AVNET HOLDING EUROPE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AVNET HOLDING EUROPE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.379.919

Publication

14/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 10.12.2013, NGL 09.01.2014 14006-0256-036
30/12/2013
ÿþ12%

Me:

mod 11.1

't ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSsa

6 DEC 2011

Griffie

*131 A48*

Vo

beho

aan

Belg

Staat

i i



II III

---------------

Ondernemingsnr :0828379919

Benaming (voluit) :AVNET HOLDING EUROPE

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 Diegem

Onderwerp akte : REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf december tweeduizend dertien, door Meester Tim Carnewal, Geassocieerd Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVNET HOLDING EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

1/ Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek vang vennootschappen, met een bedrag van tweehonderdzeventig miljoen euro (270.000.000,00 EUR), teneinde het te! brengen op zevenhonderd vijfendertig miljoen negenhonderd zesenzestigduizend negenhonderd vijftig euro; (735.966.950,00 EUR), zonder vernietiging van aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het; kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de; Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering zal geschieden door terugbetaling in speciën van een bedrag gelijk aan het bedrag van de kapitaalvermindering aan de enige vennoot.

2/ Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, vervanging van artikel; 5 van de statuten door de volgende tekst

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zevenhonderd vijfendertig miljoen negenhonderd zesenzestigduizend; negenhonderd vijftig euro (735.966.950,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierenvijftigduizend tweehonderd dertig (54.230) aandelen op naam,. zonder vermelding van waarde, die ieder één/ vierenvijftigduizend tweehonderd dertigste van het kapitaal; ; vertegenwoordigen,"

3/ Beslissing de eerste twee alinea's van artikel 32 met betrekking tot de ontbinding van de Vennootschapi ; in overeenstemming te brengen met de huidige wetgeving, en vervanging van deze alinea door de volgende; tekst:

"Bij ontbinding met vereffening worden desgevallend één of meer vereffenaars benoemd door de; algemene vergadering.

De benoeming van de vereffenaar(s) moet aan de Voorzitter van de Rechtbank van Koophandel ter; bevestiging worden voorgelegd, overeenkomstig artikel 184, §2 van het Wetboek van vennootschappen."

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL,

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de; gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt váár registratie in toepassing van artikel 173, 1° bis van het Wetboek registratierechten.

Tim Carnewal

Geassocieerd Notaris

Op de laatste blz. van Luik vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

06/09/2013 : ME. - VERBETERDE JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 30.08.2013 13543-0358-034
20/08/2013
ÿþ

~~~~~ Mod Word 11.1

~~..~~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l~

~~

~

111tO.Bli iu

BRUSSEL

L ~

g,t,Lf

~l~

Griffie

J

Ondernemingsnr : 0826.379.919

Benaming

(voluit) : AVNET HOLDING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Intrekking publicatie volmachtregeling

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders, d.d. 10 juli 2013:

1. De zaakvoerders beslisten om de bankvolmachten verleend door de Treasury Director EMEA of de Vice President & Treasurer van Avnet aan werknemers van Avnet niet langer te publiceren in het Belgisch Staatsblad.

De zaakvoerders besluiten bijkomend om vanaf heden de volmachtregeling vastgesteld door de zaakvoerders van de vennootschap niet langer te publiceren,

Dit betekent dat de volmachtregeling zoals gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad niet meer actueel is,

De volmachthouders aangeduid door de zaakvoerders zullen n.a.v, de ondertekening van documenten een uittreksel uit de beslissingen van de zaakvoerders voorleggen waaruit hun volmacht blijkt,

2. De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan Elke Janssens en/of iedere advocaat van NautaDutilh, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Elke Janssens

Lasthebber

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 09.12.2014, NGL 09.01.2015 15007-0144-035
27/02/2013
ÿþOndernemingsar 0826.379.919

Benaming

(voluit) Avnet Holding Europe

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20,1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Toekenning volmachten

Uittreksel uit de beslissing van de zaakvoerders van 30 oktober 2012

Na grondige overweging, namen de zaakvoeders de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group, m.b.t. de vennootschap "Avnet Holding Europe"

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de Vennootschap werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van het college van zaakvoerder van 25 februari 2011.

2. Toekenning van volmachten aan de Vice President & Treasurer van de Avnet Corporate Services Group and the Treasury Director EMEA van de Avnet Group.

Er werd genoteerd dat de Vennootschap heeft beslist een relatie tot stand te brengen met banken en eventueel overeenkomsten met hen te sluiten, inclusief maar niet beperkt tot bankverrichtingen, wisselverrichtingen met het buitenland en elektronische bankovereenkomsten, met de bank voor bankvolmachten of diensten die als in het belang van de Vennootschap worden beschouwd.

Er werd besloten dat

a) De Vennootschap beslist dat uitsluitend de Vice President & Treasurer van Avnet Corporate Services Group en de Treasury Director EMEA van Avnet Group, met uitsluiting van elke andere ambtenaar of werknemer van de Avnet Group de volmacht zal hebben om:

i. Bankrekeningen te openen in naam van de Vennootschap naargelang hij/zij noodzakelijk acht betreffende de activiteiten van de Vennootschap.

ii. In naam van de Vennootschap te onderhandelen en de overeenkomsten, schadevergoedingen, verbintenissen en verrichtingen af te sluiten op de voorwaarden die hij/zij noodzakelijk of wenselijk acht om bankvoorzieningen en -rekeningen met de bank tot stand te brengen, te wijzigen, regelen, gebruiken en beëindigen en in dit verband elke aanvraag, formulier, bankmandaat en elk ander document dat verband houdt met het openen, reglementen, gebruik, aanpassing en beëindiging van dergelijke voorzieningen/rekeningen goed te keuren en uit te voeren.

iii.Overeenkomsten of verbintenissen af te sluiten in verband met de uitgifte van creditbrieven en deviezencontracten, en om de naam en handtekening aan te duiden en te certificeren van de werknemers van de Avnet Group die gemachtigd zijn om dergelijke overeenkomsten en verbintenissen af te sluiten.

iv. De naam en handtekening aan te duiden en te certificeren van de werknemers van de Avnet Group die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen.

v. Geld te lenen en bank- of kredietfaciliteiten voor de Vennootschap te bekomen van de bank onder gelijk welke voorwaarden en zich blootstellen aan, ondertekenen, maken, geven en/of afleveren, in naam van de Vennootschap, van promesses, wissels, acceptaties, garantie-instrumenten, overeenkomsten, stortingen en opnamen, handelskredieten of hypotheeknames, rechten- of compensatiebrieven, kosten op deposito's en alle andere verplichtingen, ondernemingen, instructies, schadevergoedingen en andere tegenprestaties en gelijk welke andere documenten die eventueel vereist zijn door de bank in een vorm die bevredigend is voor de bank in verband met de zakelijke activiteit van de Vennootschap of de bank- of andere creditvoorzieningen nu of hierna geboden of verleend door de bank aan de Vennootschap of met elke en alle schuldenlast en/of aansprakelijkheden van de Vennootschap ten opzichte van de bank nu of hierna opgelopen en om elke andere persoon schriftelijk aan te duiden om dit te doen.

b) Elke directeur van de Vennootschap zal zijn en hierbij gemachtigd wordt om aan de bank de naam van onderhavige Vice President & Treasurer van Avnet Corporate Services Group en Treasury Director EMEA van

Op de Laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Mod Word 11.1

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V, beh aa Bel Staa

gRUSSEl.

~1 5ggp 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

,VoQe-+ behouden aan het Belgisch Staatsblad



Avnet Group te certificeren, tezamen met een exemplaar van zijn/haar handtekening en, in gevat van enige wijziging van houder van dergelijke functie, het feit van dergelijke wijziging en de naam van de nieuwe functionaris(sen) die dergelijke titel bezitten, tezamen met een exemplaar van zijn/haar handtekening, en de bank zal zijn en hierbij gemachtigd wordt om elke instructie door dergelijke nieuwe titelhouder te honoreren met betrekking tot dewelke dergelijk certificaat werd ontvangen, met dezelfde uitwerking en gevolg als wanneer de titelhouder werd aangesteld in het voorgaande besluit in plaats van gelijk welke persoon met dezelfde titel.

c) Een kopie van besluiten van de raad van bestuur indien bewerend dat deze ais correct werd bevestigd door Heldi Stas of Inge Mommaerts, werknemers van het Legal Corporate Department (juridische dienst) van Avnet of door de bestuurders indien vereist door de statuten, afdoend bewijs zal vormen van de goedkeuring van het aldus gecertificeerde besluit.

d) Een gecertificeerd uittreksel van dit besluit zat worden overgemaakt aan de bank en volledig van kracht en uitwerking blijven tenzij en tot de bank een behoorlijk gewaarmerkt afschrift ontvangt van een wijzigend besluit behoorlijk genomen door de raad van bestuur van de Vennootschap en een redelijke kans heeft gekregen om op te treden bij dergelijk wijzigend besluit, en dat tot dat moment de bank zal worden vergoed en behoed voor elk geleden verlies of opgelopen aansprakelijkheid in het blijven optreden bij de uitvoering van deze besluiten.

e) Dit besluit niet zal worden geïnterpreteerd als volmacht verlenend om te lenen of enige kredietvoorzieningen tot stand te brengen buiten deze hierboven aangegeven.

3. Volmacht

De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan Inge Stiers, of ieder paralegal of advocaat van Allen & Overy LLP, individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten, handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Karen Van den Driessche, Director Treasury EMEA, in haar hoedanigheid van gevolmachtigde, bevoegd om afzonderlijk te handelen, krachtens het besluit van de zaakvoerders van 30 oktober 2012, punt 2.a) iv., duidt de volgende werknemers van de Avnet Group aan die gemachtigd zijn om instructies te geven welke toelaten, of op enige andere wijze instructies te geven voor opname door of betaling aan de Vennootschap van gelden van haar bankrekeningen, zoals hieronder gedetailleerd:

1. Mevrouw Karen Van den Driessche;

2. Mevrouw Anne Van der Zwalmen;

3. Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

4. De heer Steven Bosmans;

5. Mevrouw Carine Vermeylen;

6, Mevrouw Ingrid Schellinck

Bankbevoegdheden:

Hetzij mondeling, hetzij schriftelijk, per fax of elektronisch via het gebruik van een (bank)platform

1. Gelijk welke verrichtingen uitvoeren op deze rekeningen en hun saldo's opnemen (bijv. door middel van overdrachtorders, contantenopnemingen, cheques enz.),

a) Vereffeningsafschriften, rekeningafschriften, renteafschriften evenals alle andere afschriften en kennisgevingen ontvangen en bevestigen.

2. Gebruik te maken van bestaande kredietfaciliteiten.

3. Inzamelingsorders geven door alle mandaten, cheques, wissels, promissoire nota's en alle gelijkaardige

documenten en bestaande voorzieningen te ondertekenen, te aanvaarden of te endosseren.

Deze bankbevoegdheden omvatten NIET het kopen en verkopen van obligaties en deviezen evenals het

afleveren van deze zaken.

Voorwaarden:

Deze bevoegdheden kunnen worden uitgeoefend onder de volgende voorwaarden:

Voor 1 en 2 hierboven:

elke twee individuen die gezamenlijk optreden kunnen de Vennootschap binden;

Voor 3: elke persoon kan de Vennootschap alleen binden.

Deze in de lijst opgenomen personen, met uitzondering van mevrouw Karen Van den Driessche, Director

Treasury EMEA, hebben geen bevoegdheid om gelijk welke van de voornoemde bevoegdheden (onder) te

delegeren.

Zodra een persoon niet langer een werknemer van Avnet is, worden de hierboven aan deze persoon

verleende bevoegdheden automatisch ingetrokken.

Inge Stiers

Gevolmachtigde



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tegelijk neergelegd: Volmacht van Karen Van den Driessche aan Inge Stiers om alle nodige en nuttige instructies te geven om de beslissingen betreffende de aanduiding van bepaalde werknemers van de Avnet Group als gevolmachtigden met betrekking tot bankzaken te publiceren



Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

04/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 11.12.2012, NGL 27.12.2012 12685-0424-026
16/01/2012 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 13.12.2011, NGL 10.01.2012 12007-0487-034
11/05/2011
ÿþ MM 2.1

IâJLIW rs In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voc

behoi.

aan

Belgi

Staats

*11070631*

29 APR

e1/4

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.379.919

Benaming

(voluit) : AVNET HOLDING EUROPE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20 -1831 Diegem

Onderwerp akte : Volmachten

Beslissing van de zaakvoerders dd. 25 februari 2011

Na grondige overweging, namen de zaakvoeders de volgende beslissingen:

1. Herroeping van de bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de vennootschap "Avnet Holding Europe"

De bankvolmachten die vroeger werden toegekend aan werknemers van de Avnet Group m.b.t. de Vennootschap werden herroepen, inclusief de bankvolmachten die werden toegekend middels een beslissing van de zaakvoerder van 15 juni 2010.

2. Toekenning van volmachten aan werknemers van de Avnet Group

De hierna vermelde volmachten werden met ingang vanaf heden toegekend aan de volgende personen:

a) Mevrouw Anne Van der Zwalmen;

b) Mevrouw Marie-Jeanne Temmerman;

c) De heer Steven Bosmans;

d) Mevrouw Karen Van den Driessche;

e) De heer Bart Robberechts;

f) Mevrouw Ingrid Scheliinck.

Aan deze personen werd onder de hierna bepaalde voorwaarden volmacht verleend om namens de

Vennootschap:

1. Alle rekeningen te openen bij Belgische of buitenlandse banken, krediet- of financiële instellingen of bij de Post mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling en daarop alle verrichtingen uit te voeren, deze rekeningen af te sluiten en saldi op te vragen;

2. Alle mandaten, cheques, wisselbrieven, orderbrieven en andere gelijkaardige documenten te ondertekenen, aanvaarden of te endosseren;

3. Alle leningen of kredietfaciliteiten aan te vragen en te aanvaarden, zowel op korte termijn als op middellange of lange termijn mits voorafgaande goedkeuring van de Treasury afdeling.

Deze volmachten kunnen worden uitgeoefend door 2 personen vermeld in de lijst onder a) tot en met f) gezamenlijk handelend om alle bovenstaande verrichtingen uit te voeren, ongeacht het bedrag.

Toekenning van bijkomende volmachten.

Bijkomend aan de hierboven vermelde bevoegdheden, wordt aan de personen opgesomd onder a) tot en met f) en aan de heer Frederik de kick, de volgende limitatief bijzondere bevoegdheden toegekend met ingang vanaf heden:

1. De Vennootschap vertegenwoordigen ten overstaan van alle overheden, administraties en openbare diensten, met inbegrip van, in het bijzonder, het ondernemingsloket en de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de Post, Belgacom en alle belastingadministraties;

2. Ontvangstbewijzen ondertekenen voor aangetekende brieven, documenten of colli's aan de vennootschap besteld door de post, koeriersdiensten of andere bedrijven;

3. Alle geldsommen, documenten of goederen van allerlei aard opvorderen, innen en in ontvangst nemen,

en er kwijting voor geven.

Deze personen zullen geen van de hierboven vermelde bijzondere bevoegdheden mogen delegeren.

3. Volmacht

De zaakvoerders besluiten om opdracht te geven aan iedere advocaat of paralegal van Allen & Overy LLP,

individueel bevoegd en met de bevoegdheid van indeplaatsstelling, om alle documenten, instrumenten,

handelingen en formaliteiten op te stellen, uit te voeren en te ondertekenen en om alle nodige en nuttige

instructies te geven om de voorgaande beslissingen te publiceren.

Inge Stiers

Paralegal Allen & Overy LLP - Gevolmachtigde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/05/2011 - Annexes du Moniteur belge

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

03/02/2011
ÿþ Mai 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I11111j11.1.1111,1q1I111

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

2 4 JAN. 2011

BRUSS,

Griffie

Ondernemingsar : 0826379919

Benaming

(valuttl : AVNET HOLDING EUROPE

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - INBRENG IN NATURA - INBRENG AANDELEN - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op veertien december tweeduizend en tien, door Meester Denis DECKERS, Geassocieerd Notaris, vennoot van "Berquin Notarissen", burgerlijke vennootschap met handelsvorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, met zetel te 1000 Brussel, Lloyd Georgelaan, 11 en ondernemingsnummer 0474.073.840 (RPR Brussel), die aan het slot de volgende registratiemelding draagt:

"Geregistreerd drie bladen zonder renvooien op het 1ste Registratiekantoor van VORST op 17 december 2010. Boek 72 blad 19 vak 5. Ontvangen vijfentwintig euro (25¬ ). Voor de ontvanger, (getekend) VAN MELKEBEKE.",

dat de buitengewone algemene vergadering van de enige vennoot van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVNET HOLDING EUROPE", waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat, 20,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Verhoging van het kapitaal met zevenendertig miljoen tweehonderdachtenveertigduizend vierhonderd euro (37.248.400,00 EUR) om het te brengen op een miljard vijf miljoen negenhonderdzesenzestig-duizend negenhonderd vijftig euro (1.005.966.950,00 EUR), door de uitgifte van tweeduizend en acht (2.008) nieuwe aandelen zonder nominale waarde, van dezelfde aard en die dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering.

De kapitaalverhoging werd verwezenlijkt door de inbreng door de vennootschap naar Duits recht "Avnet Erste Vermi gensverwaltungs GmbH & Co. KG", van honderd (100) aandelen van de vennootschap naar Nederlands recht "Bell Microproducts Europe (Holdings) B.V." met maatschappelijke zetel te 1327AH Almere, Nederland, Veluwezoom 42-50.

Vergoeding voor de inbreng

Als vergoeding voor deze inbreng werden aan de vennootschap naar Duits recht "Avnet Erste Vermogensverwaltungs GmbH & Co. KG", de tweeduizend en acht (2.008) nieuwe volledig volgestorte aandelen toegekend.

De enige vennoot verklaart deze inbreng in natura te willen doorvoeren zonder de verslaggeving zoals voorzien in artikel 313 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

2° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, vervanging van artikel 5 van de statuten door de volgende tekst :

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt een miljard vijf miljoen negenhonderd-zesenzestigduizend negenhonderd vijftig euro (1.005.966.950,00 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierenvijftigduizend tweehonderddertig (54.230) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde."

VOLMACHTEN:

Was vertegenwoordigd de hierna vermelde vennoot:

De vennootschap naar Duits recht "Avnet Erste Vermdgensverwaltungs GmbH & Co. KG", met maatschappelijke zetel te Technologiepark 2-8, D-85586 Poing, Duitsland,

vertegenwoordigd door Juffrouw VI-ERICK Elisa Marie Patricia Philippe Isabelle Carl Françoise, die ten dien einde woonstkeuze doet te 1150 Brussel, Tervurenlaan, 126A, ingevolge één onderhandse volmacht.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

gecoördineerde tekst der statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening.

"

3. Voor- Denis DECKERS Geassocieerd Notaris

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/02/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste biz. van Luik t3 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/05/2015
ÿþ mod 11,1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

nccrgcicgdlontvangen cp

12 ME! 2415

ter griffie van de Nederlandstalige

rechtbank van t fphandel Brussel

111111111

*15073299

Ondernemingsnr : 0826.379.919

F3

Benaming (voluit) : AVNET HOLDING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : lesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :GEZAMENLIJK VOORSTEL VAN OVERDRACHT onder bezwarende titel van een bedrijfstak (art. 770 Wetboek van vennootschappen)

Neerlegging van het gezamenlijk voorstel van overdracht van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "AVNET HOLDING EUROPE, met maatschappelijke zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20 (Verkrijgende Vennootschap) van 12 mei 2015.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd een uitgifte van het proces-verbaal, een uittreksel uit de notulen van het proces-verbaal van de statutaire zaakvoerders, een uittreksel uit de notulen van het procesverbaal van het college van zaakvoerders).

Dit uittreksel werd afgeleverd vôôr registratie bij toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der Registratierechten.

Peter VAN MELKEBEKE

Notaris

Op de laatste blz. van Laík B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/07/2015
ÿþed> Modwod 75.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

OrlI







neergelegd/ontvangen op

2 0 iiit11 2015

ter griffie van ,,,~eit#iederlandstallgs

rechf"ûr.;c vac, 1,,.vpheruJel Brussel

Ondernemingsnr : 0826.379.919

Benaming

(voluit) : AVNET HOLDING EUROPE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem

(volledig adres)

Onderwerp akte : Benoeming commissaris

I. Uittreksel uit de schriftelijke besluitvorming van de enige vennoot van 10 december 2013: DE ENIGE VENNOOT VERKLAART ZICH AKKOORD MET VOLGEND BESLUIT:

5. De algemene vergadering benoemt KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA (B00001), Bourgetlaan 40, 1130 Brussel als commissaris voor een termijn van 3 jaren. Het mandaat zal vervallen na de algemene vergadering van de aandeelhouders die de rekeningen van het boekjaar afgesloten op 30 juni 2016 zal vaststellen. KPMG Bedrijfsrevisoren Burg. CVBA duidt de heer Gtttwin Jackers (IBR Nr. A02158), bedrijsrevisor, aan ais vaste vertegenwoordiger,

II, Uittreksel uit de onderhandse volmacht ondertekend op 17 juni 2015;

De ondergetekende, de heer Patrick Zammit, in zijn hoedanigheid van zaakvoerder van de besloten' vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Avnet Holding Europe, met maatschappelijke zetel te Kouterveldstraat 20, 1831 Diegem, ingeschreven in de Kruispuntbank van Ondernemingen onder nummer: 0826.379.919 (RPR Brussel) (de "Vennootschap"),

geeft hierbij volmacht aan Meester Elke Janssens, Meester Karolien Boghe, Meester Christophe Verstappen en iedere andere advocaat van het advocatenkantoor Nautabutilh, kantoorhoudende te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, ieder individueel handelend met macht van indeplaatsstelling,

teneinde alle noodzakelijke of nuttige formaliteiten te vervullen betreffende de schriftelijke besluiten van de enige vennoot van de Vennootschap van 10 december 2013 m.b.t. onder meer de (her)benoeming van de commissaris, met inbegrip van het ondertekenen en neerteggen van de aanvraag tot inschrijving, wijziging, doorhaling van de inschrijving van de Vennootschap bij de diensten van de Kruispuntbank voor Ondernemingen, de neerlegging bij de griffie en het publiceren van de besluiten van de Vennootschap in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad. De lasthebber kan daartoe, in naam van de Vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle documenten en stukken ondertekenen en in het algemeen, het noodzakelijke doen.

Karolien Boghe

Lasthebber

Tegelijk hiermee neergelegd: originele volmacht verleend door de Vennootschap op 17 juni 2015.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) ' bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 07/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

20/08/2015
ÿþ mod 11.1

x

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte





Benaming (votutt) : AVNET HOLDING EUROPE

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte : UITKERING TUSSENTIJDS DIVIDEND - REELE KAPITAALVERMINDERING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op één augustus tweeduizend vijftien, door Meester Alexis' LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid' AVNET HOLDING EUROPE, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

volgende beslissingen genomen heeft;

1° Uitkering van een tussentijds dividend ten belope van een totaal bedrag van tweehonderdnegenenveertig miljoen honderd achtentwintigduizend vierhonderdzeventien euro zevenenzestig cent (249.128.417,67 EUR), aan de enige vennoot.

Dit tussentijds dividend zal worden aangerekend op de overgedragen winsten zoals die blijken uit del goedgekeurde jaarrekening per 30 juni 2014.

De dividenden zullen worden uitbetaald in geld of in natura.

Het college van zaakvoerders zal de modaliteiten van uitbetaling in geld of In natura bepalen en is, gemachtigd om alle stappen te nemen en alle documenten te ondertekenen die nodig zijn om de betaling van dit tussentijdse dividend uit te voeren binnen vier (4) maanden vanaf de huidige vergadering.

2° Vermindering van het maatschappelijk kapitaal, in toepassing van artikel 317 van het Wetboek van vennootschappen, met een bedrag van vierhonderdvijftig miljoen achthonderd eenenzeventigduizend

vijfhonderdtweeëntachtig euro drieëndertig cent (450.871.582,33 EUR) teneinde het te brengen op

tweehonderdvijfentachtig miljoen vijfennegentigduizend driehonderdzevenenzestig euro zevenenzestig cent (285.095.367,67 EUR) zonder vernietiging van aandelen doch met een evenredige vermindering van de, fractiewaarde van de bestaande aandelen.

Deze kapitaalvermindering werd aangerekend op het fiscaal werkelijk gestort kapitaal en strekte ertoe het', kapitaal van de Vennootschap in overeenstemming te brengen met de huidige en toekomstige noden van de Vennootschap.

Deze kapitaalvermindering geschiedde met uitbetaling aan de enige vennoot en door terugbetaling in geld of in, natura.

Het college van zaakvoerders zal de verdere modaliteiten van uitbetaling in geld of in natura bepalen en is: gemachtigd om alle stappen te nemen en aile documenten te ondertekenen die nodig zijn om de kapitaalvermindering uit te voeren binnen vier (4) maanden vanaf de huidige vergadering.

3° Teneinde de statuten in overeenstemming te brengen met voorgaande beslissingen, beslist de vervanging van artikel 5 van de statuten door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweehonderdvjfentachtig miljoen vijfennegentigduizend'; driehonderdzevenenzestig euro zevenenzestig cent (285.095.367,67 EUR).

Het wordt vertegenwoordigd door vierenvijftigduizend tweehonderd dertig (54.230) aandelen op naam, zonder vermelding van waarde, die ieder één/ vierenvijftigduizend tweehonderd dertigste van het kapitaal vertegenwoordigen.';

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de: gecoördineerde tekst van de statuten).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblac

*15120

11011

neetGet :adentraneri tx;,:e

zre

Y1 ~~ ~Pr #fie,

!R

e ~ t ó~~á;it~~.

'ee8ht.3e1r1°~\e)11 te5iRierntYee(1-~A~;

Ondernemingsar : 0826.379.919

11. ' ,-.."

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

mod 11.1

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie brij toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþmod 11.1

Voor

behoud

aan hE

Belgist

Staatsba

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i`zzrip!tnactiorltvartzen cp

1 1 Au.% egit?

.______~ ~ .. i

i?-,y(.0 ~.~







ImM1w~h!.1u~im~111111uu

~~ i ~ ji'S6~ da ~'~fi~~~~r~r~c-~ ~:~~~+

~.Y"s~1 ~J ~L. rvL.as ~;.:~~ 1~..ti5".Le. ` .

Benaming (voluit) : AVNET HOLDING EURenflk v` ~ri

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :OVERDRACHT BEDRIJFSTAK ONDER BEZWARENDE TITEL (art. 770 juncto art. 762 van het Wetboek van vennootschappen

Er blijkt uit een akte verleden op één augustus tweeduizend vijftien, voor Meester Alexis LEMMERLING,'; Notaris te Brussel,

dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVNET HOLDING EUROPE met zetel te:: 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0826.379.919, hierna genoemd "de Verkrijgende Vennootschap", is overgegaan tot de verkrijging onder bezwarende titel vanwege de overdragende vennootschap, hierna genoemd, van de hierna vermelde bedrijfstak.

IDENTITEIT VAN DE OVERDRAGENDE VENNOOTSCHAP

De commanditaire vennootschap op aandelen Avnet Europe met zetel te 1831 Diegem, Kouterveldstraat' 20, ingeschreven in het rechtspersonenregister onder nummer 0464.298.616

RETROAKTEN

1. De bestuursorganen van de Overdragende Vennootschap en van de Verkrijgende Vennootschap,:

hebben gezamenlijk bij authentieke akte verleden voor notaris Peter VAN MELKEBEKE, te Brussel, op 12 mei:; 2015, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760 van het Wetboek van vennootschappen, een voorstel van; overdracht opgesteld, hierna genaamd 'het Overdrachtsvoorstel.

2, Gezegd voorstel van overdracht werden neergelegd op de griffie van de Nederlandstalige rechtbank',

van koophandel te Brussel (i) in hoofde van de Overdragende Vennootschap op 12 mei 2015, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015 onder nummer 15073248 en (ii) in hoofde van de Verkrijgende Vennootschap op 12 mei 2015, bij uittreksel gepubliceerd in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 22 mei 2015 onder nummer 15073249, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 760;: van het Wetboek van vennootschappen.

3. De statutaire zaakvoerders van de Overdragende Vennootschap hebben, voorafgaandelijke dezer,,; unaniem beslist over te gaan tot de overdracht onder bezwarende titel van de bedrijfstak Avnet Financial': Services op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd Overdrachtsvoorstel, overeenkomstig, artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen,

4. Het college van zaakvoerders van de Verkrijgende Vennootschap, heeft op heden voorafgaandelijke, dezer, unaniem beslist om over te gaan tot de aanvaarding van de overdracht onder bezwarende titel van de:: bedrijfstak Avnet Financial Services op de wijze en overeenkomstig de modaliteiten vervat in gezegd,; Overdrachtsvoorstel, overeenkomstig artikel 770 juncto artikel 761 van het Wetboek van vennootschappen.

5. Bijgevolg werden alle voorafgaandelijke wettelijke formaliteiten voor de realisatie van de overdracht ten: bezwarende titel van de bedrijfstak Avnet Financial Services toebehorende aan de Overdragende Vennootschap, vervuld.

BESCHRIJVING VAN DE OVERGEDRAGEN BEDRIJFSTAK

De bedrijfstak Avnet Financial Services van de Overdragende Vennootschap die het voorwerp is van de: huidige overdracht omvat:

De overdracht betreft een bedrijfstak in de zin van artikel 680 van het Wetboek van vennootschappen, namelijk een geheel dat op technisch en organisatorisch gebied een autonome activiteit uitoefent en op eigen kracht kan werken. De bedrijfstak omvat met name alle essentiële activa en passiva in verband met:

(i) de bancaire, cash management en thesaurfeactiviteiten zoals momenteel georganiseerd binnen de Overdragende Vennootschap als de intra-groepsbank van de Avnet groep, voornamelijk handelend binnen de;. EMEA business, en tevens voorziend in een aantal ondersteunende diensten inzake thesaurie en cash management voor de werkzaamheden in de Verenigde Staten en Azië-Pacific;

(ii) de bednjfseenheid inzake EMEA Inkomstenbelasting;

(iii) de bednjfseenheid inzake Interne Audit.

Ondernemingsnr : 0826.379.919

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Alle activa en passiva, rechten en verplichtingen, alsook personeel die nodig zijn ter uitoefening van de voormelde activiteiten van de bedrijfstak AFS worden overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap, zoals deze elementen zijn weergegeven in de Asset Purchase and Sale Agreement d.d. 11 me! 2015 en zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015, die aan de comparanten genoegzaam bekend is.

Geen onroerende goederen worden overgedragen aan de Verkrijgende Vennootschap.

De overdracht van de relevante activa en passiva in de Verkrijgende Vennootschap omvat niet enkel de voormelde activa en passiva, maar ook de vergunningen, erkenningen, cliënten, boekhouding en enige andere materiële en immateriële activa die verbonden zijn aan de bedrijfstak AFS. De inbreng omvat in het algemeen elle rechten, vorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen, administratief verhaal, persoonlijke rechten, zakelijke rechten of enige andere waarborgen verbonden aan de over te dragen bedrijfstak AFS, waarvan de Overdragende Vennootschap de begunstigde is of die deze in eigendom heeft om enige reden, ten opzichte van derden, met inbegrip van de overheidsinstanties.

Het personeel van de Overdragende Vennootschap dat Is verbonden aan de bedrijfstak AFS zal van rechtswege worden overgedragen op de datum van de overdracht in de Verkrijgende Vennootschap overeenkomstig de Collectieve Arbeidsovereenkomst nr, 32bis.

De bedrijfstak AFS blijft actief en zijn samenstelling (vorderingen, schulden) kan echter nog wijzigen in de periode tussen de datum van ondertekening van dit voorstel en de datum van ondertekening van de overdrachtsakte; de uiteindelijke samenstelling zal blijken uit de overdrachtsakte. Zulke gebeurlijke wijziging zal geen enkele invloed hebben op de overeengekomen prijs, behoudens in overeenstemming met de bepalingen opgenomen in de tussen partijen gesloten Asset Purchase and Sale Agreement d.d. 11 mei 2015 en zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015, die aan de comparanten genoegzaam bekend is.

De partijen ontslaan de notaris van het opnemen van een integrale beschrijving van de activa en passiva die de bedrijfstak AFS uitmaken van de Overdragende Vennootschap.

VOORWAARDEN VAN DE OVERDRACHT

1. De Verkrijgende Vennootschap zal de eigendom van de Bedrijfstak verkrijgen op datum van vandaag, 1 augustus 2015, en dit om 23u59, zijnde de juridische datum van de overdracht.

2. De datum vanaf welke de verrichtingen van de Bedrijfstak boekhoudkundig zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de Verkrijgende Vennootschap is vastgesteld op datum van vandaag, 1 augustus 2015, en dit om 23u59.

3. De kosten verbonden aan onderhavige akte zullen gedragen worden door de Verkrijgende Vennootschap,

4. Er worden geen bijzondere voordelen toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de betrokken vennootschappen.

WIJZE VAN VERGOEDING

De overdracht van de hoger beschreven Bedrijfstak wordt vergoed door de Verkrijgende Vennootschap met een vergoeding zoals gespecificeerd in de Asset Purchase and Sale Agreement tot overdracht van Bedrijfstak, ondertekend tussen belde partijen op 11 mei 2015, zoals gewijzigd en vervangen door de Amended and Restated Asset Purchase Agreement op 27 juli 2015.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van de akte, een uittreksel uit de notulen van het proces-verbaal van de statutaire zaakvoerders van de overdragende vennootschap, een uittreksel uit de notulen van het proces-verbaal van het college van zaakvoerders van de verkrijgende vennootschap),

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij toepassing van artikel 173,1' bis van het Wetboek der Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

mod 11.1

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

20/08/2015
ÿþ mod 11.1

J; 4e In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1 i isila 205

ter grïf'iït? van d8 .~^. ~~ 'ci)tiJallk

Voor-

behoudei aan het Belgisch

Staatsbla

Ondememingsnr : 0826.379.919

Benaming (voluit) : AVNET HOLDING EUROPE



(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kouterveldstraat 20

1831 DIEGEM

Onderwerp akte :DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge



Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op een augustus tweeduizend vijftien, door Meester Alexis LEMMERLING, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AVNET HOLDING EUROPE, waarvan de zetel gevestigd is te 1831 Diegem, Kouterveldstraat 20,

volgende beslissingen genomen heeft:

1° Wijziging van het doel van de Vennootschap door vervanging van artikel 3 van de statuten door de volgende tekst

"Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel, in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

1. het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven; door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi)-publiekrechterljk statuut;

2, het beheren van beleggingen en van participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt.

3. het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen,

4. de deelname aan onroerende investeringen, elke activiteit verbonden aan onroerende goederen bebouwd of onbebouwd, alsook aile willekeurige handelingen met betrekking tot onroerend recht en meer specifiek : het verwerven door aankoop of anders, de verkoop, de ruiling, de verbetering, de uitrusting, de wijziging, de leasing; van onroerende goederen.

Deze opsomming is niet limitatief en de termen vermogensbeheer of advies in deze statuten verveld zijn; activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de; secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondememingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

5, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen, al dan niet onder het stelsel van de B7W, met betrekking tot onroerende goederen en onroerende zakelijke rechten, zoals de aan- en verkoop, de bouw, de verbouwing, de; binnenhuisinrichting en decoratie, de huur- en verhuur, de ruil, de verkaveling en, in het algemeen, alle vejrichtingen; die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, van onroerende; goederen of onroerende zakelijke rechten;

6. uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een merend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals de aan- en verkoop, de huur- en verhuur, de ruil; in het bijzonder het beheer en de valorisatie van alle, verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen;

7. uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening: het aangaan en verstrekken van leningen, kredieten, financieringen en het aangaan van leasingcontracten, in het kader van de bovenvermelde doelstellingen;

8. de ontwikkeling en de centralisering, ten voordele van vennootschappen die behoren tot de groep waartoe zij behoort, van publiciteit, informatieverlening en -verzameling, verzekering en herverzekering, wetenschappelijk; onderzoek, betrekkingen met de nationale en internationale autoriteiten, alsook de centralisering van. werkzaamheden op het gebied van financiën, boekhouding, administratie en informatica, de centralisering van de

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

#"e

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

r mod 11.1

financiële handelingen en van het dekken van de risico's die voortvloeien uit de schommelingen van de wisselkoersen inzake interest en basisproducten, met inbegrip van herfacturatie en factoring, alsmede alle werkzaamheden die een voorbereidend of hulpverlenend karakter hebben voor de vennootschappen van de groep.

De vennootschap kan samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, (roerende en/of onroerende) handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken."

2° Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw DAMIEN Stéphanie en Mevrouw ADAM Sofie, elkeen werknemer van één van de Belgische vennootschappen van de Avnet-groep, alsook aan Elke Janssens, Christophe Verstappen, Karolien Boghe en/of enig ander advocaat of paralegal deeluitmakend van het kantoor NauthaDutilh, gelegen te 1000 Brussel, Terhulpsesteenweg 120, allen individueel bevoegd en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREK (Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd gecoördineerde tekst van de statuten), SEL.

een uitgifte van het proces-verbaal, één volmacht, de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/08/2015 - Annexes du Moniteur belge

Dit uittreksel werd afgeleverd vóór registratie bij Registratierechten.

Alexis LEMMERLING

Notaris

toepassing van artikel 173,1° bis van het Wetboek der

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AVNET HOLDING EUROPE

Adresse
KOUTERVELDSTRAAT 20 1831 DIEGEM

Code postal : 1831
Localité : Diegem
Commune : MACHELEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande