B. COOKING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B. COOKING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 523.985.783

Publication

21/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301764*

Neergelegd

19-03-2013



Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0523985783

Benaming (voluit): B. COOKING

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg 323

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op achttien maart tweeduizend dertien, te registreren, blijkt dat:

1.De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  B. PROJECT , met maatschappelijke zetel te (1932) Zaventem, Leuvensesteenweg 323, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel, onder nummer 0521.794.573, opgericht ingevolge akte verleden voor ondergetekende notaris Paul Dauwe, op 5 maart laatstleden, waarvan een uittreksel werd bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 8 maart daarop, onder nummer 13301477, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder, de Heer HOFMANS Bernard, hierna genoemd, en

2. De Heer DUMONT Marc Arthur Marius, geboren te Nijvel, op negentien januari negentienhonderd tweeënzestig, ongehuwd, wonende te (1332) Rixensart, avenue du Lac, 16., een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid opgericht hebben, genaamd "B. COOKING". Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt :

Artikel 1.De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "B. COOKING".

(...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg, 323.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming, zowel in België als in het buitenland :

- de uitbating, het beheer en de inrichting van drankgelegenheden, verbruikssalons, cafés, tavernes, clubs, bars, tearooms, restaurants, hotels, traiteurdiensten, alsook het inrichten van banketten, feestelijkheden en de verhuring van feestzalen, de bereiding en de handel, import en export van alle mogelijke koude en warme gerechten, dranken, gebak en confiserie, vlees- en viswaren, ijs en rookwaren en alle aanverwante artikelen, in zoverre deze activiteiten niet onderworpen zijn aan wettelijke bepalingen of reglementeringen;

- de aankoop, verkoop, import, export, productie, distributie, commercialisering, het fabriceren, het ontwerpen, de bereiding en de handel in het algemeen in allerlei producten en voedingswaren in de ruimste zin van het woord;

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwwerken, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreek verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

- de aankoop, verkoop, huur, invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van alle soorten kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van een technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet limitatief.

In algemene zin kan de vennootschap alle akten stellen, transacties of commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakke¬lijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 5. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderdduizend euro (100.000 EUR). Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen.

Het is verdeeld in honderdduizend aandelen (100.000) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdduizendste van het kapitaal. Deze zijn genummerd van 1 tot 100.000.

(...)

Artikel 15. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, moet deze laatste onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aanstellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De enige zaakvoerder, of de zaakvoerders gezamenlijk handelend, kunnen alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn, zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

Bij staking van stemmen is de stem van de voorzitter doorslaggevend.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 16. De vennootschap wordt in al haar handelingen, met inbegrip van de vertegenwoordiging in rechte, rechtsgeldig vertegenwoordigd door twee zaakvoerders samen handelend.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

(...)

Artikel 19. Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op tien mei om twaalf uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst daarop volgende werkdag, zelfs indien deze dag een zaterdag is.

Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering.

Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een drager van een bijzondere volmacht, al dan niet vennoot. De lasthebber dient geen vennoot te zijn. In dit geval wordt de

Luik B - Vervolg

lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten

vertegenwoordigen.

(...)

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van elk

jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening, opgemaakt door het bestuursorgaan,

blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze

voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel

van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief,

zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van

het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de

wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

(...)

Artikel 26. Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningskosten of

consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun

aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het

evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

VOORLOPIGE BEPALINGEN

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 10 mei 2015.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de

Rechtbank van Koophandel en eindigt op eenendertig december tweeduizend veertien.

3° Zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor een onbepaalde tijd:

- de heer HOFMANS Bernard, voornoemd;

- de heer DUMONT Marc, voornoemd.

Het mandaat wordt onbezoldigd uitgeoefend.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAZARS

LEGAL SERVICES te (9050) Gentbrugge, Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en

lasthebbers, waaronder Mevrouw RYCKAERT Véronique, de Heer VEREECKEN Roeland en Mevrouw WAILLY

Catherine, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de

maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of

noodzakelijke formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten

gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk

zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van

koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de

andere fiscale administraties en instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te

ondertekenen.

V. - VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap neemt, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle

verbintenissen over, alsmede alle verplichtingen die eruit voortvloeien, aangegaan sedert 1 november 2012 in

naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap

rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Coordonnées
B. COOKING

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 323 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande