BADEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BADEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 885.064.325

Publication

26/02/2013
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

hAodVYald 11.5

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

18111111011 Neergelegd ter griffie der

ank van Koophandel

v1'n

g, de 1 't 1-E0. 2013 DE GRIFFIER,

0885.064.325 BADEN

BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

" 1 NAAMSESTRAAT 132 - 3000 LEUVEN

" " .." ~ -- ;w SLUITING VAN DE VEREFFENING

(uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering van 31 december 2012) Na beraadslaging worden de volgende beslissingen betreffende de agendapunten genomen:

1.Na onderzoek keurt de vergadering de jaarrekening betreffende het boekjaar afgesloten op 31 december 2011.

2.Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de voormalige zaakvoerders voor de uitoefening van hun mandaat gedurende het boekjaar afgesloten op 31 december 2011.

3.De voorzitter legt het verslag van de vereffenaar voor samen met de vereffeningsrekeningen en de stukken tot staving in het kader van de vereffening van de vennootschap. De aandeelhouders verklaren uitdrukkelijk dat zij dit verslag en de rekeningen hebben kunnen nakijken. De vergadering heeft geen opmerkingen op dit verslag.

4.Bij afzonderlijke stemming en met unanimiteit beslist de vergadering kwijting te verlenen aan de vereffenaar, mevrouw Van Reempts Ellen, voor de uitoefening van haar mandaat van vereffenaar met het oog op de sluiting van de vereffening.

5.De vergadering verklaart dat de vereffening, onder de opschortende voorwaarde van homologatie van het verdelingspaan door de Rechtbank van Koophandel, Is gesloten en dat de vennootschap met ingang vanaf heden heeft opgehouden te bestaan.

De vergadering verklaart dat de boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende vijf jaar zullen worden bewaard op het volgend adres: 3000 Leuven, Valkerijgang 16

De vergadering verklaart dak er geen gelden of waarden dienen te worden geconsigneerd bij de Deposito en Consignatiekas.

6.De vergadering verleent bijzonder volmacht aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ad-Ministerie, gevestigd te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70/A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan de Leeuw, met mogelijkheid van indeplaatsstelling,teneinde de vervulling van de formaliteiten bij

de BTW-administratie, het rechtspersonen register, de Kruispuntbank van Ondernemingen en de ondernemingsloketten.

Niets meer aan de orde zijnde,wordtde vergadering gesloten.

VAN REEMPTS ELLEN

Vereffenaar

25/05/2011
ÿþ Motl 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



II 'td`r ~t~f4i' ia~f

X11078983" EigeÉbek van KOOplie do 1 3 °M E I 2411

~ el

~~~~~~~ DE GRIFFIER,

Griffie





Ondernemingsnr : 0885.064.325

Benaming

(voluit) : BADEN

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3000 Leuven, Naamsestraat 132

Onderwerp akte : ONTBINDING - INVEREFFENINGSTELLING

Er blijkt uit een akte verleden op 21 april 2011, voor Meester Luc Hertecant, notaris te Neerijse, als volgt geregistreerd "Geregistreerd drie bladen een renvooi te Leuven, tweede kantoor der Registratie, op 22 april 2011 boek 1357 blad 76 vak 3. Ontvangen: vijfentwintig euro (25 EUR), de Ontvanger, getekend, DE CLERCQ G." dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten de volgende beslissingen genomen heeft:

1. De vergadering heeft beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BADEN te ontbinden en in vereffening te stellen met ingang vanaf 21 april 2011.

2. De vergadering heeft kennis genomen van het feit dat ingevolge de beslissing tot ontbinding de

hiernavolgende zaakvoerders van rechtswege ontslagnemend zijn:

- Mevrouw VAN REEMPTS Ellen, wonende te 3000 Leuven, Valkerijgang 16

-Mevrouw SPAEY Sotie, wonende te 1785 Merchtem, Brussegemkerkstraat 32/002

3. De vergadering heeft beslist Mevrouw VAN REEMPTS Ellen voornoemd te benoemen tot vereffenaar. De vereffenaar zal haar mandaat onbezoldigd uitoefenen.

De vergadering heeft alle machten verleend aan de hiervoor benoemde vereffenaar, om het verzoekschrift met het oog op het verkrijgen van de bevestiging of de homologatie van de benoeming van de vereffenaar in te dienen bij de rechtbank van koophandel tesamen met een boekhoudkundige staat van activa en passiva.

Bij beslissing de dato 10 mei 2011 heeft de rechtbank van koophandel te Leuven deze benoeming als vereffenaar bevestigd

4. De vergadering heeft beslist de machten van de vereffenaar als volgt vast te stellen:

De vereffenaar heeft de meest uitgebreide macht voorzien in de artikelen 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

Hij mag de handelingen verrichten voorzien in artikel 187 van het Wetboek van Vennootschappen, zonder dat hiervoor een voorafgaandeijke beslissing van de algemene vergadering nodig is.

Hij mag de hypotheekbewaarder ontslaan van de ambtshalve te nemen inschrijving, verzaken aan alle zakelijke rechten, voorrechten, hypotheken, rechtsvorderingen tot ontbinding, opheffing verlenen met of zonder betaling van alle bevoorrechte of hypothecaire inschrijvingen, overschrijvingen, beslagen, elk verzet of andere belemmeringen.

De vereffenaar wordt ontslagen inventaris op te maken en mag zich houden aan de boeken van de vennootschap.

Hij mag onder zijn verantwoordelijkheid, voor bijzondere en bepaalde verrichtingen, een gedeelte van zijn machten overdragen aan één of meer lasthebbers voor de duur die hij vaststelt.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen door de vereffenaar.

De vereffenaar zal zich dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 189bis van het Wetboek van vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van artikel 190 Wetboek van vennootschappen en bijgevolg vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

5. De vergadering heeft bijzondere volmacht verleend aan de BVBA AD-MINISTERIE, vertegenwoordigd door de heer de Leeuw Adriaaan, te Meise, Brusselsesteenweg 70A, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met het oog op de.

Op de laatste blz. van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, desgevallend, bij de

Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren

VOOR EENSLUIDEND ANALYTISCH UITTREKSEL

(Gelijktijdige neerlegging: expeditie van de akte, verslag zaakvoerder, verslag revisor, bevestiging

benoeming van vereffenaar door rechtbank van koophandel)

"

Op de laatste b¬ z. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/05/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-behouIen

aan het

Belgisch Staatsblad

25/03/2011 : ME. - JAARREKENING 30.09.2010, GGK 21.03.2011, NGL 22.03.2011 11063-0249-012
20/04/2010 : ME. - JAARREKENING 30.09.2009, GGK 15.03.2010, NGL 14.04.2010 10091-0515-012

Coordonnées
BADEN

Adresse
NAAMSESTRAAT 132 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande