BARLUFIN CONSULTANCY

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARLUFIN CONSULTANCY
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 627.720.949

Publication

02/04/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

31-03-2015

Griffie

*15305658*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0627720949

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

Barlufin Consultancy

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Er blijkt uit een akte verleden voor Christophe Verhaeghe, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid  Notariskantoor VERHAEGHE & BAERT , geassocieerde notarissen met zetel te Ruiselede, op 30 maart 2015, nog niet geregistreerd, dat door 1/ de heer VANDEN DRIESSCHE Broos Albert Monique, RR 81.08.16-255.52, geboren te Leuven op 16 augustus 1981, ongehuwd, wonende te 3390 Tielt-Winge, Blerebergstraat 27 bus 2, en 2/ Mevrouw VAN DRIESSCHE Rebecca, RR 85.11.26-352.51, geboren te Manama (Bahrein) op 26 november 1985, ongehuwd, wonende te 9850 Nevele, Langemunt 62, volgende vennootschap werd opgericht:

S T A T U T E N

Artikel 1: Rechtsvorm - naam

De vennootschap is opgericht onder de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Haar naam luidt  Barlufin Consultancy .

Deze naam moet worden vermeld in alle akten, facturen, aankondigingen, bekendmakingen, brieven, orders en andere stukken uitgaande van de vennootschap, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd door de woorden  besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid , of de afkorting ervan.

Artikel 2: Zetel

De zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 3390 Tielt-Winge, Blerebergstraat 27 bus 2.

De zetel kan zonder statutenwijziging verplaatst worden in het Nederlandstalig gedeelte van het land, mede in Brussel, bij besluit van de zaakvoerders.

Artikel 3: Doel

De vennootschap heeft tot doel, zowel in België als in het buitenland, voor eigen rekening of voor rekening van derden, of door deelname van deze:

1. - advies-, organisatie, en studiebureau inzake handels- en financiële aangelegenheden (uitgezonderd beleggingsadvies), op vlak van ontwikkeling, installatie, realisatie, verdeling, dienstverlening, commercialisatie, advies en verkoop met uitdrukkelijke uitsluiting van diensten waarvoor een erkenning bij een Beroepsinstituut is vereist.

- adviesverlening in verband met bedrijfsorganisatie en reorganisatie, informatica en management. - het verlenen en geven van opleiding, training, cursussen en seminaries met betrekking tot voormelde activiteiten en het optreden als tussenpersoon bij de verlening van diensten. Dit alles in de meest uitgebreide en ruimste zin van het woord.

Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

2. Het verrichten van alle handelingen van roerende en onroerende aard, in de meest ruime zin, dit omvat het aankopen en verkopen, het huren, verhuren en onderhuren, het bouwen en verbouwen, het uitrusten, valoriseren en het uitbaten onder alle vormen van alle roerende en onroerende goederen. Het beheer, het verwerven, het instandhouden en de valorisatie van het onroerend vermogen, de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, alsmede alle handelingen die

Onderwerp akte :

Blerebergstraat 27 Bus 2 3390 Tielt-Winge

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van onroerende goederen te bevorderen, zoals het onderhoud, de ontwikkeling, de verfraaiing en de verhuring van deze goederen, alsmede zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derden aangegaan. Zij kan tevens aan alle vennootschappen leningen toestaan.

Het beheren en oordeelkundig uitbreiden van het patrimonium van de vennootschap.

3. Zij kan belangen nemen door inbreng, fusie, inschrijving of op gelijk welke andere wijze, in alle zaken, ondernemingen, verenigingen of vennootschappen met een identiek doel, gelijklopend of samenhangend met het hare en die van aard kunnen zijn de ontwikkeling van haar onderneming te begunstigen, zich grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te vergemakkelijken. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak. De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

Artikel 4: Duur

De vennootschap is opgericht voor onbepaalde duur vanaf de neerlegging van het uittreksel uit de oprichtingsakte op de griffie van de rechtbank van koophandel.

Artikel 5: Kapitaal

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt twintigduizend euro (¬ 20.000,00).

Het is vertegenwoordigd door 200 aandelen zonder nominale waarde, die elk 1/200ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn volgestort ten belope van 31 %, zodat de som van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00) thans ter beschikking is van de vennootschap.

Artikel 6: Kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal kan verhoogd worden bij besluit van de algemene vergadering, beraadslagend volgens de regels gesteld voor de wijziging van de statuten.

Artikel 10: Bestuur

Het bestuur van de vennootschap wordt toevertrouwd aan één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, vennoten of niet.

Tot statutair zaakvoerder wordt aangesteld: de heer VANDEN DRIESSCHE Broos Albert Monique, RR 81.08.16-255.52, geboren te Leuven op 16 augustus 1981, ongehuwd, wonende te 3390 Tielt-Winge, Blerebergstraat 27 bus 2, die verklaart te aanvaarden en bevestigt niet getroffen te zijn door een besluit dat zich hiertegen verzet.

Dit mandaat geldt voor onbepaalde duur en is bezoldigd, tenzij de algemene vergadering er anders over beslist.

Artikel 11: Bevoegdheden

Iedere zaakvoerder heeft de bevoegdheid om alle akten die nodig of nuttig zijn voor het bereiken van het doel, te verrichten, met uitzondering van diegene die de wet voorbehoudt aan de algemene vergadering.

Iedere zaakvoerder kan alleen de vennootschap vertegenwoordigen ten aanzien van derden en in rechte, als eiser of als verweerder.

Artikel 12: Delegatie van machten

De zaakvoerders kunnen gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen. Alleen bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of voor een reeks bepaalde rechtshandelingen, zoals opdrachten in het kader van het dagelijks bestuur, mits zij duidelijk zijn omschreven, zijn geoorloofd. De aldus gevolmachtigden verbinden de vennootschap slechts als gewone lasthebbers onder verantwoordelijkheid van de zaakvoerders die hun volmacht gaven.

Artikel 16: Jaarvergadering

De jaarvergadering wordt gehouden op 28 december om 18 uur.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. Indien wordt geopteerd voor de procedure van schriftelijke besluitvorming zoals uiteengezet hierna, dient de vennootschap het rondschrijven met vermelding van de agenda en de voorstellen van besluit, getekend en goedgekeurd door alle vennoten, ten laatste te ontvangen op de statutair bepaalde dag voor het houden van de jaarvergadering.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap het vereist.

Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die 1/5de van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen.

Elke algemene vergadering wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping.

Artikel 17: Aantal stemmen - Volmacht

Indien er meerdere vennoten zijn, mag iedere vennoot stemmen in persoon of door lasthebber. Ieder aandeel geeft slechts recht op een stem.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/04/2015 - Annexes du Moniteur belge

Indien er slechts een vennoot is, oefent hij de bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering

zijn toegekend en hij kan ze niet overdragen.

Artikel 21: Boekjaar

Het boekjaar begint op 1 juli om te eindigen op 30 juni van het daaropvolgend jaar.

Artikel 23: Verdeling

De nettowinst van het boekjaar wordt bepaald overeenkomstig de wettelijke bepalingen.

Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste 1/20ste afgenomen voor de vorming van

een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds 1/10de van

het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt.

De overige winst krijgt de bestemming die de jaarvergadering haar zal geven beslissend bij

meerderheid van stemmen op voorstel van de zaakvoerder.

Artikel 27: Verdeling bij vereffening

Het batig saldo van deze vereffening zal verdeeld worden onder de vennoten, in overeenstemming

met hun respectievelijke aandelen; elk aandeel brengt immers een gelijk recht met zich mee.

Het eventuele verlies zal in dezelfde verhouding verdeeld worden tussen de vennoten, zonder dat

nochtans een vennoot verplicht kan worden meer te storten dan hetgeen hij in de vennootschap

heeft ingebracht.

OVERGANGSBEPALINGEN

1. Het eerste boekjaar van de vennootschap gaat in op datum van neerlegging van het uittreksel van de oprichtingsakte ter griffie van de bevoegde rechtbank om te eindigen op 30 juni 2016.

2. De eerste jaarvergadering zal plaats hebben op 28 december 2016.

VOLMACHTDRAGER

Wordt aangesteld als bijzondere gevolmachtigde: de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid TENCO, te 9800 Deinze, Dorpsstraat 50, vertegenwoordigd door de heer VANDE GEÜCHTE Johan, wonende te 9850 Nevele, Leo Lovaertstraat 16, met recht van indeplaatsstelling, aan wie de macht verleend wordt voor het vervullen van alle formaliteiten bij de Kruispuntbank van Ondernemingen, de BTW-administratie, het sociaal verzekeringsfonds voor zelfstandigen, het sociaal Secretariaat, bij de Registratiecommissie en bij de fiscale en andere administraties in het algemeen.

Voor beknopt uittreksel, enkel en alleen bestemd ter neerlegging op de griffie van de rechtbank van koophandel

Geassocieerd notaris Christophe Verhaeghe, Ruiselede. Hierbij neergelegd: afschrift akte dd 30/03/2014

03/11/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2016, GGK 26.10.2016, NGL 27.10.2016 16665-0227-009

Coordonnées
BARLUFIN CONSULTANCY

Adresse
BLEREBERGSTRAAT 27, BUS 2 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande