B-FISC TEN HAAF

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B-FISC TEN HAAF
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 826.840.173

Publication

13/10/2014
ÿþ MM Won! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



I II I*1!1,1.1111.11i1*11111111

NEERGELEGD

-2 ET. 2011i

Griffie Rechtbank van Koophandel

te Leuven.Griffie

Ondernemingsnr : 0826.840.173

Benaming (voluit) : B-FISC TEN HAAF

(verkort)

Rechtsvorm Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3130 Begijnendijk (Betekom), Werchtersesteenweg 22

Onderwerp aide ONTBINDING, VEREFFENING & AFSLUITING VEREFFENING in één akte

Uit een proces-verbaal opgemaakt door notaris Emile JAGENEAU te Diepenbeek op 22 september 2014, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der vennoot van de

burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B-FISC TEN HAAF", met zetel te 3130 Begijnendijk (Betekom), Werchtersesteenweg 22, de volgende besluiten heeft genomen:

1) VERSLAGEN in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen .

De vergadering heeft vastgesteld dat er op het verslag van de zaakvoerder met bijgevoegde' staat van activa en passive opgemaakt op 31 juli 2014 en het verslag van de bedrijfsrevisor, geen opmerkingen werden gemaakt door de enige vennoot, tevens zaakvoerder; zij heeft: besloten zich aan te sluiten bij de besluiten, die erin vervat zijn, en heeft besloten voormelde' staat van activa en passiva goed te keuren.

De besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor opgemaakt op 8 september 2014 luiden als volgt:

"Ondergetekende, de burgerlijke vennootschap die de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft aangenomen "BEDRUFSREV1SOR M. MASSY", bednjfsrevisorkantoor te 3520 Zonhoven, Tiendenstraat 7, vertegenwoordigd door de: heer Marc MASSY, bedrijfsrevisor, verklaart hierbij dat:

- in het kader van de procedure tot ontbinding voorzien door het vennootschapsrecht, het' bestuursorgaan van de BVBA "B-FISC TEN HAAF", een boekhoudkundige staat afgesloten op' 31/07/2014, heeft opgesteld, die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal opgeeft van ¬ 22.562,69 en een netto-actief van ¬ 19.587,23;

uit de controlewerkzaamheden, die wij hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen bij een beperkt nazicht, wij van oordeel zijn dat de staat van activa en passive per 31/07/2014, ons voorgelegd door het bestuursorgaan, de toestand van de' vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft. We wensen evenwel yoorbehoud te formuleren m.b.t. een latent aanwezig risico t.a.v. mogelijke belastingschulden die zouden kunnen voortvloeien uit hoofde van toekomstige fiscale controles;

- op grond van de informatie die ons door het bestuursorgaan werd overgemaakt en als gevolg van de controles die wij hebben uitgevoerd in toepassing van de beroepsnormen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren, hebben wij vastgesteld dat aile schulden ten aanzien van derden zijn betaald uiterlijk op de datum van ondertekenina van onderhavig verslag waardoor aan de vereisten opgesomd in art. 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen is voldaan zodat de ontbinding en sluiting van de vereffening in één akte kan plaatsvinden;

bovendien willen wij erop wijzen dat de roerende voorheffing op de liquidatiebonus, geraamd op een bedrag van ¬ 98,72, die zal ontstaan op het moment van het nemen van de beslissing tot vereffening door de algemene vergadering, reeds werd betaald.

..

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid vende instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikel 181 §1 van het Wetboek van vennootschappen in het kader van de beslissing tot in vereffeningstelling van de vennootschap en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden."

2) GOEDKEURING VAN DE GEACTUALISEERDE STAAT

Kennisname van de geactualiseerde staat van activa en passiva of vereffeningsbalans afgesloten op heden, 22 september 2014, datum van het besluit tot ontbinding.

Na onderzoek heeft de vergadering besloten deze geactualiseerde staat van activa en passiva integraal en zonder enig voorbehoud goed te keuren.

Op basis van voormelde geactualiseerde staat heeft de vergadering vastgesteld dat alle schulden ten aanzien van derden aangezuiverd werden en dat er op heden, 22 september 2014, geen schulden ten aanzien van derden meer zijn, zoals hierna uiteengezet.

3) VERVROEGDE ONTBINDING EN INVEREFFENINGSTELLING

De vergadering heeft vastgesteld dat de vennootschap al haar activiteiten heeft stopgezet,

dat zij niet meer actief is en ook in de toekomst geen activiteiten meer zal hebben.

De vergadering heeft besloten de vennootschap vroegtijdig te ontbinden en heeft haar

vereffening uitgesproken, te rekenen vanaf 22 september 2014.

4) AFGIFTE VAN DE GOEDEREN - VERBINTENISSEN VAN DE VENNOOT - BESLUIT GEEN VEREFFENAAR TE BENOEMEN

4A . De enige vennoot heeft verklaard dat de vennootschap geen eigendomsrechten op onroerende goederen, noch zakelijke onroerende rechten, noch enige zakelijke zekerheden bezat, noch titularis was van enige hypothecaire schuldvordering.

4.2. a) De enige vennoot, tevens zaakvoerder, heeft verklaard dat er geen andere schulden ten aanzien van derden ziin dan deze die opgenomen zijn in voormelde staat van activa en passiva opgemaakt op 31 juli 2014, zijnde de schulden met betrekking tot de vereffeningskosten (kosten notaris en bedrijfsrevisor).

De vergadering heeft verklaard dat deze schulden reeds vôgr de afsluiting van onderhavige proces-verbaal werden voldaan, zodat er op 22 september 2014 geen schulden ten aanzien van derden zijn, zoals blijkt uit de besluiten van het verslag van de bedrijfsrevisor, de bewijzen van betalingen en de geactualiseerde staat van activa en passiva opgemaakt op 22 september 2014.

b) De vergadering heeft besloten dat het overblijvend actief van het vermogen van de vennootschap wordt teruggenomen door de enige vennoot.

4.3. De vergadering heeft vastgesteld dat onderhavige vennootschap vôôr haar ontbinding reeds feitelijk werd vereffend door haar zaakvoerder en dat de vennootschap op 22 september 2014 als volledig vereffend beschouwd moet worden.

De vergadering heeft bijgevolg vastgesteld dat er geen maatregelen moeten worden genomen voor de consignatie van de gelden en/of waarden die aan schuldeisers of aan vennoten toekomen en die hen niet konden worden afgegeven, zoals bepaald in artikel 195 van voormeld Wetboek.

De vergadering heeft bijgevolg besloten geen vereffenaar te benoemen, gezien op 22 september 2014 reeds alles vereffend is en er geen vereffeningsverrichtingen meer dienen opgemaakt te worden.

4.4. De enige vennoot heeft zich onvoorwaardelijk ertoe verbonden alle passiva die ten laste zouden gelegd worden van de vereffende vennootschap, né afsluiting van de vereffening en waarvan hij op 22 september 2014 geen kennis heeft, voor zijn rekening te nemen, te vereffenen en te betalen, evenals alle nog niet gekende verbintenissen van de vennootschap uit te voeren.

Alle activa, die de vereffende vennootschap in de toekomst nog zou blijken te bezitten, waarvan de enige vennoot op 22 september 2014 geen kennis heeft, zullen hem toebedeeld worden.

5) ONTBINDING, VEREFFENING EN DEFINITIEVE AFSLUITING VAN DE VEREFFENING IN ÉÉN AKTE

Gezien voorgaande vaststellingen heeft de vergadering besloten met eenparigheid van stemmen de ontbinding, de vereffening en de afsluiting van de vereffening in één enkele akte te laten plaatsvinden, aangezien aan de voorwaarden voorzien door artikel 184 §5 van het Wetboek van vennootschappen werd voldaan.

Hieromtrent hebben de vergadering en ondergetekende notaris bevestigd:

- dat er geen vereffenaar werd aangeduid,

. e

"

Voor- - dat er op 22 september 2014 geen schulden ten aanzien van derden zijn; bijgevolg dienen er geen gelden geconsigneerd te worden;

behouden aan het Belgisch - dat de enige vennoot op onderhavige algemene vergadering aanwezig is en heeft besloten met eenparigheid van stemmen,

Staatsblad - de terugname van het resterend actief gebeurde door de vennoot zelf.

De vergadering heeft bijgevolg besloten dat de vereffening van de vennootschap definitief afgesloten is en heeft vastgesteld dat onderhavige vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan op 22 september 2014,

6) BEWARING VAN BOEKEN EN BESCHEIDEN VAN DE VENNOOTSCHAP

De boeken, stukken en bescheiden van de ontbonden en vereffende vennootschap zullen gedurende de wettelijke voorgeschreven termijn neergelegd en bewaard worden door mevrouw ten HAAF Liesbet, hierna genoemd, in haar woonplaats te 3130 Begijnendijk (Betekom), Werchtersesteenweg 22.

7) VASTSTELLING BEËINDIGING MANDAAT ZAAKVOERDER - KWIJTING

Ingevolge de ontbinding van de vennootschap en de afsluiting van de vereffening, heeft de vergadering vastgesteld dat van rechtswege een einde werd gesteld aan het mandaat van de zaakvoerder, namelijk mevrouw ten HAAF Liesbet Maria Karolien, geboren te Hasselt op 8 oktober 1980, wonend te 3130 Begijnendijk (Betekom), Werchtersesteenweg 22,

De vergadering verleende zonder enig voorbehoud kwijting aan de zaakvoerder voor de uitoefening van haar mandaat tijdens het lopende boekjaar tot 22 september 2014.

8) BIJZONDERE VOLMACHTEN

Bijzondere volmacht werd verleend aan de gewezen zaakvoerder, met recht van

indeplaatsstelling, teneinde na afsluiting van de vereffening:

- het vereffeningssaido uit te keren aan de enige vennoot,

- de eventueel thans nog niet gekende schulden te betalen,

- de eventueel thans nog niet gekende activa in te vorderen of te gelde te maken,

- alle formaliteiten te vervullen bij de financiële instellingen en alle bankverrichtingen met

betrekking tot de vereffende vennootschap te regelen,

- aile administratieve formaliteiten te vervullen en aile documenten en formulieren te

ondertekenen ingevolge de ontbinding en de afsluiting van de vereffening van de

vennootschap.





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 13/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uittreksel afgeleverd veiew registratie bij toepassing van artikel 173, 1°bis van het Wetboek der Registratierechten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Emile JAGENEAU, notaris

Tegelijk hiermee neergelegd: 1) uitgifte van het proces-verbaal, 2) verslagen van de zaakvoerder en van de bedrijfsrevisor opgesteld in uitvoering van artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen.





Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/03/2013
ÿþ, ti

Mod Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Rechtbank van koophandel

1'i !AART 2013

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0826.840.173

Benaming

(voluit) : B-Fisc ten Haaf

(verkort) :

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Plantenstraat 4 bus 6, 3500 Hasselt

(volledig adres)

Onderwerp akte : Zetelverplaatsing bij beslissing zaakvoerder

Op de bijzondere algemene vergadering van 1 maart 2013 wordt beslist de maatschappelijke zetel te verplaatsen naar Werchtersesteenweg 22, 3130 Betekom en dit met onmiddellijke ingang.

ten Haaf Liesbet

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste big. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 01.06.2012, NGL 31.08.2012 12512-0164-010
08/09/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 03.06.2011, NGL 29.08.2011 11514-0435-010

Coordonnées
B-FISC TEN HAAF

Adresse
WERCHTERSESTEENWEG 22 3130 BETEKOM

Code postal : 3130
Localité : Betekom
Commune : BEGIJNENDIJK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande