B & B - CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & B - CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 479.402.110

Publication

05/04/2013
ÿþmod 11.1

L1tiC J ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Vo

beho

aan

Belg

Staat



Ondernemingsnr : 0479.402.110

Benaming (voluit) : B & B - CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijheid

Zetel : Alfons Gossetlaan 28A bus 2

1702 GROOT-BIJGAARDEN

Onderwerp akte :FUSIE DOOR OVERNEMING DOOR DE NV STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND

Er blijkt uit een akte verleden voor Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris te Brugge Sint Kruis op 18 maart 2013

VERKLARINGEN

A. De respectieve bestuursorganen van de beide vennootschappen die bij de fusieverrichting betrokken zijn, hebben in gezamenlijk overleg op 14 januari 2013 een fusievoorstel opgemaakt. Dit fusievoorstel werd neergelegd in twee (2) exemplaren, met name één (1) voor de over te nemen vennootschap "B & B -- CONSULTING", BVBA met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Alfons Gossetlaan 28A bus 2, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 17 januari 2013 en één (1) voor de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" NV ; met zetel te 8200 Brugge, Kooldam 6, op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brugge op 16 januari 2013, beiden bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna, onder het nummer 13019274 (voor de over te nemen vennootschap) en het nummer 13019264 (voor de overnemende vennootschap).

B, De aandeelhouders respectievelijk de vennoten van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren, in toepassing van artikel 696, laatste lid van het Wetboek van vennootschappen, uitdrukkelijk de bestuurders respectievelijk de zaakvoerders te ontslaan van de verplichting tot het verstrekken van informatie zoals bedoeld in het eerste lid van voornoemd artikel.

De aandeelhouders van de bij de fusie betrokken vennootschappen verklaren, in toepassing '; van artikel 697 §2, 5° laatste Cid van het Wetboek van vennootschappen, tevens afstand te doen van de tussentijdse cijfers omtrent de stand van het vermogen die niet meer dan drie maanden voor de datum van het fusievoorstel zijn vastgesteld.

BESLUITEN

EERSTE BESLUIT -- KAPITAALVERMINDERING

De algemene vergadering van de vennoten van de over te nemen vennootschap besluit, onder de opschortende voorwaarde van de realisatie van de fusie door overneming van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B  CONSULTING" door de naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND", het kapitaal te verminderen met twaalfduizend vierhonderd euro (¬ 12.400,00) om het kapitaal te brengen van achttienduizend

zeshonderd euro (¬ 18.600,00) op zesduizend tweehonderd euro

(¬ 6.200,00), en dit door vrijstelling van de volstortingsplicht van een bedrag van honderd vierentwintig euro (¬ 124,00) per aandeel.

De definitieve vrijstelling van de storting van het saldo van de inbreng zal geschieden overeenkomstig artikelen 317 (bvba, want reële kapitaalvermindering in deze vennootschap) en 613 (nv, die overnemende vennootschap is) van het Wetboek van vennootschappen.

TWEEDE BESLUIT  KENNISNAME EN BESPREKING VAN STUKKEN

1. Fusievoorstel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

De vergaderingen van de aandeelhouders respectievelijk vennoten van de overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap erkennen kennis te hebben gekregen van het in de agenda vermelde fusievoorstel en verklaren de voorzitter uitdrukkelijk te ontslaan van het voorlezen van dit fusievoorstel.

2. Verslagen

Verslagen bestuursorganen:

De vergaderingen nemen kennis van artikel 694 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluiten, in toepassing daarvan, af te zien van de verslaggeving door de bestuursorganen inzake de fusie door overneming.

De vergaderingen van aandeelhouders respectievelijk vennoten verklaren kennis genomen te hebben van het in de agenda vermelde verslag nopens de inbreng in natura, opgesteld in toepassing van artikel 602 §1 van het Wetboek van vennootschappen.

Revisorale verslagen

De vergaderingen nemen kennis van artikel 695 §1 in fine van het Wetboek van vennootschappen en besluiten, in toepassing daarvan, af te zien van de revisorale verslaggeving inzake de fusie door overneming.

De vergaderingen nemen vervolgens kennis van het door de wet vereiste verslag opgesteld door een bedrijfsrevisor, te weten de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK --CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN", afgekort "V.R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart ROOBROUCK, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151A bus 42, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur van de overnemende vennootschap, betreffende de hierna vermelde inbreng in natura ingevolge fusie, van het volledig vermogen van de over te nemen vennootschap.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als volgt:

" VII. BESLUIT

De inbreng in de naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND", bestaat uit de inbreng van de activa- en passivabestanddelen van de BVBA "B&B-CONSULTING" voor een totale nettowaarde van 59.096,72 EUR, in het kader van een fusie door overneming.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de Raad van Bestuur van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

de voor inbreng in natura door de partijen weerhouden waarderingsmethode is verantwoord door het beginsel van de boekhoudkundige continuïteit, van toepassing op onderhavige verrichting, en leidt tot inbrengwaarden die ten minste overeenstemmen met het aantal en de fractiewaarde van de als tegenprestatie van de inbrengen uit te geven aandelen of deelbewijzen, vermeerderd met de andere elementen toegevoegd aan het eigen vermogen ter gelegenheid van onderhavige verrichting, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is;

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 14 volledig volgestorte aandelen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" zonder aanduiding van nominale waarde.

Dit verslag kan enkel gebruikt worden voor de verrichting in het kader van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en mag geen andere doeleinden aangewend worden.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Roeselare, 15 maart 2013

BV o.v,v.e. CVBA "Vander Donckt - Roobrouck - Christiaens Bedrijfsrevisoren"

Vertegenwoordigd door

Bart ROOBROUCK

Bedrijfsrevisor"

DERDE BESLUIT  FUSIE

Al FUSIEVERRICHTINGEN

1. Ontbinding zonder vereffening

De algemene vergaderingen van de aandeelhouders respectievelijk vennoten van de

overnemende vennootschap en van de over te nemen vennootschap keuren het fusievoorstel

goed zoals het werd neergelegd door de over te nemen vennootschap ter griffie van de rechtbank

van koophandel te Brussel op 17 januari 2013 en door de overnemende vennootschap ter griffie van

de rechtbank van koophandel te Brugge op 16 januari 2013, beiden bekendgemaakt in de Bijlagen

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

V br-

ilbarbddn

aan het

Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

r Voor-i~sY,óu~~h aan het Belgisch Staatsblad

bij het Belgisch Staatsblad van 31 januari daarna, onder het nummer 13019274 voor de over te nemen vennootschap en het nummer 13019264 voor de overnemende vennootschap.

De algemene vergadering van de over te nemen vennootschap "B & B  CONSULTING" besluit de vennootschap te ontbinden, zonder vereffening, met het oog op voornoemde fusie met de overnemende vennootschap "STUD1EBUREAU BOYDENS RAYMOND".

De algemene vergadering van de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" besluit over te gaan tot de fusie door overneming van het vermogen van de over te nemen vennootschap "B & B  CONSULTING",

Door deze verrichting gaan alle activa en passiva van de overgenomen vennootschap "B & B CONSULTING", met alle rechten en plichten, onder algemene titel over op de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND".

De fusie zal plaatsvinden met ingang van heden op basis van de jaarrekening van de over te nemen vennootschap respectievelijk de tussentijdse toestand van de overnemende vennootschap per 30 september 2012.

2. Eerste kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap -- Vergoeding  Wijze van uitreiking  Bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen.

2.1. Eerste kapitaalverhoging in de overnemende vennootschap

Als gevolg van de fusie door overneming, wordt het kapitaal van de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" in toepassing van artikél 78 §2 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen een eerste maal verhoogd met drieduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (¬ 3.472,00) om het te brengen van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00) op vijfenzestigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (¬ 65.472,00).

in toepassing van artikel 78 §4 van het Koninklijk Besluit van 30 januari 2001 tot uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt, aangezien het bedrag waarmee het kapitaal wordt verhoogd kleiner is dan het kapitaal van de overgenomen vennootschap, het verschil, zijnde tweeduizend zevenhonderd achtentwintig euro (¬ 2,728,00), geboekt als uitgiftepremie.

2.2. Vergoeding -- ruilverhouding  bepaling van de rechten van de nieuwe aandelen

Tengevolge van deze eerste kapitaalverhoging ingevolge inbreng van het volledig actief en passief vermogen van "B & B -- CONSULTING" worden veertien (14) nieuwe volledig volgestorte aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de overnemende vennootschap uitgegeven.

Deze veertien (14) nieuwe aandelen zullen in volle eigendom worden toegekend aan de vennoten van de overgenomen vennootschap, in verhouding tot hun deelname in het kapitaal van de overgenomen vennootschap, te weten:

- zeven (7) aandelen aan de heer Dirk BOYDENS, geboren te Blankenberge op 11 mei 1963, echtgenoot van mevrouw Juliet Tomé, wonende te 8200 Brugge, Kooldam 6

- zeven (7) aandelen aan de heer Wim BOYDENS, geboren te Blankenberge op 3 april 1965, echtgenoot van mevrouw Lieve Elias, wonende te 8210 Zedelgem, Eninkstraat 46.

Er is geen opleg verschuldigd.

Artikel acht bis van de statuten van de overnemende vennootschap voorziet dat de aandelen worden opgesplitst in A aandelen en B-aandelen. In de structuur van de overnemende vennootschap wordt een onderscheid gemaakt tussen de senior vennoten en de junior vennoten. De senior vennoten zijn in het bezit van A aandelen en de junior vennoten zijn in het bezit van Baandelen. Gezien er op heden enkel senior vennoten zijn, zijn er op heden ook enkel A-aandelen.

Vermits de vennoten van de over te nemen vennootschap tevens de enige aandeelhouders zijn van de overnemende vennootschap, zullen deze veertien (14) nieuwe aandelen, eveneens A-aandelen zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap.

Zij zullen deelnemen in de resultaten en zijn dividendgerechtigd vanaf 1 oktober 2012.

De nieuw gecreëerde aandelen bekomen eveneens vanaf heden stemrecht.

2.3. Wijze van uitreiking van de nieuwe aandelen

De veertien (14) nieuwe aandelen van de overnemende vennootschap zullen uitgereikt worden ais volgt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het register van aandelen van de overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

- identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING";

- het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze vennoten toekomt;

- de datum van het fusiebesluit.

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-etlobç n aan her Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

mad 11.1

Tevens zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap met betrekking tot de aandelen van de overgenomen vennootschap in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap de nodige vermeldingen aanbrengen inzake de omruiling ingevolge fusie, met vermelding van de datum van het fusiebesluit en dit register vervolgens vernietigen door het aanbrengen van de vermelding' vernietigd" op elke bladzijde van het register.

3. Verklaringen

Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf 1 oktober 2012 met betrekking tot de ingebrachte activa- en passivabestanddelen worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

Buiten de kapitaalaandelen heeft de overgenomen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Aan de raad van bestuur van de overnemende en overgenomen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend naar aanleiding van de fusie.

BI VASTSTELLING VAN DE EIGENDOMSOVERGANG VAN HET VERMOGEN VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP OP DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter van beide algemene vergaderingen verzoekt mij, notaris, de eigendomsovergang van het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap vast te stellen en akte te verlenen van de samenvattende omschrijving van het overgegane vermogen, en de wijze waarop het overgaat.

1/ Beschrijving van de over te dragen activa en passiva van de overgenomen vennootschap "B & B -- CONSULTING"

Het over te nemen vermogen van de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING" blijkt uit de jaarrekening per 30 september 2012.

2/ Algemene voorwaarden van overslang

1/ De overnemende vennootschap verkrijgt de volte eigendom en het genot van de ingebrachte activa- en passivabestanddelen vanaf heden. De hiervcor genoemde activa- en passivabestanddelen van de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING" gaan boekhoudkundig met alle rechten en plichten per 1 oktober 2012 over op de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND". Alle rechten, plichten en verbintenissen ontstaan vanaf één oktober tweeduizend en twaalf met betrekking tot de overgenomen activa- en passivabestanddelen, worden boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de overnemende vennootschap.

2/ De overgang van geheel het vermogen van de overgenomen vennootschap op de overnemende vennootschap geschiedt onder algemene titel en omvat naast voormelde activa- en passivabestanddelen tevens haar activiteiten met de daaraan verbonden vergunningen, erkenningen en/of het voordeel van de registratie ervan, het recht de handelsnaam van de overgenomen vennootschap te gebruiken, het voordeel van de bedrijfsorganisatie, haar boekhouding, haar cliënteel, kortom aile immateriële bestanddelen eigen aan haar onderneming en verbonden met haar handelszaak.

3/ Tenslotte omvat de vermogensovergang, die geschiedt bij wijze van overgang onder algemene titel, alle lopende overeenkomsten die de overgenomen vennootschap heeft aangegaan, evenals de intellectuele eigendom van de overgenomen vennootschap en alle daaraan verbonden rechten.

Deze verbintenissen, ongeacht met wie zij gesloten zijn, ook deze aangegaan met de overheid, haar werknemers en aangestelden en jegens haar eigen organen en vennoten, gaan onverkort over op de overnemende vennootschap met alle rechten en plichten die daaruit voortvloeien, zonder dat, met uitzondering voor wat betreft de overgang van de intellectuele eigendom, enige andere formaliteit moet worden vervuld dan de wettelijk voorgeschreven openbaarmaking van het fusiebesluit om deze overgang aan eenieder tegenwerpelijk te maken.

4/ in overeenstemming met de collectieve arbeidsovereenkomst nummer 32bis, bekrachtigd door het Koninklijk Besluit van vijfentwintig juli negentienhonderd vijfentachtig, worden door de overnemende venncotschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" de personeelsleden van de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING" die op datum van de fusie gebonden zijn door een arbeidsovereenkomst met de overgenomen vennootschap of die de overgenomen vennootschap op die datum in gelijkaardige voorwaarden als deze eigen aan de arbeidsovereenkomst tewerkstelt, overgenomen.

Deze overdracht van personeel impliceert derhalve de overdracht van alle bestaande arbeidsovereenkomsten en bijgevolg van rechtswege het behoud van anciënniteit en de arbeidsvoorwaarden in hoofde van de desbetreffende werknemers.

Daarbij zal de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" de arbeidsovereenkomsten, zoals die op het ogenblik van de effectieve overgang bestaan tussen de voornoemde personeelsleden en de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING", verder uitvoeren met behoud van alle van toepassing zijnde individuele en collectieve arbeidsvoorwaarden, rechten en plichten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Met betrekking tot de overeenkomsten door de overgenomen vennootschap 'B & B CONSULTING" gesloten met haar werknemers, is door de zaakvoerders van deze vennootschap een lijst opgesteld waarin wordt opgegeven: de identiteit van iedere werknemer, zijn bezoldiging, zijn anciënniteit, de omschrijving van zijn taak, De aandeelhouders van de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" verklaren kennis te hebben van deze lijst.

51 Het archief van de overgenomen vennootschap omvattende alle boeken en bescheiden die zij wettelijk verplicht zijn te houden en te bewaren wordt vanaf heden dcor de overnemende vennootschap op haar zetel bewaard.

6/ De zekerheden en waarborgen verbonden aan de door de overgenomen vennootschap opgenomen verbintenissen blijven onverkort behouden.

7/ De overnemende vennootschap treedt in de rechten en plichten van de overgenomen vennootschap, verbonden aan haar handelszaak.

CI VERWERKING VAN DE VERMOGENSOVERGANG IN DE BOEKHOUDING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De voorzitter verzoekt mij, notaris, vast te stellen dat de netto-waarde van het hierboven beschreven vermogen van de overgenomen vennootschap dat in zijn geheel overgaat op de overnemende vennootschap, op grond van de jaarrekening per 30 september 2012, negenenvijftigduizend zesennegentig euro tweeënzeventig cent (¬ 59.096,72) bedraagt en ais volgt geboekt wordt in de overnemende vennootschap:

Kapitaal

- drieduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (¬ 3.472,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan het kapitaal van de overnemende vennootschap; Uitgiftepremie

- tweeduizend zevenhonderd achtentwintig euro (¬ 2.728,00) afkomstig van het kapitaal van de overgenomen vennootschap, wordt initieel geboekt als uitgiftepremie binnen de overnemende vennootschap;

- deze uitgiftepremie zal vervolgens geïncorporeerd worden in het kapitaal van de overnemende vennootschap;

Wettelijke reserves

- duizend achthonderd zestig euro (¬ 1.860,00) afkomstig van de wettelijke reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de wettelijke reserves van de overnemende vennootschap;

Beschikbare reserves

- twintigduizend zevenhonderd éénentwintig euro tweeënnegentig cent (¬ 20.721,92) afkomstig van de beschikbare reserves van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de beschikbare reserves van de overnemende vennootschap;

Overgedragen winst

dertigduizend driehonderd veertien euro tachtig cent (E 30.314,80) afkomstig van de overgedragen winst van de overgenomen vennootschap, wordt toegevoegd aan de overgedragen winst van de overnemende vennootschap.

VIERDE BESLUIT  TWEEDE KAPITAALVERHOGING

Vervolgens besluit de vergadering van de overnemende vennootschap het kapitaal een tweede maal te verhogen met een bedrag van tweeduizend zevenhonderd achtentwintig euro (E 2.728,00) om het kapitaal te brengen van vijfenzestigduizend vierhonderd tweeënzeventig euro (¬ 65.472,00) op achtenzestigduizend tweehonderd euro (E 68.200,00), en dit door inlijving van de naar aanleiding van de fusie ontstane uitgiftepremie ten belope van tweeduizend zevenhonderd

achtentwintig euro

(¬ 2.728,00), zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

VIJFDE BESLUIT  VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAP¬ TAALVERHOGINGEN

De vergadering van de overnemende vennootschap stelt vast dat ingevolge voormelde beslissingen, de kapitaalverhogingen in de overnemende vennootschap verwezenlijkt werden, zodat het kapitaal van de overnemende vennootschap thans achtenzestigduizend tweehonderd euro (E 68.200,00) bedraagt en vertegenwoordigd is door tweehonderd vierenzestig (264) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde.

Bijgevolg besluit de vergadering om de eerste paragraaf van artikel 5 van de statuten aan te passen als volgt:

ARTIKEL VIJF - KAPITAAL

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achtenzestigduizend tweehonderd euro (E 68.200,00) en Is verdeeld in tweehonderd vierenzestig (264) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen.

ZESDE BESLUIT - DOELWIJZIGING

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

ti

fi~~Voor-eel}oti n aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

léhoudén aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

modil.l

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit in toepassing van artikel 701 (verwijzende naar de repels van aanwezigheid en meerderheid vereist door het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in casu niet verwijzende naar specifieke andere vennootschapsartikelen inhoudende bijzondere rapportering) van het Wetboek van vennootschappen het doel van de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" uit te breiden met de activiteiten van de overgenomen vennootschap "B & B  CONSULTING" die nog niet voorzien zijn in het doel van de overnemende vennootschap.

Biicievolq besluit de vergadering om artikel 3 van de statuten aan te passen als volgt:

ARTIKEL DRIE - DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

voor haar rekening of rekening van derden het opmaken van studies en ontwerpen van technische installaties, dit in de meest ruime zin, voor gebouwen, nijverheden, en andere toepassingen met uitwerking ervan;

- voor haar rekening of rekening van derden het opvolgen van de vordering van de werken en het coördineren ervan;

- projectmanagement;

- facilitymanagement;

- raadgeving bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en commercialisering;

- het ontwikkelen en kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie geven of nemen van brevetten, octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag in het algemeen ailes doen wat in verband staat met haar doel. Dit alles in den breedsten zin genomen, en niets uitgezonderd.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten. Bij eenvoudige beslissing van het bestuursorgaan zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten zowel in België als in het buitenland;

De vennootschap mag ten vcordele van derden, zowel in België als in het buitenland, tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren.

Zij mag daartoe alle industriële, financiële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormeld doel.

ZEVENDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 8 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Voorafgaande verklaring

De vergadering van de overnemende vennootschap zet uiteen dat de aandelen van de vennootschap sinds haar oprichting op naam zijn en ingeschreven staan in het register van aandelen. De vennootschap heeft de aard van haar aandelen officieel vastgesteld door haar register van aandelen te laten registreren met opname van volgend registratierelaas: "Geregistreerd te Brugge, 2de kantoor bevoegd voor REGISTRATIE, zes bladen, geen verzendingen, op 13-12-2011 boek 49, blad 31, vak 23, ontvangen vijfentwintig euro (25 EUR), i.o. P. BAILLIEUL eerstaanwezend inspecteur (get.) Hauweert Joyce, adj. fiscaal deskundige."

Bijgevolg besluit de vergaderinca om artikel 8 van de statuten als volgt aan te passen:

ARTIKEL ACHT  AARD VAN DE AANDELEN

De aandelen zijn op naam en worden ingeschreven in het register van aandelen. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven. De aandelen zijn voorzien van een volgnummer.

De overdracht van aandelen op naam wordt overgeschreven in het register van aandelen van de vennootschap,

De vorm van de overige effecten wordt bepaald bij de uitgifte ervan.

ACHTSTE BESLUIT  AANVULLING VAN ARTIKEL 24 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit om na de voorlaatste alinea van artikel 24 van de statuten volgende tekst in te voegen inzake het vraagrecht van de aandeelhouders aan de bestuurders en commissarissen:

ARTIKEL VIERENTWINTIG  BIJEENROEPINGEN

Vraagrecht

De bestuurders geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag of de agendapunten, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders zich hebben verbonden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- mod 1 i.1

lri Sotl n aan het Belgisch

Staatsblad

De commissarissen geven antwoord op de vragen die hun door de aandeelhouders, tijdens de vergadering of schriftelijk worden gesteld met betrekking tot hun verslag, voor zover de mededeling van gegevens of feiten niet van die aard is dat zij nadelig zou zijn voor de zakelijke belangen van de vennootschap of voor de vertrouwelijkheid waartoe de vennootschap of haar bestuurders of de commissarissen zich hebben verbonden.

Zij hebben het recht ter algemene vergadering het woord te voeren in verband met de vervulling van hun taak.

De vennootschap moet de schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de algemene vergadering ontvangen.

NEGENDE BESLUIT  INVOERING IN ARTIKEL 30 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP VAN DE MOGELIJKHEID TOT UITKERING VAN EEN INTERIMDIVIDEND  HERFORMULERING VAN DIT ARTIKEL

De vergadering van de overnemende vennootschap besluit om in artikel 30 van de statuten de mogelijkheid te voorzien tot uitkering van een interimdividend,

Vervolgens besluit zii dit artikel te herformuleren waardoor het voortaan gaat luiden als volgt: ARTIKEL DERTIG  WINSTBESTEDING

De algemene vergadering beslist over de bestemming van het resultaat.

De netto te bestemmen winst, zoals die blijkt uit de resultatenrekening, kan slechts worden aangewend met inachtneming van de wettelijke voorschriften inzake het aanleggen van het wettelijk reservefondsen, de vaststelling van het voor uitkering in aanmerking komend bedrag.

Geen uitkering mag geschieden indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het nettoactief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder nettoactief moet worden verstaan: het totaalbedrag van de activa zoals dal blijkt uit de balans, verminderd met de voorzieningen en schulden.

Voor de uitkering van dividenden en tantièmes mag het eigen vermogen niet omvatten:

1. het nog niet afgeschreven bedrag van de kosten van oprichting en uitbreiding;

2. behoudens in uitzonderingsgevallen, te vermelden en te motiveren in de toelichting bij de jaarrekening, het nog niet-afgeschreven bedrag van de kosten van onderzoek en ontwikkeling. interimdividend

De raad van bestuur kan, op eigen verantwoordelijkheid, een interimdividend op het resultaat van het boekjaar uitkeren en de datum van de betaalbaarstelling bepalen.

Deze uitkering mag alleen geschieden op de winst van het lopende boekjaar, in voorkomend geval verminderd met het overgedragen verlies of vermeerderd met de overgedragen winst, zonder onttrekking aan de reserves die volgens een wettelijke of statutaire bepaling gevormd zijn of moeten worden gevormd.

De raad van bestuur bepaalt het bedrag van het interimdividend in functie van vorig lid op zicht van een staat van activa en passiva van de vennootschap, opgemaakt binnen de twee maanden vóér de beslissing. Deze staat wordt nagezien door de commissaris zo er één benoemd werd die een verificatieverslag opmaakt dat bij zijn jaarverslag wordt gevoegd.

Tot uitkering mag niet eerder worden besloten dan zes maanden na de afsluiting van het voorgaande boekjaar en nadat de jaarrekening over dat boekjaar is goedgekeurd.

Na een eerste interimdividend mag niet tot een nieuwe uitkering worden besloten dan drie maanden na het besluit over het eerste interimdividend.

Aandeelhouders die in strijd met deze bepalingen een interimdividend hebben ontvangen, moeten dit terugbetalen indien de vennootschap bewijst dat de aandeelhouder wist dat de uitbetaling strijdig was met de voorschriften of daarvan gezien de omstandigheden niet onwetend kon zijn.

TIENDE BESLUIT  AANPASSING VAN ARTIKEL 32 VAN DE STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Ingevolge de wet van 19 maart 2012 houdende de wijziging van het Wetboek van vennootschappen betreffende de vereffeningsprocedure besluit de vergadering van de overnemende vennootschap artikel 32 van de statuten inzake de ontbinding en de vereffening aan te passen als volgt:

ARTIKEL TWEEËNDERTIG  ONTBINDING  VEREFFENING  VERDELING LIQUIDATIESALDO

Onverminderd de mogelijkheid tot ontbinding en vereffening in één akte zoals hierna bepaald, geschiedt de vereffening ingeval van ontbinding van de vennootschap om welke reden ook, door de zorgen van de in functie zijnde bestuurders, tenzij de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aanstelt, waarvan ze de bevoegdheden en de bezoldiging vaststelt.

De vereffenaar(s) zal/zullen pas in functie treden nadat zijn/hun benoeming door de voorzitter van de bevoegde rechtbank van koophandel is bevestigd of gehomologeerd.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

liéhoudán aan het Belgisch

Staatsblad

De algemene vergadering bepaalt de modaliteiten van de vereffening bij eenvoudige' meerderheid van stemmen.

Het vennootschapsvermogen zal eerst dienen om de schuldeisers te voldoen en de kosten van de vereffening te dekken, welke verdeling vooraf door de bevoegde rechtbank van koophandel moet worden goedgekeurd.

Het liquidatiesaldo wordt in gelijke delen verdeeld onder al de aandelen.

Indien de netto-opbrengst niet volstaat om aile aandelen terug te betalen, betalen de vereffenaars bij voorrang de aandelen uit die in meerdere mate zijn volgestort totdat ze op gelijke voet staan met de aandelen die in mindere mate werden volgestort of doen ze ten laste van deze laatste een aanvullende opvraging van stortingen.

Een ontbinding en vereffening in één akte is slechts mogelijk mits naleving van volgende voorwaarden:

1° er wordt geen vereffenaar aangeduid;

2° er zijn geen passiva luidens de staat van activa-en passiva van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen;

3° alle aandeelhouders zijn op de algemene vergadering aanwezig of geldig vertegenwoordigd en besluiten met eenparigheid van stemmen.

De terugname van het resterend actief gebeurt in dat geval door de aandeelhouders zelf. ELFDE BESLUIT: ONTSLAG VAN EN KWIJTING AAN DE ZAAKVOERDERS VAN DE OVERGENOMEN VENNOOTSCHAP

De vergadering stelt, ingevolge de fusie, het ontslag vast van de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap, te weten de heer Dirk BOYDENS en de heer Wim BOYDENS, beiden voornoemd.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de aandeelhouders van de overnemende vennootschap van de eerste jaarrekening die zal worden opgemaakt na de verwezenlijking van de fusie, zal gelden als kwijting voor de zaakvoerders van de overgenomen vennootschap voor hun opdracht uitgeoefend gedurende de periode van 1 oktober 2012 tot op de dag van de verwezenlijking van de fusie.

TWAALFDE BESLUIT: MACHTIGINGEN

De vergadering machtigt het bestuursorgaan van de overnemende vennootschap om de genomen beslissingen uit te voeren, met name:

- de nieuw uitgegeven aandelen van de overnemende vennootschap toe te kennen aan de rechthebbende vennoten van de overgenomen vennootsohap overeenkomstig de genomen besluiten en deze in te schrijven in het register van aandelen van de overnemende vennootschap;

- de nodige vermeldingen aan te brengen in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap aangaande de omruiling en de vernietiging van de aandelen ingevolge de fusie,

De vergadering machtigt de notaris om:

- de formaliteiten van de openbaarmaking van de fusie met betrekking tot alle aan de verrichting deelnemende vennootschappen te verrichten; inclusief de openbaarmaking van de verdwijning van de overgenomen vennootschap;

- een gecoordineerde tekst op te stellen van de statuten van de overnemende vennootschap en deze neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

De vergadering benoemt tot bijzondere gemachtigden, die elk afzonderlijk kunnen optreden om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de BTW te vervullen en te dien einde ook alle hoe genaamde stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel, roet name de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 8500 Kortrijk, President Kennedypark 8A:

Mevrouw Isabelle VANSTEENKISTE;

Mevrouw Linda MARTENS en

- Mevrouw Eugénie CARREZ.

Voor analytisch uittreksel, ter publicatie in het Belgisch Staatblad,

Els Van Tuyckom, geassocieerd notaris





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2013 - Annexes du Moniteur belge





Neergelegd :

expeditie van de fusie door overneming

verslag van de raad van bestuur

verslag van de bedrijfsrevisor







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/03/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 09.02.2013, NGL 01.03.2013 13056-0369-012
31/01/2013
ÿþ ---- ~ - - -~ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Zetel : ALFONS GOSSETLAAN 28A, BUS 2 -1702 GROOT-BIJGAARDEN (volledig adres)

Onderwerp akte : Fusievoorstel

UITTREKSEL UIT HET FUSIEVOORSTEL DD, 14/01/2013 OPGEMAAKT DOOR DE BESTUURSORGANEN VAN DE NV STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND, MET ZETEL TE 8200 BRUGGE (SINT-ANDRIES), KOOIDAM 6, RPR BRUGGE EN MET BTW-NUMMER BE 0416.968.059, EN DE BVBA B & B - CONSULTING:

Op 14 januari 2013 zijn de bestuursorganen van de naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" en van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B - CONSULTING", in gemeen overleg, overgegaan tot het opstellen van het fusievoorstel, overeenkomstig artikel 693 en volgende van het Wetboek van vennootschappen.

Overeenkomstig artikel 693 van het Wetboek van vennootschappen luidt de tekst van het fusievoorstel als volgt:

A. DE RECHTSVORM, DE NAAM, DE ZETEL EN HET DOEL VAN ALLE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE FUSIE DEELNEMEN

1. De over te nemen vennootschap:

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B - CONSULTING", met zetel te 1702 Groot-Bijgaarden, Alfons Gossetlaan 28A, bus 2, rechtspersonenregister Brussel en met B7W-nummer BE 0479.402.110, heeft volgens artikel twee van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft als doel:

-voor haar rekening of rekening van derden het opmaken van studies en ontwerpen van technische

installaties, dit in de meest ruime zin, voor gebouwen, nijverheden, en andere toepassingen met uitwerking

ervan;

-voor haar rekening of rekening van derden het opvolgen van de vordering van de werken en het

coördineren ervan;

-projectmanagement;

-facilitymanagement;

-raadgeving bij de ontwikkeling van technologische innovaties tot aan hun industrialisering en

commercialisering;

-het ontwikkelen en kopen, verkopen, beheer, in waarde stellen, in licentie geven of nemen van brevetten,

octrooien, know-how en andere intellectuele rechten;

-Zij mag daartoe alle industriële, financiële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen, rechtstreeks of

onrechtstreeks verband houdend met voormeld doel;

-Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag in het algemeen ailes doen wat

verband staat met haar doel, Dit alles in de breedste zin en niets uitgezonderd.

-Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België ais in het buitenland op alle wijzen en manieren die zij

best geschikt zou achten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerder zal de vennootschap agentschappen'

en bijhuizen mogen oprichten zowel in België als in het buitenland;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden ; Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IfiaNu~ uiui~m~~u~

13 1927 +

tUSSE..t- 1 7 JAN 2013

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) :

(verkort) :

Rechtsvorm :

0479.402.110

B & B - CONSULTING

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Voorbehoudt aan he' setgisc Staatsbh

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

-De vennootschap mag ten voordele van derden, zowel in België als in het buitenland, tevens alle waarborgen toestaan, alle roerende goederen verpanden, alle onroerende goederen met hypotheek bezwaren."

2. De ovememende vennootschap:

De naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND", met zetel te 8200 Brugge (Sint-Andries), Kooldam 6, rechtspersonenregister Brugge en met BTW-nummer BE 0416.968.059, heeft volgens artikel drie van haar statuten het volgende doel, hetwelk hier letterlijk wordt aangehaald:

"De vennootschap heeft als doel voor haar rekening of voor rekening van derden te doen: opmaken van studies en ontwerpen van technische installaties voor gebouwen, nijverheden en andere toepassingen met uitwerking ervan.

Voorgaande opsomming is niet beperkend. De vennootschap mag in het algemeen alles doen wat in verband staat met haar doel. Dit alles in den breedsten zin genomen, en niets uitgezonderd.

Zij mag haar doel verwezenlijken, zowel in België als in het buitenland, op alle wijzen en manieren die zij best geschikt zou achten. Bij eenvoudige beslissing van de zaakvoerders zal de vennootschap agentschappen, stapelhuizen en bijhuizen mogen oprichten in België, en in het buitenland.

Zij mag daartoe alle industriële, financiële, commerciële en burgerlijke handelingen stellen, rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdend met voormeld doel."

B. DE RUILVERHOUDING VAN DE AANDELEN

1. Huidige situatie

a, De naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" heeft thans een kapitaal van tweeënzestigduizend euro (¬ 62.000,00), vertegenwoordigd door tweehonderd vijftig (250) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één tweehonderd vijftigste (1/250ste) van . het kapitaal vertegenwoordigen.

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op één miljoen driehonderd vijftig duizend vijfhonderd drieënnegentig euro (¬ 1.350.593,00).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op vijfduizend vierhonderd en twee euro zevenendertig cent (¬ 5.402,37).

b. De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B - CONSULTING" heeft thans een kapitaal van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één honderdste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort, te weten ten befope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00).

Voor de verrichtingen van onderhavige fusie wordt de waarde van de vennootschap bepaald op vierenzeventigduizend negenhonderd achttien euro (¬ 74.918,00).

De waarde van één aandeel wordt aldus met het oog op onderhavige fusie bepaald op zevenhonderd negenenveertig euro achttien cent (¬ 749,18).

2. Ruilverhouding

a. De overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" bezit geen aandelen van de over te nemen vennootschap "B & B  CONSULTING De over te nemen vennootschap "B & B CONSULTING" bezit evenmin aandelen van de overnemende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND".

b. Ter vergoeding van de inbreng van het volledig actief en passief vermogen van de over te nemen vennootschap "t3 & B - CONSULTING", worden er aan de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B - CONSULTING", in ruil voor hun aandelen van eerstgenoemde vennootschap, veertien (14) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde van de ovememende vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RAYMOND" toegekend.

De verdeling van deze veertien (14) aandelen tussen voormelde vennoten zal gebeuren a rato van de onderlinge aandelenverhouding in de over te nemen vennootschap "B & B - CONSULTING",

Er is geen opleg verschuldigd.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

C. DE WIJZE WAAROP DE AANDELEN iN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP WORDEN UITGEREIKT

De veertien (14) nieuw te creëren kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap die aan de vennoten van de overgenomen vennootschap worden toegekend in ruil voor hun kapitaalaandelen van de overgenomen vennootschap, worden als volgt uitgereikt:

Binnen de drie maanden na de publicatie van het fusiebesluit in de elektronische Bijlagen bij het Belgisch

Staatsblad, tekent de raad van bestuur van de overnemende vennootschap in het aandelenregister van de

overnemende vennootschap de volgende gegevens aan:

-de identiteit van de vennoten van de overgenomen vennootschap;

-het aantal aandelen van de overnemende vennootschap dat aan deze vennoten toekomt;

-de datum van het fusiebesluit,

Deze inschrijving wordt door de raad van bestuur namens de overnemende vennootschap en door de

aandeelhouders of hun gevolmachtigde ondertekend.

Tegelijkertijd zal de raad van bestuur van de overnemende vennootschap de fusieverrichting in het register van aandelen van de overgenomen vennootschap inschrijven.

D, DE DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De veertien (14) nieuwe aandelen, gecreëerd ter gelegenheid van de fusie, zullen deelnemen in het resultaat, zoals de bestaande aandelen van de overnemende vennootschap en dit vanaf 1 oktober 2012,

E. DE DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

Het gehele vermogen - zowel rechten ais verplichtingen - van de overgenomen vennootschap, gaat over naar de overnemende vennootschap en dit op basis van:

" s S

.l

- voor de naamloze vennootschap "STUDIEBUREAU BOYDENS RÀYMOND": de tussentijdse toestand per 30 september 2012; -

- voor de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B & B - CONSULTiNG": de jaarrekening per 30 september 2012,

Aile verrichtingen verwezenlijkt door de over te nemen vennootschap worden vanaf 1 oktober 2012 geacht te zijn gedaan voor rekening van de overnemende vennootschap.

F. DE RECHTEN DIE DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP TOEKENT AAN DE VENNOTEN VAN DE OVER TE NEMEN VENNOOTSCHAP, DIE BIJZONDERE RECHTEN HEBBEN, ALSOOK AAN DE HOUDERS VAN ANDERE EFFECTEN DAN AANDELEN, OF DE JEGENS HEN VOORGESTELDE MAATREGELEN

Er zijn in de over te nemen vennootschap geen bevoorrechte aandelen of effecten waaraan bijzondere rechten werden toegekend.

Buiten de kapitaalsaandelen heeft de over te nemen vennootschap geen effecten uitgegeven.

Artikel 8bis van de statuten van de overnemende vennootschap voorziet dat de aandelen worden opgesplitst in A-aandelen en B-aandelen. In de structuur van de overnemende vennootschap wordt een onderscheid gemaakt tussen de senior vennoten en de junior vennoten, De senior vennoten zijn in het bezit van A-aandelen en de junior vennoten zijn in het bezit van B-aandelen. Gezien er op heden enkel senior vennoten zijn, zijn er op heden ook enkel A-aandelen,

Vermits de enige vennoten van de over te nemen vennootschap tevens de enige aandeelhouders zijn van de overnemende vennootschap, zullen de nieuwe kapitaalaandelen die ingevolge de fusie worden uitgegeven door de overnemende vennootschap aan de vennoten van de over te nemen vennootschap, eveneens A-aandelen zijn en dezelfde rechten en voordelen genieten als de bestaande kapitaalaandelen van de overnemende vennootschap.

a 1ir

I

G. BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE BEDRIJFSREVISOR BELAST MET HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 695 W. VENN. BEDOELDE VERSLAG

De bestuursorganen van de over te nemen respectievelijk de overnemende vennootschap hebben besloten om aan de algemene vergaderingen van vennoten respectievelijk aandeelhouders voor te stellen om afstand te doen van het revisoraal verslag in toepassing van artikel 695 §1 laatste lid van het Wetboek van vennootschappen zodat er dientengevolge geen bijzondere bezoldiging zal verschuldigd zijn aan een bedrijfsrevisor voor de redactie van dit verslag.

De burgerlijke vennootschap onder de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "VANDER DONCKT  ROOBROUCK  CHRISTIAENS BEDRIJFSREVISOREN', afgekort "V,R.C. Bedrijfsrevisoren", met zetel te 8820 Torhout, Lichterveldestraat 39a, vertegenwoordigd door de heer Bart Roobrouck, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 8800 Roeselare, Kwadestraat 151 bus 42, zal het verslag opmaken in toepassing van artikel 602 van het Wetboek van vennootschappen.

H. IEDER BIJZONDER VOORDEEL TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE TE FUSEREN VENNOOTSCHAPPEN.

Aan de leden van de bestuursorganen van de overnemende en de over te nemen vennootschap worden geen bijzondere voordelen toegekend.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge I. WIJZIGING STATUTEN VAN DE OVERNEMENDE VENNOOTSCHAP

In de statuten van de overnemende vennootschap zullen ondermeer volgende artikelen gew gd worden:

- het artikel met betrekking tot het kapitaal en aantal kapitaalaandelen zal aangepast worden.

- het doel van de overnemende vennootschap zal aangepast worden met (ondermeer) de activiteiten van de overgenomen vennootschap die nog niet in het doel van de overnemende vennootschap* vervat.

- eventueel kan een bijkomende kapitaalverhoging voorgesteld worden om het kapitaal in een rond bedrag

in euro te verkrijgen. _ -

- andere wijzigingen van de statuten kunnen geschieden op voorstel van de raad van bestuur van de

overnemende vennootschap. -

SLOTVERKLARINGEN

Teneinde de voorgenomen fusie conform de wettelijke en statutaire bepalingen door te voeren, zullen de bestuursorganen van de aan de fusie deelnemende vennootschappen aan elkaar en aan de aandeelhoudersvennoten alle nuttige informatie overmaken en ter kennis brengen op de wijze als voorgeschreven in het Wetboek van vennootschappen en de statuten.

De tussen de vennootschappen in het raam van dit voorstel uitgewisselde gegevens zijn vertrouwelijk. Dit vertrouwelijk karakter mag niet geschonden worden.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden deze gegevens aan de onderscheiden vennootschappen terugbezorgd, zodat elke vennootschap alle in origineel overgemaakte bescheiden die haar aanbelangen, van de andere vennootschap terugkrijgt.

De streefdatum voor de goedkeuring door de onderscheiden algemene vergaderingen is uiterlijk 30 april 2013.

Indien het fusievoorstel niet wordt goedgekeurd, worden alle kosten verband houdende met de verrichtingen gedragen door de aan de fusie deelnemende vennootschappen, elk voor de helft.

Bij goedkeuring van de verrichting worden alle kosten gedragen door de overnemende vennootschap.

De zaakvoerder De zaakvoerder

Dirk BOYDENS Wim BOYDENS

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 31/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

04/04/2012 : ME. - JAARREKENING 30.09.2011, GGK 27.03.2012, NGL 29.03.2012 12075-0186-012
28/06/2011
ÿþPffloi Mad 2.1

Ondernemingsnr 0479.402.110

Benaming

(voluit) : B & B - CONSULTING

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Alfons Gossetlaan 28A bus 2 - 1702 GROOT-BIJGAARDEN Onderwerp akte : AANDUIDING BIJZONDER GEVOLMACHTIGDEN Uittreksel uit de notulen van de zaakvoerders de dato 27 april 2011:

De zaakvoerders besluiten om de heer Kristof VLAEMYNCK, wonende te 8310 Assebroek, Daverlostraat 361 en de heer Thomas BOCKELANDT, wonende te 9000 Gent, Belfortstraat 24 c, aan te stellen als bijzonder gevolmachtigden en dit met ingang van heden.

Als bijzondere gevolmachtigden worden hen in het kader van de commerciële activiteiten van de vennootschap volgende machten toegekend:

- het ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap van opdrachten/contracten met potentiële klanten (opdrachtgevers en/of tussenpersonen);

- het ondertekenen in naam en voor rekening van de vennootschap van documenten met betrekking tot prospecties;

- het indienen in naam en voor rekening van de vennootschap van kandidatuurstellingen voor aanbestedingen.

Zij kunnen bij het uitoefenen van deze machten ieder afzonderlijk handelingen stellen, beperkt tot een bedrag van vijftigduizend euro (¬ 50.000,00) exclusief BTW per verrichting, waarbij deelverrichtingen voor zelfde handeling samengeteld worden.

Dirk BOYDENS

zaakvoerder

Luik B

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i

i

N

11

u

ie

is

ia

ND

alii

iur

_+ e

i 1

1 fi JUN 2

*11095670*

Griffie

Bijlagen bij hetBelglsckStaatsblad 281Q612011-.A.nnexes.s u.Moniteux_heige.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

09/05/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 30.03.2011, NGL 29.04.2011 11101-0155-013
16/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 13.02.2010, NGL 07.04.2010 10091-0105-013
08/05/2009 : ME. - JAARREKENING 30.09.2008, GGK 14.02.2009, NGL 30.04.2009 09130-0204-013
13/05/2008 : ME. - JAARREKENING 30.09.2007, GGK 09.02.2008, NGL 30.04.2008 08130-0400-013
03/05/2007 : BLA128847
04/04/2006 : BLA128847
31/03/2005 : BLA128847
06/05/2004 : BLA128847
05/02/2003 : BLA128847

Coordonnées
B & B - CONSULTING

Adresse
A. GOSSETLAAN 28A, BUS 2 1702 GROOT-BIJGAARDEN

Code postal : 1702
Localité : Groot-Bijgaarden
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande