BAR-BIER

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAR-BIER
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 633.672.096

Publication

10/07/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*15311706*

Neergelegd

08-07-2015

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

Zetel : Kalkmarkt 3

Ondernemingsnummer :

0633672096

Benaming (voluit) : BAR-BIER

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

(volledig adres)

Onderwerp akte :

Bij akte verleden voor Meester Peter DRIESEN, geassocieerd notaris te Tienen op 8 juli 2015, welke ter registratie zal worden aangeboden, werd opgericht door:

1. De heer OTTENBOURG Wim Gaby Anna, geboren te Leuven op 20 oktober 1975 (rijksregisternummer 75.10.20 231-38), echtgescheiden, wonende te 3300 Tienen, Broekstraat 3.

2. De heer MANS Tim, geboren te Tienen op 14 november 1975 (rijksregisternummer 75.11.14 13134), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Driemolenstraat 51.

3. Mevrouw BILLON Véronique Patricia Flora Hilda, geboren te Tienen op 6 mei 1985 (rijksregisternummer 85.05.06 264-18), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Broekstraat.

4. Mevrouw LABAT Yanah, geboren te Brugge op 27 juli 1991 (rijksregisternummer 91.07.27 25225), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Gilainstraat 9 bus 7.

een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid onder de naam "BAR-BIER , met zetel te 3300 Tienen, Kalkmarkt 3, voor onbepaalde tijd en beginnende te werken vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie.

De vennootschap heeft als doel, zowel in België als in het buitenland en zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden:

" Uitbating van café, taverne, tea-room;

" Uitbating van een drank- en eetgelegenheid met inbegrip van frituur, restaurateur, traiteur en banketaannemer;

" Verhuring van zalen, onder meer voor culturele activiteiten;

" Organiseren van manifestaties, concerten, feesten en seminaries;

" Immobiliën;

" Uitbating van marktkraam;

" Kleinhandel in voedingswaren, kleding en elektronica;

" Consulting;

" Aan- en verkoop, import en export, huur en verhuur van alle roerende en onroerende goederen.

In het algemeen mag zij zowel in België als in het buitenland roerende, onroerende, financiële en commerciële activiteiten verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks dienstig zijn om haar activiteiten uit te oefenen of uit te breiden, zonder dat deze opsomming beperkend is.

De vennootschap mag optreden als lasthebber, bestuurder, zaakvoerder en/of vereffenaar van alle rechtspersonen.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

De vennootschap mag participaties nemen en investeringen doen, onder welke vorm ook, in andere vennootschappen.

De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar doel.

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00), verdeeld in tweehonderd (200) aandelen zonder nominale waarde die ieder één/tweehonderdste deel in het kapitaal vertegenwoordigen, volledig onderschreven en volledig

3300 Tienen

Oprichting

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers, een vast vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de rechtspersoon.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. Het mandaat van de zaakvoerder(s) is kosteloos, tenzij de algemene vergadering anders beslist. In dergelijk geval kan de vergoeding zowel in speciën als in natura worden toegekend.

De zaakvoerders zijn bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De uitvoering van de zaakvoerdersmandaten omvat onder meer:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

" verzorgen van de operationele organisatie in functie van het maatschappelijk doel;

" zorg dragen voor een evenwichtig financieel beleid;

" verzorgen van de boekhoudkundige verplichtingen;

" verzorgen van de fiscale verplichtingen;

" marktonderzoek in functie van het doel;

" verzorgen van de commerciële organisatie;

" zorg dragen voor het personeelsbeleid;

" zorg dragen voor de goede uitvoering en opvolging van de dagelijkse werkzaamheden in functie van het maatschappelijke doel;

" in het algemeen zorg dragen voor een goede werking en het dagelijks beheer;

" alle overige taken en verantwoordelijkheden die geacht worden eigen te zijn aan het mandaat van zaakvoerder.

De enige zaakvoerder, of ingeval van meerdere zaakvoerders, elke zaakvoerder individueel handelend, vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte, voor iedere handeling die een bedrag van minder dan drieduizend euro vertegenwoordigt.

Voor alle handelingen die een bedrag van drieduizend euro of meer vertegenwoordigen, is steeds de handtekening van minstens twee zaakvoerders vereist.

Indien er nog slechts één zaakvoerder is aangesteld, vervalt deze tweehandtekeningsclausule tot er terug twee zaakvoerders zijn.

De gewone algemene vergadering van de vennoten, jaarvergadering genoemd, moet worden bijeengeroepen op de tweede zaterdag van juni van ieder jaar om achttien uur op de zetel van de vennootschap.

Indien die dag een feestdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

De zaakvoerder(s) en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering (jaarvergadering) als een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeenroepen.

Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de bij deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerder(s) en de eventuele commissaris zijn verplicht een bijzondere of een buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of gezamenlijk één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, het vragen.

De oproeping tot de algemene vergadering geschiedt per aangetekende brief, toegezonden aan elke vennoot, zaakvoerder en eventuele commissaris ten minste vijftien dagen voor de vergadering, met opgaaf van de agenda, naast dag, uur en plaats van de vergadering, en vermelding van de verslagen.

De bij wet bepaalde stukken worden samen met de oproepingsbrief toegezonden aan de vennoten, zaakvoerder (en eventuele commissaris), alsook aan de andere personen die erom verzoeken.

Schriftelijke procedure

De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Daartoe zal er door de zaakvoerders, een rondschrijven, hetzij per brief, fax, e-mail of enige andere informatiedrager, met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit worden verstuurd naar alle vennoten en naar de eventuele commissarissen, met de vraag aan de vennoten de voorstellen van besluit goed te keuren en binnen de aangegeven termijn na ontvangst van het rondschrijven op correcte manier getekend terug te sturen naar de zetel van de vennootschap of enige andere plaats in het rondschrijven vermeld.

Is binnen de in het rondschrijven aangegeven termijn de goedkeuring van alle vennoten zowel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 10/07/2015 - Annexes du Moniteur belge

met betrekking tot het principe van de schriftelijke procedure zelf als met betrekking tot de agendapunten en de voorstellen van besluit niet ontvangen, dan worden al de voorgestelde beslissingen geacht niet genomen te zijn. Hetzelfde geldt indien blijkt dat, weliswaar binnen termijn, bepaalde voorstellen van besluit wel doch andere niet de eenparige goedkeuring hebben verkregen van de vennoten.

Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals vermeld, dan dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Deelname op afstand langs elektronische weg

De vennoten kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel.

Wat de naleving van de voorwaarden betreffende aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de vennoten die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van vennoot en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een

intern reglement opgesteld door de zaakvoerders.

Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een vennoot via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een vennoot op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de

algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op één en dertig december van ieder jaar.

Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging ter griffie van het uittreksel van de oprichtingsakte, tot 31 december 2016.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en bescheiden afgesloten en maken de zaakvoerder(s) de inventaris op, alsmede de jaarrekening, overeenkomstig artikel 92 en/of 93 van het Wetboek van vennootschappen.

De zaakvoerders hebben het recht, tijdens de zitting, de beslissing met betrekking tot de goedkeuring van de jaarrekening drie weken uit te stellen. Deze verdaging doet geen afbreuk aan de andere genomen besluiten, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering hieromtrent. De volgende vergadering heeft het recht de jaarrekening definitief vast te stellen.

Het batig slot dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit.

Van deze winst wordt ten minste één/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen, totdat deze één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Het saldo wordt als dividend onder de vennoten verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

Geen uitkering mag geschieden, indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals dat blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of, indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel driehonderd twintig van het wetboek van vennootschappen.

Voor ontledend uittreksel.

(Get.) Peter DRIESEN, geassocieerd notaris.

Tegelijk hiermede neergelegd :

- expeditie der akte

27/08/2015
ÿþMod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

RECHTBANK VAN

KOOPHANDEL

18 -08- 2015

Lwitie

iu

nip

51232 4

bt z E St

Ondernemingsnr :0633,672.096

Benaming (voluit) :BAR-BIER

(verkort):

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel :Kalkmarkt 3 -- 3300 Tienen

(volledig adres)

Onderwerpen) akte : Aanpassing publicatie

Tekst :

Bij de publicatie van een akte verleden voor het ambt van geassocieerd notaris Peter DRIESEN te Tienen op 8 juli 2015, welke ter registratie werd aangeboden, werden ingevolge materiële vergissing de zaakvoerders niet vermeld in de publicatie. De personen die door de oprichters in de oprichtingsakte benoemd werden als niet-statutaire zaakvoerder voor onbepaalde duur zijn:

1. De heer OTTENBOURG Wim Gaby Anna, geboren te Leuven op 20 oktober 1975 (rijksregisternummer 75.10.20 231-38), echtgescheiden, wonende te 3300 Tienen, Broekstraat 3.

2. De heer MANS Tim, geboren te Tienen op 14 november 1975 (rijksregisternummer 75.11.14 131-34), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Driemolenstraat 51.

3. Mevrouw BILLON Véronique Patricia Flora Hilda, geboren te Tienen op 6 mei 1985 (rijksregisternummer 85.05.06 264-18), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Broekstraat.

4. Mevrouw LABAT Yanah, geboren te Brugge op 27 juli 1991 (rijksregisternummer 91.07.27 252-25), ongehuwd, wonende te 3300 Tienen, Gilainstraat 9 bus 7.

Zij hebben verklaard dit mandaat te aanvaarden.

Voor verbeterend uittreksel.

(Get.) Peter DRIESEN, geassocieerd notaris.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BAR-BIER

Adresse
KALKMARKT 3 3300 TIENEN

Code postal : 3300
Localité : TIENEN
Commune : TIENEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande