B.G. LINDENHOVE

Divers


Dénomination : B.G. LINDENHOVE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 444.508.834

Publication

09/03/2011
ÿþ,

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

25 FEN. 2011

musa

Griffie

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblac

t IItl liuI IlII flI uh 11111 Ihh Il Il

+11036964*

Ondernemingsnr : BE0444.508.834

Benaming

(voluit) : B.G. L1NDENHOVE

Rechtsvorm : Cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bellestraat 57, 1790 Affligem

Onderwerp akte : Ontbinding - invereffeningstelling - benoeming vereffenaar - bepaling

bevoegdheden

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten voor het ambt van Notaris JACQUES HULSBOSCH te DE PINTE op TWEEËNTWINTIG DECEMBER TWEEDUIZEND EN ELF blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de coöperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid B.G. LINDENHOVE, waarvan de maatschappelijke zetel gevestigd is te 1790 Affligem, Bellestraat 57, ondernemingsnummer BTW 6E0444.508.834, volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen:

EERSTE BESLUIT.

De vergadering beslist de cooperatieve vennootschap met onbeperkte aansprakelijkheid B.G. Lindenhove te ontbinden met ingang vanaf heden, zodat deze vanaf heden nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van de vereffening. Derhalve komt van rechtswege een einde aan het mandaat van de gedelegeerd bestuurder van de vennootschap.

Er wordt kwijting gegeven aan de gedelegeerd bestuurder voor de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk boekjaar.

TWEEDE BESLUIT.

De vergadering heeft beslist om:

a) één vereffenaar te benoemen, met name mevrouw Claes Ingrid, voornoemd, aan wie de volledige bevoegdheid wordt verleend om alléén handelend namens de vennootschap op te treden in rechte en jegens derden;

b) de vereffenaar, met name mevrouw Claes Ingrid, voomoemd, in het bijzonder te machtigen het eenzijdig verzoekschrift tot homologatie van de benoeming van de vereffenaar te ondertekenen en neer te leggen op de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel.

Mevrouw Claes Ingrid is hier tegenwoordig en verklaart te aanvaarden.

DERDE BESLUIT.

De vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide bevoegdheden tot vereffening, zoals bepaald in artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen. Meer bepaald kan hij de rechtshandelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar zijn oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn machten niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten overgaan tot de benoeming van een andere vereffenaar.

De algemene vergadering zal later bij bijzonder besluit de vergoeding bepalen van de vereffenaar.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

" " "

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

i

~.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/03/2011- Annexes du Moniteur belge

Voo r-behóuden aan het Belgisch Staatsblad

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS JACQUES HULSBOSCH

Tegelijk hiermee neergelegd:

-expeditie proces-verbaal

19/07/1991 : BL546714

Coordonnées
B.G. LINDENHOVE

Adresse
BELLESTRAAT 57 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande