B & CSENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B & CSENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 524.860.862

Publication

08/04/2013
ÿþ Mod Word 1 1,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffe der Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de2 7  ~ ,T 2 "

f~... chi

t?F 3

GR1FFiER.

Griffie

Ondernemingsnr : ehSu" $Go, Benaming

(voluit) : B&Csens (verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : bvba

Zetel : Milsestraat 101b te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting

"BB&CSENS"

Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

MILSESTF AAT 1018,

3053 OUD-HEVERLEE (HAASRODE)

OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor Notaris Patrick Coppieters `t Wallant te Leuven op 21 maart 2013, neergelegd alvorens de formaliteit van de registratie, dat door 1) de heer BRAVO Cédric Daniel Kathleen Philippe, geboren te Asse op 30 maart 1976, nationaalnummer 76.03.30 361-65, en zijn echtgenote 2) mevrouw TENET Béatrice Georgette, geboren te Les Abymes (Guadeloupe-Frankrijk) op 23 april 1981, nationaalnummer 81.04.23 566-85, samen wonende te 3053 Oud-Heverlee (Haasrode), Milsestraat 101b, een vennootschap werd opgericht onder de vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "B&Csens", met zetel te 3053 Oud-Heveriee (Haasrode), Milsestraat 101b, waarvan het geplaatst maatschappelijk kapitaal achttienduizend zeshonderd (18.600,00) euro bedraagt en verdeeld is in duizend (1000) aandelen zonder nominale waarde.

Het geplaatste kapitaal is volstort ten beloop van zesduizend tweehonderd (6.200,00) euro. Dit bedrag werd gedeponeerd op een bijzondere rekening geopend bij ING Bank onder het nummer 330-0735727-36. De oprichters zijn, niettegenstaande enig hiermee strijdig beding, hoofdelijk gehouden tot werkelijke storting van de aandelen van de vennootschap. Het nog te volstorten saldo bedraagt:

* in hoofde van de heer BRAVO Cédric, voornoemd, een bedrag van twaalfduizend driehonderd zevenentachtig euro zestig cent (12.387,60 ¬ );

* in hoofde van mevrouw TENET Béatrice, voornoemd, een bedrag van twaalf euro zestig cent (12,60 ¬ ).

DUUR:

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur.

DOEL:

De vennootschap heeft tot doel in België zowel als in het buitenland, hetzij voor eigen rekening hetzij voor

rekening van derden, als tussenpersoon of in deelneming met andere:

- Het verlenen van diensten  zowel bijstand als advies -- aan derden op aile terreinen van de

bedrijfsvoering, met name:

Het ontwikkelen en uitvoeren van management consultancy op alle terreinen van de bedrijfsvoering: Strategie: definiëren en uitwerken van visie, missie, operationele modellen, groei- en ontwikkelingsplannen en business-cases;

Processen: evalueren en verbeteren van bestaande bedrijfsprocessen, het ontwikkelen en interpreteren van nieuwe bedrijfsprocessen;

Personen: optimaliseren en rationaliseren van de inzet van personen, definiëren en begeleiden met betrekking tot persoonlijke ontwikkeling;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

systemen: uitvoeren en coordineren van functionele en technische behoefte analyse, opzetten en verbeteren van systeemarchitectuur, systeemontwikkeling, systeemoptimalisatie, systeemimplementatie, systeemtesten en de inzet van systemen;

organisatie: optimalisatie van bedrijfsorganisatie, opzetten van nieuwe bedrijfsorganisaties, het ontwikkelen en opstellen van beleid en procedures;

Het organiseren, opzetten, coachen en trainen met betrekking tot project en programma offices, project portfolio management en interim management;

Het tijdelijk uitvoeren van project, programma, project portfolio en interim management; Adviesbureau inzake human resources-management.

Consulting op het gebied van personeelsbeheer, inbegrepen aanwervingen en selectie. Consulting, training, research en ontwikkeling van ingenieurstoepassingen.

Het ontwikkelen, kopen, verkopen, in licentie nemen of geven van octrooien, know-how en aanverwante immateriële duurzame activa.

De training en opleiding van personen die in dienst staan van private personen, ondernemingen uit de publieke en private sector en publieke en parastatale instellingen, en dit ter vervolmaking van hun professionele mogelijkheden.

- Het organiseren van opleidingen, vormingen en trainingen inzake persoonlijkheidsontwikkeling, verkoopsen managementstechnieken.

Loopbaanbegeleiding en counseling,

Organisatie advies in de meest ruime zin.

Individuele en collectieve coaching.

De vennootschap zal eveneens zich kunnen inlaten met het uitlenen van diensten en personeel aan alle andere vennootschappen die haar dat zouden vragen en dit op alle gebied en in de zin van het woord "service"

Het leveren van prestaties, al dan niet uitgevoerd door eigen personeel, teneinde private personen, ondernemingen uit publieke en private sector en parastatale instellingen in de uitvoering van hun opdrachten bij te staan.

Groothandel en tussenpersoon in de handel.

Het beheer van onroerende goederen, roerende goederen en portefeuillewaarden in België en/of in het buitenland.

Zij mag onder meer onroerende goederen huren, verhuren, verwerven, beheren, in erfpacht nemen, bouwen, ruilen, in leasing nemen, opschikken, uitrusten en ombouwen. Alsook het verwerven en beheren van zakelijke rechten op onroerende goederen.

De vennootschap is eveneens gerechtigd aile commerciële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen te doen die rechtstreeks of onrechtstreeks bij haar doel aansluiten of die de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen of vergemakkelijken, dit alles mag zowel in binnen- als in het buitenland verricht worden voor eigen rekening of voor rekening van derden.

Zij mag tevens om het even welke gelijkaardige handelingen stellen die van die aard zouden zijn de verwezenlijking van haar doel te vergemakkelijken of uit te breiden.

Zij kan door middel van inschrijving, inbreng, fusie, opslorping, samenwerking, financiële tussenkomst of afspraak, deelnemen in alle andere Belgische of buitenlandse vennootschappen, instellingen of ondernemingen zonder onderscheid, ongeacht of zij opgericht zijn of nog moeten opgericht worden, wier maatschappelijk voorwerp gelijk is, verwant of analoog aan het hare of waarvan de deelname of samenwerking kan bijdragen tot verwezenlijking van haar doel.

Zij kan zich ten gunste van derden borgstellen of haar aval verlenen, optreden als haar agent of vertegenwoordiger, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken. BESTUUR:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoot.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders zou over beslissen.

De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Indien er meer dan een zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Is er slechts één zaakvoerder en heeft deze bij een verrichting, een reeks verrichtingen of een te nemen beslissing, rechtstreeks of zijdelings, een persoonlijk belang, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de verrichting mag slechts door een lasthebber ad hoc voor rekening van de vennootschap worden gedaan.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd. De gevolmachtigden verbinden de vennootschap, binnen de perken van de hun verleende volmacht, onverminderd de verantwoordelijkheid van de zaakvoerders ingeval van overdreven volmacht.

ALGEMENE VERGADERING:

De gewone algemene vergadering, jaarvergadering genoemd, moet ieder jaar worden bijeengeroepen op de tweede donderdag van de maand juni om 19h00.

Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR:

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december.

RESERVES  WINST:

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen. Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd ; verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek van Vennootschappen.

EERSTE GEWONE ALGEMENE VERGADERING - EERSTE BOEKJAAR:

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in 2015.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de oprichting tot 31 december 2014,

BENOEMING BESTUURDERS :

Werd met eenparigheid van stemmen tot niet-statutaire zaakvoerder benoemd, de heer BRAVO Cédric, voornoemd, die verklaard heeft dit zaakvoerderschap te aanvaarden, en die bevestigd heeft niet getroffen te zijn door een beroepsverbod.

OVERNAME VAN VERBINTENISSEN

Onder opschortende voorwaarde van neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel te Leuven overeenkomstig artikel 2,§ 4 van het Wetboek van Vennootschappen, en in uitvoering van de door artikel 66 voorgeschreven openbaarmaking, bekrachtigt de vennootschap de verbintenissen door de oprichters aangegaan voor de vennootschap tussen de datum van oprichting en de voormelde openbaarmaking.

MACHTIGING

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen neemt de vennootschap de verbintenissen over die in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, te rekenen vanaf 1 januari 2013. Deze overneming zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. De verbintenissen aangegaan in de tussenperiode zijn eveneens onderworpen aan artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen en dienen, eens de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen, te worden bekrachtigd.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte, Notaris Patrick Ceppieters't Wallant

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 09.06.2016, NGL 30.08.2016 16509-0166-009

Coordonnées
B & CSENS

Adresse
MILSESTRAAT 101B 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande