BABYCENTER TIENEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BABYCENTER TIENEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 842.495.082

Publication

17/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 02.12.2013, NGL 10.02.2014 14032-0110-010
11/01/2012
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

*12300203*

Neergelegd

09-01-2012



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : Babycenter Tienen

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 3300 Tienen, Kalkmarkt 7

Onderwerp akte: Oprichting

Het blijkt uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Georges Springer te Tienen op vier januari tweeduizend twaalf, neergelegd vóór de formaliteit van de registratie, dat door mevrouw LINAER Christine, geboren te Tienen op vier februari negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3300 Tienen, Maagdendalweg(OPL) 38, een vennootschap werd opgericht.

Rechtsvorm  naam

De vennootschap neemt de rechtsvorm aan van een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

Zij verkrijgt de naam Babycenter Tienen.

Zetel

De zetel is gevestigd te 3300 Tienen, Kalkmarkt 7.

Hij kan worden overgebracht naar om het even welke plaats in het tweetalig gebied Brussel Hoofdstad of in het Nederlandse taalgebied, door eenvoudige beslissing van de zaakvoerder, die alle machten krijgt teneinde op authentieke wijze de statutenwijziging die eruit voortvloeit, te doen vaststellen.

Duur

De vennootschap wordt opgericht voor een onbeperkte duur.

Doel

De vennootschap heeft tot doel:

- de aankoop en verkoop in het groot en in detail van al hetgeen rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met algemene voedingswaren, allerhande dranken, versierde voorwerpen, doopartikelen, babyartikelen en peuterartikelen in de ruimste zin, schilder en huishoudartikelen, aardewerk of dergelijke, sport-, speelgoed en seizoensartikelen, alle waren in glas, steen, aluminium, email, plastiek elektriciteiten ijzerwaren, werktuigen, fietsen, alle papierwaren en boeken, textiel en textielartikelen, alle confectie en maatkleding, onderkleding, beddengoed, lederwaren, schoenen, geschenk en fantasieartikelen, hygiëne artikelen en opschikartikelen, stoffen, vlechtwerk, bloemen, meubels, garnisseurzaken, reisgoed, spiegels, juwelen, fotoapparaten, radio s, televisies en alle audiovisuele apparaten en al wat betrekking heeft met dergelijke artikelen in de breedste zin genomen en normaal te koop in de groot- en kleinhandel.

- uitbating van frituren, restaurants, tavernes, tearooms, snackbars en andere eetgelegenheden in de meest ruime zin zowel op een vaste locatie, als onder de vorm van ambulante handel;

- catering en traiteurwerkzaamheden;

0842495082

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

- aankoop en verkoop van producten van de suikerbakkerij, snoepgoed, suikerbonen, chocoladegoed, brood en banket en bijhorende accesoires;

- Het organiseren van evenementen, tentoonstellingen, vertoningen, beurzen, cursussen, seminaries en colloquia in de meest uitgebreide zin;

- Handelsbemiddeling in diverse goederen en diensten in de meest uitgebreide zin;

- verhuring van huishoudlinnen, divers materieel en toebehoren;

- aankoop, verkoop en vervaardiging van suiker, suikerwerk, roomijs en consumptieijs, chocolade, pralines en diverse voedingswaren in de meest ruime zin;

Alle financiële, industriële of commerciële verrichtingen betreffende roerend en onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

De vennootschap mag deelnemen in of samenwerken met vennootschappen, instellingen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap mag zich borg stellen of zakelijke zekerheden verschaffen voor kredieten verstrekt aan derden.

Al de in het doel vermelde activiteiten mogen worden uitgevoerd in België en in het buitenland.

Maatschappelijk kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR), vertegenwoordigd door honderd vierentwintig (124) aandelen met een gelijke fractiewaarde.

Wanneer een aandeel met vruchtgebruik bezwaard is en er geen gemeenschappelijke volmachtdrager werd aangeduid, dan wordt de uitoefening van het aan dit aandeel verbonden stemrecht uitgeoefend door de vruchtgebruiker, behoudens voor wat betreft de besluiten over kapitaalvermindering, kapitaalverhoging en invereffeningstelling van de vennootschap. In deze laatste gevallen komt het stemrecht de blote eigenaar toe.

Is het aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan komt het voorkeurrecht bij kapitaalverhoging de blote eigenaar toe. De nieuw verkregen aandelen zijn met hetzelfde vruchtgebruik bezwaard als de oude. Laat de blote eigenaar het voorkeurrecht onbenut, dan kan de vruchtgebruiker het uitoefenen. De aandelen die deze laatste op die manier alleen verkrijgt, komen hem toe in volle eigendom.

Geplaatst/gestort kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bestaat geheel uit een inbreng in geld en is volledig en onvoorwaardelijk geplaatst door de oprichter die hiervoor vierentwintig (124) aandelen ontvangt.

De oprichter verklaart dat het bedrag van het kapitaal volstort is.

Ik, notaris, bevestig de deponering van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) bij BNP Paribas Fortis op grond van het attest hiervoor opgesteld, dat mij door de oprichter werd overhandigd.

Bestuur - vertegenwoordiging

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd op de wijze bepaald door de algemene vergadering.

De vennootschap wordt geldig vertegenwoordigd jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder als volgt:

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 11/01/2012 - Annexes du Moniteur belge

a. door de zaakvoerder, indien er slechts één zaakvoerder benoemd is.

b. door twee zaakvoerders gezamenlijk, indien er meer zaakvoerders benoemd zijn.

c. door de houder van een volmacht die beperkt is in de tijd en/of bepaald wat betreft het voorwerp.

Mevrouw LINAER Christine, geboren te Tienen op vier februari negentienhonderd zevenenzestig is benoemd tot statutaire zaakvoerder.

Algemene vergadering

De vennoten mogen hun stem schriftelijk uitbrengen of zich door een lasthebber laten vertegenwoordigen.

Ieder jaar wordt een gewone algemene vergadering van aandeelhouders gehouden op de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de eerste maandag van de maand december, om twintig uur. Valt de hierboven bepaalde datum op een wettelijke feestdag dan wordt de algemene vergadering verschoven naar de eerstvolgende werkdag.

Boekjaar

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één juli en eindigt op dertig juni van het daaropvolgend jaar.

Eerste boekjaar en eerste algemene vergadering

Het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op dertig juni tweeduizend dertien.

De eerste algemene vergadering heeft plaats in het jaar tweeduizend dertien. Aanleggen van reserves  verdeling van de winst

Van de jaarlijkse nettowinst, wordt minstens vijf ten honderd (5%) voorafgenomen voor de wettelijke reserve; deze voorafname houdt op verplicht te zijn wanneer het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, maar herleeft indien het reservefonds om enige reden aangetast is.

De aanwending van het saldo der winsten wordt bepaald door de algemene vergadering, op voorstel van de zaakvoerder(s), waarbij elk aandeel recht geeft op een gelijk dividend.

Verdeling van het na vereffening overblijvende saldo

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen om die te voldoen en, indien er aandelen zijn die niet zijn volgestort, na herstelling van het evenwicht tussen de aandelen, hetzij door bijkomende volstorting te eisen lastens de niet voldoend volgestorte aandelen, hetzij door voorafgaandelijke terugbetalingen te doen in voordeel van die aandelen die in een grotere verhouding zijn volgestort, wordt het netto actief verdeeld onder alle vennoten naar verhouding van het aantal aandelen dat zij bezitten en worden de goederen die nog in natura voorhanden zijn op dezelfde wijze verdeeld.

Overname van de verbintenissen in naam van de vennootschap in oprichting

Alle verbintenissen sinds één juli tweeduizend en elf aangegaan door de oprichter in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting worden overgenomen door de bij deze akte opgerichte vennootschap bij beslissing van de zaakvoerder(s) die uitwerking zal hebben vanaf de verwerving van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Geassocieerd notaris Pierre-Charles SIMONART te Tienen

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BABYCENTER TIENEN

Adresse
KALKMARKT 7 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande