AZUR LIFE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : AZUR LIFE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.658.763

Publication

04/07/2014 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2013, APP 02.06.2014, DPT 01.07.2014 14252-0391-010
01/10/2014
ÿþ Mocl Waal 11,1

rifles3 ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r NrEF. OF-ILCD

22

Griffie Rechibl;rik von Koopfiartdal

Ll..Griffie

Dl l Il I UH III Il lu

*14178669*

UI

Ondernemingsnr : 0479.658.763

Benaming

(voluit) : AZUR LIFE

(verkort) :

Rechtsvorm: Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: Geroystraat 11, 3040 Huldenberg, België

(volledig adres)

Onderwerp akte ln vereffeningstelling en sluiting

Er blijkt uit een akte de dato 25.07.2014 verleden voor Meester Pablo DE DONCKER, Geassocieerd Notaris, lid van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Pablo & Pierre DE DONCKER, Geassocieerde Notarissen", met zetel te 1000 Brussel, 51 Oude Graanmarkt, ingeschreven in het rechtspersonenregister van Brussel onder nummer 0820.822.809, handelende overeenkomstig artikel 53 §2 laatste alinea van de Wet van 16 maart 1803 (25 Ventôse  5 Germinal jaar XI) houdende de organisatie van het notariaat, neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel te Leuven voor registratie dat de hiemagenoemde personen een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben gesloten:

BERAADSLAGINGEN:

De algemene vergadering gaat over tot de beraadslaging en de stemming van de agendapunten,

Eerste beslissing: Verslagen overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen:.

Verslag van de zaakvoerder

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de zaakvoerder

opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.

Staat van actief en passief:

De staat van activa en passive werd afgesloten op 30 april 2014 en werd neergelegd op het bureau.

Verslag van de bedrijfsrevisor:

De algemene vergadering ontslaat de voorzitter om lezing te geven van het verslag van de bedrijfsrevisor Bruno VanclenBosch & C° BVBA met zetel te 100D Brussel, Johannalaan 35/13 vertegenwoordigd door Bruno Vanden Bosch, bedrijfsrevisor, aangeduid door de zaakvoerder, en verslag uitbrengende over voormelde staat van activa en passive. Voormeld verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen:

Oit verslag besluit als volgt:

« In het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht heeft de zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten venootschap met beperkte aansprakelijkheid « AZUR LIFE » een boekhoudkundige staat afgesloten op 30 april 2014, opgesteld die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van 12.253,23 EUR en een eigen vermogen van 7.798,30 EUR. Uit de controlewerkzaamheden, die ik heb uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen, blijkt dat deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft, in zoverre de vooruitzichten van de zaakvoerder gerealiseerd zullen worden door de vereffenaar.

Aldus opgesteld en beëindigd te Brussel op 17 juif 2014,

Bruno Vandenbosch & C°

Bedrijfsrevisor BVBA

Vertegenwoordigd door

Bruno Vanden Bosch

Bedrijfsrevisor"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Tweede beslissing*, Voorstel tot vervroegde ontbinding van de vennootschap en in vereffeningstelling van de vennootschap.

De vergadering beslist om de vennootschap vervroegd te ontbinden en haar in vereffening te stellen vanaf heden,

Derde beslissing: Artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen (Beslissing om geen vereffenaar aan te stellen) - Zaakvoerder wordt ten aanzien van derden als vereffenaar beschouwd - Machten aan de vereffenaar.

Overeenkomstig artikel 185 van het Wetboek van vennootschappen wordt door de algemene vergadering beslist om geen vereffenaars aan te stellen. Hieruit volgt dat de huidige zaakvoerder van de vennootschap ten aanzien van derden als vereffenaars wordt beschouwd. De huidige zaakvoerder is thans:

De heer HUENS Frédéric Reginald Jacques Marie Joseph, geboren te Etterbeek op 4 mei 1954, van Belgische nationaliteit, ingeschreven in het rijksregister onder nummer 540504-151-25, wonende te 3040 Huldenberg, Geroystraat 11.

De vergadering verleent aan de zaakvoerder, die de functie van vereffenaar uitoefent ten aanzien van derden de meest uitge-breide machten, zoals voorzien in de artikelen 184 tot 193 van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de in artikel 186 van het Wetboek van Vennootschappen voorziene hande-dingen stellen zonder de machti-ging van de algemene vergadering te behoe-iven in de ge-'vallen waar dit voorzien is en meer bepaald alle rechtsgedingen voeren als eiser of als verweerder, alle betalingen ontvangen, opheffing van inschrijving verlenen met of zonder kwijting, alle roerende waarden van de vennootschap te gelde maken, alle handelspapieren endosseren, dadingen of compromissen aangaan betreffende elle geschillen. Hij kan de onroerende goederen van de vennootschap openbaar verkopen indien hij de verkoop nodig acht voor de betaling van de schulden van de vennootschap.

Inzonderheid mag hij de onroerende goederen van de vennootschap inbrengen in andere vennoottschappen, en de ervoor verkregen aandelen ver-'delen of tengelde maken, of deze onroeren-de goede-iren vervreem-Iden.

Hij kan, maar alleen met machtiging van de algemene vergadering, verleend overeenkomstig artikel 184 van het Wetboek van Vennootschappen, de handel of het bedrijf voorzetten tot de tegeldemaking, leningen aangaan voor de betaling van de schulden van de vennootschap, handelspapier uitgeven, de goederen van de vennootschap hypothekeren of in pend geven.

Hij wordt vrijgesteld van het opmaken van een inventaris en zal kunnen verwijzen naar de boeken en ge-'schriften van de vennootschap.

Hij kan alle derde personen in hun macht en plaats doen treden, doch enkel voor bijzondere en be-'paalde zaken.

Mil kan de vennootschap in ontbinding vertegenwoordigen in de akten - ook deze waarbij een ministerieel of openbaar ambtenaar tussenkomt -, alsmede in rechtszaken zonder zijn bevoegdheid tegenover derden te rechtvaardigen.

De vergadering beslist bovendien om hem geen vergoeding te betalen.

Vierde beslissing: Voorlopige ontlasting aan de zaakvoerders

De algemene vergadering beslist ontlasting te geven aan de zaakvoerder voor de uitoefening van zijn mandaat voor het lopende maatschappelijke boekjaar, onder voorbehoud van datgene dat zou blijken uit het verslag van de zaakvoerder die de functie van vereffenaar uitoefent en dat ten zijner laste kan gelegd worden.

Vijfde beslissing: Verzaking aan artikel 194 van het Wetboek van Vennootschappen

De zaakvoerder, in functie van vereffenaar attesteert dat;

* alle aandeelhouders aanwezig en/of vertegenwoordigd zijn;

* de vennootschap geen enkel actief meer bezit;

* zij geen schuldeisers meer heeft;

* zij geen fiscale schulden heeft

Er werd verzaakt door de aandeelhouders aan de termijn voorzien bij artikel 194 van het Wetboek van

Vennootschappen, aangezien zij verklaren voldoende geïnformeerd te zijn omtrent het beheer en de belegging

van de maatschappelijke waarden, van de rekeningen en de stukken van de vennootschap. Zij verklaren

eveneens elke mogelijkheid te hebben gehad tot het individuele onderzoeksrecht en ontlasten de zaakvoerders

in functie van vereffenaars van om het even welke verantwoordelijkheid hieromtrent.

Dientengevolge stellen zij voor om de vereffening onmiddellijk af te sluiten.

Zesde beslissing: Sluiting van de vereffening

De algemene vergadering beslist dat de boeken en documenten van de vennootschap zullen neergelegd en bewaard worden gedurende een periode van vijf jaar op de zetel van de vennootschep.

De sommen en waarden die nog zouden toekomen aan de schuldeisers en/of aan de aandeelhouders en waarvan de overdracht hen niet is kunnen gebeuren zullen gedeponeerd worden bij de Deposito-en consignatiekas.

Administratieve volmacht

't

, Voorl '

- behouden aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De verschijnende partijen geven bij deze bijzondere volmacht aan KREANOVE te 1180 Ukkel, avenue' Kersbeek 308, vertegenwoordigd door de heer Arnaud Treibiez om alleen handelend en met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen die ten gevolge van deze akte zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

Vermits er niets meer op de agenda staat wordt onderhavige vergadering afgesloten om 17.30 uur

Voor gelijkvormig uittreksel

Pabfo De Doncker, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd; een uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

27/08/2013 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2012, APP 03.06.2013, DPT 22.08.2013 13451-0549-010
07/09/2012 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2011, APP 04.06.2012, DPT 30.08.2012 12520-0039-010
03/08/2011 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2010, APP 06.06.2011, DPT 25.07.2011 11355-0174-010
23/07/2010 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2009, APP 07.06.2010, DPT 16.07.2010 10312-0516-010
05/08/2009 : ME. - COMPTES ANNUELS 31.12.2008, APP 01.06.2009, DPT 31.07.2009 09527-0150-011
25/08/2008 : BLA125412
10/07/2008 : BLA125412
06/08/2007 : BLA125412
29/09/2006 : BLA125412
15/09/2005 : BLA125412
07/07/2004 : BLA125412
16/04/2004 : BLA125412
07/03/2003 : BLA125412

Coordonnées
AZUR LIFE

Adresse
GEROYTSTRAAT 11 3040 HULDENBERG

Code postal : 3040
Localité : HULDENBERG
Commune : HULDENBERG
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande