden, met inbegrip van de overheidsinstanties.

Het personeel van de Overdragende Vennootschap dat is verbonden aan de bedrijfstak AFS zal van rechtswege worden overgedragen op de datum van de overdracht in de Verkrijgende Vennootschap overeenkomstig de Collectieve Arbeidsovereenkomst nr, 32bis.

De bedrijfstak AFS blijft actief en zijn samenstelling (vorderingen, schulden) kan echter nog wijzigen in de periode tussen de datum van ondertekening van dit voorstel en de datum van ondertekening van de overdrachtsakte; de uiteindelijke samenstelling zal blijken uit de overdrachtsakte. Zulke gebeurlijke wijziging zal geen enkele invloed hebben op de overeengekomen prijs, behoudens in overeenstemming met de bepalingen opgenomen in de tussen partijen gesloten Asset Purchase and Sale Agreement d.d. 11 mer 2015 en zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015, die aan de comparanten genoegzaam bekend is.

De partijen ontslaan de notaris van het opnemen van een integrale beschrijving van de activa en passiva die

de bedrijfstak AFS uitmaken van de Overdragende Vennootschap. "

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De Verkrijgende Vennootschap zal de eigendom van de Bedrijfstak verkrijgen op datum van vandaag, 1 augustus 2015, en dit om 23u59, zijnde de juridische datum van de overdracht.

2. De datum vanaf welke de verrichtingen van de Bedrijfstak boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap is vastgesteld op datum van vandaag, 1 augustus 2015, en dit om 23u59.

3. De kosten verbonden aan onderhavige akte zullen gedragen worden door de Verkrijgende Vennootschap.

4. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

WIJZE VAN VERGOEDING

De overdracht van de hoger beschreven Bedrijfstak wordt vergoed door de Verkrijgende Vennootschap met een vergoeding zoals gespecificeerd in de Asset Purchase and Sale Agreement tot overdracht van Bedrijfstak, ondertekend tussen beide partijen op 11 mei 2015, zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een uittreksel uit de notulen van het proces-verbaal van de statutaire zaakvoerders van de overdragende vennootschap, een uittreksel uit de notulen van het proces-verbaal van het college van zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap).

Dit uittreksel werd afgeleverd v66r registratie bij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.



Alexis LEMMERLING

Notaris















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

03/06/2003 : BL628964
20/02/2003 : BL628964
10/02/2003 : BL628964
06/09/2002 : BL628964
02/08/2002 : BL628964
13/02/2002 : BL628964
23/08/2001 : BL628964
24/07/2001 : BL628964
24/07/2001 : BL628964
28/06/2001 : BL628964
28/06/2001 : BL628964
19/04/2001 : BL628964
28/11/2000 : BL628964
28/11/2000 : BL628964
10/11/2000 : BL628964
10/11/2000 : BL628964
27/10/2000 : BL628964
27/10/2000 : BL628964
21/10/1999 : BL628964
21/10/1999 : BL628964
18/05/1999 : BL628964
17/12/1998 : BL628964
17/12/1998 : BL628964
11/11/1998 : BL628964
11/11/1998 : BL628964
11/11/1998 : BL628964
11/11/1998 : BL628964

Coordonnées
AVNET EUROPE

Adresse
KOUTERVELDSTRAAT 20 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande