BANDEN RIJMEN-ALVAREZ PNEUS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BANDEN RIJMEN-ALVAREZ PNEUS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 848.237.878

Publication

05/09/2012
ÿþ Mod 2.0

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

lIIl1iw~~u~~i~uux~iuu

" iaisoass

,$.;1.1),

~

Griffie

Ondernemingsnr : 0..pe

Benaming

(voluit) : BANDEN R1JMEN-ALVAREZ PNEUS

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : 1640 Sint-Genesius-Rode, Steenweg naar Halle 230 Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris te Sint-Genesius-Rode op 23 augustus tweeduizend en twaalf, dat:

1) De heer RIJMEN Danny Constant Sidonie (NN 660325 217-52) geboren te Diest op 25 maart 1966, gehuisvest te 3980 Tessenderloo, Schoterweg 39

2) Mevrouw ALVAREZ VALVERDE Isabel Louisa (NN 721031 014-56) geboren te Brussel op 31 oktober

1972, gehuisvest te 1640 Sint-Genesius-Rode, Oude Nijvelsebaan 57,

een vennootschap hebben opgericht onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte

aansprakelijkheid en met de naam BANDEN RIJMEN-ALVAREZ PNEUS.

De maatschappelijke zetel wordt voor het eerst gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Steenweg naar

Halle 230,

DOEL: De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland:

-Groot- en kleinhandel in

oBanden voor (motor) voertuigen,

oOnderdelen en accessoires, met inbegrip van tweedehands onderdelen,

oOnderhoudsproducten voor motoren.en motorvoertuigen,

oSmeer- en koelmiddelen voor motoren en motorvoertuigen,

-aankoop en verkoop, import en export van motoren en motorvoertuigen,

-de montage, het uitlijnen en uitsnijden van banden voor voertuigen,

-de herstelling van banden voor voertuigen,

- de opslag en sortering van niet gevaarlijke afvalstoffen, in het bijzonder van autobanden, en rubber

- de vervaardiging van allerhande rubberbanden, binnen- en buitenbanden, voor alle mogelijke voertuigen,

- het onderhoud, de reparatie van voertuigen, de installatie van onderdelen en accessoires, ombouw en u itbouwwerkzaam heden,

- het slepen van voertuigen en de pechverhelping onderweg,

De vennootschap mag alle roerende of onroerende goederen, materialen en benodigdheden, verwerven, huren of verhuren, vervaardigen, overdragen of ruilen, en in het algemeen, alle commerciële, industriële of financiële handelingen verrichten, welke rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar doel, met inbegrip van de onderaanneming in het algemeen, en de uitbating van alle intellectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben. Zij mag alle roerende en onroerende goederen als investering verwerven, zelfs als deze noch rechtstreeks noch onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

De vennootschap mag het bestuur en de vereffening waarnemen in alle verbonden vennootschappen, met dewelke een of andere band van deelneming bestaat en mag alle leningen, van gelijk welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze laatste toestaan of borgstellingen verstrekken voor deze vennootschappen. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een andere wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of bedrijven, in België of in het buitenland, waarvan het doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar doel te bevorderen.

ln het geval de verrichting van bepaalde handelingen zou onderworpen zijn aan voorafgaande voorwaarden inzake toegang tot het beroep, zal de vennootschap haar optreden, wat betreft de verrichting van deze handeling en, aan de vervulling van deze voorwaarden ondergeschikt maken.

Deze lijst van activiteiten en doeleinden is exemplatief en niet beperkend,

DUUR: De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

MAATSCHAPPELIJK KAPITAAL: Het maatschappelijk kapitaal is volledig geplaatst en bedraagt achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ).

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : ?aéto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris heiza} van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te y .genwoordigen

rso Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het is vertegenwoordigd door honderd (d 00) aandelen, op naam, zonder nominale waarde, die ieder één, honderdste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op de kapitaalaandelen wordt als volgt in geld ingeschreven:

- door de Heer RIJMEN Danny, voornoemd sub 1), ten belope van vijftig (50) aandelen,

- door Mevrouw ALVAREZ VALVERDE Isabelle, voornoemd sub 2), ten belope van vijftig (50) aandelen, totaal: honderd (100) aandelen, zijnde het volledige maatschappelijk kapitaal.

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 224 van het Wetboek van vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer BE26 0016 7788 9529 bij de Bank BNP Paribas/Fortis zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op 20 augustus 2012 afgeleverd bankattest, dat aan deze akte zal gehecht blijven.

De inschrijvers verkla-'ren en erkennen dat ieder aandeel waarop door hen werd ingeschreven, volgestort is ten belope van honderd procent (100%).

De vennootschap beschikt bijgevolg over een bedrag van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ). Het kapitaal is volgestort ten belope van achttien duizend zes honderd euro (18.600,00 ¬ ).

BESTUUR: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

ALGEMENE VERGADERING: De gewone Algemene Vergadering zal gehouden worden op de laatste vrijdag van de maand mei om 14.00uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

BOEKJAAR: Het boekjaar begint op één januari en eindigt op één en dertig december van elk jaar.

WINSTVERDELING: Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

SLOT- EN OVERGANGSBEPALINGEN

VERKRIJGING VAN RECHTSPERSOONLIJKHEID

De vennootschap zal in toepassing van artikel 2, paragraaf 4 van het Wetboek van vennootschappen rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de dag van de neerlegging van een uitgifte van onderhavige oprichtingsakte op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig artikel 68 van het Wetboek van vennootschappen,

BENOEMING VAN EEN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDER.

Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutaire, zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer RIJMEN Danny voornoemd en Mevrouw ALVAREZ VALVERDE Isabelle, voornoemd.

Het mandaat van de heer Rijmen Danny is bezoldigd.

Het mandaat van mevrouw Alvarez Valverde is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Ondergetekende notaris wijst erop dat de zaakvoerders mogelijks persoonlijk en hoofdelijk aansprakelijk zullen zijn voor aile verbintenissen aangegaan in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting in de periode tussen de oprichtingsakte en de verkrijging door de vennootschap van haar rechtspersoonlijkheid, tenzij de vennootschap deze verbintenissen, in toepassing van en binnen de termijnen gesteld door artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, overneemt. In toepassing van zelfde artikel kan de vennootschap

overgaan tot. de bekrachtiging van de handelingen in haar naam en voor haar rekening gesteld vô6r de

ondertekening van de oprichtingsakte.

BEGIN EN AFSLUITING VAN HET EERSTE BOEKJAAR.

Het eerste boekjaar neemt een aanvang op datum van 23 augustus 2012 en zal worden afgesloten op 31

december 2013.

EERSTE JAARVERGADERING

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar twee duizend veertien.

VOOR EENLUIDEND ANALYTISCH U1TfREKSEL, afgeleverd met het enige doel te worden neergelegd op

de Griffie van de Handelsrechtbank van Brussel, ter publicatie.

Meester Philippe Vemimmen, geassocieerde notaris.

Gelijktijdige neerlegging: afschrift van de akte, bankattest

Voor-ehouden

, aan het Belgisch

Staatsblad

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te verte9.9,-u.voordigen

Verso Naam en handtekening

28/07/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 29.05.2015, NGL 23.07.2015 15337-0472-011

Coordonnées
BANDEN RIJMEN-ALVAREZ PNEUS

Adresse
STEENWEG NAAR HALLE 230 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande