BADMINTON TIENEN, AFGEKORT : B.T.

Association sans but lucratif


Dénomination : BADMINTON TIENEN, AFGEKORT : B.T.
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 434.010.563

Publication

07/04/2015
ÿþ M00 2.2

I kit I= In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging van de akte ter griffie

i~in e~insni~uiin call

*15050930

111

NEERGEl..ECD

2

e?

GritifieRectiíi3acKvaii Koophandel

Ondernemingsnr : 0434.010.563

Benaming

(voluit) : BADMINTON TIENEN

(verkort) : B.T.

Rechtsvorm : vereniging zonder winstoogmerk

Zetel : Boomgaardendreef 2 te 3300 Tienen

Onderwerp akte ; STATUTENWIJZIGING - BENOEMINGEN

A. Er blijkt uit een proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering de dato 09 maart 2015 dat deze vergadering volgende beslissingen heeft genomen:

a) verplaatsing van de maatschappelijke zetel naar 3380 Glabbeek, Pepinusfortstraat 15 en overeenkomstige aanpassing van artikel 2 van de statuten. Dit artikel luidt thans letterlijk als volgt

"Artikel 2.

De v.z.w. heeft als maatschappelijke zetel het volgende adres : 3380 Glabbeek, Pepinusfortstraat 15, gelegen in het gerechtelijk arrondissement Leuven.

De zetel kan worden overgebracht naar een andere plaats bij beslissing van de Raad van Bestuur. Elke wijziging van de zetel moet binnen de maand worden bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad,"

b) verlenging van de duur van het bestuurdersmandaat van twee naar vijf jaar en overeenkomstige aanpassing van artikel 15 van de statuten. Dit artikel luidt thans letterlijk als volgt:

"Artikel 15.

De raad van bestuur bestaat uit minstens vijf leden en wordt (her)benoemd door de Algemene Vergadering voor vijf jaar.

De bestuurders oefenen hun mandaten kosteloos uit De door de bestuurder gemaakte kosten voor rekening van de v.z.w in het kader van het bestuurdersmandaat zijn terugbetaalbaar op voorlegging van een gedetailleerde staat"

e) toekenning van externe vertegenwoordigingsbevoegdheid inzake dagelijks bestuur aan de secretaris en aan de penningmeester en overeenkomstige aanpassing van artikel 18 van de statuten. Dit artikel luidt thans letterlijk als volgt:

"Artikel 18.

De Raad van Bestuur heeft de volgende bevoegdheden

-hij is verantwoordelijk voor het bestuur van de v.z.w, het dagelijks bestuur inbegrepen, zonder bijkomende goedkeuring van de Algemene Vergadering, hij is bevoegd voor alle handelingen, zonder uitzondering, van bestuur en beschikking, ook voor het vervreemden, zelfs om niet, en van het hypothekeren, van het tenen en uitlenen, zonder limiet op de termijn, van roerende en onroerende goederen, hij is bevoegd voor alle handels-, verzekerings- en bankverrichtingen, inclusief het opheffen van hypotheken;

-als college vertegenwoordigt hij de v.z.w., zonder bijkomende machtiging van de Algemene Vergadering, in alle gerecnteti}ke en buitengerechtelijke akten en handelingen; )1'sj kan optreden in alle fecntagedïngen, tegen of door de v.z.w, gevoerd, hij beslist autonoom over het al dan niet gebruiken van rechtsmiddelen, zoals (bij wijze van voorbeeld) verzet, beroep, cassatieberoep, annulatieberoep, verzoek tot schorsing, enz..,

-de raad van bestuur kan zijn bevoegdheden geheel of ten dele overdragen aan één of meer bestuurders.

Onverminderd voormelde algemene vertegenwoordigingsbevoegdheid van de raad van bestuur als college, wordt de vereniging in zaken van dagelijks bestuur, waaronder in het bijzonder de financiële verrichtingen met de banken en afhalen van briefwisseling bij de Post, geldig vertegenwoordigd, in en buiten rechte, door de secretaris of de penningmeester."

d) vaststelling dat het bestuurdersmandaat van de volgende personen een einde heeft genomen, daar deze personen in tweeduizend en zeven benoemd werden tot bestuurders voor de duur van twee jaar om te eindigen op de algemene vergadering van tweeduizend en negen:

1. De heer ALLARD, Marc, geboren te Tienen op zeventien oktober negentienhonderd vijfenzestig, wonende te 3300 Tienen, Groot Begijnhof 59.

2. De heer HERROELEN, Bruno Marc, geboren te Tienen op zesentwintig juni negentienhonderd achtenzestig, wonende te 2800 Mechelen, Boerenkrijgstraat 86/101.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

M00 2.2

Luik B - Vervolg

3. Mevrouw WOUTERS, Ilse Maria, geboren te Leuven op één februari negentienhonderd vijfenzeventig, wonende te 3300 Tienen, Boomgaardendreef 2.

4. De heer BROOS, Werner Joseph Louis, geboren te Tienen op drie oktober negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3300 Tienen, Boomgaardendreef 2,

5. De heer SWINGS, Geert Emiel Emmy, geboren te Aarschot op achttien juli negentienhonderd zeventig, wonende te 3300 Tienen, Sint-Pietersstraat 54,

6. De heer BROOS, Emiel Louis, geboren te Meensel-Kiezegem op drie april negentienhonderd éénenveertig, wonende te 3300 Tienen, Dahlialaan 10.

7. De heer MARCOEN, Frank Emile, geboren te Tienen op drie februari negentienhonderd tweeënzeventig, wonende te 3350 Linter, Droogstraat 3.

8. Mevrouw PANS, Grietje Maria Marcel, geboren te Tienen op dertig juli negentienhonderd achtenzestig, wonende te 3471 Kortenaken (hloeleden), Hoeledensebaan 43.

9. De heer WILLEMS, Ken neth Georges Evelina Bonaventura, geboren te Leuven op één november negentienhonderd tachtig, wonende te 3370 Boutersem, Redingenstraat 51,

10. De heer BUVENS, Glenn, geboren te Tienen op twaalf oktober negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 3300 Tienen, Breisemstraat 109.

Door de beëindiging van hun bestuurdersmandaat verliezen voormelde mevrouw WOUTERS Ilse, voormelde heer BROOS Wemer en voormelde heer MARCOEN Frank de vertegenwoordigingsbevoegdheid inzake dagelijks bestuur, hun persoonlijk toegekend in tweeduizend en zeven, zoals bekendgemaakt in de bijlage tot het Belgisch Staatsblad op 12 september 2007 onder nummer 07133637.

e) Benoeming van de volgende bestuurders voor de duur van vijf jaar, om te eindigen op de algemene vergadering van tweeduizend twintig:

1. De heer MOYENS, Marc Ernest Constant, geboren te Tienen op éénendertig maart negentienhonderd zevenenvijftig, wonende te 1350 Orp-Jauche, Rue Louis Lambert 68.

2. Mevrouw MOYAERTS, Tania Josepha Viviane, geboren te Tienen op negenentwintig april negentienhonderd achtenzestig, wonende te 1350 Orp-Jauche, Rue Louis Lambert 68.

3. Mevrouw PUYNEERS, Ann Karin Louisette, geboren te Tienen op twaalf september negentienhonderd zevenenzestig, wonende te 3380 Glabbeek, Pepinusfortstraat 15.

4. Mevrouw VERPLAETSEN, Sophie Lutgard Raymonde, geboren te Leuven op vier maart negentienhonderd drieëntachtig, wonende te 3370 Boutersem, Redingenstraat 51,

5. Voormelde heer WILLEMS, Kenneth.

6. De heer COENEN, Kas, geboren te Gent op zesentwintig oktober negentienhonderd zesentachtig, wonende te 3400 Landen, Mignoletstraat 11.

7. Voormelde heer BROOS, Werner.

B. Er blijkt uit een proces-verbaal van de raad van bestuur van 09 maart 2015, dat:

a) Voormelde heer MOYENS, Marc, benoemd werd tot voorzitter.

la) Voormelde mevrouw MOYAERTS, Tanga, benoemd werd tot ondervoorzitter.

c) Voormelde mevrouw PUYNEERS, Ann, benoemd werd tot secretaris.

d) Voormelde mevrouw VERPLAETSEN, Sophie, benoemd werd tot penningmeester.

e) Voormelde heer WILLEMS, Kenneth, benoemd werd tot jeugdcoördinator.

f) Voormelde heer COENEN, Kas, benoemd werd tot webmaster,

g) Voormelde heer BROOS, Wemer, benoemd werd tot materiaalverantwoordelijke.

Ann PUYNEERS

De secretaris

Tegelijk hiermee neergelegd: de gecoördineerde statuten

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad













Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de vereniging, stichting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BADMINTON TIENEN, AFGEKORT : B.T.

Adresse
DAHLIALAAN 10 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande