AWAX

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AWAX
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.619.654

Publication

22/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 06.06.2014, NGL 17.07.2014 14309-0126-010
23/10/2014
ÿþ mod 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie veffigelegd/ontvangen op

14 OKT. 2014

ter elfe van de Nederiandstalige

het.lMieelef erassel

tINI]l)!

II

UI

Ondernemingsnr : 0836.619.654

Benaming (voluit):AWAX

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel: Den Brand 13

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte : BVBA : vereffening

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Paul Verhavert op drieëntwintig september tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het Registratiekantoor Mechelen-AA op dertig september tweeduizend veertien ; zes bladen; geen verzendingen; Register 5; Boek 328; Blad 081; Vak 0007, Ontvangen registratierechten: vijftig euro (R ¬ 50,00)", dat de Buitengewone Algemene Vergadering van dé: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AWAX", met maatschappelijke zetel te 1800 Vilvoorde, Den Brand 13, heeft beslist met eenparigheid van stemmen en heeft uiteengezet: dat: A. Deze vergadering heeft als agenda: 1. Lezing en onderzoek van het verslag van de: zaakvoerder waarbij een verantwoording van de voorgestelde ontbinding van de vennootschap wordt gegeven; bij dit verslag wordt een staat gevoegd van de activa en passive van de vennootschap afgesloten per één september tweeduizend veertien. Verslag door de bedrijfsrevisor over de steak van activa en passive, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder; 2. Vroegtijdige ontbinding van de vennootschap; 3. Ontslag en kwijting verlenen aan de zaakvoerders; 4. Definitievei sluiting van de vereffening. B. Vaststelling dat de vergadering _wettelijk is samengesteld. Er bestaan: op heden honderdzesentachtig (186) aandelen zonder een nominale waarde. Er blijkt uit de samenstelling van de vergadering dat aile aandelen vertegenwoordigd zijn. Deze vergadering is dus! wettelijk samengesteld en kan geldig beraadslagen en besluiten over aile punten van de agenda, :zonder dat zij de vervulling van de formaliteiten omtrent de samenroeping moet rechtvaardigen. C. Bevestiging door ondergetekende notaris. Ondergetekende notaris bevestigt in uitvoering van artikel; 181 § 4 van het wetboek van vennootschappen, na nazicht, het bestaan en de externe wettigheid varij; de rechtshandelingen en formaliteiten waartoe de vennootschap krachtens artikel 181 § 1 van het wetboek van vennootschappen gehouden is. In aansluiting daarbij worden volgende documenten aan ondergetekende notaris overhandigd:

- het verslag van de zaakvoerder;

- de staat van activa en passive;

- het verslag van voornoemde bedrijfsrevisor.

VASTSTELLING VAN DE GELDIGHEID VAN DE VERGADERING.

De uiteenzetting van de voorzitter wordt door de vergadering voor juist erkend. Zij erkent dat zij geldig is samengesteld en in staat te beraadslagen over de punten van de agenda.

BESPREKING.

Aan de aandeelhouders wordt voorlezing gegeven van het verslag van de zaakvoerder. Dit verslagji geeft een toelichting bij de voorgestelde ontbinding van de vennootschap. Bij dit verslag is eeni samenvattende staat gevoegd over de actieve en passieve toestand van de vennootschapiI afgesloten per één september tweeduizend veertien. De vergadering onderzoekt vervolgens het: verslag, opgesteld door Caluwaerts & Co Bedrijfsrevisoren, met maatschappelijke zetel te 2800 Mechelen  Brusseisesteenweg 520, over de samenvattende staten over de actieve en passieve toestand, gevoegd bij het verslag van de zaakvoerder. Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, luidt als volgt:

"5.BESLUIT

Ondergetekende, Freddy CALUWAERTS, bedriffsrevisor te MECHELEN, verklaart:

In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

moi 11.1

door artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen, heeft het bestuursorgaan van BVBA AWAX een boekhoudkundige staat, afgesloten op 1 september 2014 opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 224.378,52 e en een netto-actief van 167,097,53 ¬ in discontinuïteit.

De waardering van de vorderingen in continuïteit

achten wij verantwoord achten gelet op het feit dat deze activa aan boekhoudkundige residuwaarde overgenomen worden door de vennoten.

Uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben

uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft onder voorbehoud van de eventuele gevolgen van de mogelijke niet naleving van de toepasselijke wettelijke en bestuursrechtelijke voorschriften die niet onder onze directe controleopdracht vallen.

Op grand van de informatie die ons door het

bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het 1BR, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden op datum van ondertekening van dit controleverslag werden terugbetaald of de nodige gelden om die te voldoen werden geconsigneerd.

Mechelen, 23 september 2014

(handtekening)

CALUWAERTS & C° BEDRIJFSREVISOREN burgerlijke

vennootschap onder de vorm van een bvba,

vertegenwoordigd door de zaakvoerder

Freddy CALL1WAERTS

bednjfsrevisore

De vennoten erkennen volledig kennis te hebben genomen van het verslag en de staat, door een kopie ervan op voorhand te hebben verkregen. Het bestuursorgaan, zijnde de zaakvoerder, voornoemde Heer HUYSMANS Johan, verklaart dat er sedert de opmaak van voormeld revisoraal verslag geen andere schulden aan derden zijn dan deze die blijken uit Voornoemde staat. De buitengewone algemene vergadering stelt daarop vast dat, overeenkomstig artikel 184, §5, eerste lid W.Venn., aile voorwaarden vervuld zijn om te kunnen overgaan tot de ontbinding en vereffening in een akte. - BESLUITEN. - Na beraadslaging neemt de vergadering met eériparigheid van stemmen de volgende besluiten: Eerste beslissing - De buitengewone algemene vergadering stelt vast dat er op de verslagen geen opmerking wordt gemaakt door de aanwezige aandeelhouders; zij besluiten zich aan te sluiten bij de conclusies, die erin vervat zijn. - Tweede beslissing - De buitengewone algemene vergadering besluit tot de vervroegde ontbinding van de vennootschap en spreekt haar

vereffening uit, te rekenen vanaf heden, bij toepassing van artikel 184, §5 W.Venn. Derde

beslissing - De algemene vergadering die kennis heeft genomen van de staat van activa en passive van de vennootschap, afgesloten per een september tweeduizend veertien, heeft vervolgens met eenparigheid van stemmen deze goedgekeurd en keurt vervolgens zowel de rekeningen als de verrichtingen van het lopende boekjaar tot de datum van de algemene vergadering goed, inbegrepen aile handelingen naar aanloop van de vereffening gesteld door de zaakvoerder, voornoemde Heer HUYSMANS Johan, dewelke aldus worden bekrachtigd en heeft vervolgens kwijting verleend voor zijn uitgeoefend mandaat van zaakvoerder, welke hierbij ontslagen wordt uit zijn functie. De buitengewone algemene vergadering keurt vervolgens zowel het verdelingsplan met berekening van de in te houden roerende voorheffing als het netto-aandeel van iedere vennoot in de vereffening goed en gaat akkoord met de mandaten voor de betalingen in deze. Vierde beslissing - Vervolgens is de algemene vergadering overgegaan tot het sluiten van de vereffening van de vennootschap, daar aile activiteiten zijn stopgezet en aile passive zijn vereffend. De Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "AWAX" bezit geen onroerende goederen, zodat de vereffening heden definitief afgesloten wordt. Alle eventuele nog terug te nemen activa zullen door de Heer HUYSMANS Johan en Mevrouw DEPREZ Nele, beiden voornoemd, ontvangen worden. Zij verklaren tevens dat zij aile toekomstige activa en passiva en aile rechten en verplichtingen van de vennootschap overnemen. De buitengewone algemene vergadering beslist geen vereffenaar aan te stellen. Het bestuursorgaan verklaart evenwel dat het ten aanzien van derden als vereffenaar zal worden beschouwd bij toepassing van artikel 184, §5, eerste lid W.Venn. Vijfde beslissing - Na deze besluiten heeft de Heer HUYSMANS Johan, voornoemd, ons verklaard zich te verbinden aldaar de boeken en documenten van gezegde vennootschap gedurende een termijn van vijf jaar te bewaren.

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL (get.) Paul VERHAVERT, Notaris. Werd tegelijkertijd neergelegd : afschrift + verslag bedrijfsrevisor met staat van activa en passive + verslag zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

- À

Voor-

i]ehouden

aan'4et

Belgisch

Btaatsblad

19/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 07.06.2013, NGL 18.07.2013 13309-0054-010
01/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*11303541*

Neergelegd

28-05-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : AWAX

0836619654

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1800 Vilvoorde, Den Brand 13

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een oprichtingsakte verleden voor notaris Rik ROOSENS, met standplaats te Diegem, Corneel De Ceusterstraat, nummer 4 A, op zevenentwintig mei tweeduizend en elf blijkt dat: de Heer HUYSMANS Johan Karel Linda, geboren te Antwerpen op 23 november 1980, wonende te 1800 Vilvoorde, Den Brand 13, en mevrouw DEPREZ Nele Lena Eric, geboren te Roeselare op 24 oktober 1980, wonende te 1800 Vilvoorde, Den Brand 13.

1. Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de naam  AWAX , met zetel te 1800 Vilvoorde, Den Brand 13, en met als doel :

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland :

- Het verlenen van consultancy, bedrijfs en managements advies en training inzake de domeinen van bedrijfsbeheer, sociale, fiscale, juridische en commerciële aangelegenheden, informatiesystemen, marketing en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks te maken heeft;

- Het uitvoeren van economische studies en marktonderzoeken voor eigen rekening of voor rekening van derden;

-Het uitvoeren van alle activiteiten met betrekking tot internet en mobile computing, zoals ontwerp en exploitatie van websites en mobiele toepassingen, e-commerce, geolocatiediensten en dergelijke;

- Het voeren van reclame, promotie of andere koopbevorderende activiteiten, het tussenkomen bij sponsoring en de verhuur of het ter beschikking stellen van advertentieruimte op om het even welke drager en dit alles voor zichzelf of voor derden; -Het uitvoeren van fotografie, video-opdrachten en digitale beeldverwerking alsook de ontwikkeling en het afdrukken ervan;

-Het organiseren van reizen, tentoonstellingen en concerten;

-Het beheer en de exploitatie van intellectuele eigendomsrechten;

-De ontwikkeling, distributie, productie, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, verhuur, in- en uitvoer van goederen in de grafische, audiovisuele en IT sector, hierin inbegrepen, maar niet uitsluitend, software en hardware, boeken, tijdschriften, films en muziek;

-De productie, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer van dranken, hierin inbegrepen, maar niet uitsluitend, wijnen, likeuren en bieren;

-De ontwikkeling, productie, aankoop en verkoop, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer en verhuur van speelgoed, hobbyartikelen en kledij;

-De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in andere vennootschappen en mag alle leningen van gelijk welke vorm verstrekken voor deze vennootschappen;

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag bij wijze van inbreng in contanten of in natura, fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op andere wijze een aandeel nemen in alle bestaande of nog op te richten vennootschappen en verenigingen zowel in binnen- als buitenland;

-de vennootschap mag kredieten en leningen aangaan en toestaan aan vennootschappen en particulieren, onder om het even welke vorm. De vennootschap mag zich voor derden borgstellen of aval verlenen onder elke vorm en ondermeer door haar goederen in pand of hypotheek te geven, inclusief de eigen handelszaak;

-de vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het oordeelkundig beheer van roerend en onroerend patrimonium. De vennootschap mag alle eigendommen, zowel roerende als onroerende, industriële inrichtingen en installaties aankopen, overnemen, uitbaten of afstaan, opbouwen, verhuren, verkopen of omwisselen. Zij mag zakelijke rechten zoals vruchtgebruik, opstalrecht, erfpacht verstrekken met betrekking tot haar patrimonium aan derden alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van die aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen, alsmede zich borgstellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen;

- de vennootschap mag alle onroerende en roerende goederen als investering verwerven zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het maatschappelijk doel;

In het algemeen, de vennootschap mag zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen stellen, in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zijn dat zij het bereiken van dit doel geheel of gedeeltelijk vergemakkelijken.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel. De zaakvoerder is ertoe gemachtigd de aard en de uitgebreidheid van het doel te interpreteren.

2. waarvan het geplaatst kapitaal achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bedraagt, vertegenwoordigd door 186 aandelen, op naam zonder nominale waarde. Het kapitaal is volstort tot beloop van 6.200 euro.

3.De vennootschap wordt in en buiten de rechte geldig vertegenwoordigd door haar niet-statutaire, zaakvoerder, de heer Huysmans Johan, voornoemd.

4. De jaarvergadering zal gehouden worden op de eerste vrijdag van de maand juni van elk jaar om tien uur. Er zijn geen bijzondere voorwaarden voor toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht.

5. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van heden en zal worden afgesloten op 31 december 2012.

Er zijn geen bijzondere bepalingen aangaande de reserves. De winst wordt verdeeld, alsook het na vereffening overblijvend saldo, volgens besluit van de algemene vergadering.

WAARVAN UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
AWAX

Adresse
DEN BRAND 13 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande