BANCK MARC

Société en commandite simple


Dénomination : BANCK MARC
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 846.291.544

Publication

12/06/2012
ÿþMod Word 11.1

~1tií ; In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

'cri JUIN 2012

Griffie

IlIUI 1111 llMI il Il Il

*iaioseia"

ti

ber

aa Be sta'

IIV

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BANCK MARC (verkort) :

o g6 ,&4 s4y

Rechtsvorm : GEWONE COMMANDITAIRE VENNOOTSCHAP

Zetel : ZEGERSHOF 42 TE 1790 AFFLIGEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een onderhandse akte dd. 16 mei 2012 dat tussen

1. De heer Banck Marc,

wonende te 1790 Affligera, Zegershof 42,

2.Mevrouw Van Linthoudt Hilde,

wonende te 1790 Affligem, Zegershof 42,

een Gewone Commanditaire Vennootschap werd opgericht, genaamd BANCK MARC met maatschappelijke zetel te 1790 Affligem, Zegershof 42.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt 1.000,00 (duizend) Euro en is verdeeld in 100 (honderd) aandelen die elk 11100ste (één/honderdste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De heer Banck Marc, neemt deel aan de oprichting van de vennootschap als beherende vennoot voor de

duur van de vennootschap.

Mevrouw Van Linthoudt Hilde , neemt deel aan de oprichting als stille vennoot.

De statuten van de vennootschap luiden als volgt :

ARTIKEL 1

De vennootschap draagt de naam: BANCK MARC. De rechtsvorm is een Gewone Commanditaire

Vennootschap.

ARTIKEL 2

De werkelijke zetel kan worden gevestigd of verplaatst zonder statutenwijziging in België binnen het Nederlands taalgebied of het tweetalig gebied Brussel-hoofdstad bij de oprichting of bij besluit van het bestuursorgaan van de vennootschap.

De vennootschap kan bij besluit van het bestuursorgaan kantoren en administratieve zetels oprichten in België en in het buitenland.

ARTIKEL 3

De vennootschap heeft zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening, voor rekening van derden, ais vertegenwoordiger, commissionair of tussenpersoon tot doel

Het uitvoeren van expertiseopdrachten van roerende en onroerende goederen in de meest uitgebreide zin, voornamelijk autovoertuigen en machines. Tot verwezenlijking ervan mag de vennootschap alle roerende en onroerende goederen kopen en verkopen, huren en verhuren, alle commerciële, industriële en financiële verrichtingen doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel of het bereiken of uitbreiden ervan zouden kunnen bevorderen,

Zij zal deze verrichtingen mogen doen In eigen naam en voor eigen rekening, en voor rekening van derden, af dan niet vennoten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan hiertoe samenwerken onder vorm van deelneming, associatie of elke vorm dan ook, zowel in België als in het buitenland, met andere natuurlijke of rechtspersonen of met ondernemingen in het algemeen.

Zij zal mogen deelnemen aan het bestuur van andere vennootschappen.

De vennootschap mag aile handelingen verrichten zowel van roerende als van onroerende aard, die tot de verwezenlijking van haar doel kunnen bijdragen. Zij kan leningen of voorschotten toestaan aan haar vennoten, evenals aan derden binnen het kader van het maatschappelijk doel. Zij kan zich borg stellen voor haar vennoten of voor vennootschappen waarin zij een deelneming of participatie bezit.

Aile mogelijke advies- en of dienstenfuncties op het vaak van bedrijfsbeheer, bedrijfseconomie en bedrijfstechnische aangelegenheden, de administratie van ondernemingen en alles wat daarmee rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt.

Consultancy opleiding, technische expertise en bijstand op voormelde gebieden;

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op deze domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als tussenpersoon.

-het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé personen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, productie en ontwikkeling, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Deze opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

ARTIKEL 4

De vennootschap begint op heden en is opgericht voor onbepaalde duur; zij kan slechts om wettige redenen

of bij unanieme beslissing van de vennoten ontbonden worden.

ARTIKEL 5

Het geheel geplaatst maatschappelijk kapitaal is onbeperkt en wordt gevormd door de totale waarde van alle door de vennoten onderschreven aandelen. Het geplaatst kapitaal bedraagt 1.000,00 (duizend) euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met elk een fractiewaarde van 11100ste

Zij zullen ingeschreven worden in het register van aandelen, dat zal bijgehouden worden op de werkelijke zetel. Naar aanleiding van de inschrijving in het register van aandelen wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd.

ARTIKEL 6

De beherende vennoten zijn hoofdelijk en onbeperkt aansprakelijk voor aile verbintenissen van de vennootschap.

De stille vennoten staan in voor de schulden en verliezen van de vennootschap tot beloop van hun inbreng, op voorwaarde dat zij geen enkele daad van bestuur verrichten, zelfs niet krachtens volmacht,

De aandelen zijn ondeelbaar en op naam. De vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per aandeel voor de uitoefening jegens haar van de rechten eraan verbonden. Zijn er meerdere eigenaars van een aandeel of behoort de naakte eigendom en het vruchtgebruik van een aandeel toe aan meerdere personen, dan worden de eraan verbonden lidmaatschapsrechten geschorst totdat één persoon is aangewezen die deze rechten jegens de vennootschap uitoefent. Deze persoon dient te voldoen aan de voorwaarden vennoot te worden.

Raken de betrokkenen het niet eens over de aanwijzing bij minnelijk akkoord van de gemeenschappelijke lasthebber, dan wordt deze op verzoek van de meest gerede partij aangewezen door de Voorzitter van de Rechtbank van Eerste Aanleg van het rechtsgebied waar de zetel van de vennootschap is gevestigd.

ARTIKEL 7

Een aandeel in de vennootschap van een beherend vennoot mag, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden, of overgaan wegens overlijden dan met goedvinden van alle beherende vennoten, Een aandeel in de vennootschap van een stille vennoot moet eerst aangeboden worden aan de beherende vennoten, die gedurende een termijn van één maand van een voorkooprecht genieten.

Oefenen zij dit niet uit, dan kan het aandeel vrij overgedragen worden, of overgaan naar een stille vennoot, aan zijn echtgenoot of erfgenamen in de rechte lijn. In andere gevallen is het eenparig goedvinden vereist van de beherende vennoten en van de gewone meerderheid van de stille vennoten. Bij weigering, zijn de weigerende vennoten zelf verplicht het aandeel in te kopen, De overgang of overdracht gebeurt bij toepassing van het artikel 1690 van het Burgerlijk Wetboek.

De verkoopprijs van het aandeel is gelijk aan de boekhoudkundige waarde ervan.

ARTIKEL 8

De vennoten of hun rechtverkrijgenden kunnen in geen geval de verzegeling vorderen van de voorwerpen die tot het vermogen van de vennootschap behoren, noch een inventaris doen opmaken, noch om het even welke maatregel vorderen die de normale werking van de vennootschap kan verhinderen.

ARTIKEL 9

Is vennoot van de vennootschap: ieder die zich akkoord verklaard heeft met de statuten, minstens één aandeel heeft onderschreven en ais zodanig is aanvaard, Aanvraag tot opname als vennoot of onderschrijving van een aandeel betekenen tevens volledig akkoord met de statuten,

t-

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

ARTIKEL 10

Over de aanvaarding van een nieuwe vennoot wordt beraadslaagd door de vergadering der vennoten, die

moet beslissen bij gewone meerderheid der aanwezige leden,

ARTIKEL 11

De vennootschap wordt bestuurd door een zaakvoerder die geen stille vennoot mag zijn.

De volgende persoon wordt als zaakvoerder - beherende vennoot benoemd: de heer Banck Marc, voornoemd.

De zaakvoerder(s) die in naam en voor rekening van de vennootschap de activiteiten en handelingen binnen het kader van het statutair doel hebben verricht(en), kunnen hiervoor bezoldigd worden.

De zaakvoerder(s) kunnen slechts om gewichtige redenen worden ontslagen door een beslissing van de aandeelhouders mits een gewone meerderheid van de beherende vennoten en een drie/vierde meerderheid van de stille vennoten. De zaakvoerder(s) kunnen vrijwillig ontslag nemen door opzegging aan alle vennoten. Voor de uitwerking van dit ontslag is geen statutenwijziging vereist.

Iedere ambtsbeëindiging en infunctietreding als zaakvoerder wordt openbaar gemaakt overeenkomstig artikel vierenzeventig van het wetboek van vennootschappen.

ARTIKEL 12

De zaakvoerder(s) zijn gezamenlijk bevoegd om de vennootschap bij alle handelingen te

vertegenwoordigen.

ARTIKEL 13

De vennootschap is ertoe gehouden een boekhouding te voeren ïn overeenstemming met de wettelijke voorschriften inzake de boekhouding en de jaarrekening van ondernemingen en het wetboek van vennootschappen.

De rekeningen van de vennootschap worden ieder jaar op het einde van het maatschappelijk jaar afgesloten. De zaakvoerder(s) maken de inventaris, de balans en de resultatenrekening op.

De jaarrekening van de vennootschap wordt goedgekeurd door de vereniging der vennoten ten laatste zes maanden na de afsluiting van het boekjaar.

ARTIKEL 14

Over de toewijzing van de winsten van de vennootschap zal de vergadering der vennoten vrij kunnen

beslissen,

ARTIKEL 15

De vergadering der vennoten wordt jaarlijks gehouden op de tweede woensdag van de maand september

om twintig uur, en indien deze dag een feestdag is, op de eerstvolgende werkdag.

Zij zal verslag houden over de maatschappelijke aangelegenheden, kennis nemen van de rekeningen, deze

goed- of afkeuren en stemmen over de te geven kwijting aan de zaakvoerder(s).

Bij wijziging van de statuten is een éénparig besluit van de beherende vennoten en een drie/vierde

meerderheid van de stille vennoten vereist.

ARTIKEL 16

Met maatschappelijk jaar begint op één april en eindigt op één en dertig maart van het jaar daaropvolgend,

ARTIKEL 17

Alle bepalingen van het Burgerlijk Wetboek, alsmede van de bepalingen van het wetboek van vennootschappen waarvan bij deze statuten niet op geldige wijze is afgeweken zijn van toepassing. Ingeval van nietigheid van één of meer clausules van deze akte blijven alle overige bepalingen ervan de partijen tot wet strekken.

OVERGANGSBEPALINGEN

Vestiging werkelijke zetel

De comparant beslist om de werkelijke zetel te vestigen te 1790 Affligem, Zegershof 42.

Begin en afsluiting van het eerste boekjaar

Met eerste boekjaar neemt een aanvang op datum vanaf de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid en zal

worden afgesloten op 31-03-2014,

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar 2014.

Vóor-behouden

aan hete Belgisch Staatsblad



Volmacht BTW / Ondernemingsloket

De

oprichter(s) geeft bij deze bijzondere volmacht aan de BV-CVBA De Decker & Co, met maatschappelijke zetel te Dendermonde, Vosmeer 1, ingeschreven in het RPR Dendermonde, onder het nummer 0479.812.775, om met mogelijkheid tot indeplaatstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen bij het ondememingsioket en de BTW administratie.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/06/2012 - Annexes du Moniteur belge GETEKEND:

BANCK MARC

zaakvoerder

Gelijktijdig hiermeen neergelegd: oprichtingsakte dd. 16-05-2012.







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BANCK MARC

Adresse
ZEGERSHOF 42 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande