B-CONSTRUCT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-CONSTRUCT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.595.142

Publication

29/04/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 28.04.2014 14099-0322-012
02/10/2012
ÿþ l_" Mal W osd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

III*izIIINIiIIUIsa N~~

7s*

Vc behc aar Beil Staag

M

Gre`~~~~~

s~

2 1 SEP 2012

Griffie

Ondernemingsnr : 0843.595.142

Benaming

(voluit) : B-CONSTRUCT

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1502 Halle (Lembeek), Veroonskouter 21

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Uit een akte, verleden voor ons, meester Hendrik Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op 12 september 2012, voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat de algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'B-CONSTRUCT volgende beslissingen genomen heeft:

1. Voorafgaande verslagen

De algemene vergadering ontslaat eenstemmig de voorzitter lezing te geven van nagemelde verslagen; alle vennoten erkennen een kopie ontvangen te hebben van deze verslagen en er kennis van te hebben genomen.

het verslag opgesteld door de heer Patrick WALTNIEL, bedrijfsrevisor, overeenkomstig artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld.

De conclusies van het verslag van de heer Patrick WALTNIEL, bedrijfsrevisor, aangesteld door de zaakvoering worden hierna letterlijk weergegeven:

«6. BESLUIT

Tot besluit van haar onderzoek, naar aanleiding van de inbreng in natura bij de kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid B-CONSTRUCT te 1502 Halle, Veroonskouter 21, verklaart de burgerlijke coöperatieve bedrijfsrevisoren vennootschap DBW, vertegenwoordigd door haar vennoot Patrick Waltniel, dat

1.de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de normen uitgevaardigd door het Instituut van Bedrijfsrevisoren inzake de inbreng in natura

2.en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng;

3.de beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

4.de voor de inbreng in natura door partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is

5.en dal de waardebepaling, waartoe deze methode van waardering leidt; tenminste overeenstemt met het aantal vermenigvuldigd met de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat deze inbreng niet overgewaardeerd is,

De vergoeding van de inbreng in natura behelst 11.612 nieuwe aandelen van de vennoot-'schap, zonder vermelding van nominale waarde. Er worden geen andere vergoedingen voor de inbreng toegekend.

Wij willen er aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van deze verrichting.

Opgemaakt op 10 september 2012,

DBW, burgerlijke vennootschap o.v.v. CVBA,

vertegenwoordigd door (getekend) de heer Patrick Waltniel, Bedrijfsrevior."

het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het genoemde wetboek, Dit verslag zal, samen met het verslag van voornoemde revisor, hierbij aangehecht blijven, met het oog op neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2, beslissing tot Kapitaalverhoging

1. Beslissing

Op basis van voornoemde verslagen beslist de vergadering om het maatschappelijk kapitaal met zevenhonderd twintigduizend euro (720.000,00 euro) te verhogen om het van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 euro) op zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (738.600,00 euro) te brengen door,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden le vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

e ! .aiáh h2t Belgisch  Stààtsblad

de inbreng door de heer Ben SMISMANS, voornoemd, van 375 aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid AIDING GROEP, met zetel te 1600 Sint-Pieters-Leeuw, Bergensesteenweg 758, ondernemingsnummer 0446.599.777

Deze inbreng wordt vergoed.door de correlatieve creatie van 11.612 aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die volledig volgestort aan de inbrenger worden toegekend.

3. Verwezenlijking van de inbreng

Vervolgens komt tussen: de heer Ben SMISMANS, die na voorlezing van het voorafgaande, verklaart in deze vennootschap in te brengen, nadat hij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap en van de voorstellen die op de agenda van deze vergadering zijn ingeschreven:

Voorwaarden van de inbreng

1. De vennootschap verwerft de voile eigendom van de ingebrachte aandelen met ingang vanaf heden. Zij zal er het genot van hebben door deelname in de eventuele winsten van de vennootschap, met ingang vanaf heden.

Alle, vanaf heden, aan de betrokken aandelen toegekende dividenden zullen door de inbreng-genietende vennootschap verworven zijn.

2. De inbrenger verklaart dat de ingebrachte aandelen niet bezwaard zijn met enig pandrecht. Bovendien verklaart hij vrij tot de overdracht van deze aandelen te kunnen overgaan en dat er in zijn hoofde geen belemmeringen zijn voortspruitend uit eventuele voorkooprechten, goedkeuringen of andere overdrachtsbeperkingen voorzien in de statuten van de vennootschap AIDING GROEP en/of in eventuele aandeelhoudersovereenkomsten.

4. Vaststelling van de daadwerkelijke verwezenlijking van de kapitaalverhoging

De voorzitter stelt vast en verzoekt ondergetekende notaris te akteren dat ingevolge voornoemde beslui-'ten en tussenkomsten, de kapitaalverhoging definitief is, waarbij het kapitaal daadwerkelijk op zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (738.600,00 euro) wordt gebracht en is vertegenwoordigd door 11.912 identieke en volledig volgestorte aandelen, zonder nominale waarde en volgestort zijn ten belope van een zevenhonderd tweeëndertigduizend vierhonderd euro (732.400,00 euro).

5. beslissing tot wijziging van artikel 5 van de statuten overeenkomstig de genomen besluiten

ingevolge de genomen besluiten beslist de vergadering om artikelen 5 van de statuten als volgt te wijzingen: "Artikel 5: Kapitaal

Het kapitaal bedraagt zevenhonderd achtendertigduizend zeshonderd euro (738.600,00 euro), vertegenwoordigd door 11.912 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/elfduizend negenhonderd en twaalfste van het kapitaal vertegenwoordigen."

6. Volmacht voor de coördinatie van de statuten en voor de administratieve formaliteiten.

De vergadering verleent aan ondergetekende notaris aile machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer teleggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.

7. Machtiging aan de zaakvoering tot uitvoering van de genomen beslissingen.

De algemene vergadering verleent alle volmachten aan de zaakvoerders voor de uitvoering van wat

voorafgaat.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL Notaris Muyshondt Willem.

Tegelijkertijd neergelegd: uitgifte van de akte statutenwijziging, aangehechte verslagen van de zaakvoerder

en de bedrijfsrevisor, en de gecoördineerde statuten.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/10/2012 - Annexes du Moniteur belge

















Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

15/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12301068*

Neergelegd

12-02-2012



Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit):B-CONSTRUCT

0843595142

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 1502 Halle, Veroonskouter 21

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte, verleden voor ons, meester Hendrik Muyshondt, geassocieerd notaris te Halle, op

negen februari tweeduizend en twaalf voor registratie uitgereikt met als enig doel te worden

neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel, blijkt dat:

1° Mevrouw VAN TASSEL, Karlien, geboren te Halle op zes januari duizend

negenhonderdtweeënzeventig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 72.01.06

352-17, ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd.

2° De Heer SMISMANS, Ben, geboren te Halle op zeven februari duizend

negenhonderdvierenzeventig, van Belgische nationaliteit, nationaal nummer 74.02.07

235-56 ongehuwd en bevestigend geen verklaring van wettelijke samenwoning te

hebben afgelegd.

Een BVBA hebben opgericht als volgt:

Artikel één - NAAM

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een Besloten vennootschap met

beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt «B-CONSTRUCT».

Artikel twee - ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te Veroonskouter 21, 1502 Halle.

Artikel drie - DOEL

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen

rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen:

1/ Het verlenen van advies en diensten, begeleiding, bijstand en leiding aan

vennootschappen, ondernemingen, instellingen en privé-personen, voornamelijk doch

niet uitsluitend op het vlak van het algemeen beleid, het marketingbeleid, het produktie-

, logistiek- en ontwikkelingsbeleid, het technisch beleid, het promotie-en

verkoopsbeleid, het financieel-administratief- en personeelsbeleid.

Het verrichten van studiewerk terzake en het verlenen van alle diensten.

2/ De rekrutering, vorming, plaatsing en ter beschikking stelling van (gespecialiseerd)

personeel- de (re)organisatie van vennootschappen / ondernemingen, en het verlenen

van alle advies en diensten met betrekking tot de verhoudingen (in- en extern) binnen

ondernemingen en vennootschappen.

3/ Het besturen van vennootschappen en ondernemingen in ruimste zin.

4/ De vennootschap kan alle hulpmiddelen verschaffen en alle diensten leveren die

rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met wat voorafgaat, zowel krachtens een

contractuele als een statutaire benoeming, in hoedanigheid van extern raadgever of als

orgaan van de cliënt.

5/ Het beheer en de uitbouw en uitbreiding van haar patrimonium, bestaande uit

roerende en onroerende goederen en rechten in de ruimste zin. Dit omvat:

*alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot onroerende goederen en -

rechten in de ruimste zin, zoals het (ver)bouwen, inrichten, het verwerven,

vervreemden, het (ver)huren, het beheren, uitbaten, valoriseren en ordenen van alle

onroerende goederen, leasing inbegrepen.

*Alle verrichtingen en rechtshandelingen met betrekking tot roerende goederen en -

rechten in de ruimste zin, zoals het verwerven, vervreemden, het uitbaten, (ver)huren,

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

en in het bijzonder het beheren en valoriseren van aandelen, obligaties,

participatiebewijzen en andere waardepapieren.

6/ Belangen nemen in alle vennootschappen of ondernemingen (ongeacht hun activiteiten) onder welke vorm ook (aandelen, al dan niet converteerbare obligaties en andere) en op welke wijze ook (inbreng,inschrijving, opslorping,fusie en andere) en deze beheren.

De vennootschap mag (hypothecaire) waarborgen verlenen voor derden en zich voor derden borg stellen in het algemeen.

Zij mag alle handels- financiële- en nijverheidshandelingen verrichten, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel.

Op algemene wijze mag zij allerhande commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen uitvoeren, welke rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Artikel vijf  KAPITAAL

Het kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) vertegenwoordigd door driehonderd (300) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, die elk één/driehonderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Alle aandelen zijn door de oprichters ingeschreven a pari in speciën. De driehonderd (300) aandelen werden als volgt onderschreven:

1. De heer SMISMANS Ben, wonende te 1502 Halle (Lembeek), Veroonskouter 21, titularis van tweehonderd zevenennegentig (297) aandelen

2. Mevrouw VAN TASSEL Karlien, wonende te 1502 Halle (Lembeek), Veroonskouter

21, titularis van drie (3) aandelen

Totaal : driehonderd (300) aandelen.

De oprichters verklaren en erkennen dat elk der aandelen volgestort zijn ten belope van

één derde.

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van ZESDUIZEND

TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) .

Het geheel van de inbreng in speciën werd gedeponeerd op een bijzondere rekening met

nummer BE24 0016 6409 7038, geopend namens de vennootschap in oprichting bij

BNP Paribas Fortis.

Een bankattest, gedateerd op 6 februari 2012, werd als bewijs van de storting

overhandigd aan Ons, instrumenterende notaris, en neergelegd onder de minuut.

Wij, notaris, bevestigen dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de

bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel acht - OVERDRACHT EN OVERGANG VAN AANDELEN

B. OVERDRACHT ONDER LEVENDEN EN OVERGANG VAN AANDELEN INDIEN

DE VENNOOTSCHAP UIT MEERDERE VENNOTEN BESTAAT

GOEDKEURING

De overdracht onder levenden of de overdracht van aandelen wegens overlijden is, op straffe

van nietigheid, onderworpen aan de toestemming:

a) van de andere vennoot, indien de vennootschap slechts twee vennoten telt op het ogenblik van de overdracht of de overgang;

b) indien de vennootschap meer dan twee vennoten telt, van minstens de helft der vennoten die meer dan drie/vierde van de aandelen bezitten, andere dan deze waarvan de overdracht of de overgang wordt voorgesteld.

Deze toestemming is ook vereist wanneer de aandelen overgedragen worden of overgaan aan een vennoot, aan zijn echtgenoot, aan zijn ascendenten of descendenten in rechte lijn. Voor het geval van weigering van overdracht onder levenden of overgang wegens overlijden, wordt verwezen naar de wettelijke bepalingen terzake.

VOORKOOPRECHT

Indien de vennootschap twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder de vennoten, moet de vennoot die een of meerdere aandelen wil

afstaan zijn voornemen van afstand laten kennen bij aangetekende brief aan zijn medevennoot, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen dat hij zinnens is af te staan, alsmede van de voor ieder aandeel aangeboden prijs. De andere vennoot heeft de mogelijkheid, krachtens het voorkooprecht, alle of een deel van de aangeboden aandelen persoonlijk aan te

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

kopen of te laten kopen door elke door hem gekozen derde met wie hij solidair borg staat; deze derde moet evenwel aanvaard worden door de overdragende vennoot, indien deze laatste, wanneer hij niet al zijn aandelen afstaat, nog

vennoot blijft.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van de brief van de eventuele overdrager, moet de andere vennoot hem een aangetekende brief sturen, waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij bij niet uitoefening van dit voorkooprecht, met de afstand instemt. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen van afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen afstand alle voornoemde inlichtingen worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is voorzien, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden deelbewijzen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overdrager.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit bericht moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij, bij niet-uitoefening van

dit voorkooprecht instemt met de overdracht. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voormeld, wordt de medevennoot geacht in te stemmen met de afstand.

Indien de vennootschap meer dan twee leden telt, en zo hieromtrent geen andere schikking genomen wordt onder alle vennoten, zullen de hiernavolgende regelen worden toegepast.

De vennoot die een of meerdere aandelen wil afstaan moet zijn voornemen van afstand aan de zaakvoerder laten kennen bij aangetekende brief waarin omtrent de voorgenomen afstand alle voornoemde inlichtingen worden verstrekt.

Binnen acht dagen na ontvangst van dit bericht moet de zaakvoerder de verschillende vennoten bij aangetekende brief inlichten omtrent de ontworpen afstand, met aanduiding van naam, voornamen, beroep en woonplaats van de voorgestelde overnemer(s), van het aantal aandelen waarvan de afstand is voorzien, alsmede van de aangeboden prijs per aandeel, en aan iedere vennoot moet hij vragen of hij bereid is alle of een deel van de aangeboden deelbewijzen aan te kopen en of hij, bij gebreke zulks te doen, de overdracht toestaat aan de voorgestelde overnemer(s) door de eventuele overdrager.

Binnen vijftien dagen na ontvangst van dit bericht moet elke vennoot aan de zaakvoerder een aangetekende brief sturen waarin hij zijn beslissing laat kennen, te weten: ofwel dat hij zijn voorkooprecht uitoefent, ofwel dat hij, bij niet-uitoefening van dit voorkooprecht instemt met de overdracht. Zijn beslissing moet niet worden gemotiveerd. Bij gebreke van zijn antwoord te versturen in de vormen en termijnen zoals voorzien, wordt hij geacht in te stemmen met de afstand.

De zaakvoerder moet de uitslag van de raadpleging van de vennoten betekenen aan de eventuele overdrager alsmede aan iedere vennoot die verklaard heeft zijn voorkooprecht te willen uitoefenen, en zulks bij aangetekende brief binnen drie dagen nadat de termijn, waarin de vennoten hun beslissing moesten laten kennen, verstreken is.

De uitoefening van het recht van voorkoop door de vennoten wordt slechts definitief wanneer:

l° de algeheelheid van de aangeboden aandelen het voorwerp heeft uitgemaakt van het voorkooprecht, derwijze dat de overdrager zeker is dat door de uitoefening van het voorkooprecht al deze aandelen overgedragen worden;

2° ofwel de overdrager zich ermede akkoord verklaart enkel die deelbewijzen over te dragen die het voorwerp uitmaakten van het voorkooprecht.

Indien meerdere vennoten hun voorkooprecht gelijktijdig uitoefenen, en voor zover zij geen andere schikking treffen onder elkaar, zullen de aan te kopen aandelen verdeeld worden naar verhouding van het aantal aandelen die zij elk reeds bezitten. Indien, na deze proportionele verdeling enkele der aan te kopen aandelen niet konden worden toegekend, dan zullen deze door de zorgen van de zaakvoerder worden verloot

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

onder de vennoten die het voorkooprecht hebben uitgeoefend. De loting zal geschieden in aanwezigheid van de

betrokkenen of nadat deze laatsten tot de loting worden uitgenodigd bij aangetekende brief.

Jaarlijks bepaald de gewone algemene vergadering bijeengeroepen om te beslissen over de

jaarrekeningen de afkoopwaarde van de aandelen. Dit punt wordt op de agenda geplaatst. De aldus vastgelegde

afkoopwaarde blijft geldig tot de eerstvolgende jaarlijkse algemene vergadering. Zij kan slechts worden

gewijzigd door een beslissing van de algemene vergadering handelend in de voorwaarden van quorum en

meerderheid zoals vereist voor statutenwijziging.

De prijs der aandelen ingekocht door uitoefening van het voorkooprecht zal gelijk zijn aan deze voor

afstand of toewijs, indien deze prijs gelijk is aan of lager is dan de voormelde afkoopwaarde. De prijs zal

worden vastgesteld op dit laatste bedrag indien hij bij afstand of toewijs hoger zou liggen.

Bovenstaande bepalingen zijn toepasselijk op alle afstanden van aandelen onder levenden onder bezwarende

titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing. Het

bericht van afstand kan in dit geval worden gegeven door de overdrager of door de koper-bij-toewijs.

Artikel negen - BESTUUR

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerder(s),

natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt aangesteld, benoemt deze onder haar

vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger die

belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de

rechtspersoon.

Artikel tien - BEVOEGDHEDEN

* Indien er meerdere zaakvoerders zijn, vormen zij het college der zaakvoerders. Dit

college kan slechts geldig beraadslagen indien de helft van zijn leden aanwezig of

vertegenwoordigd is.

De beslissingen worden genomen met de meerderheid van de aanwezige of

vertegenwoordigde leden, en bij onthouding van één of meerdere onder hen met de

meerderheid van de andere zaakvoerders. Bij staking van stemmen, wordt het voorstel

verworpen. Iedere zaakvoerder mag volmacht geven aan een andere zaakvoerder om hem te

vertegenwoordigen en in zijn plaats rechtsgeldig te stemmen op een vergadering

van dit college.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd in alle akten, inbegrepen akten met openbare

ambtenaren alsmede handelingen in rechte, door de zaakvoerder, wanneer er maar één

is, of door twee zaakvoerders gezamenlijk optredend, zo er meerdere zijn.

Zij kunnen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als

eiser of als verweerder.

De zaakvoerders samen handelend kunnen een deel van hun bevoegdheden ten titel van

bijzondere volmacht aan een derde persoon van hun keuze overdragen.

Ingeval er slechts één zaakvoerder is, zal hij de bovengenoemde machten uitoefenen en

kan hij dezelfde bevoegdheidsoverdrachten doen.

Artikel elf - CONTROLE

Elke vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een

commissaris, zolang de vennootschap niet gehouden is een commissaris te benoemen

overeenkomstig de wet.

Artikel twaalf - ALGEMENE VERGADERING

De jaarvergadering wordt gehouden op de achtentwintigste van de maand februari om

10 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, zal de jaarvergadering gehouden worden op

de eerstvolgende werkdag.

Artikel zestien - BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september van het

daaropvolgend jaar.

Artikel zeventien - VERDELING

De netto-winst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke

bepalingen.

Jaarlijks wordt van de netto-winst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen

voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op

wanneer het reservefonds één/tiende van het kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend

bij meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder(s).

TITEL ZES - ONTBINDING - VEREFFENING

Artikel achttien - ONTBINDING

Bij ontbinding van de vennootschap om welke reden en op welk ogenblik ook, wordt de

vereffening uitgevoerd door de zaakvoerder(s) in functie, onder voorbehoud van het

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

recht van de algemene vergadering één of meerdere vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten der vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, wordt het netto actief verdeeld onder de vennoten. Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volgestort dan zullen de vereffenaars, vooraleer de bewerkingen der uitkeringen te beginnen, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende volstoring te eisen lastens de niet voldoende volgestorte aandelen hetzij door voorafgaandelijke terugbetaling in speciën te doen in voordeel van die aandelen die voordien zijn volgestort in een grotere verhouding. Artikel negentien - GEMEEN RECHT

Voor al hetgeen niet in huidige statuten is voorzien, wordt verwezen naar de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

III. OVERGANGSBEPALINGEN

1. Eerste boekjaar:

Bij uitzondering gaat het eerste boekjaar in op de datum dat de vennootschap de

rechtspersoonlijkheid verkrijgt, en eindigt het op dertig september tweeduizend dertien.

2. Eerste jaarvergadering:

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in tweeduizend veertien, overeenkomstig de

statuten.

3. Overname door de vennootschap van de verbintenissen aangegaan door de zaakvoerder gedurende de tussentijd

De comparant(en) verklaart(en) te weten dat de vennootschap de rechtspersoonlijkheid zal bezitten en dat de vennootschap slechts tot stand zal komen van zodra een uittreksel van onderhavige oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van koophandel zal gedeponeerd zijn.

De comparant(en) verklaart(en) dat de vennootschap met toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen de verbintenissen overneemt die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan binnen de twee jaar voor het verlijden van onderhavige akte en in het bijzonder vanaf één januari 2012. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

De verbintenissen aangegaan tussen het verlijden van onderhavige oprichtingsakte en de deponering ervan ter griffie, dienen overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen te worden bekrachtigd door de vennootschap binnen de twee maanden nadat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen.

IV. SLOTBEPALINGEN

- De verschijners hebben bovendien besloten:

a. het aantal zaakvoerders vast te stellen op één.

b. te benoemen tot deze functie:

De Heer SMISMANS, Ben, voornoemd;

die allen verklaren te aanvaarden en bevestigen dat zij niet getroffen zijn door een

besluit dat zich daartegen verzet.

c. het mandaat van de zaakvoerders vast te stellen voor onbepaalde duur.

d. het mandaat van de zaakvoerders al dan niet te vergoeden.

e. geen commissaris te benoemen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL. Notaris Hendrik Muyshondt.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
B-CONSTRUCT

Adresse
VEROONSKOUTER 21 1502 LEMBEEK

Code postal : 1502
Localité : Lembeek
Commune : HALLE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande