B.K. FINANCE

Divers


Dénomination : B.K. FINANCE
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 454.444.505

Publication

19/08/2014
ÿþi

i

14 56393

NI

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

gL)i~gofpnt,angen op 4 7 Alla 2014

ter griffie ve~ ~ s,.

rechtbank van Grí'r derfar~~{5tafige

iueJ erustëf

Ondernemingsar : 0454444505

Benaming

(voluit) : B.K. FINANCE

(verkort) :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Gesloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Kastanjedreef 34

(volledig adres)

Onderwerp akte : Akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.K. FINANCE", opgemaakt door geassocieerd notaris Tom VERHAEGEN, notaris te Overijse, op éénendertig maart tweeduizend veertien. Geregistreerd op het 1 ste registratiekantoor van Halle op 8 april 2014. Bladen: 4, verzendingen: 0. Register 5, boek 729, blad 13, vak 1. Ontvangen registratierechten: vijftig euro nul eurocent (¬ 50,00), De ontvanger, (getekend) C, DEVILLÉ, Adviseur, blijkt dat:

1)De vergadering besloten heeft de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.K. FINANCE", met zetel te 3090 Overijse, Kastanjedreef 34, voortijdig te ontbinden en in vereffening te stellen vanaf heden.

Derhalve bestaat zij vanaf heden nog slechts voor de noodwendigheid van haar vereffening,

Het mandaat van de zaakvoerders komt hierdoor ten einde. Er wordt hen kwijting verleend voor het door hen gevoerde beleid.

2)De buitengewone algemene vergadering vervolgens besloten heeft als vereffenaar de heer Daniel Kerkhave, te benoemen.

3)0e vereffenaar de meest uitgebreide macht heeft bij het uitoefenen van zijn mandaat.

Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshandelingen zonder enige machtiging stellen van de algemene vergadering in de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de baten van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, alle von-nissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen,

De vereffenaar za! alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroepen op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De algemene vergadering besloten heeft dat de vereffenaar zijn mandaat kosteloos zal uitoefenen.

Ondergetekende notaris doet opmerken dat de vereffenaar, in overeenstemming met artikel 184 Wetboek van Vennootschappen, zijn functie van vereffenaar slechts za! kunnen opnemen nadat zijn aanstelling tot vereffenaar door de bevoegde rechtbank van koophandel werd gehomologeerd of bevestigd.

De heer Daniel KERKHOVE, voornoemd, werd door de vergadering gemachtigd om het verzoekschrift namens de vennootschap te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen. De vergadering besloten heeft dat in dit verzoekschrift eveneens bevestiging kan worden gevraagd van de handelingen die de vereffenaar eventueel reeds zou hebben gesteld in zijn hoedanigheid van vereffenaar van de vennootschap tussen heden en de datum dat de rechtbank van koophandel de aanstelling tot vereffenaar heeft gehomologeerd.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bijiïët élgiscTI Staatsblad -19/08/2014 - Annexes du Moniteur belge

Een kopie van de beslissing van de rechtbank zal met een uitgifte van dit proces-verbaal worden neergelegd'' in het dossier van de vereffening van de vennootschap bij de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel.

4)De statuten voortaan gelezen en geïnterpreteerd te dienen worden rekeninghoudend met de toestand van ontbinding en invereffeningstelling.

De laatst gecoördineerde tekst van de statuten aangevuld werd met een nieuwe bepaling, welke luidt als volgt:

"Toestand na ontbinding en invereffeningstelling

Bij besluit van de buitengewone algemene vergadering van 31 maart 2014 werd de vennootschap ontbonden en in vereffening gesteld, zodat zij nog slechts bestaat voor de noodwendigheden van haar vereffening.

De vertegenwoordigingsbevoegdheid van de vennootschap berust thans bij de vereffenaar, die verantwoording verschuldigd is onder het wettelijk voorziene toezicht.

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht bij het uitoefenen van zijn mandaat. Meer bepaald kan de vereffenaar de rechtshan-idelingen stellen zonder enige machtiging van de algemene vergadering ïn de gevallen die door artikelen 187 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen voorzien worden.

De vereffenaar heeft de bevoegdheid om de ba-gen van de vennootschap te gelde te maken, om daartoe alle roerende en onroerende goederen openbaar of uit de hand te verkopen, de verkoopprijzen te ontvangen en er kwijting van te geven, termijnen voor betaling toe te staan, alle uitstel en rentevoet te bepalen, alle zakelijke rechten te verzaken, met of zonder betaling opheffing te verlenen van alle inschrijvingen van bevel of beslag, de hypotheekbewaarder te ontslaan van de verplichting om welke reden ook ambtshalve inschrijving te nemen, over te gaan tot de herveiling wegens rouwkoop, of beslag bij niet-betaling vanwege om het even welke schuldenaar, voor alle rechtbanken te dagvaarden en in rechte te verschijnen, aile vonnissen en arresten uit te voeren en te doen uitvoeren, lopende werken voort te zetten en te voltooien, woonplaats te kiezen.

De vereffenaar zal alle derden-lasthebbers mogen aanstellen en hun de macht toekennen die naar hun oordeel past voor bijzondere en bepaalde doeleinden.

Alle akten van de vennootschap in vereffening, zullen geldig ondertekend worden door de vereffenaar die tegenover derden zijn macht niet zal moeten verantwoorden.

De vereffenaar wordt ervan ontslagen inventaris op te maken, en mag zich beroe-9en op de boeken en bescheiden van de vennootschap.

Wanneer de plaats van vereffenaar vrijkomt door overlijden, ontslagneming of anderszins, zal de algemene vergadering der vennoten in haar eerstkomende zitting een nieuwe vereffenaar aanduiden.

De vereffenaar zal pas in functie treden nadat de rechtbank van koophandel is overgegaan tot de bevestiging van zijn benoeming.

Een afschrift van de beslissing tot bevestiging van zijn benoeming dient daartoe, samen met het afschrift van deze akte, te worden neergelegd overeenkomstig de bepalingen van artikel 74 van het Wetboek van Vennootschappen."

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) Notaris Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris

Tegelijkertijd neergelegd:

-uitgifte akte van ontbinding en invereffeningstelling met aanstelling vereffenaar

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

14/11/2014
ÿþ. ï_.,~.__,

~; ti

t EY.1\

Med Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

neertielprsdlo

gen op

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

0 NOV, 2014

ter griffe van de Nederlandstalige

gpqb6491:11i Ysq eregeeoÁi F3t-tüssel

Ondernemingsnr : 0454444505

Benaming

(voluit) : B.K. FINANCE

(verkort)

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3090 Overijse, Kastanjedreef 34

(volledig adres)

Onderwerp akte ; SLUITING VAN DE VEREFFENING

Uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "B.K. FINANCE", opgemaakt door het ambt van Meester Tom VERHAEGEN, geassocieerd notaris met standplaats te Overijse, op dertig september tweeduizend veertien, "Geregistreerd op het tste registratiekantoor van Halle op 9 oktober 2014. Bladen: twee, verzendingen: geen. Register 5, boek 729, blad, 98, vak 11. Ontvangen registratierechten: vijftig euro nul eurocent (¬ 50,00). Voor de Ontvanger, (getekend) L.. Ocula, Financieel assistent blijkt dat:

1)Dat zij de rekeningen van de vereffening goedkeurde;

2)Dat zij de heer Kerkhove, zonder voorbehoud noch beperking ontheft heeft van zijn functie als vereffenaar en hem volledige kwijting verleende;

3)Dat zij vaststelde dat de vereffening van de vennootschap beëindigd is en dat de vennootschap opgehouden heeft te bestaan;

4)De boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende 5 jaar bewaard zullen worden door de heer Daniel Kerkhove, voornoemd, te Oostende, Vrijhavenstraat 401803, in het huis van de vereffenaar.

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

(getekend) geassocieerd notaris Tom VERHAEGEN

Tegelijkertijd neergelegd:

- uitgifte van de sluiting van de vereffening

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

19/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 13.04.2013, NGL 11.06.2013 13174-0243-011
22/08/2012
ÿþ Mod 2.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

iuu~~~u~uu~~u~u~yu~

'12144593

USSEL

Griffi~ o NU

Ondernemingsnr : 0454.444.505

Benaming

(voluit) : B.K. FINANCE

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Kastanjedreef 34 te 3090 Overijse

Onderwerp akte : Benoemingen[

Op de buitengewoon algemene vergadering van 30 december 2006 werd unaniem beslist mevrouw Linda Bogaert, wonende te Haagwindeiaan 33  3090 Overijse (NN : 600516382-45), als beheerster, te benoemen.

Daniel Kerkhove

Zaakvoerder

26/06/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 14.04.2012, NGL 19.06.2012 12196-0365-012
13/10/2011 : BL589261
27/06/2011 : BL589261
19/05/2010 : BL589261
13/07/2009 : BL589261
14/08/2008 : BL589261
10/09/2007 : BL589261
21/08/2006 : BL589261
11/08/2005 : BL589261
06/07/2004 : BL589261
15/07/2003 : BL589261
28/11/2002 : BL589261
18/09/2002 : BL589261
27/10/1999 : BL589261
04/08/1999 : BL589261
24/02/1995 : BL589261

Coordonnées
B.K. FINANCE

Adresse
Zetel : 3090 Overijse, Kastanjedreef 34

Code postal : 3090
Localité : OVERIJSE
Commune : OVERIJSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande