B2CPARTNER

Société en commandite simple


Dénomination : B2CPARTNER
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 840.093.343

Publication

20/10/2011
ÿþA

Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

' Ondernemingsnr: ó4D " oS3. 3L3

Benaming

(voluit) : B2Cpartner

Rechtsvorm : gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kruisstraat 241 - 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Oprichting

Uittreksel uit de oprichtingsakte.

in het jaar twee duizend en elf, op negert september, zijn verschenen: (1) DE WIN Rudolf Caroline E., wonende te 3120 Tremelo, Kruisstraat 241, geboren te Bornem op 18 oktober 1963, en (2) VERMUNICHT Fabienne, wonende te 3120 Tremelo, Kruisstraat 241, geboren te Lier op 23 december 1972.

En verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten.

ARTIKEL 1: NAAM

De vennootschap wordt opgericht onder de benaming "B2CPartner" gewone commanditaire vennootschap.

ARTIKEL 2: MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3120 Tremelo, Kruisstraat 241. De vennootschap ressorteert onder het gerechtelijk arrondissement Leuven. De zetel mag op beslissing van de zaakvoerders naar een andere plaats worden overgebracht.

ARTIKEL 3: DOEL

De vennootschap heeft tot doel:

- Het ontwikkelen, beheren en commercialiseren van webshops onder eigen naam en/of

onder naam van derden op een online platform;

- Detailverkoop via een of meerdere online webshops onder eigen naam en/of onder naam

van derden;

- Verhuur en ter beschikking stellen van producten met de daarbij horende service ten

aanzien van zowel particuliere als zakelijke gebruikers.

Om bovenstaande doel te bereiken zullen daarom activiteiten ontwikkeld worden in hun ruimste betekenis in het domein van:

- Het verstrekken van studies, advies en bijstand, het analyseren van behoeften en problemen en het aanbieden van oplossingen op het gebied van informatietechnologie en computer (ICT).

- Overige diensten op het gebied van informatietechnologie en computer. Gegevensverwerking, webhosting, webportalen en aanverwante activiteiten.

- Het op maat ontwikkelen en doceren van lessen en colleges, cursussen en opleiding, zowel in individueel als in groepsverband, al dan niet georganiseerd door publieke of openbare machten; alsook het voorbereiden, documenteren en voortbrengen van seminaries, studiedagen en workshops in diverse niet te limiteren gebieden.

- De aan- en verkoop, verhuur, onderhoud, groot- en kleinhandel, in- en uitvoer, van alle roerende goederen  desgevallend ten behoeve van eigen handelsverrichtingen of voor handelsverrichtingen van derden  dewelke in de ruimste zin verband houden met de andere doelsomschrijvingen.

- Bemiddeling als tussenpersoon bij verkoop.

- Het aanvragen, verwerv_en,_verhandelen en exploiteren van licenties, octrooien,. merken Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

IHhIHhl IIIIIIIIIRIIIIII

*11159058*

Voc behoi

aan

Belgi Staag

0i

,neergelegd ter griffie dei

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 1 0 Oirr. 2011

DE GRIFFIER,

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/10/2011- Annexes du Moniteur belge

en dergelijke die in de ruimste zin verband houden met de andere doelsomschrijvingen. - Verhuur en ter beschikking stellen van materiaal en ondersteunende services.

- Verlenen en verstrekken van dienstprestaties, administratief beheer, managementadvies en managementstaken ten behoeve van zowel rechtspersonen als fysieke personen, in de meest brede betekenis van het woord.

- Alle onroerende verrichtingen te volbrengen zoals  aan- en verkoop, de (project)ontwikkeling, de verkaveling, de verfraaiing, de omvorming, het onderhoud, de vetering, de bevordering, de gemeubelde en niet-gemeubelde verhuring, het beheer van aile gebouwde en ongebouwde onroerende goederen , het laten oprichten en realiseren van alle onroerende gebouwen of onroerende complexen, alsmede de afbraakwerken, de infrastructuurwerken, de verkoop in het blok of in appartement, de afsiuting en de onderhandeling in het kader van haar voorwerp, van alle overeenkomsten, akkoorden en contracten, het verlijden van aile akten hetzij voor haar rekening, hetzij als lastgeefster  de planning en ontwikkeling van industriële en commerciële projecten van allerlei aard in binnen- en buitenland.

- Handel in eigen onroerende goederen, onder meer één en meergezinswoningen, loften, studio's, appartementen, onbrengsteigendommen, flatgebouwen, commerciële en industriële gebouwen en complexen, niet voor bewoning bestemde gebouwen, garages, projecteigendommen, bossen, landbouwgronden, bouwgronden, boomgaarden... - Zowel in België als in het buitenland, onder eender welke vorm, participaties te verwerven en aan te houden in vennootschappen en ondernemingen.

- Zowel in België als in het buitenland de directie, het management of het bestuur voeren over andere vennootschappen en ondernemingen.

- De vennootschap mag alle industriële, commerciële en financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die kunnen bijdragen tot het verwezenlijken van het maatschappelijk doel, kredieten en leningen aangaan en toestaan, zich voor derden borg stellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

- In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden betreffende toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichtingen van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergschikt maken.

ARTIKEL 4: DUURTIJD

De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur. Het overlijden van een vennoot stelt geen einde aan de vennootschap.

ARTIKEL 5: KAPITAAL

Het maatschappelijke kapitaal bedraagt vierduizend achthonderd euro (EUR 4.800,00), vertegenwoordigd door achtenveertig aandelen (48 aandelen), elk met een fractiewaarde van eenlachtenveertigste van het maatschappelijk kapitaal.

ARTIKEL 6: BEHEREND EN STILLE VENNOTEN

DE WIN Rudy is hoofdelijk aansprakelijk vennoot en wordt beherend vennoot genoemd.

VERMUNICHT Fabienne is een stille vennote. Zij draagt niet verder bij in de schulden en verliezen van de vennootschap dan tot beloop van hetgeen zij heeft beloofd in de vennootschap in te brengen.

ARTIKEL 7: OVERDRACHT VAN AANDELEN

Buiten de toestemming van de meerderheid van de aandelen mogen de vennoten hun rechten in de vennootschap niet overdragen, noch opdracht geven aan een derde om hen in de vennootschap te vertegenwoordigen. Nieuwe vennoten worden slechts aanvaard mits toestemming van de meerderheid van de aandeelhouders. De overnemer verkrijgt het bezit van de overgedragen aandelen ten opzichte van derden eerst na de vervulling van de pleegvormen voorzien bij artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

Nieuwe beherende vennoten worden slechts aanvaard mits goedkeuring van de bestaande beherende vennoten.

ARTIKEL 8: ONDERAANNEMERS

De vennootschap kan een deel van haar werkzaamheden tegen vergoeding uitbesteden aan onderaannemers, vennoten of niet.

rl

r " Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad ARTIKEL 9: BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één oktober en eindigt op dertig september. Het eerste boekjaar eindigt op dertig september tweeduizend en twaalf. Op het einde van elk boekjaar stellen de zaakvoerders een jaarrekening op evenals een jaarverslag, en dit overeenkomstig de wettelijke bepalingen van toepassing op de onderneming.



ARTIKEL 10: VERDELING VAN DE WINST

De winst blijkt uit de balans na aftrek van de algemene onkosten en van de afschrijvingen. Bij beslissing van de : vennoten kan besloten worden de gehele winst of een deel van de winst te reserveren. Bij verdeling wordt het aandeel van elke vennoot in de winst bepaald door het aantal aandelen dat hij bezit. Er kan pas winst uitgekeerd worden indien er geen overgedragen verliezen zijn.

ARTIKEL 11: JAARVERGADERING

De jaarvergadering zal gehouden worden op 3e woensdag van maart om twintig uur op de maatschappelijke zetel. De eerste jaarvergadering zal plaatsvinden in tweeduizend en dertien op twintig maart.

ARTIKEL 14: BESTUUR VAN DE VENNOOTSCHAP

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders. Wordt tot die hoedanigheid benoemd voor de ganse duur van de vennootschap en als statutair zaakvoerder de heer DE WIN Rudy. Zijn mandaat kan niet zonder wettige reden herroepen worden zolang de vennootschap duurt.

De zaakvoerder, en in geval er meerdere zijn, ieder van hen, beschikt over alle machten om de vennootschap te besturen en te vertegenwoordigen. Voor alle vervreemdingen van roerende en onroerende goederen van de vennootschap en het aangaan van leningen, is evenwel het eenparig akkoord van alle beherende vennoten vereist.

ARTIKEL 15: ONTBINDING - VEREFFENING

In geval van ontbinding van de vennootschap zal de vereffening toevertrouwd worden aan een vennoot als vereffenaar aangesteld door de algemene vergadering overeenkomstig artikelen 179 tot en met 195 van het wetboek van vennootschappen.

Het saldo na sluiting van de vereffening wordt verdeeld onder de vennoten volgens de verhouding van ieders aandelenbezit.

ARTIKEL 15: BIJZONDERE VOLMACHT

Ter vervulling van de formaliteiten bij de diensten van de Kruispuntbank Ondernemingen, de Belasting over de Toegevoegde Waarde en alle andere administraties, verlenen de oprichters volmacht, met macht van indeplaatsstelling, aan Fidarx Accountants & Belastingconsulenten BV ovve BVBA, Mollentstraat 3, 2520 Broechem, vertegenwoordigd door de heer Mertens Ludovic.

Voor eensluidend uittreksel uit de statuten.

Tremelo, negen september tweeduizend en elf.

De Win Rudolf

Beherend vennoot  zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden . Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notais, hetzij van de perso(o}n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

B'rjiagen-bittret-Belgisctr-Staatstrtacl- 20f1-6/2fT11ÿÿ Annexesdu Muiiitaft 1selgë

Coordonnées
B2CPARTNER

Adresse
KRUISSTRAAT 241 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande