BARBE JELLE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARBE JELLE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 836.926.688

Publication

20/02/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 29.11.2013, NGL 17.02.2014 14040-0242-012
13/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 28.11.2014, NGL 08.01.2015 15005-0489-012
24/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 30.11.2012, NGL 21.01.2013 13012-0099-010
08/03/2012
ÿþ Had PDI 11 1

1 r h,' In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaosais~"

NEERGELEGD

2 4 FEB. 2012

RECHTC3MWMAN

KOOPHANDEL, TE GENT

Ondernemingsnr : 0836.926.688

Benaming (voluit) : Barbe Jelle

(verkort)

Rechtsvorm Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel Johannes Schrantstraat 117 (volledig adres) 9000 Gent

Onderwerpten) akte : Wijziging maatschappelijke zetel TeKst:

Uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 23 januari 2012

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen de maatschappelijke zetel over te brengen naar Bremtstraat 34 te 1790 Affligem en dit vanaf heden.

Barbe Jelle

zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

24/11/2011
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11306874*

Neergelegd

22-11-2011



Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2011 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0836.926.688

Benaming (voluit): BARBE JELLE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 9000 Gent, Johannes Schrantstraat 117

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Modificatie

Uit een buitengewone algemene vergadering gehouden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke op 17 november 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat volgende beslissingen met eenparigheide van stemmen werden genomen :

1. Wijziging van het maatschappelijk doel

A) Verslag

De vergadering ontslaat de voorzitter van de voorlezing van de verslagen die opgesteld werden overeenkomstig artikel 287 van de Vennootschappenwet en waarvan de leden verklaren sedert meer dan vijftien dagen kennis te hebben genomen.

In bijlage bij het verslag van de zaakvoerder is een staat van het actief en het passief van de vennootschap afgesloten op dertig september tweeduizend en elf gevoegd.

Deze verslagen zullen neergelegd worden op de griffie van de rechtbank van koophandel, samen met een afschrift van deze notulen.

B) Wijziging van het maatschappelijk doel

De vergadering beslist om het maatschappelijk doel uit te breiden door toevoeging van het volgende

 - het verrichten van werkzaamheden van bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten overeenkomstig de wet van 22 maart 2006 betreffende de bemiddeling in bank- en beleggingsdiensten en de distributie van financiële instrumenten of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren;

- het verrichten van werkzaamheden van verzekeringsbemiddeling overeenkomstig de wet van

27 maart 1995 betreffende de verzekerings- en herverzekeringsbemiddeling en de distributie van verzekeringen of iedere latere rechtsnorm die ter vervanging van voormelde wet deze activiteiten zal reguleren.

Het is de vennootschap echter verboden om in eigen naam en voor eigen rekening daden te verrichten van bank, spaarkas of spaarbank en om in eigen naam en voor eigen rekening spaargelden aan te trekken, dit alles conform de geldende Belgische en/of Europese richtlijnen van openbare orde.

De vennootschap kan roerende en onroerende goederen verwerven die een rechtstreeks verband hebben met de verwezenlijking van het maatschappelijk doel.

De vennootschap heeft tot doel de oprichting, de verwerving, het beheer, het verbouwen, de verkoop, alsook het verhuren van eigen onroerende goederen. De vennootschap mag zich ook toeleggen op alle administratieve, industriële, commerciële, financiële, roerende of onroerende verrichtingen die van aard zijn de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

om bijgevolg de tekst van artikel drie van de statuten aan te passen desbetreffende

2. Machten aan de zaakvoerder

De vergadering verleent elke machtiging aan de zaakvoerder om de voorgaande beslissingen uit te

voeren.

:

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: uitgifte + verslag van de zaakvoerder + coördinatie der statuten

15/06/2011
ÿþMod 2.0

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*11303766*

Neergelegd

10-06-2011

Griffie

Ondernemingsnr : Benaming

0836926688

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

(voluit) : BARBE JELLE

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel: 9000 Gent, Johannes Schrantstraat 117

Onderwerp akte: Oprichting

Uit een akte van oprichting verleden voor notaris Yves De Ruyver, te Liedekerke, op 9 juni 2011, neergelegd ter registratie, blijkt dat :

De heer BARBÉ Jelle, geboren te Jette op acht december negentienhonderd vierentachtig, ongehuwd, wonende

te 9000 Gent, Johannes Schrantstraat, 117,

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid heeft opgericht onder de benaming "BARBE JELLE

met zetel te 9000 Gent, Johannes Schrantstraat 117.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden, zowel in België als in het

buitenland :

1. in eigen naam en voor eigen rekening: het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privé-personen en instellingen, voornamelijk, doch niet uitsluitend op het vlak van management, marketing, juridische aangelegenheden, informatica en communicatietechnologie, sponsorwerving, organisaties en/of events, productie en ontwikkeling, uitvoeren van marktonderzoeken, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuursfuncties waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande. Deze diensten kunnen worden geleverd door middel van een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt. Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuursmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerder of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap wordt afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap.

De vennootschap zal alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen mogen verrichten in rechtstreeks of indirect verband met haar maatschappelijk doel of welke van deze aard zouden zijn, dat zij het bereiken ervan, rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of ten dele vergemakkelijken.

Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen, bestaande of op te richten, zowel in België als in het buitenland, die een identiek doel, een gelijklopend, aanvullend of samenhangend doel nastreven, en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken.

Zij kan tegen kredieten en leningen toestaan en zich tegen vergoeding voor derden borgstellen door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, incl. de eigen handelszaak. Kortom, zij mag alles doen wat verband houdt met bovengenoemd doel of kan bijdragen tot de realisatie ervan.

2. Uitsluitend voor eigen rekening en in eigen naam:

- Het patrimonium gevormd door de inbrengsten bestaande uit onroerende en roerende goederen te behouden, te beheren en oordeelkundig uit te breiden. Binnen het kader van haar maatschappelijk doel zal de vennootschap mogen overgaan tot het aankopen, opschikken, uitrusten, valoriseren, bouwen, verhuren of in huur nemen van roerende & onroerende goederen. De onroerende goederen waarvan sprake kunnen al dan niet gemeubeld zijn.

- Alle immobiliaire operaties of ermede verband houdende verrichtingen te doen met name de aankoop, verkoop, ruilen, verhuring, expertise, beheer, onroerende promotie, omvorming of ombouwing en valorisatie van onroerende goederen van alle aard, zo gronden als gebouwen, zo op het platteland als in bebouwde kommen, in voorkomend geval bij middel van lotissering, verkaveling, nieuwbouw, heropbouw of verbouwing.

3. Het kopen, verkopen, en ruilen van alle welkdanige aandelen, delen en andere maatschappelijke rechten, obligaties, en in het algemeen van alle roerende waarden. Het nemen van participaties onder welke vorm ook, in alle bestaande en op te richten vennootschappen en ondernemingen. Het beheren en valoriseren van roerende waarden en participaties, het verlenen van financiële en andere bijstand aan de vennootschappen en ondernemingen waarin zij belangen heeft.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/06/2011 - Annexes du Moniteur belge

Zij kan meer bepaald bij wege van inbreng, fusie, inschrijving, financiële interventie of op enige andere wijze belangen nemen in vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel geheel of gedeeltelijk samenvalt of verband houdt met het hare of bijdraagt tot de realisatie ervan.

Zij kan aan alle vennootschappen leningen toestaan en zich voor deze borg stellen, zelfs door haar goederen in hypotheek te geven.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

De vennootschap bestaat voor een onbeperkte duur.

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR) verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde, elk met een fractiewaarde van één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal, waarop werd ingeschreven door de heer Barbé Jelle voor honderd aandelen, volstort door hemzelf in geld ten bedrage van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ) en dat de vennootschap vanaf heden kan beschikken over een som van achttienduizend zeshonderd euro (18.600 ¬ ).

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen, al of niet vennoten, benoemd door de algemene vergadering, die hun aantal, de duur van hun opdracht en hun eventuele bezoldiging vaststelt. Die bezoldiging bestaat in een vaste of veranderlijke wedde die op de resultatenrekening wordt geboekt. Iedere zaakvoerder beschikt over de meest uitgebreide macht om alle daden van bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is, en om de vennootschap te vertegenwoordigen jegens derden en in rechte, zij het als eiser of als verweerder.

De jaarlijkse algemene vergadering komt verplicht samen in de zetel van de vennootschap, op de laatste vrijdag van de maand november om veertien uur.

Het boekjaar begint op één juli en eindigt op dertig juni van elk jaar.

Het eerste boekjaar zal worden afgesloten op dertig juni tweeduizend twaalf.

De algemene vergadering beslist, na de verplichte voorafnemingen, over de bestemming van de nettowinst. Onder geen beding mag winst worden uitgekeerd indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekening, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestort kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd.

Onder netto-actief moet worden verstaan, het totaal van het actief zoals het blijkt uit de balans, na aftrek van de voorzieningen en de schulden. Van het netto-actief zijn uitgesloten, het nog niet afgeschreven bedrag van de oprichtingskosten en, behoudens uitzonderlijke gevallen, het nog niet afgeschreven bedrag van de onderzoeks- en ontwikkelingskosten.

Bij invereffeningstelling van de vennootschap, om welke reden ook, gebeurt de vereffening van de vennootschap door de in functie zijnde zaakvoerder(s) of, bij dier ontstentenis, door één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Deze laatste beslist over hun aantal, bevoegdheden en vergoeding.

Na de verwezenlijking van het actief en de aanzuivering van het passief of de consignatie van de daartoe nodige gelden wordt het saldo onder de vennoten verdeeld naar verhouding van de aandelen die zij bezitten, nadat een evenwicht tussen de stortingen tot stand is gebracht.

Wordt aangesteld tot zaakvoerder voor onbepaalde duur, hier aanwezig en aanvaardende:

De heer Jelle BARBÉ

Het mandaat van de zaakvoerder is al dan niet bezoldigd en zal bepaald worden door de algemene vergadering. VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlage: afschrift van de akte

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 27.11.2015, NGL 12.01.2016 16013-0020-012

Coordonnées
BARBE JELLE

Adresse
BREMTSTRAAT 34 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande