AVT-PRESS

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : AVT-PRESS
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 874.101.939

Publication

31/12/2013
ÿþ Mod POF 11.1

rfl-dfei In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoude

aan het

Belgiscl

Staatsble



*13197539*

Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van4r4opLhande,

te Leuven, de t DEC. 2013

- DE GRIFFIER

Griffie

------- ..... ...... v --. n ............... ry .................... ............ ^-^ ...... -N .....

Ondernemingsnr : 0874101.939

Benaming (voluit) AVT-PRESS

(verkort) :

Rechtsvorm: Vennootschap onder firma

Zetel: Grootlosestraat 14, 3120 Tremelo, België

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte :Kapitaalverhoging

Tekst:

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering der aandeelhouders van 12 december 2013:

1) Kennisname van de beslissing tot uitkering van een tussentijds dividend

De algemene vergadering beslist tot uitkering van een tussentijds bruto-dividend ten belope van 115.000,00 euro uit de overgedragen winst. Het verslag hiertoe werd voorgelegd. Rekening houdend met de bestaande aandeelhoudersstructuur betekent dit een nettodividend ten belope van 103.500,00 euro.

Uit voornoemd verslag blijkt voorts dat de aandeelhouders de intentie hebben om het tussentijds dividend na uitkering onmiddellijk in te brengen in het kapitaal van de vennootschap om te kunnen genieten van de in de Programmawet van 28 juni 2013 voorziene 10% roerende voorheffing door het vastklikken van de belaste reserves.

De dividenden komen voort uit een vermindering van de overgedragen winst, welke (lees: de jaarrekening) zijn goedgekeurd door de algemene vergadering uiterlijk op 05 mei 2012.

2) Verhoqing van het kapitaal door inbreng in specië conform art. 537 WIB

De vergadering beslist, onder de voorwaarden en bepalingen van art. 537 WIB, het kapitaal van de vennootschap te verhogen met een bedrag van 90% van het tussentijds dividend, zijnde 103.500,00 euro om het van 2.000,00 euro te brengen op 105.500,00 euro zonder uitgifte van nieuwe aandelen, doch mits evenredige verhoging van de fractiewaarde per aandeel, met dien verstande dat later doorgevoerde kapitaalverminderingen prioritair zullen worden aangerekend op het kapitaal dat valt onder het regime van art. 537 WIB.

De vergadering beslist dat de kapitaalverhoging zal warden verwezenlijkt door de inbreng in speciën ten bedrage van 103.500,00 euro. (90% van het tussentijds dividend)

De inbrengen in geld werden overeenkomstig de desbetreffende bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen in hogervermelde verhouding gestort op rekening van de vennootschap.

3)Verwezenlijking van de kabitaalverhoginq.

Op de laatste blz. Ven"Lulk-eïernielden-f riiêtetïNee-rifen 'fieedenighïrd-van hiétrtiffiêntiir'élicré .6otes, héfilriien d'dp-ér-SO(0)nlenT

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso: Naam en handtekening.

liii1ngeirbilhëtle1ediStWargblMu-3171272013 - Annexes diCM-oniteur b-éle

Vervolg

.............. ^ n .......................... - N ......  -N y y ^,

Zijn vervolgens tussengekomen, aile aandeelhouders, die verklaren volledig op de hoogte zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Er worden geen nieuwe aandelen uitgegeven.

De vergadering erkent op de hoogte te zijn van de draagwijdte van het regime zoals voorzien in art: 537 WB, en meer in het bijzonder de bepaling die voorziet in een bijzondere aanslag bij wijziging van de dividendenpolitiek van de voorbije 5 boekjaren.

De vergadering stelt vast dat de voormelde kapitaalverhoging van 103.500,00 euro, daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op 105.500,00 euro, vertegenwoordigd door 20 aandelen zonder vermelding van waarde.

4) Wilziging van art. 5 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de nieuw kapitaaltoestand

Teneinde de statuten In overeenstemming te brengen met de beslissing tot kapitaalverhoging die voorafgaat, beslist de vergadering art. 5 van de statuten te vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderd en vijfduizend vijfhonderd euro (105.500,00 ¬ ), volledig volstort, vertegenwoordigd door 20 aandelen en is samengesteld uit de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven maatschappelijke rechten.

Het maatschappelijke kapitaal kan gewijzigd worden door de algemene vergadering, beslissend op de wijze voorzien in de statuten."

5) Coördinatie van de statuten

De vergadering verleent CBB Leuven BVBA, Diestsevest 89, 3000 Leuven ingeschreven in het rechtspersonenregister te Leuven onder het nummer 0435.560.583, alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

6) Machtiging aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de te nemen beslissingen

De vergadering verleent alle machten aan het bestuursorgaan tot uitvoering van de genomen beslissing.

Aangezien de agenda volledig werd afgewerkt, wordt de vergadering door de voorzitter opgeheven.

Notulen opgemaakt en getekend op 12 december 2013.

Andreas Verhoeven

Zaakvoerder

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

ModPPF11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
AVT-PRESS

Adresse
GROOTLOSESTRAAT 14 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande