B. PROJECT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : B. PROJECT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 521.794.573

Publication

05/01/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2014, GGK 01.10.2014, NGL 29.12.2014 14708-0546-009
08/03/2013
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

*13301477*

Neergelegd

06-03-2013

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0521794573

Benaming (voluit): B. PROJECT

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg 323

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Paul DAUWE te Oudergem op vijf maart tweeduizend dertien, te

registreren, blijkt dat de Heer HOFMANS Bernard Jacques Jean, geboren te Anderlecht, op 24 februari 1967,

wonende te (1785) Hamme, St-Guduladreef, 64, een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

opgericht heeft, genaamd "B. PROJECT".

Er blijkt uit de statuten hetgeen volgt :

Artikel 1.De vennootschap is een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Artikel 2. Deze vennootschap wordt genaamd : "B. PROJECT".

(...)

Artikel 3. De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1932 Zaventem, Leuvensesteenweg, 323.

Artikel 4. De vennootschap heeft als doel voor eigen rekening, voor rekening van derden of in deelneming,

zowel in België als in het buitenland, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op

:

- het beleggen, het intekenen op, vast overnemen, plaatsen, kopen, verkopen en verhandelen van aandelen, deelbewijzen, obligaties, warrants, certificaten, schuldvorderingen, gelden en andere roerende waarden, uitgegeven door Belgische of buitenlandse ondernemingen al dan niet onder de vorm van handelsvennootschappen, administratiekantoren, instellingen en verenigingen al dan niet met een (semi-) publiekrechterlijk statuut;

- het beheren van beleggingen en participaties in dochtervennootschappen, het waarnemen van bestuurdersfuncties, het verlenen van advies, management en andere diensten aan of in overeenstemming met de activiteiten die de vennootschap zelf voert. Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens contractuele of statutaire benoemingen en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt;

- het verstrekken van leningen en voorschotten onder eender welke vorm of duur, aan alle verbonden ondernemingen of ondernemingen waarin ze een participatie bezit, alsmede het waarborgen van alle verbintenissen van zelfde ondernemingen.

De termen vermogensbeheer of advies in deze statuten vermeld, zijn activiteiten andere dan deze bedoeld door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs.

- het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

- de aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligaties, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

- het stimuleren, de planning en de coördinatie van de ontwikkeling van de vennootschappen en ondernemingen, waarin ze een participatie aanhoudt; het deelnemen aan hun beheer, bestuur en toezicht alsmede het verlenen van een technische, administratieve en financiële bijstand aan deze vennootschappen en ondernemingen.

- de studie en de uitvoering van alle mogelijke particuliere en openbare bouwwerken, als algemene aannemer of in onderaanneming, het ontwerp en de bouw van alle mogelijke gebouwen en bouwwerken, de studie en de uitvoering van binnen- en buitendecoraties;

- alle mogelijke verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het onderhoud, de renovatie, het herstel, de verfraaiing, de vernieuwing en de modernisering van alle soorten kunstwerken en onroerende goederen en algemeen genomen, alle verrichtingen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met openbare en particuliere bouwwerken;

- het verstrekken van advies en bijstand, zowel technisch als administratief en commercieel, aan alle vennootschappen en ondernemingen voor alle mogelijke aangelegenheden met betrekking tot de sector van de onroerende goederen;

- het verwerven van alle mogelijke terreinen, het bouwen van openbare en particuliere gebouwen, de aankoop, verkoop, verhuur, verdeling en verkaveling van alle mogelijke onroerende goederen;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

- de aankoop, verkoop, huur, invoer en uitvoer van alle mogelijke materialen, goederen, toestellen en materieel, noodzakelijk voor de bouw, het onderhoud, het herstel en de vernieuwing van alle soorten kunstwerken en gebouwen;

- de voorbereiding, de opstelling en het afsluiten, zowel als mandataris als voor eigen rekening, van alle mogelijke overeenkomsten voor openbare of particuliere werken of voor leveringen en het uitvoeren van alle verrichtingen die daarmee verband houden;

- alle studies en operaties met betrekking tot alle onroerende goederen en rechten en tot alle roerende goederen en rechten welke daaruit voortvloeien, zoals de aankoop, de bouw, de verbouwing, de aanpassing, de huur en onderhuur, de ruiling, de verkoop, en in het algemeen, alle operaties die rechtstreeks of onrechtstreeks betrekking hebben op het beheer of op het productief maken, voor zichzelf of voor anderen van alle bebouwde of onbebouwde onroerende eigendommen;

- de groot- en kleinhandel in hout, gezaagd hout, meubels en aanbouwkeukens, de fabricatie en de montage van binnen- en buitenschrijnwerk van gebouwen, niet metalen meubels en keukens, het plaatsen van al dan niet verplaatsbare tussenwanden en valse zolderingen in hout, vloerbedekking in hout of andere materialen, het plaatsen van gipsplaten, de installatie van geblindeerde en brandwerende deuren, de montage van serres, veranda s, garagepoorten, traliewerk, enzovoort, de bouw van daken, dakbedekkingen in alle soorten materialen, alle lood- en zinkwerk, isolatie tegen vochtigheid en het uitvoeren van vochtweringswerken in de bouw.

De hierboven omschreven lijst van activiteiten geldt als voorbeeld, zij is niet limitatief.

In algemene zin kan de vennootschap alle akten stellen, transacties of commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel, of die van aard zijn om er de verwezenlijking van te vergemakke¬lijken of te ontwikkelen.

Zij kan onder gelijk welke vorm belangen nemen in vennootschappen, verenigingen of ondernemingen die een doel hebben dat gelijkaardig of verwant is aan het hare of dat van aard is om er de verwezenlijking van te vergemakkelijken of te ontwikkelen.

De vennootschap mag tevens, voor zover de wet het toelaat, als zaakvoerder, bestuurder of vereffenaar van andere vennootschappen of verenigingen optreden.

Indien het verrichten van bepaalde activiteiten onderworpen is aan voorafgaandelijke bijzondere voorwaarden van toegang tot het beroep of aan bijzondere voorschriften dan zal de vennootschap deze activiteiten niet verrichten zolang zij niet aan de gestelde voorwaarden of voorschriften zal voldoen.

Artikel 5. De vennootschap is opgericht voor een onbeperkte duur.

Artikel 6. Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op de som van honderdduizend euro (100.000 EUR). Het kan verhoogd (of verminderd) worden overeenkomstig de wettelijke en statutaire bepalingen.

Het is verdeeld in honderdduizend aandelen (100.000) zonder vermelding van waarde, elk aandeel vertegenwoordigende één/honderdduizendste van het kapitaal. Deze aandelen zijn genummerd van 1 tot en met 100.000.

(...)

Artikel 15. De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerder(s), al dan niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering voor een bepaalde of onbepaalde duur.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, moet deze laatste onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een natuurlijke persoon als vaste vertegenwoordiger aanstellen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van Vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

De opdracht van zaakvoerder is onbezoldigd, behoudens andersluidend besluit van de algemene vergadering.

Artikel 16. Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

(...)

Artikel 19. Elk jaar wordt de gewone algemene vergadering van rechtswege gehouden op vijf september om veertien uur, ter maatschappelijke zetel of op de plaats vermeld in de oproepingen.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de algemene vergadering gehouden op de eerst daarop volgende werkdag, zelfs indien deze dag een zaterdag is.

Artikel 20. (...) Er dient geen bijzondere formaliteit vervuld te worden om toegelaten te worden op de algemene vergadering.

Elk aandeel geeft behoudens schorsing recht op één stem. Een stem kan geldig uitgebracht worden door elk telecommunicatiemiddel zoals per brief, fax, e-mail. De vennoot die zijn stem aldus heeft uitgedrukt wordt geacht deel te nemen aan de vergadering. Elk vennoot kan zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een drager van een bijzondere volmacht, al dan niet vennoot. In dit geval wordt de

Luik B - Vervolg

lastgever geacht tegenwoordig te zijn. Elke mandataris aldus aangesteld kan meerdere vennoten vertegenwoordigen.

(...)

Artikel 22. Het maatschappelijk boekjaar begint op één april en eindigt op eenendertig maart van het daaropvolgend jaar.

Artikel 23. Op de eventuele nettowinst, zoals deze uit de jaarrekening, opgemaakt door het bestuursorgaan, blijkt, wordt jaarlijks vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de vorming van een wettelijke reserve. Deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer de wettelijke reserve één/tiende van het kapitaal bereikt.

Het saldo wordt onderworpen aan de beslissing van de algemene vergadering, beraadslagende op voorstel van het bestuursorgaan, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Geen uitkering mag geschieden indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

(...)

Artikel 26. Na vereffening van het passief jegens derden en betaling van al de vereffeningskosten of consignatie van deze bedragen, zal het saldo verdeeld worden onder de vennoten in verhouding tot hun aandelen.

Echter, indien de aandelen niet gestort zijn in dezelfde verhouding, dan zullen de vereffenaars eerst het evenwicht herstellen, hetzij door opvraging, hetzij door teruggave van fondsen.

VOORLOPIGE BEPALINGEN

De verschijners hebben de volgende beslissingen genomen die pas effectief zullen worden na het neerleggen van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de Rechtbank van Koophandel :

1° Eerste algemene vergadering

De eerste jaarlijkse algemene vergadering wordt gehouden op 5 september 2014.

2° Eerst boekjaar

Uitzonderlijk vangt het eerste boekjaar aan de dag van de neerlegging van deze akte op de griffie van de Rechtbank van Koophandel en zal worden afgesloten op eenendertig maart tweeduizend veertien.

3° Zaakvoerder

Wordt benoemd tot niet-statutaire Zaakvoerder voor een onbepaalde tijd : De Heer HOFMANS Bernard, geboren te Anderlecht, op vierentwintig februari duizend negenhonderdzevenenzestig, wonende te 1785 Merchtem, St-Guduladreef, 64.

Zijn mandaat zal bezoldigd zijn. Het bedrag van de bezoldiging zal op een latere algemene vergadering vastgesteld worden.

4° Commissaris(sen)

Geen commissaris wordt benoemd.

5° Machten

Alle machten worden verleend aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MAZARS LEGAL SERVICES te (9050) Gentbrugge, Bellevue 5/b 1001, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, waaronder Mevrouw RYCKAERT Véronique, de Heer VEREECKEN Roeland en Mevrouw WAILLY Catherine, elk van hen bevoegd om afzonderlijk te handelen en allen woonplaats kiezende op de maatschappelijke zetel van de vennootschap, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, om alle nuttige of noodzakelijke administratieve formaliteiten te vervullen en tot het afsluiten van alle overeenkomsten en akkoorden, die ten gevolge van deze akte en ook ten gevolge van toekomstige feiten en controles zouden nuttig of noodzakelijk zijn, bij alle private en publiekrechtelijke instellingen en onder meer met betrekking tot de rechtbanken van koophandel, de Kruispuntbank van Ondernemingen, de ondernemingsloketten, de BTW-administratie, de andere fiscale administraties en andere instanties, ten einde in naam van de vennootschap alle documenten te ondertekenen.

VERBINTENISSEN AANGEGAAN IN NAAM VAN DE VENNOOTSCHAP IN OPRICHTING

De vennootschap neemt, overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, alle verbintenissen over, aangegaan door de Heer HOFMANS Bernard, voornoemd, sedert 1 november 2012 in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting, met inbegrip van de verbintenissen voortvloeiend uit het optreden als oprichter en als zaakvoerder van de op te richten vennootschap  B. COOKING en met inschrijving op diens kapitaal en de verbintenissen voortvloeiend uit het optreden als oprichter en als zaakvoerder van de op te richten vennootschap  B.CONCEPT en met inschrijving op diens kapitaal.

Deze overname zal nochtans maar uitwerking hebben op het ogenblik waarop de vennootschap rechtspersoonlijkheid zal verwerven.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL

(Get.) Paul Dauwe, Notaris

Gelijktijdige neerlegging van een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 08/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

08/12/2015 : ME. - JAARREKENING 31.03.2015, GGK 05.09.2015, NGL 30.11.2015 15680-0108-010

Coordonnées
B. PROJECT

Adresse
LEUVENSESTEENWEG 323 1932 SINT-STEVENS-WOLUWE

Code postal : 1932
Localité : Sint-Stevens-Woluwe
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande