BARBARA DE CALUWE

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARBARA DE CALUWE
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.787.245

Publication

24/04/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 12.03.2014, NGL 13.04.2014 14093-0223-007
15/01/2014
ÿþVoor-

behouden aan het Belgisch 

Staatsblad

mad 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie der Rechtbank van Koop and ,Z01~r

te Leu Uven, deJAN,

DE GRIFFIER, Griffie

u U u4~~~j 911! fl n

Ondememingsns

Benaming (voluit) : Barbara De Caluwé

(verkort) :

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met handelsvorm onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Molstraat 5b bus 0001

3000 Leuven

Onderwerp akte :OPRICHTING

Het blijkt uit een akte verleden voor meester Jan Coppens, geassocieerd notaris te Vosselaar op 16 december 2013 dat

Mevrouw De Caluwé, Barbara Julius Lutgardis, geboren te Turnhout op 5 februari 1987 (rijksregisternummer 87.02.05-116.23), wonende te 2330 Merksplas, Steenweg op Turnhout 159. een burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht. Haar naam luidt "Barbara De Caluwé".

Zetel. De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3000 Leuven, Molstraat 5b bus 0001.

Duur. De vennootschap is aangegaan voor onbepaalde duur; zij verkrijgt rechtspersoonlijkheid vanaf de dag van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte.

Doel. De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van advocaat en alle aanverwante activiteiten, mandaten en functies die verenigbaar zijn met het statuut van advocaat, zoals het publiceren van artikels en boeken en het optreden onder meer als bestuurder, vereffenaar of curator.

De uitoefening van aile opdrachten en het stellen van alle handelingen die verenigbaar zijn met het beroep van advocaat zoals dit in België en binnen de Europese Gemeenschap omschreven is. De vennootschap kan hetzij alleen hetzij in samenwerking met anderen, rechtstreeks of onrechtstreeks, voor eigen rekening of voor rekening van derden, elke roerende, onroerende, financiële of diverse verrichting doen, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de uitoefening van het beroep of die zou kunnen bijdragen tot de verdere ontwikkeling ervan,

De vennootschap mag met inachtneming van de ter zake geldende reglementaire bepalingen samenwerken met andere advocaten, advocatenkantoren of advocatenassociaties door economische samenwerkingsverbanden, Europese economische samenwerkingsverbanden of een ander samenwerkingsverband.

De vennootschap zal bij de uitvoering van haar activiteiten de regels eigen aan de uitoefening van het beroep van advocaat zoals bepaald door de bevoegde instanties, eerbiedigen.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen en rechten verwerven en beheren en rechtshandelingen dienaangaande stellen voor zover dit ondergeschikt blijft aan het maatschappelijk doel en kadert in het beheer als een goede huisvader, voor zover het burgerlijk karakter van de vennootschap niet in het gedrang komt en zonder dat deze activiteit een regelmatig en commercieel karakter mag krijgen.

Kapitaal.

Het geplaatst maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt ACHTTIENDUIZEND ZESHONDERD EURO (¬ 18,600,00); het wordt gevormd door een inbreng in geld. Het is ten belope van TWAALFDUIZEND VIERHONDERD EURO (¬ 12.400,00) volgestort en is gedeponeerd op een bijzondere rekening op naam van de venncotschap in oprichting, geopend bij de KBC Bank. Mevrouw De Caluwé Barbara voormeld verbindt er zich uitdrukkelijk toe nog ZESDUIZEND TWEEHONDERD EURO (¬ 6.200,00) bij te storten.

Winstverdeling - Reserves - Vereffening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijtagar bij lidf BeTgieli-StâatsbTâd -15/OI1211T4 - Annexes du Moniteur belge

Van de te bestemmen winst van het boekjaar wordt minimum vijf procent voorafgenomen voor de vorming van een reservefonds, tot dat dit fonds éénitiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

Over de bestemming van het saldo wordt beslist door de jaarvergadering op voorstel van de zaakvoerder.

Na betaling van de schulden of ccnsignatie van de nodige gelden om die te voldoen, verdelen de vereffenaars onder de vennoten de gelden of waarden die gelijk kunnen verdeeld worden; zij overhandigen hun de goederen die zij voor nadere verdeling hebben moeten overhouden. Boeklaar. Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de datum van de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte tot 31 december 2013.

Algemene vergadering.

De gewone algemene vergadering of jaarvergadering wordt gehouden op de maatschappelijke zetel van de vennootschap op de tweede woensdag van de maand maart om 14.00 uur.

ledere vennoot, natuurlijke persoon of rechtspersoon, mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gemachtigde die geen vennoot moet zijn en die de bij de statuten bepaalde formaliteiten heeft vervuld om deel te nemen aan de vergadering.

Bestuur - Vertegenwoordiging;

1. Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer natuurlijke personen, al dan niet bezoldigd en al dan niet vennoten en die het beroep van advocaat uitoefenen.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten. De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds vcor de duur van de vennootschap.

De aanstelling tot die functie moet blijken uit de tekst van de statuten. Zijn opdracht kan slechts om gewichtige redenen geheel of gedeeltelijk worden herroepen.

Tot statutaire zaakvoerder werd benoemd voor onbepaalde duur mevrouw De Caluwé Barbara voormeld; die uitdrukkelijk heeft verklaard het haar toegekende mandaat te aanvaarden. Behoudens uitdrukkelijk andersluidende beslissing van de algemene vergadering is haar mandaat bezoldigd.

2. Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De statuten kunnen de bevoegdheid van de zaakvoerders beperken. Zodanige beperking kan aan derden niet worden tegengeworpen, ook niet al is ze openbaar gemaakt.

3. Vertegenwoordiging.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of

als verweerder.

De vennootschap wordt bovendien geldig vertegenwoordigd door de bijzondere

volmachtdragers binnen de grenzen van hun volmacht.

4. Vergoeding.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een wedde worden toegekend waarvan het bedrag door de algemene vergadering wordt vastgesteld en die ten laste komt van de algemene onkosten van de vennootschap.

Volmacht.

Mevrouw De Caluwé Barbara voormeld, handelend in haar hoedanigheid van zaakvoerder (onder voorbehoud van de neerlegging van het uittreksel van deze akte op de Griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel en de daaruit voortvloeiende verkrijging van rechtspersoonlijkheid voor de bij deze opgerichte vennootschap), verklaart bij deze volmacht te verlenen, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, aan de burgerlijke vennootschap met handelsvorm, onder de rechtsvorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Creative Intelligence Accounting" te 3052 Blanden, Naamsesteenweg 21 om namens en voor rekening van de vennootschap, naar aanleiding van haar oprichting, door bemiddeling van een erkend ondernemingsloket naar keuze, alle wettelijke administratieve formaliteiten te laten uitvceren in de Kruispuntbank van Ondernemingen (aanvraag van een ondernemingsnummer en eventueel vestigingseenheidsnummer), alsook bij de diensten van de Belasting over de Toegevoegde Waarde (aangifte van aanvang van activiteit).

De lastgever verklaart bovendien dat hij voldoende werd ingelicht over de prijs van de dienstverlening, voorwerp van voorgaande volmacht.

DE NOTARIS

(get.) J. COPPENS

Tegelijk hierbij neergelegd: uitgifte van de akte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BARBARA DE CALUWE

Adresse
MOLSTRAAT 5B, BUS 0001 3000 LEUVEN

Code postal : 3000
Localité : LEUVEN
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande