BA MANAGEMENT

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BA MANAGEMENT
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 843.629.982

Publication

27/06/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 03.06.2013, NGL 26.06.2013 13211-0303-013
15/02/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*12301086*

Neergelegd

13-02-2012

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit): BA Management

0843629982

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3350 Linter, Grote Steenweg(DRL) 155

Onderwerp akte: Oprichting

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris VERLINDEN Marc te Westerlo-Tongerlo op zes februari tweeduizend en twaalf, dewelke binnen de wettelijke termijnen ter registratie zal neergelegd worden, dat door :

1° De Heer STORME, Nico Stefaan, geboren te Brugge op zestien april duizend negenhonderdvijfenzeventig, Belgische met woonplaats te 3350 Linter, Grote Steenweg(DRL) 155, BELGIË

2° De Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "CAMPUS", met zetel te 2260 Westerlo (Westerlo), Kemmaart 3, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Tongeren onder nummer 0438.064.668 en onderworpen aan de B.T.W. onder nummer 438.064.668.

Opgericht bij akte verleden voor Meester Eyskens, Notaris te Oud-Turnhout, op zeven augustus negentienhonderd negenentachtig, bij uittreksel bekendgemaakt in de bijlage van het Belgisch Staatsblad van twee september negentienhonderd negenentachtig onder nummer 890902-260.

Waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd zijn door de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders gehouden voor Meester Luc Moortgat, Notaris te Geel op veertien november tweeduizend en vijf, bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad van twintig december tweeduizend en vijf onder nummer 2005-12-20/0183674.

Hier vertegenwoordigd, overeenkomstig artikel 22 van de statuten, door haar zaakvoerder, de heer BOKHORST Berend Jan, geboren te Leidschendam (Nederland) op dertig juni negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 2260 Westerlo, Kemmaart 3.Comparanten waarvan de identiteit werd vastgesteld op basis van hun identiteitskaart en die aan de notaris toestemming verlenen om hun rijksregisternummer te vermelden in deze akte.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid werd opgericht onder de benaming  BA Management , met zetel te 3350 Linter, Grote Steenweg 155.

Het kapitaal van de vennootschap wordt vastgesteld op zestigduizend euro (¬ 60.000,00), vertegenwoordigd door zeshonderd (600) aandelen met een nominale waarde van honderd euro per aandeel . De aandelen zijn op naam.

De zeshonderd (600) aandelen worden onderschreven als volgt:

- door de heer Storme Nico, voormeld: driehonderd (300) aandelen voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00)

- Door de bvba Campus, voormeld: driehonderd (300) aandelen voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00)

De verschijners verklaren en erkennen dat alle en elk van de aldus geplaatste aandelen geheel afbetaald werden door storting in geld van zestigduizend euro (¬ 60.000,00) hetzij door de heer Storme Nico voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) en hetzij door de bvba Campus voor een bedrag van dertigduizend euro (¬ 30.000,00) op een bijzondere rekening ten name van de vennootschap in oprichting geopend bij de BNP Paribas Fortis  agentschap Leopoldsburg, zodat een bedrag van zestigduizend euro (¬ 60.000,00), totaal bedrag van deze stortingen ter vrije beschikking van de vennootschap is.

De verschijners in deze, zijnde de oprichters van de vennootschap, verklaren er door ondergetekende notaris op te zijn gewezen dat zij hoofdelijk, en niettegenstaande andersluidende beding, gehouden zijn voor het verschil tussen het minimumkapitaal en het geplaatst kapitaal en dat zij van rechtswege als inschrijvers ervan worden beschouwd. Onder het geplaatst kapitaal dient te worden begrepen het gedeelte van het kapitaal waarvoor met geldige inbrengen is ingeschreven.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het wetboek van vennootschappen vereist de volledige plaatsing van het maatschappelijk kapitaal: alle vennoten verbinden zich onvoorwaardelijk en onherroepelijk tot storting, op het ogenblik dat de vennootschap daarom verzoekt, van de door hen toegezegde inbrengen.

Is het kapitaal van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid niet volledig geplaatst, dan zijn de oprichters hoofdelijk aansprakelijk voor het niet-geplaatste gedeelte van het kapitaal: zij worden van rechtswege als inschrijvers ervan beschouwd.

Op de oprichters wordt een garantieverplichting gelegd. Indien de inbrengverbintenis van één van de vennoten ongeldig blijkt te zijn, moeten de overige oprichters inschrijven op het kapitaal waarvoor geen geldige inschrijving bestaat.

Maatschappelijke zetel:

De maatschappelijke zetel is gevestigd te 3350 Linter, Grote Steenweg 55.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse of Franse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

De vennootschap kan, bij enkel besluit van de zaakvoerder(s), administratieve zetels, agentschappen, werkhuizen, stapelplaatsen en bijkantoren vestigen in Belgïe of in het buitenland.

Maatschappelijk doel: De vennootschap heeft tot doel, zowel in Belgïe als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van dezen :

1. Het hebben en nemen van belangen, in de meest uitgebreide zin, door inbreng, fusie, onderschrijving of welke aard dan ook, in alle ondernemingen, verenigingen en vennootschappen, welke ook hun doel weze, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

2. Het beheer van onroerend en roerend vermogen, inbegrepen het afsluiten van leasingscontracten en van roerende en onroerende financieringshuur, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen.

3. Het verlenen en uitvoeren van financiële en bedrijfseconomische adviezen in de meest uitgebreide zin van het woord, in binnen- en buitenland, zowel aan natuurlijke personen als aan rechtspersonen, met inbegrip van het adviseren van diverse beleggingen onder alle roerende en onroerende vormen, het inrichten van voordrachten en bijeenkomsten, het optreden als tussenpersoon bij transacties die van aard zijn om de bedrijfssituatie te verbeteren, alles in de meest ruime zin en zonder dat deze opsomming beperkend weze.

De verrichtingen die door de wet van vier december negentienhonderd negentig, zoals vervangen door de wet van zes april negentienhonderd vijfennegentig inzake de secundaire markten, het statuut van en het toezicht op de beleggingsondernemingen, de bemiddelaars en de beleggingsadviseurs, voorbehouden zijn aan vermogensbeheerders en beleggingsadviseurs zijn de vennootschap verboden.

Dit alles in de meest ruime betekenis van het woord.

De vennootschap mag bovenvermeld doel verwezenlijken, hetzij voor eigen rekening, hetzij voor rekening van derden, zo in België als in het buitenland op alles wijzen en manieren die zij het best geschikt zou achten.

De vennootschap mag zich borg stellen voor derden.

Deze opsommingen zijn enkel aanduidend en niet begrenzend, zo kan de vennootschap, als tot haar doel behorende, alle daden stellen en alle handelingen doen van commerciële, financiële, industriële of immobilaire aard die hetzij rechtstreeks, hetzij onrechtstreeks tot haar doel behoren en er zich bij aansluiten of er de uitbreiding van kunnen bevorderen zowel in België als in het buitenland.

De vennootschap zal door middel van inbreng, versmelting, inschrijving of op om het even welke ander wijze mogen deelnemen aan alle ondernemingen, verenigingen, vennootschappen die een soortgelijk of complementair doel nastreven of die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van het doel.

Zij heeft in het algemeen de volle rechtsbekwaamheid om alle handelingen en verrichtingen te voltrekken die een rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of welke van die aard zouden zijn dat zij de verwezenlijking van dit doel, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door associatie, inbreng, fusie, financiële tussenkomst of op gelijk welke andere wijze, in alle vennootschappen, verenigingen of ondernemingen met een identiek, gelijklopend of samenhangend doel met het hare, of die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen of een bron van afzetten te vormen.

In het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handelingen, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Duur : De vennootschap wordt opgericht voor onbepaalde duur aanvang nemend vanaf de neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven. Bestuur en controle :

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zolang de vennootschap slechts één vennoot telt, wordt zij bestuurd hetzij door de enige vennoot, hetzij door een of meer personen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking in de tijd, hetzij in de statuten hetzij door de enige vennoot handelend als algemene vergadering.

Telt de vennootschap meerdere vennoten, dan wordt zij bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoot, benoemd met of zonder beperking van duur en die, indien zij worden benoemd in de statuten, de hoedanigheid van statutair zaakvoerder kunnen hebben.

De algemene vergadering die de zaakvoerder(s) benoemt bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht en, indien er meerdere zaakvoerders zijn, hun bevoegdheid. Bij gebrek aan bepaling van de duurtijd, wordt hun mandaat geacht van onbepaalde duur te zijn

De gewone zaakvoerders zijn herroepbaar ad nutum bij besluit van de algemene vergadering, zonder dat hun herroeping recht geeft op enige vergoeding.

Als er slechts één zaakvoerder is, is het geheel van de bevoegdheden van de zaakvoerders aan hem toegekend, met de mogelijkheid een deel van deze bevoegdheden te delegeren.

Indien de vennootschap door meer dan één zaakvoerder wordt bestuurd, en behoudens inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag iedere zaakvoerder, alleen optredend, alle handelingen stellen die nodig of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behalve deze die de wet of de statuten aan de algemene vergadering voorbehouden.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder. Hij kan bijzondere machten toekennen aan elke mandataris.

Algemene vergadering:

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand juni om vijftien uur.

Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag. Indien er slechts één vennoot is, dan zal hij op deze datum de jaarrekeningen voor goedkeuring ondertekenen.

Boekjaar : Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

Op deze laatste datum wordt de boekhouding van de vennootschap afgesloten en stelt de zaakvoerders een inventaris en de jaarrekening op waarvan hij, na goedkeuring door de algemene vergadering, de bekendmaking verzorgt , overeenkomstig de wet.

Bestemming van de winst  réserves

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

SLOT- EN (OF) OVERGANGSBEPALINGEN

De comparanten nemen eenparig de volgende beslissingen die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, in overeenstemming met de wet.

1.Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering:

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op éénendertig december tweeduizend en twaalf.

De eerste algemene vergadering heeft plaats op de eerste maandag van maand juni van het jaar tweeduizend dertien.

2. Benoeming van zaakvoerder(s)

De vergadering beslist het aantal zaakvoerders te bepalen op twee niet-statutaire zaakvoerders.

Wordt tot zaakvoerder benoemd:

1) De Heer STORME, Nico, geboren te Brugge op zestien april duizend negenhonderdvijfenzeventig,

Belgische met woonplaats te 3350 Linter, Grote Steenweg(DRL) 155, BELGIË

2) De Heer BOKHORST, Berend, geboren te Nederland op dertig juni duizend

negenhonderdvijfenzestig, Nederlandse met woonplaats te 2260 Westerlo, Kemmaart 3, BELGIË

Hun mandaat is bezoldigd.

3. Commissaris

Daar de vennootschap er niet toe verplicht is ingevolge de wettelijke criteria, beslissen de

comparanten op dit moment geen commissaris te benoemen.

4. Volmachten

Aan Acs Accuntants & Belastingconsulenten, Grote Baan 201, 2380 Ravels,, of elke andere door hem aangewezen persoon, is aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om over de fondsen te beschikken, alle documenten te ondertekennen en alle nodige formaliteiten te vervullen bij de administratie van de B.T.W. en met het oog op de inschrijving bij de Kruispunt Bank van Ondernemingen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/02/2012 - Annexes du Moniteur belge

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc de bevoegdheid om alle verbintenissen in naam van de vennootschap aan te gaan, alle nuttige verklaringen af te leggen en alle documenten te ondertekenen en in het algemeen alles te doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

Voor ontledend uittreksel,

Notaris Marc Verlinden

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/06/2015
ÿþ MOA Word 11,1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : BA MANAGEMENT

Benaming

(voluit) : og Lr a . 62-Q- se,

(verkort) .

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3350 Linter, Grote Steenweg 155

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG - BENOEMING ZAAKVOERDER

Uittreksel uit de notulen van de bijzonder algemene vergadering gehouden op 1 februari 2015:

Eerste besluit:

Met ingang van heden, één februari tweeduizend vijftien, wordt het ontslag ais niet-statutaire zaakvoerder, aanvaard van de heer BOKHORST Berend, voornoemd.. Hem wordt kwijting verleend over het uitgeoefende mandaat wat automatisch bevestigd zal worden bij goedkeuring van de eerstvolgende jaarrekening.

Tweede besluit:

Met ingang van heden, één februari tweeduizend vijftien, wordt voor onbepaalde duur tot nieuwe, niet-statutaire zaakvoerder benoemd de gewone commanditaire vennootschap NICO STORME, hier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder STORME Nico, voornoemd, die aanvaardt.

Aan de uitoefening van het mandaat kan een bezoldiging worden toegekend welke ten laste valt van de vennootschap en waarvan het bedrag bepaald wordt door de algemene vergadering.

Zaakvoerder,

STORME Nico

Tesamen hiermee neergelegd: Notulen BAV

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

AONITEUR 3ELGE NEERGELEGD

1015 ?430

Griffie Rechtbank van Koophandel

BELGISCH STAATSB,AD tere

16 -06- 2015

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

28/06/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 06.06.2016, NGL 24.06.2016 16211-0162-013

Coordonnées
BA MANAGEMENT

Adresse
GROTE STEENWEG 155 3350 DRIESLINTER

Code postal : 3350
Localité : Drieslinter
Commune : LINTER
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande