BANDEN REDANT ZEMST

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BANDEN REDANT ZEMST
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 478.393.310

Publication

06/05/2014 : HERBENOEMING BESTUURDERS - BENOEMING GEDELEGEERD
BESTUURDER

De jaarvergadering der aandeelhouders heeft op 28 februari 2014 met éénparigheid van stemmen beslist volgende bestuurders te herbenoemen vanaf 28 februari 2014 voor een période van zes jaar, tôt de jaarvergadering te houden în 2020:

-Immotions BVBA, met maatschappelijke zetel te 9080 Lochristi, Doornikstraat 32, vertegenwoordigd door

haar vaste vertegenwoordiger de heer Redant Bert; en

-mevrouw Puimège Inge, woonachtig te 9080 Lochristi, Doornikstraat 32. Zij aanvaarden hun mandaat dat loopt tôt de jaarvergadering te houden in 2020.

De raad van bestuur îs onmiddellijk daarna bîjeengekomen teneinde Immotions BVBA, voornoemd, vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger de heer Redant Bert, te benoemen als gedelegeerd bestuurder vanaf 28 februari 2014 voor een période van zes jaar, tôt de jaarvergadering te houden in 2020.

Hij aanvaardt zijn mandaat.

Immotions BVBA,

Gedelegeerd bestuurder,

Vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger Redant Bert

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekenîng.
01/04/2014 : BLA122538
09/10/2014
ÿþVoc: behoi.

aan I

Belgi Staats

Mod wort! 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter grif,u,a,.d

in II

1 8369

Ondernemingsnr : 0478.393310

Benaming

(voluit) : BANDEN REDANT ZEMST

(verkort) :

Rechtsvorm : Naamloze Vennootschap

Zetel : 1980 Zemst, Hoge Buizen 11 (volledig adres)

" Onderwerp akte : STATUTENWIJZIGING

}" neergelagdhntyang®n op

3 a 2014

~er ~ ~~ie v~1~ ~ ~

°#~~~~M~ rra{~ ~~~~zeini ~~~ge

t.. . r,

"

i

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

Uit een akte verleden voor notaris Wim Van Damme te Lochristi op 24 september 2014 blijkt dat de Naamloze Vennootschap de volgende statutenwijziging goedkeurde :

1. Kennisname van het verslag opgesteld door de raad van bestuur de dato 4 augustus 2014. De vergadering neemt kennis van het bijzonder verslag van de raad van bestuur de dato 4 augustus 2014 niet betrekking tot de voorgenomen dividenduitkering en kapitaalsverhoging overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en artikel 537 van het Wetboek van Inkomstenbelastingen.

Dit verslag zal hierbij aangehecht blijven met het oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

2. Bevestiging van de toekenning van een tussentijds dividend.

De vergadering bevestigt dat bij bijzondere algemene vergadering de dato 25 juli 2014 werd beslist om over te gaan tot de toekenning van een tussentijds dividend voor een brutobedrag van honderd-zevenenveertigduizend euro (¬ 147.000), te verminderen met het bedrag van de roerende voorheffing van tien procent (10 %), in totaal honderdtweeëndertigduizend driehonderd euro (¬ 132.300), netto-dividend.

3. Kennisname van het verslag opgesteld door de bedrijfsrevisor van 11 september 2014. De voorzitter leest het in de agenda aangekondigde verslag opgesteld door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Foqué & Partners, gevestigd te 1853 Grimbergen (Strombeek-Bever), Jozef van Elewijckstraat 103 bus 6, vertegenwoordigd door de heer Ludo Foqué, bedrijfsrevisor, voor.

De conclusies van het verslag van de bedrijfsrevisor, aangesteld door de raad van bestuur, worden hierna letterlijk weergegeven:

"5. Besluiten

De inbreng in natura bestaat uit de inbreng van de schuld die de NV BANDEN REDANT ZEMST heeft aan de aandeelhouders. De inbreng bedraagt 132.300,00 EUR die als volgt is samengesteld:

- Rekening-courant van de heer Bert Redant 66.679,20 EUR

- Rekening-courant van mevrouw Inge Puimège 65.620.80 EUR

TOTAAL 132.300, 00 EUR

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

- de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen, voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura, alsook voor de naleving van de fiscale regels met betrekking tot de procedure voor de uitkering van reserves met inhouding van een roerende voorheffing van 10%;

- de beschrijving van de inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

- de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedriffsecono-misch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode leidt, ten minste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

De vergoeding voor de inbreng in natura bestaat uit 132 aandelen van de Naamloze Vennootschap BANDEN REDANT ZEMST, zonder vermelding van nominale waarde. De verdeling van de aandelen zal de volgende wezen:

- Toekenning aan de heer Bert Redant 67 aandelen

- Toekenning aan mevrouw Inge Puimège 65 aandelen

TOTAAL 132 aandelen

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen be-

treffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen en

mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Opgesteld te Strombeek-Bever, op 11 september 2014

Foqué & Partners

vertegenwoordigd door

(getekend)

Ludo Foqué

Bedrijfsrevisor"

Dit verslag zal, samen met het verslag van de raad van bestuur, hierbij aangehecht blijven met het

oog op de neerlegging ter griffie van de rechtbank van koophandel.

4. Kapitaalsverhoging.

Op basis van de voornoemde verslagen beslist de vergadering om, onder de voorwaarden en bepalingen van artikel 537 W1B, het maatschappelijk kapitaal te verhogen om het van honderdvijfentwintigduizend euro (¬ 125.000) op tweehonderdzevenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 257.300) te brengen, door inbreng van de schuldvorderingen die de inbrengers hebben lastens deze vennootschap.

De vergadering beslist dat deze kapitaalsverhoging zal verwezenlijkt worden door de inbreng door de aandeelhouders van de zekere, vaststaande en opeisbare schuldvorderingen, zijnde de vorderingen tot voormelde dividenduitkering, die zij hebben lastens de vennootschap en die uitvoerig beschreven staan in het verslag van de bedrijfsrevisor.

De inbreng wordt vergoed door de gezamenlijke creatie van honderd tweeëndertig (132) aandelen, zonder nominale waarde, die identiek aan de bestaande aandelen zijn en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering in de uitgekeerde winst zullen delen. Deze aandelen worden volledig volgestort aan de inbrengers toegekend.

5. Inschrijving op de kapitaalsverhoging en volstorting van de nieuwe kapitaalaandelen.

Zijn vervolgens tussengekomen, de heer Bert Redant en zijn echtgenote mevrouw Inge Puimège, beiden voornoemd, die verklaren alle aandelen van de vennootschap te bezitten en volledig op de hoogte te zijn van de financiële toestand en van de statuten van de vennootschap.

Na deze uiteenzetting beslist de heer Bert Redant, voornoemd, zijn schuldvordering ten belope van zesenzestigduizend zeshonderd negenenzeventig euro twintig cent (¬ 66.679,20) in deze vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan de heer Bert Redant, voornoemd, zevenenzestig (67) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering zullen delen in de uitgekeerde winst.

Na deze uiteenzetting beslist mevrouw Inge Puimège, voornoemd, haar schuldvordering ten belope van vijfenzestigduizend zeshonderd twintig euro tachtig cent (¬ 65.620,80) in deze vennootschap in te brengen.

Als vergoeding voor deze inbreng worden aan mevrouw Inge Puimège, voornoemd, vijfenzestig (65) nieuwe aandelen, zonder nominale waarde, toegekend, die identiek zijn aan de bestaande aandelen en die vanaf de eerstvolgende gewone algemene vergadering zullen delen in de uitgekeerde winst.

De voorzitter verklaart en alle aanwezigen op de vergadering erkennen dat ieder aandeel waarop aldus werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100 %).

6. Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalsverhoging.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde kapi-taalsverhoging van honderdtweeëndertigduizend driehonderd euro (¬ 132.300) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op tweehonderdzevenenvijftigduizend driehonderd euro (¬ 257.300), vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenvijftig (257) kapitaalaandelen zonder nominale waarde, die ieder één/tweehonderd zevenenvijftigste (11257) van het kapitaal vertegenwoordigen.

7. Aanpassing van artikel 5 van de statuten.

Om de statuten in overeenstemming te brengen met de voorgaande besluiten tot kapitaalsverhoging

beslist de vergadering om de tekst van artikel 5 van de statuten te vervangen door de volgende

tekst:

"Artikel 5_ Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt TWEEHONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND DRIEHON-

DERD EURO (¬ 257.300) vertegenwoordigd door tweehonderd zevenenvijftig (257) aandelen,

tbehouden*ter

Voor- Luik B - Vervolg

behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/10/2014 - Annexes du Moniteur belge

zonder vermelding van nominale waarde."

8. Bevoegdheden van de raad van bestuur.

De vergadering kent de raad van bestuur alle bevoegdheden toe voor de uitvoering van deze besluiten evenals aan de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid CAO Management, gevestigd te 9200 Dendermonde, Noordlaan 21, inclusief de bevoegdheid tot indeplaatsstelling, de bevoegdheden om de noodzakelijke wijzigingen door te voeren bij de Administraties, in het bijzonder bij de kruispunten-bank en de B.T.W,

Voor eensluidend uittreksel, bestemd voor publicatie

Wim Van Dam me

Notaris

29/9/2014

Tezelfdertijd neergelegd

- uitgifte van de akte

verslag raad van bestuur

- verslag bedrijfsrevisor

- de gecoördineerde statuten

- publicatielijst



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

06/05/2013 : BLA122538
07/05/2012 : BLA122538
13/01/2012 : BLA122538
16/05/2011 : BLA122538
16/03/2011 : BLA122538
06/07/2009 : BLA122538
06/05/2008 : BLA122538
22/02/2008 : BLA122538
30/04/2007 : BLA122538
04/05/2006 : BLA122538
19/04/2005 : BLA122538
19/04/2005 : BLA122538
01/10/2002 : BLA122538
07/03/2016 : BLA122538

Coordonnées
BANDEN REDANT ZEMST

Adresse
HOGE BUIZEN 11 1980 ZEMST

Code postal : 1980
Localité : ZEMST
Commune : ZEMST
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande