BALENBERG

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BALENBERG
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 878.461.395

Publication

28/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 01.06.2013, NGL 22.08.2013 13452-0358-011
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 02.06.2012, NGL 20.07.2012 12326-0477-011
27/06/2012
ÿþMOd Wafd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Luik B

A

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

tillI11.11.11,111j1111111111



Rechtbank van koophandel

18 10R\11 2012

te HASSELT

Griffie

Ondernemingsnr : 0876.461.395

Benaming

(voluit) : GOLAZO ENTERTAINMENT

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat 8

(volledig adres)

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Tekst

Blijkens proces-verbaal gesloten door het ambt van notaris Hans Derache te Tessenderlo op 13 juni 2012 heeft de buitengewone algemene vergadering der aandeelhouders van de NV "GOLAZO ENTERTAINMENT" met zetel te 3583 Beringen (Paal), Schoebroekstraat B, ondernemingsnummer 0878.461.395, volgende beslissingen genomen :

1) de naam van de vennootschap te wijzigen in "BALENBERG" en aldus artikel een der statuten te vervangen door volgende tekst : "De vennootschap heeft de vorm van een naamloze vennootschap. Haar naam luidt : "BALENBERG".

2) de zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 3128 Tremelo (Baal), Balenbergstraatje 11, en aldus de eerste zin van artikel twee der statuten te vervangen door volgende tekst : "De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3128 Tremelo (Baal), Balenbergstraatje 11.".

3) het maatschappelijk kapitaal te verhogen met negenhonderdnegenennegentjgduizend zeshonderdzesennegentig euro (999.696,00 EUR) om het te verhogen van tweeënzestigduizend euro (62.000,00 EUR) tot een miljoen eenenzestigduizend zeshonderdzesennegentig euro (1.061.696,00 EUR) door de creatie van tweeduizend achthonderdvierentwintig (2.824) nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde, die zullen genieten van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook in de resultaten van de vennootschap deelnemen vanaf 13 juni 2012.

De nieuwe aandelen werden onmiddellijk tegen pari ingeschreven in geld en volledig volstort.

Ingevolge deze kapitaalverhoging wordt artikel vijf der statuten vervangen door volgende tekst : "Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op een miljoen eenenzestigduizend zeshonderdzesennegentig euro (1.061.696,00 EUR) en wordt vertegenwoordigd door drieduizend vierhonderdvierenveertig (3.444) aandelen zonder vermelding van waarde, die ieder één/drieduizend vierhonderd vierenveertigste (1 /3.444) deel van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.".

4) artikel zes der statuten te vervangen door volgende tekst : "Alle aandelen zijn ondeelbaar. De vennootschap erkent slechts een eigenaar per aandeel. Indien een aandeel aan verscheidene eigenaars toebehoort, dan heeft de vennootschap het recht de uitoefening van de eraan verbonden rechten te schorsen totdat een enkele persoon is aangewezen om ten aanzien van de vennootschap als eigenaar op te treden.".

5) artikel acht der statuten te vervangen door volgende tekst : "De aandelen zijn op naam.".

6) de hoofding van artikel negen der statuten te vervangen door volgende tekst : "Artikel negen. - Voorkeurrecht bij kapitaalverhoging  Recht van voorkoop bij overdracht van aandelen" en vervolgens in fine van artikel negen volgende tekst toe te voegen na de woorden "of op te heffen" : "B. Voorkooprecht - Procedure

Indien een aandeelhouder (hierna genoemd de "kandidaat overdrager") alle of een deel van zijn

Annexes dü Moniteur bëlgé

Bï Iagen bij hëtSélgiscTi StaatsbIer- Z7/06/2-01Z

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ILllith~ l - vervolg Mod PDF 11.1

aandelen en de daaraan verbonden afzonderlijke lidmaatschapsrechten (hierna genoemd de "aandelen") wenst over te dragen, dient hij deze aandelen eerst aan te bieden aan de andere aandeelhouder (hierna genoemd de "begunstigde"), door middel van een aangetekend schrijven, aan het adres van deze aandeelhouder zoals vermeld in het aandeelhoudersregister (hierna genoemd de "kennisgeving"). Een kopie van de kennisgeving wordt aangetekend verstuurd naar de raad van bestuur van de vennootschap.

De kennisgeving dient de volgende elementen te bevatten:

a) de aanduiding van de aard van de transactie ;

b) het aantal aandelen die de kandidaat overdrager wenst over te dragen ;

c) de naam en het adres van elke kandidaat overnemer ;

d) de prijs en de overige voorwaarden zoals voorgesteld door de kandidaat overnemer(s), alsmede alle overige voorwaarden van de voorgenomen overdracht, mede ondertekend door de kandidaat overnemer(s).

De prijs moet overeenstemmen met de "geherwaardeerde netto-actiefwaarde" van de aangeboden aandelen, zijnde het boekhoudkundige netto-actief vermeerderd met de latente meerwaarden (na aftrek van fiscale latenties) op de materiële vaste activa, berekend op basis van een schattingsverslag van een vastgoedexpert.

De aandelen die de kandidaat overdrager wenst over te dragen worden hierna de "aangeboden aandelen" genoemd.

De begunstigde van het voorkooprecht heeft het recht om alle aangeboden aandelen te kopen tegen de prijs bepaald in dit artikel en dit gedurende een periode van dertig (30) kalenderdagen na de kennisgeving ("uitoefeningsperiode"). Hij dient de raad van bestuur (op de zetel van de vennootschap) en de kandidaat overdrager hiervan op de hoogte te brengen door middel van een aangetekend schrijven.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend binnen de gestelde termijn, heeft de kandidaat-overdrager het recht de aangeboden aandelen over te dragen aan de kandidaat overnemer tegen de prijs en overige voorwaarden vermeld in de kennisgeving en dit binnen de tien (10) kalenderdagen na het einde van de uitoefeningsperiode.

De raad van bestuur moet alle aandeelhouders binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen na de uitoefeningsperiode op de hoogte brengen (i) van de al dan niet uitoefening van het voorkooprecht en (ii) in voorkomend geval, van de overdracht van de aangeboden aandelen aan de kandidaat overnemer.

Prijs

De prijs die de kandidaat overdrager aan de begunstigde van het voorkooprecht voorstelt, mag niet meer bedragen dan de prijs overeengekomen met de kandidaat overnemer en overeenstemmend met de waarde van het geherwaardeerd netto-actief. De prijs is betaalbaar binnen de dertig (30) dagen na de uitoefening van het voorkooprecht, zonder interest. De overdracht van de aangeboden aandelen gebeurt bij de volledige betaling van de prijs. De overdracht van de aangeboden aandelen wordt door de raad van bestuur ingeschreven in het aandeelhoudersregister.

Toepassingsgebied

Bovenstaande bepalingen zijn van toepassing op alle overdrachten van aandelen onder levenden of bij overlijden (behalve de gevallen van erfopvolging), ten bezwarende of ten kosteloze titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een gerechtelijke beslissing.

Bovenstaande bepalingen zijn evenwel niet van toepassing in geval van overdracht aan één of meerdere met de kandidaat overdrager verbonden vennootschappen (zoals gedefinieerd in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen), op voorwaarde dat de overdrager eenzelfde verbintenis aangaat om de betrokken aandelen terug over te nemen van de overnemer in geval van verdwijning van de band van controle die de uitzondering op de overdracht toeliet.

Schadebeding

De aandeelhouder die aandelen overdraagt in strijd met voorgaande artikelen is samen met de overnemer hoofdelijk, van rechtswege en zonder verdere ingebrekestelling een schadevergoeding aan de overige aandeelhouder verschuldigd die hierbij per aandeel forfaitair

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

een het

Belgisch

staatsblad

_Bijlagenbijhet.l elgiseh Staatsblad 2710h/2012 Annexes du _Moniteur_ belge_

DA*[ - vervolg Mot PDF 11.1

wordt vastgesteld op vijftig procent (50%) van de geherwaardeerde netto-actiefwaarde, zodat dit artikel voortaan als volgt luidt :

"A. Kapitaalverhoging

Bij kapitaalverhoging door inbrengen in geldspeciën en uitgifte van converteerbare obligaties en obligaties met inschrijvingsrecht ongeacht of hiertoe wordt besloten door de algemene vergadering of door de raad van bestuur, genieten de aandeelhouders een voorkeurrecht waarvan duur en modaliteiten worden bepaald door het tot de uitgifte of de verhoging besluitend orgaan van de vennootschap, dat tevens met naleving der wettelijke bepalingen kan beslissen om het voorkeurrecht in het belang van de vennootschap te beperken of op te heffen.

B. Voorkooprecht - Procedure

Indien een aandeelhouder (hierna genoemd de "kandidaat overdrager") alle of een deel van zijn aandelen en de daaraan verbonden afzonderlijke lidmaatschapsrechten (hierna genoemd de "aandelen") wenst over te dragen, dient hij deze aandelen eerst aan te bieden aan de andere aandeelhouder (hierna genoemd de "begunstigde"), door middel van een aangetekend schrijven, aan het adres van deze aandeelhouder zoals vermeld in het aandeelhoudersregister (hierna genoemd de "kennisgeving"). Een kopie van de kennisgeving wordt aangetekend verstuurd naar de raad van bestuur van de vennootschap.

De kennisgeving dient de volgende elementen te bevatten:

a) de aanduiding van de aard van de transactie ;

b) het aantal aandelen die de kandidaat overdrager wenst over te dragen ;

c) de naam en het adres van elke kandidaat overnemer ;

d) de prijs en de overige voorwaarden zoals voorgesteld door de kandidaat overnemer(s), alsmede alle overige voorwaarden van de voorgenomen overdracht, mede ondertekend door de kandidaat overnemer(s).

De prijs moet overeenstemmen met de "geherwaardeerde netto-actiefwaarde" van de aangeboden aandelen, zijnde het boekhoudkundige netto-actief vermeerderd met de latente meerwaarden (na aftrek van fiscale latenties) op de materiële vaste activa, berekend op basis van een schattingsverslag van een vastgoedexpert.

De aandelen die de kandidaat overdrager wenst over te dragen worden hierna de "aangeboden aandelen" genoemd.

De begunstigde van het voorkooprecht heeft het recht om alle aangeboden aandelen te kopen tegen de prijs bepaald in dit artikel en dit gedurende een periode van dertig (30) kalenderdagen na de kennisgeving ("uitoefeningsperiode"). Hij dient de raad van bestuur (op de zetel van de vennootschap) en de kandidaat overdrager hiervan op de hoogte te brengen door middel van een aangetekend schrijven.

Indien het voorkooprecht niet wordt uitgeoefend binnen de gestelde termijn, heeft de kandidaat-overdrager het recht de aangeboden aandelen over te dragen aan de kandidaat overnemer tegen de prijs en overige voorwaarden vermeld in de kennisgeving en dit binnen de tien (10) kalenderdagen na het einde van de uitoefeningsperiode.

De raad van bestuur moet alle aandeelhouders binnen een termijn van twintig (20) kalenderdagen na de uitoefeningsperiode op de hoogte brengen (i) van de al dan niet uitoefening van het voorkooprecht en (ii) in voorkomend geval, van de overdracht van de aangeboden aandelen aan de kandidaat overnemer.

Prijs

De prijs die de kandidaat overdrager aan de begunstigde van het voorkooprecht voorstelt, mag niet meer bedragen dan de prijs overeengekomen met de kandidaat overnemer en overeenstemmend met de waarde van het geherwaardeerd netto-actief. De prijs is betaalbaar binnen de dertig (30) dagen na de uitoefening van het voorkooprecht, zonder interest. De overdracht van de aangeboden aandelen gebeurt bij de volledige betaling van de prijs. De overdracht van de aangeboden aandelen wordt door de raad van bestuur ingeschreven in het aandeelhoudersregister.

Toepassingsgebied

Bovenstaande bepalingen zijn van toepassing op alle overdrachten van aandelen onder levenden of bij overlijden (behalve de gevallen van erfopvolging), ten bezwarende of ten kosteloze titel, ook wanneer zij geschieden bij openbare verkoop, vrijwillig of krachtens een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

Bijlagen.bi.het Belgisch Staatsblad 271Abl2Ql2_ Annexes du Moniteur belge

Lu* B - vervolg

Voor. behouden

een het Belgisch Staatsblad

Mod PDF 11.1

gerechtelijke beslissing. -

Bovenstaande bepalingen zijn evenwel niet van toepassing in geval van overdracht aan één of meerdere met de kandidaat overdrager verbonden vénnootschappen (zoals gedefinieerd in artikel 11 van het Wetboek van Vennootschappen), op voorwaarde dat de overdrager eenzelfde verbintenis aangaat om de betrokken -aandelen térug over te nemen van de overnemer in geval van verdwijning van de band van controle die de uitzondering op de overdracht toeliet.

Schadebeding

De aandeelhouder die aandelen overdraagt in strijd met voorgaande artikelen is samen met de overnemer hoofdelijk, van rechtswege .en zonder verdere ingebrekestelling een schadevergoeding aan de overige aandeelhouder verschuldigd die hierbij per aandeel forfaitair wordt vastgesteld op vijftig procent (50%) van de geherwaardeerde netto-actiefwaarde.".

7) de hoofding van artikel tweeëntwintig der statuten te vervangen door de woorden "Toelating tot de algemene vergadering" en vervolgens artikel tweeëntwintig te vervangen door volgende tekst : "Om te worden toegelaten tot de algemene vergadering moet elke eigenaar van aandelen vijf volle dagen voor de datum van de algemene vergadering, de raad van bestuur schriftelijk inlichten van zijn intentie om aan de vergadering deel te nemen, alsook van het aantal aandelen waarmee hij aan de vergadering wenst deel te nemen."

8) het ontslag te aanvaarden van de hierna vernoemde bestuurders en hen decharge te verlenen voor hun opdracht, ingaande op 13 juni 2012 :

1. Mevrouw THEYS Heidi, wonende te 3980 Tessenderlo, Sparrenweg 232.

2. De NV "ESTATE", met zetel te 3980 Tessenderlo, Sparrenweg 232, ondernemingsnummer 0447.087.945.

9) de heer VERBEECK Robert, wonende te 3980 Tessenderlo, Sparrenweg 232, te

herbenoemen tot bestuurder voor een termijn van zes jaar, ingaande op 13 juni 2012.

Tevens besliste zij te benoemen tot bestuurder voor een termijn van zes jaar, ingaande op 13 juni

2012 :

- de heer NYS Sven, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Remerstraat 19,

- Mevrouw NIJS Isabelle, wonende te 3128 Tremelo (Baal), Remerstraat 19,

- de heer RUTTEN Ronny, wonende te 3980 Tessenderlo, Baalmolenstraat 36.

Hun opdracht is onbezoldigd tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

PROCES-VERBAAL VERGADERING RAAD VAN BESTUUR

En onmiddellijk werd gehouden de vergadering van de voltallige raad van bestuur, welke met

eenparigheid van stemmen besliste te benoemen tot afgevaardigde bestuurders : de heer

VERBEECK Robert, en de heer NYS Sven, beiden voornoemd.

Voor eensluidend uittreksel

Tegelijk hiermee neergelegd :

- eensluidend afschrift der akte

- bankattest

- gecoördineerde tekst der statuten

Notaris Hans Derache

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

25/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 04.06.2011, NGL 22.08.2011 11422-0165-015
01/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 05.06.2010, NGL 25.08.2010 10454-0310-015
07/09/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 06.06.2009, NGL 31.08.2009 09713-0306-015
02/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 07.06.2008, NGL 26.08.2008 08639-0346-012
12/05/2015
ÿþ Mod Wosd 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



*15M541< IV

NEE GELEGD

9 -APW:2015

Griffie Rechtbank van Koophandel

te4.~ " r4

Ondernemingsnr : 0878.461.395

Benaming

(voluit) : BALENBERG

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Balen bergstraatje 11, 3128 TREMELO (BAAL)

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTSLAG BESTUURDER

Het blijkt uit een schrijven van mevrouw Isabelle Nijs, Lindenlaan 30 bus 1.01 te 3128 Tremelo op datum van 17 maart 2015 dat zij met ingang van 17 maart 2015 ontslag neemt als bestuurder van de NV Balenberg,

Aldus gedaan te Tremelo op 20 april 2015.

Robert Verbeeck,

Gedelegeerd bestuurder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2015 - Annexes du Moniteur belge

07/09/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 02.06.2007, NGL 29.08.2007 07686-0026-015

Coordonnées
BALENBERG

Adresse
BALENBERGSTRAATJE 11 3128 BAAL

Code postal : 3128
Localité : Baal
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande