BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST, AFGEKORT : BRCS

société coopérative à responsabilité à finalité sociale


Dénomination : BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST, AFGEKORT : BRCS
Forme juridique : société coopérative à responsabilité à finalité sociale
N° entreprise : 845.218.210

Publication

09/07/2014
ÿþModWerd11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken Impie na neerlegging ter griffie van de akte

 neergelegd/ontvangeruip

30 JUN1 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

kgefi9anclel Brussel

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Ondernemingsnr : Benaming 0845.218.210.

(voluit) : Barentz Ravago Chemical Specialist Belgium

(verkort) : BRCS Belgium

Rechtsvorm: Naamloze vennootschap

Zetel: 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7/2

(volledig adres)

Onderwerp akte NAAMSWIJZIGING ZETELVERPLAATSING ONTSLAG EN BENOEMING BESTUURDER - STATUTENWIJZIGING(EN).

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Walter Vanhencxthoven te Herentals op twintig juni twee duizend veertien, dat de buitengewone algemene vergadering van de naamloze vennootschap Barentz Ravago Chemical Specialist Belgium afgekort BRCS Belgium, gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7/2, opgericht bij akte verleden voor notaris Jean-Philippe Lape met standplaats te Brussel op tien april tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van zestien april daarna onder het (referte)nummer 12302190 en waarvan de statuten enkel werden gewijzigd bij proces-verbaal van buitengewone algemene vergadering, opgemaakt en afgesloten door notaris Jean-Philippe Lagae met standplaats te Brussel op zestien juli tweeduizend en twaalf, bekendgemaakt in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van negen augustus tweeduizend en twaalf onder het refertenummer 12139460, beslist heeft hetgeen volgt

EERSTE BESLISSING. NAAMSWIJZIGING.

De vergadering beslist om de naam van de vennootschap te wijzigen in: FIAVAGO CHEMICALS BELGIUM Bijgevolg wordt de tekst van artikel één van de statuten vervangen als volgt:

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam: RAVAGO CHEMICALS BELGIUM.

Aile documenten die van de vennootschap uitgaan zullen deze naam moeten vermelden of bevatten, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de vermelding "naamloze vennootschap" of de initialen "NV" leesbaar weergegeven.

LI

TWEEDE BESLISSING. VERPLAATSING MAATSCHAPPELIJKE ZETEL

De vergadering beslist de maatschappelijke zetel van de vennootschap te verplaatsen naar 2370 Arendonk,

Moerenstraat 85A.

Bijgevolg wordt de tekst van artikel 2 van de statuten vervangen als volgt:

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te 2370 Arendonk, Moe renstraat 85A.

Bij beslissing van de raad van bestuur mag de zetel naar elke andere plaats in hetzelfde taalgebied

overgebracht worden of naar om het even welke plaats in België mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap kan bij beslissing van de raad van bestuur administratieve zetels, exploitatiezetels, bij- of

werkhuizen, agentschappen, stapelplaatsen en (bij)kantoren oprichten of vestigen in België of in het buitenland.

DERDE BESLISSING. ONTSLAG EN BENOEMING VAN BESTUURDER.

- Met eenparigheid van stemmen beslist de vergadering om met ingang van heden het ontslag te aanvaarden van de heer Hidde van der Wal, wonende te Zwanendreef 2A, 2161 KZ Lisse (Nederland), ais bestuurder van de vennootschap, welk ontslag werd aangebo-den zoals blijkt uit het schrijven (samen met voormelde verzaking) van de heer Hidde van der Wal op datum van tien juni laatstleden dat mil, ondergetekende notaris, werd over-handigd om te worden bewaard.

De goedkeuring van de eerstkomende jaarrekening zal automatisch décharge inhouden van het door hem gevoerde bestuur.

- En onmiddellijk wordt met eenparigheid van stemmen beslist om ais nieuwe bestuurder te benoemen met ingang van heden tot de gewone algemene vergadering van 2017:

de heer Manfred Heinrich SCHADE, wonende te Van Panhuysstraat 15, 2596 JG Den Haag (Nederland).

IJIII1311031

bel

ai

Be Sta

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge

.1-15or-behaudep

aan het

Belgisch Staatsblad



De aandeelhouders, vertegenwoordigd zoals vermeld, nemen kennis van het schriftelijk aanbod dat hier aangehecht blijft en dat zij aanvaarden, uitgaande van voornoemde heer SCHADE, om het ambt van bestuurder in onderhavige vennootschap vanaf heden uit te oefenen, en van diens bevestiging niet getroffen te zijn door een maatregel die zich hiertegen verzet en van diens verklaring dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is, inzonderheid krachtens het Koninklijk Besluit nummer 22 van vierentwintig oktober negentienhonderd vierendertig.

De heer SCHADE, hier vertegenwoordigd ingevolge voormeld schriftelijk aanbod, door mevrouw Ingrid VAN HECKE, te 2230 Herselt, Wezelbaantje 16, aanvaardt bij deze uit-drukkelijk zijn benoeming ais bestuurder van de vennootschap.

LAATSTE BESLISSING. VOLMACHTEN EN MACHTIGING.

De algemene vergadering verleent alle machten aan de raad van bestuur voor de uitvoering van de beslissing(en) genomen omtrent voorgaand(e) agendapunt(en) en aan ondergetekende notaris voor het opmaken van een gecoördineerde tekst van statuten en tot neeriegging ervan op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandeL

Voor ontledend uittreksel. Notaris Walter Vanhencxth oven.

Samen hiermee neergelegd : expeditie akte naamswijziging, zetelverplaatsing, ontslag en benoeming bestuurder, statutenwijziging(en) - volmachten - historiek met coördinatie der statuten.



Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/07/2014 - Annexes du Moniteur belge





























































Op de kaatste blz. van Luik B vermelden: Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

09/08/2012
ÿþr~

Mud Word 11.1

Le p i In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behouder

aan het

Belgisch

Staatsblar

3 1 MIL. 2012

BRUSse

Griffie

*1î 139960*

Ondernemingsnr : 0845.21 8.210

Benaming

(voluit) : Barentz Ravago Chemical Specialist

(verkort) : BRCS

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : Excelsiorlaan 7/2 te 1930 Zaventem

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING INGEVOLGE PARTIËLE SPLITSING - WIJZIGING VAN

DE NAAM - WIJZIGING DER STATUTEN - ONTSLAG EN BENOEMING - VOLMACHT

Uittreksel uit het proces-verbaal opgesteld door Notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 16 juli 2012.

De buitengewone algemene vergadering heeft beslist:

1. de partiële splitsing goed te keuren, overeenkomstig het voorstel, tot partiële splitsing door de overdracht door de naamloze vennootschap Barentz, met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7 bus 2 (ondernemingsnummer: 0435.340.354) aan de naamloze vennootschap Barentz Ravago Chemical Specialist, van haar activiteit chemie en van alle activa en passiva verbonden aan de door de gesplitste vennootschap uitgeoefende activiteiten in verband met de chemiesector (handel in chemische producten) met uitzondering van de producten afkomstig van één bepaalde leverancier. Deze activiteit bestaat uit een geheel dat kan beschouwd worden als de uitoefening van een autonome activiteit en dat op eigen kracht kan werken.

De vergadering heeft beslist dat de overgedragen activa en passiva deze zijn die werden opgenomen in de Bijlagen 1 (gesplitste balans), 2 (lijst van overgedragen personeelsleden), 3 (het detail van de overgedragen vaste activa en schuldvorderingen) en 4 (het detail van het overgedragen vermogen en het detail van de overgedragen schulden) die aan het splitsingsvoorstel zijn gehecht.

De partiële splitsing waartoe door deze vergadering wordt besloten, wordt gelijkgesteld met splitsing door overneming zoals voorzien door artikel 677 van het Wetboek van vennootschappen maar Barentz NV houdt niet op te bestaan.

Alle handelingen verricht door de gesplitste vennootschap in verband met de overgedragen activiteiten en de overgedragen activa en passiva zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening en ten bate of ten laste en ten risico's van de verkrijgende vennootschap vanaf 01 januari 2012.

Overeenkomstig artikel 80 bis van het koninklijk besluit van 30 januari 2001 in uitvoering van het Wetboek van vennootschappen wordt de verrichting verricht onder het regime van de boekhoudkundige neutraliteit.

Wanneer het splitsingsvoorstel (met inbegrip van zijn bijlagen) of zijn interpretatie niet laat verstaan hoe een bestanddeel van het actief of het passief van de gesplitste vennootschap moet toegekend worden, zal dit bestanddeel behouden blijven door de gesplitste vennootschap.

Bijlage 2 neemt de lijst op van de leden van het personeel van Barentz NV die overgenomen zullen worden door de verkrijgende vennootschap voor zover ze nog dezelfde functies uitoefenen op 10 juli 2012. Zij worden overgedragen met hun rechten en anciënniteit.

De verkrijgende vennootschap zal alle huidige of toekomstige geschillen overnemen die verband houden met de overgenomen activiteiten, activa en passiva, alsmede met alle overgenomen Ieden van het personeel van Barentz NV.

Met betrekking tot de inkomstenbelastingen, wordt de splitsing verricht onder het regime van de fiscale neutraliteit voorzien door de artikelen 211 en volgende van het Wetboek van

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

inkomstenbelastingen. Hetzelfde geldt voor de BTW, gebaseerd op de artikelen 11 en 18 van het BTW-Wetboek.

De commissaris besluit zijn verslag als volgt:

"6. BESLUITEN

De inbreng in natura, ingevolge de partiële splitsing van BARENTZ NV bestaat uit de vermogensbestanddelen die verband houden met de bedrijfsafdeling Chemie (handel in chemische producten), met uitzondering van de producten afkomstig van één bepaalde Franse leverancier, dit teneinde het netto-actief van deze bedrijfsafdeling te kunnen boeken in de boekhouding van BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV voor een bedrag dat ongewijzigd is ten aanzien van hetgeen opgenomen was in de boeken van BARENTZ NV.

De waarde van haar boekhoudkundig netto-actief per 31 december 2011 bedraagt E 73.580,94.

Voor wat het gedeelte van het eigen vermogen van BARENTZ NV betreft dat aan BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV moet overgedragen worden, zal dit gedeelte bepaald worden aan de hand van verschillende bestanddelen van het eigen vermogen luidens een proportionele regel. Hierbij zal een bedrag van ¬ 9.016,95 als kapitaal en een bedrag van ¬ 64.563,99 als reserves worden weerhouden.

Anderzijds zullen er als vergoeding in tegenprestatie van de inbreng in natura aan de aandeelhouders van BARENTZ NV nieuwe aandelen van de vennootschap BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV toebedeeld worden. Elke aandeelhouder van de partieel te splitsen vennootschap zal voor elk aandeel in die vennootschap 0,901 aandelen van BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV verkrijgen. Er wordt geen opleg in geld betaald.

Ons besluit, ten gevolge van de door ons uitgevoerde controles, uitgevoerd op basis van de waardering van de inbreng van de vermogensbestanddelen van de bedrijfsafdeling conform de jaarrekening per 31 december 2011, met betrekking tot de waardering en de vergoeding van de voorgenomen inbreng in natura bij BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV ingevolge de partiële splitsing van BARENTZ NV met een netto-actief van 73.580,94 en waaruit een kapitaalverhoging bij BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV voortvloeit van E 9.016,95 door uitgifte van 901 nieuwe aandelen van BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV zonder vermelding van nominale waarde en van hetzelfde type als de bestaande aandelen, is dan ook dat:

" de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der

Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat de bestuurders van de vennootschap verantwoordelijk zijn voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" de beschrijving van de inbreng in natura, van de voorgenomen toewijzing van de vermogensbestanddelen ingevolge de partiële splitsing, beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" de toegepaste methoden van waardering van de in te brengen vermogensbestanddelen van de

bedrijfsafdeling aan de op 31 december 2011 weergegeven netto-boekwaarde of de nominale waarde voor de inbreng in natura voor een bedrag van 73.580,94 bedrijfseconomisch niet passend zijn, doch verantwoord zijn, rekening houdend met de in dit controleverslag weergegeven vennootschapsrechtelijke context van het continuïteitsprincipe in het kader van de voorgenomen partiële splitsingsoperatie. Er werd bij de bepaling van de inbrengwaarde geen rekening gehouden met mogelijke latente meer-of minderwaarden van de in te brengen activabestanddelen in "going concern"-optiek;

" de door de partijen toegepaste waarderingsmethoden leiden tot inbrengwaarden die tenminste overeenkomen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen. De waarde van de toegewezen vermogensbestanddelen komt overeen met de totale toename van het eigen vermogen van de verkrijgende vennootschap.

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, dat ons verslag geen 'fairness opinion" is.

Het onderhavig controleverslag werd opgesteld in toepassing van de bepaling van artikel 602 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de inbreng in natura ter gelegenheid van de kapitaalverhoging van de vennootschap BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST NV onder opschortende voorwaarde van de realisatie van de partiële splitsing van BARENTZ NV.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblàd

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 09/08/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het huidig controleverslag mag niet voor andere doeleinden aangewend worden.

Antwerpen, 27 juni 2012

Ernst & Young Bedrijfsrevisoren BCVBA

Commissaris

vertegenwoordigd door

Robert Boons

Vennoot"

2. dat ten gevolge van de partiële splitsing het kapitaal van de vennootschap wordt verhoogd met negenduizend zestien euro vijfennegentig cent (EUR 9.016,95).

3. het kapitaal te verhogen met drieëntachtig euro vijf cent (EUR 83,05), zonder creatie van aandelen, door incorporatie tot beloop van dit bedrag van de beschikbare reserves.

4. artikel 5 der statuten te vervangen door volgende tekst : «Het maatschappelijk kapitaal bedraagt éénenzeventig duizend zeshonderd euro (EUR 71.600,00), vertegenwoordigd door zevenduizend honderd éénenvijftig (7.151) aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zevenduizend honderd éénenvijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Er blijkt uit het proces-verbaal van de naamloze vennootschap BARENTZ opgesteld door notaris Jean-Philippe Lagae, te Brussel, op 16 juli 2012, dat de bij de splitsing betrokken vennootschappen overeenstemmende besluiten hebben genomen en dat de splitsing bijgevolg is voltrokken en de kapitaalverhoging is verwezenlijkt.

5. kennis te nemen van het ontslag van de heer Eric Deblois als bestuurder met ingang van 16 juli 2012

6. als bestuurders te benoemen, met onbezoldigd mandaat (behoudens tegenstrijdige beslissing van de algemene vergadering), tot de gewone algemene vergadering van 2017:

- de heer Wilhelmus Van Muylder, wonende te 8300 Knokke, Meerminlaan 18/2/2;

- de heer Roel Hermans, wonende te 2322 Hoogstraten, Treslong 20.

7. de naam van de vennootschap te wijzigen in Barentz Ravago ChemicaI Specialist Belgium, in het

kort BRCS Belgium, met ingang van 16 juli 2012.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, notaris

Neergelegd met een uitgifte van het proces-verbaal en zijn bijlagen (2 volmachten, de Bijlagen 1, 2,

3 en 4 waarvan sprake in dit uittreksel), het verslag van de raad van bestuur (art. 730 en 602

Wb.venn.), het verslag van de commissaris (art. 602 Wb.venn.), een coördinatie der statuten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/05/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod wad 11.1

;,e .f In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0845.218.210

Benaming

(voluit) : BARENTZ RAVAGO CHEMiCAL SPECIALIST

(verkort)

Rechtsvorm : NAAMLOZE VENNOOTSCHAP

Zetel : EXCELSIORLAAN 7 bus 2 -1930 ZAVENTEM

(volledig adres)

Onderwerp akte : Verrichting gelijkgesteld met een splitsing door overneming (partiële splitsing) luidens artikel 677 van het wetboek van vennootschappen SPLITSINGSVOORSTEL IN HET KADER VAN EEN SPLITSING DOOR OVERNEMING opgesteld in uitvoering van artikel 728 van het wetboek van vennootschappen

i.RECHTSVORM, NAAM, DOEL EN ZETEL VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

A.De gesplitste vennootschap

De gesplitste vennootschap zal de naamloze vennootschap « Barentz » zijn met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan, 7, bus 2 en waarvan het ondememingnummer 0435.340.354 is.

Haar maatschappelijk doel luidt als volgt:

« De vennootschap heeft tot doel:

1.de handel in en fabricage van industriële en natuurlijke grondstoffen alsmede kunststoffen van alle aard;

2.het oprichten van filialen in binnen- en buitenland en het deelnemen in, het voeren van de directie over en het financieren van andere ondernemingen van welke aard ook, zomede al hetgeen met het vorenstaande verband houdt of daartoe bevorderlijk kan zijn,

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar vennootschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen.

Zij mag zich voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken. »

B,De verkrijgende vennootschap

De verkrijgende vennootschap zal de naamloze vennootschap « Barentz Ravago Chemical Specialist », in het kort "BROS", zijn met maatschappelijke zetel te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan, 7, bus 2 en waarvan het ondememingnummer 0845.218210 is,

Haar maatschappelijk doel luidt als volgt:

« De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of financiële activiteiten uitoefenen, op welke wijze ook, die verband houden met de sector van de chemie.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, fusie, splitsing of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag deelnemen in het beheer en de financiering, onder welke vorm ook, van aile vennootschappen, ondememingen of verenigingen die van belang kunnen zijn voor de Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

*12096240*

ui 16 MAI 2012

BRUSSEL

Griffie





Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

uitvoering van haar maatschappelijk doel. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken, »

ILRU1LVERHOUDING VAN DE ANNDELEN

Beide vennootschappen worden aangehouden door dezelfde aandeelhouder. De uitgifte van nieuwe aandelen door de verkrijgende vennootschap kan dus gebaseerd worden op het netto actief dat overgedragen wordt.

Om al de formaliteiten verbonden aan de uitgifte van aandelen onder de fractiewaarde van de bestaande aandelen te vermijden, zullen de door de verkrijgende vennootschap uit te geven nieuwe aandelen, uitgegeven worden tegen de huidige fractiewaarde, dit is 10 E per aandeel. Gezien het over te dragen netto actief 73.580,94 E bedraagt waarvan 9.016,95 E van maatschappelijk kapitaal, zal de verkrijgende vennootschap 901 nieuwe aandelen uitgeven ter gelegenheid van de splitsing.

Geen opleg wordt voorzien.

1II.WIJZE WAAROP DE AANDELEN IN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP ZULLEN UITGEREIKT WORDEN

De aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen uitgereikt worden bij wijze van inschrijving in het aandeelhoudersregister van de verkrijgende vennootschap.

IV.DATUM VANAF WELKE DEZE AANDELEN RECHT GEVEN TE DELEN IN DE WINST

De nieuw uitgegeven aandelen van de verkrijgende vennootschap zullen in de winsten van de verkrijgende vennootschap deelnemen en recht geven op de dividenden uitgekeerd door deze vennootschap vanaf de oprichting van de verkrijgende vennootschap,

Er is geen bijzondere regeling betreffende dit recht.

V.DATUM VANAF WELKE DE HANDELINGEN 1N VERBAND MET DE OVERGEDRAGEN ACTIVITEITEN ALSMEDE DE OVERGEDRAGEN ACTIVA EN PASSIVA VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP BOEKHOUDKUNDIG GEACHT WORDEN TE ZIJN VERRICHT VOOR REKENING VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP

Alle handelingen verricht door de gesplitste vennootschap in verband met de overgedragen activiteiten en de overgedragen activa en passiva zullen boekhoudkundig geacht worden te zijn verricht voor rekening en ten bate of ten laste en ten risico's van de verkrijgende vennootschap vanaf 01 januari 2012.

VI.BIJZONDERE TOE TE KENNEN RECHTEN AAN AANDEELHOUDERS VAN DE GESPLITSTE VENNOOTSCHAP

Geen aandeelhouder van de gesplitste vennootschap beschikt over bijzondere rechten of rechten anders dan gewone aandelen uitgegeven door deze vennootschap.

Bijgevolg zullen geen bijzondere rechten toegekend worden door de verkrijgende vennootschap aan aandeelhouders van de gesplitste vennootschap.

VII.BIJZONDERE BEZOLDIGING TOEGEKEND AAN DE COMMISSARIS VOOR HET OPSTELLEN VAN HET IN ARTIKEL 731 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN BEDOELDE VERSLAG

Overeenkomstig artikel 731, § 1, lid 6 van het wetboek van vennootschappen hebben al vennoten van aile vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, beslist om deze paragraaf niet toe te passen. Het verslag bedoeld in artikel 731, § 1 van het wetboek van vennootschappen zal dus niet opgesteld worden.

De verslagen voorzien door artikel 602 van het wetboek van vennootschappen zullen opgesteld worden.

VIII.BIJZONDERE VOORDELEN TOEGEKEND AAN DE LEDEN VAN DE BESTUURSORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAPPEN DIE AAN DE SPLITSING DEELNEMEN

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/05/2012 - Annexes du Moniteur belge

.~` .Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad



Geen bijzonder voordeel wordt toegekend aan geen enkel lid van de raad van bestuur van de gesplitste of de verkrijgende vennootschap ter gelegenheid van de splitsing.

IX.NAUWKEURIGE BESCHRIJVING VAN DE AAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAP OVER TE DRAGEN DELEN VAN DE ACTIVA EN PASSIVA EN VAN HET EIGEN VERMOGEN

Al de door de gesplitste vennootschap uitgeoefende activiteiten in verband met de chemiesector (handel van chemische producten) met uitzondering van de producten afkomstig van één bepaalde leverancier, worden overgedragen naar de verkrijgende vennootschap samen met ai de activa en passiva die verband houden met deze activiteiten.

De over te dragen bestanddelen van het actief en het passief van de gesplitste vennootschap zullen overgedragen worden aan de verkrijgende vennootschap zoals beschreven in de bijlagen 1 tot 4. Deze bijlagen zullen volledig deel uitmaken van dit voorstel,

Wanneer huidig voorstel (met inbegrip van de billagen) of zijn interpretatie niet iaat verstaan hoe een bestanddeel van het actief of van het passief van de gesplitste vennootschap moet toegekend worden, zal dit bestanddeel behouden blijven door de gesplitste vennootschap.

Bijlage 2 neemt de lijst op van de leden van het personeel van Barentz NV die overgenomen zullen worden door de verkrijgende vennootschap voor zover ze nog in functie zijn op de datum van realisatie van de voorziene splitsing.

De verkrijgende vennootschap zal aile huidige of toekomstige geschillen overnemen die verband houden met de overgenomen activiteiten, activa en passiva alsmede met alle overgenomen leden van het personeel van Barentz NV.

X.VERDELING VAN DE NIEUWE AANDELEN VAN DE VERKRIJGENDE VENNOOTSCHAPPEN

Het maatschappelijke kapitaal van de gesplitste vennootschap wordt vertegenwoordigd door 1.000 aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Elk aandeel van de gesplitste vennootschap zal dus recht geven op 1PI.000ste van het totalè bedrag van de aandelen uitgegeven door de verkrijgende vennootschap ter gelegenheid van deze splitsing met een minimum van één aandeel van de verkrijgende vennootschap voor elke aandeelhouder van de gesplitste vennootschap.

De aandeelhouders van de gesplitste vennootschap zijn Barentz Europe BV, met 999 aandelen, en Barentz BV met 1 aandeel. De verkrijgende vennootschap zal 901 nieuwe aandelen uitgeven, waarvan 1 zal uitgereikt worden aan Barentz BV tenzij het saldo, zijnde 900, zal uitgereikt worden aan Barentz Europe BV.

Hidde VAN DER WAL

Gedelegeerd Bestuurder,

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

16/04/2012
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*12302190*

Neergelegd

12-04-2012



Griffie

Ondernemingsnr :

0845218210

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Benaming (voluit): Barentz Ravago Chemical Specialist

(verkort):

Rechtsvorm : Naamloze vennootschap

Zetel : 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7 bus 2

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: OPRICHTING  BENOEMINGEN  VOLMACHT

Uittreksel uit de akte van oprichting verleden voor notaris Jean-Philippe Lagae te Brussel, op 10 april 2012.

1. Barentz Europe B.V., een besloten vennootschap naar Nederlands recht, met statutaire zetel te Hoofddorp en met adres te 2132 HB Hoofddorp (Nederland), Saturnusstraat 15, ingeschreven in het register voor koophandel onder nummer 34072351, (vertegenwoordig door de Heer Eric Deblois, wonende te 1180 Ukkel, Hamstraat 130, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

2. BARENTZ, een naamloze vennootschap naar Belgisch recht, met zetel te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7/2, ingeschreven in het rechtspersonenregister (Brussel) onder nummer 0435.340.354, (vertegenwoordig door de Heer Eric Deblois, wonende te 1180 Ukkel, Hamstraat 130, overeenkomstig een onderhandse volmacht).

hebben een naamloze vennootschap opgericht.

Oprichtersaansprakelijkheid

De vennootschap Barentz Europe B.V. verklaart de hoedanigheid van oprichter op zich te nemen zoals gedefinieerd door artikel 450 van het Wetboek van vennootschappen; de vennootschap BARENTZ wordt geacht eenvoudige inschrijver te zijn.

De statuten vermelden onder meer wat volgt:

Artikel 1: Vorm en benaming

De vennootschap is een handelsvennootschap met de vorm van een naamloze vennootschap. Zij draagt de naam Barentz Ravago Chemical Specialist, in het kort BRCS.

De volledige en de afgekorte benaming mogen gezamenlijk of afzonderlijk worden gebruikt.

Artikel 2: Maatschappelijke zetel

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1930 Zaventem, Excelsiorlaan 7 bus 2. (...)

Artikel 3: Doel.

De vennootschap mag, zowel in België als in het buitenland, alle commerciële, industriële of financiële activiteiten uitoefenen, op welke wijze ook, die verband houden met de sector van de chemie.

De vennootschap mag alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijke doel. Zij mag eveneens belangen verwerven bij wijze van inbreng, inschrijving, fusie, splitsing of anderszins, in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag deelnemen in het beheer en de financiering, onder welke vorm ook, van alle vennootschappen, ondernemingen of verenigingen die van belang kunnen zijn voor de uitvoering van haar maatschappelijk doel. Zij mag voor deze vennootschappen borg stellen of hun aval verlenen, voorschotten en krediet toestaan, hypothecaire of andere waarborgen verstrekken.

Artikel 5: Geplaatst kapitaal

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (62.500 EUR), vertegenwoordigd door zesduizend tweehonderd vijftig (6.250) aandelen, zonder nominale waarde, die elk één/zesduizend tweehonderd vijftigste van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. Volstorting

Het bedrag van de stortingen bestemd voor de volstorting van de inbrengen in geld, hetzij tweeënzestigduizend vijfhonderd euro (EUR 62.500,00), werd overgeschreven op een bijzondere rekening geopend op naam van de vennootschap in oprichting bij ING België NV.

Ondergetekende notaris bevestigt dat het gestorte kapitaal werd gedeponeerd overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 6: Opvraging van stortingen

(...) De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen op dewelke de stortingen niet zijn verricht, wordt geschorst zolang deze stortingen, regelmatig opgevraagd en eisbaar, niet werden gedaan.

Artikel 8: Ondeelbaarheid der effecten

De aandelen zijn ondeelbaar en de vennootschap erkent slechts één enkele eigenaar per effect. Indien er meerdere eigenaars zijn van een aandeel of indien de eigendom van een aandeel is gesplitst tussen vruchtgebruiker en blote eigenaar, heeft de vennootschap het recht de rechten die eraan zijn verbonden te schorsen totdat één enkele persoon is aangewezen als zijnde de eigenaar van het effect ten aanzien van de vennootschap.

Artikel 9: Samenstelling van de raad van bestuur

De vennootschap wordt bestuurd door een raad met ten minste het wettelijk vereiste minimum aantal bestuurders, al dan niet aandeelhouders, benoemd voor ten hoogste zes jaar door de algemene vergadering van aandeelhouders die ze ten allen tijde kan ontslaan.

Wanneer een rechtspersoon aangewezen wordt tot bestuurder, benoemt deze onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad of werknemers een vaste vertegenwoordiger die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon. De uittredende bestuurders zijn herbenoembaar.

Het mandaat van de uittredende bestuurders, die niet herkozen zijn, neemt een einde dadelijk na de algemene vergadering die tot de herkiezing is overgegaan.

Tenzij de raad van bestuur uit slechts 2 bestuurders is samengesteld, hebben de overblijvende bestuurders het recht om voorlopig in de vacature te voorzien wanneer een plaats van bestuurder openvalt. In dat geval zal de algemene vergadering in haar eerstvolgende bijeenkomst de definitieve benoeming doen. In geval van voortijdige vacature doet de nieuw benoemde bestuurder de tijd uit van degene die hij vervangt.

Indien, om welke reden ook, slechts één bestuurder overblijft, zal deze overblijvende bestuurder onmiddellijk een bijzondere algemene vergadering bijeenroepen om één of meer bijkomende bestuurders te laten benoemen zodat de raad opnieuw minstens het wettelijke vereiste aantal bestuurders telt.

Artikel 14: Machten van de raad

De raad van bestuur is bevoegd om alle handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die waarvoor volgens de wet of de statuten alleen de algemene vergadering of een ander vennootschapsorgaan bevoegd is.

Artikel 15: Directiecomité - Dagelijks bestuur

De raad van bestuur kan in zijn midden en onder zijn aansprakelijkheid een of meer adviserende comités oprichtten. Hij omschrijft hun samenstelling en hun opdrachten.

Overeenkomstig artikel 524 bis van het Wetboek van vennootschappen, kan de raad van bestuur zijn bestuursbevoegdheden overdragen aan een directiecomité, zonder dat deze overdracht betrekking kan hebben op het algemeen beleid van de vennootschap of op alle handelingen die op grond van bepalingen van de wet aan de raad van bestuur zijn voorbehouden. De bestuursbevoegdheid van het directiecomité kan door de raad van bestuur worden beperkt. De raad van bestuur is belast met het toezicht op dat comité.

Het directiecomité bestaat uit meerdere personen, die al dan niet bestuurder zijn. De voorwaarden voor de aanstelling van de leden van het directiecomité, hun ontslag, hun bezoldiging, de duur van hun opdracht en de werkwijze van het directiecomité worden bepaald door de raad van bestuur. Het directiecomité vormt een college.

Het directiecomité, of indien er geen directiecomité werd ingesteld of dit niet met het dagelijks bestuur werd belast, de Raad van Bestuur, mag het dagelijks bestuur evenals de vertegenwoordiging van de

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

vennootschap voor wat dit bestuur betreft, aan één of meer personen toevertrouwen; indien deze

personen bestuurders zijn worden zij "gedelegeerd bestuurder" genoemd.

De raad van bestuur of het directiecomité mag ook een bepaald deel of een bepaalde tak van de

activiteiten van de vennootschap aan één of meer uit hun midden of daarbuiten gekozen personen

opdragen. Zij zullen hun bevoegdheden en vergoedingen bepalen. Zij kunnen hen ontslaan en zo nodig

in hun vervanging voorzien.

De raad van bestuur, het directiecomité en/of de personen belast met het dagelijks bestuur kunnen

bijzondere volmachten verlenen aan elke lasthebber binnen de perken van hun eigen bevoegdheden.

Artikel 18: Vertegenwoordiging - Akten en rechtshandelingen

De vennootschap wordt in alle akten, met inbegrip van deze waarin een openbaar of ministerieel

ambtenaar tussenkomt en in rechte, vertegenwoordigd door:

- hetzij twee bestuurders, samen handelend;

- hetzij, binnen de bevoegdheden van het directiecomité, door twee leden van dit comité, samen

handelend;

- hetzij, binnen de perken van het dagelijks bestuur, de persoon of personen aan wie dit bestuur is

opgedragen, afzonderlijk handelend.

Deze ondertekenaars moeten ten opzichte van derden niet het bewijs leveren van een voorafgaande

beslissing van de raad van bestuur.

Zij is tevens geldig verbonden door bijzondere lasthebbers binnen de perken van hun mandaat.

Artikel 19: Vergaderingen

De gewone algemene vergadering komt van rechtswege samen op de 3de vrijdag van de maand mei

van elk jaar, om 11 uur 30.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de vergadering de eerstvolgende werkdag plaats,

behalve een zaterdag.

De gewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats van de gemeente van de zetel aangeduid in de bijeenroeping. De bijzondere en

buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de maatschappelijke zetel of op elke

andere plaats aangeduid in de oproepingen.

Artikel 20: Bijeenroepingen - Vragen

(...) De vennootschap dient die schriftelijke vragen uiterlijk op de zesde dag vóór de dag van de

algemene vergadering te ontvangen.

Artikel 21: Vertegenwoordiging

Elke eigenaar van effecten mag zich laten vertegenwoordigen op de algemene vergadering door een

lasthebber, aandeelhouder of niet.

De mede-eigenaars, de blote eigenaars en vruchtgebruikers, evenals de schuldeisers en hun

pandgevende schuldenaars moeten zich respectievelijk door één en dezelfde persoon laten

vertegenwoordigen.

Artikel 23: Verdaging

Elke algemene vergadering, gewone, bijzondere of buitengewone, mag tijdens de zitting drie weken

uitgesteld worden door de raad van bestuur.

De formaliteiten vervuld om aan de eerste vergadering deel te nemen (neerlegging van attesten en/of

volmachten) blijven geldig voor de tweede.

Nieuwe neerleggingen mogen worden gedaan met het oog op de tweede vergadering.

Artikel 24: Stemkracht

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Artikel 26: Stemmen op afstand vóór de algemene vergadering

§1. Elke aandeelhouder heeft het recht op afstand te stemmen vóór de algemene vergadering, per brief of langs elektronische weg.

§2. Deze stemming dient te gebeuren bij middel van een formulier dat door de raad van bestuur ter beschikking van de aandeelhouders wordt gesteld en dat tenminste de volgende vermeldingen bevat:

- de naam van de aandeelhouder en zijn woonplaats of maatschappelijke zetel;

- het aantal stemmen dat de aandeelhouder tijdens de algemene vergadering wenst uit te brengen;

- de vorm van de gehouden aandelen;

- de agenda van de vergadering, inclusief de voorstellen tot besluit;

- de termijn waarbinnen de vennootschap het formulier voor het stemmen op afstand dient te

ontvangen;

- de handtekening van de aandeelhouder, in voorkomend geval, met een geavanceerde

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

elektronische handtekening in de zin van artikel 4, § 4, van de wet van 9 juli 2001 houdende vaststelling van bepaalde regels in verband met het juridisch kader voor elektronische handtekeningen en certificatiediensten, of met een elektronische handtekening die voldoet aan de voorwaarden van artikel 1322 van het Burgerlijk Wetboek.

De formulieren moeten ten laatste 6 dagen vóór de algemene vergadering beschikbaar zijn op verzoek van elke aandeelhouder.

§3. Indien de stemming gebeurt per brief moeten deze formulieren ten laatste 6 werkdagen vóór de algemene vergadering worden betekend aan de raad van bestuur (bij aangetekend schrijven).

§4. Er kan elektronisch worden gestemd tot de dag vóór de vergadering.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die op afstand wil stemmen vóór de algemene vergadering, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur.

§5. Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de modaliteiten bedoeld in de vorige paragrafen te controleren en de geldigheid vast te stellen van de op afstand uitgebrachte stemmen.

Artikel 27: Elektronische algemene vergadering

§ 1. De aandeelhouders kunnen op afstand deelnemen aan de algemene vergadering door middel van een door de vennootschap ter beschikking gesteld elektronisch communicatiemiddel. Wat de naleving van de voorwaarden inzake aanwezigheid en meerderheid betreft, worden de aandeelhouders die op die manier aan de algemene vergadering deelnemen, geacht aanwezig te zijn op de plaats waar de algemene vergadering wordt gehouden.

De hoedanigheid van aandeelhouder en de identiteit van de persoon die aan de vergadering wenst deel te nemen, wordt gecontroleerd en gewaarborgd op de wijze bepaald in een intern reglement opgesteld door de raad van bestuur. Dit reglement bepaalt tevens de wijze waarop wordt vastgesteld dat een aandeelhouder via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

Om de veiligheid van het elektronische communicatiemiddel te waarborgen, kan het intern reglement voorwaarden stellen aan het gebruik van het elektronische communicatiemiddel.

Het komt toe aan het bureau van de algemene vergadering om de eerbiediging van de voorwaarden die zijn bepaald door de wet, deze statuten en het intern reglement te controleren en vast te stellen of een aandeelhouder op geldige wijze via het elektronische communicatiemiddel aan de algemene vergadering deelneemt en bijgevolg als aanwezig kan worden beschouwd.

§2. Het door de vennootschap ter beschikking gestelde elektronische communicatiemiddel moet hem ten minste in staat stellen om rechtstreeks, gelijktijdig en ononderbroken kennis te nemen van de besprekingen tijdens de vergadering en om het stemrecht uit te oefenen met betrekking tot alle punten waarover de vergadering zich dient uit te spreken.

Het elektronische communicatiemiddel moet de aandeelhouder bovendien in staat stellen om deel te nemen aan de beraadslagingen en het recht uit te oefenen om vragen te stellen.

§3. De oproeping tot de algemene vergadering omvat een heldere en nauwkeurige beschrijving van

de krachtens §1 in het intern reglement vastgestelde procedures met betrekking tot de deelname op

afstand.

Die procedures worden voor eenieder toegankelijk gemaakt op de website van de vennootschap.

§ 4. De vorige paragrafen zijn van toepassing op de houders van winstbewijzen, obligaties, warrants

en certificaten die met medewerking van de vennootschap zijn uitgegeven, rekening houdend met de

hun toegekende rechten.

Artikel 29: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 januari en eindigt op eenendertig december.

Artikel 30: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt gevormd overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Van deze nettowinst wordt elk jaar vijf procent voorafgenomen bestemd tot vorming van een wette-

lijk reservefonds. Wanneer dit één tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt, is deze

voorafneming niet meer verplicht.

Het saldo krijgt de bestemming die de algemene vergadering het zal geven bij meerderheid der

stemmen, op voorstel van de raad van bestuur.

Artikel 31: Interimdividenden

De raad van bestuur zal op eigen verantwoordelijkheid mogen beslissen interimdividenden uit te

betalen en het bedrag en de datum van hun betaling vaststellen.

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 16/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

Artikel 32: Betaling der dividenden

De dividenden zullen betaald worden op de plaatsen en op de tijdstippen vast te stellen door de raad van bestuur.

Alle dividenden toekomende aan houders van aandelen op naam, die niet opgenomen zijn binnen de vijf jaar, zijn verjaard en blijven verworven voor de vennootschap. Zij worden in het reservefonds gestort.

Artikel 33: Verdeling

Na betaling van alle schulden, lasten en kosten van de vereffening of consignatie der daartoe nodige sommen, dient het netto-actief eerst om, in effecten of in geld, het afbetaalde maar niet afgeschreven bedrag der aandelen terug te betalen.

Indien alle aandelen niet in dezelfde mate afbetaald zijn houden de vereffenaars, alvorens tot terugbetaling over te gaan, rekening met dit verschil van toestand en herstellen het evenwicht door alle aandelen op volstrekt gelijke voet te stellen hetzij door aanvullende stortingen ten laste van effecten die in onvoldoende mate werden afbetaald hetzij door voorafgaande terugbetalingen in geld ten voordele van aandelen die in grotere mate werden afbetaald.

Het saldo wordt evenredig onder alle aandelen verdeeld.

DIVERSE BEPALINGEN EN TIJDELIJKE BEPALINGEN.

De comparanten hebben eenparig de volgende beslissingen genomen, die slechts uitwerking hebben vanaf de neerlegging ter griffie van een uittreksel van de oprichtingsakte, overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

1. Einde van het eerste boekjaar

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2012.

2. Eerste jaarvergadering

De eerste jaarvergadering wordt gehouden in 2013.

3. Bestuurders

Worden tot bestuurders benoemd tot de gewone algemene vergadering van 2017:

- de heer Hidde VAN DER WAL, wonende te 2161KZ Lisse (Nederland), Zwanendreef 2A;

- de heer Eric DEBLOIS, wonende te Ukkel (1180 Brussel), Hamstraat 130.

Hun mandaat is kosteloos.

4. Commissarissen

De burgerlijke vennootschap met de vorm van een coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Ernst & Young Bedrijfsrevisoren, met zetel te 1831 Diegem, De Kleetlaan 2, wordt als commissaris benoemd. Zij wordt in de uitoefening van dit mandaat vertegenwoordigd door de heer Robert Boons, bedrijfsrevisor.

6. Bijzondere volmacht

De heer Eric Deblois, voornoemd, of elke andere door hem aangewezen persoon, wordt aangewezen als lasthebber ad hoc van de vennootschap, om alle documenten te ondertekenen en alle nodige formaliteiten te vervullen om de vennootschap als handelsonderneming in te schrijven bij een ondernemingsloket, een BTW-identificatie aan te vragen, haar aan te sluiten bij een sociaal verzekeringsfonds en om haar, indien nodig, te registreren bij alle andere administraties.

Met het oog hierop, heeft de lasthebber ad hoc of de door hem aangewezen persoon de bevoegdheid om de vennootschap te vertegenwoordigen bij een ondernemingsloket, bij de administratie der B.T.W., bij een sociaal verzekeringsfonds en bij alle andere administraties; hij kan alle verbintenissen aangaan in naam van de vennootschap, alle nuttige verklaringen afleggen en alle documenten ondertekenen en in het algemeen alles doen wat nuttig en noodzakelijk is voor de uitvoering van het mandaat waarmee hij belast is.

RAAD VAN BESTUUR

Nadat de raad van bestuur is samengesteld, heeft deze verklaard zich te verenigen met het oog op de benoeming van een gedelegeerd bestuurder.

De raad van bestuur beslist eenparig om de heer Hidde Van der Wal, voornoemd, te benoemen als gedelegeerd bestuurder, belast met het dagelijks bestuur en met de vertegenwoordiging van de vennootschap voor wat betreft dit bestuur.

Haar mandaat wordt niet bezoldigd.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Getekend: Jean-Philippe Lagae, Notaris.

Neergelegd samen met een uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BARENTZ RAVAGO CHEMICAL SPECIALIST, AFGEKORT…

Adresse
EXCELSIORLAAN 7, BUS 2 1930 ZAVENTEM

Code postal : 1930
Localité : ZAVENTEM
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande