BAROEL

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAROEL
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 845.296.008

Publication

19/05/2014
ÿþIA

*19100979'

i

Mal 20

in de bijlagen bij het Belgisch Sneertaatsblade bekend te makeno kopie na neerlegging ter griffie van de akte

~Iegonivenge~ p

0 7 MEI 2014

ter griffe ven de eederiandst

alig

rechtbank van Pril har/del Bruss e.

Ondernemingsnr: 0845.296.008

Benaming

tvotuit) : Baroet

Rechtsvorm : BVBA

Zetel: Essenestraat 77, 1740 Ternat

Onderwerp akte : Benoeming

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene vergadering van 0110412014.

De Bijzondere Algemene Vergadering beslist met eenparigheid van de stemmen:

1. Mevrouw Fevry Daphne, Essenestraat 77,1740 Ternat te benoemen als zaakvoerder en dit vanaf

1 april 2014.

Johan Groffen Daphne Fevry

Aandeelhouder Aandeelhouder

ByIagen1iij Tièï Bé1gisch`Sï fs[ïl d - W~ 5/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

26/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 23.07.2014 14339-0099-011
27/04/2012
ÿþV beh aa Bel Staa

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : (verkort)

Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

084'S o?M o o~

Baroel

uIII uh IIIIII IIII I 1II IUI

*iaosioia*

h,°~+~

17 AVR. ió~2~'~~ ~.

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : 1740 Ternat, Essenestraat 77

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Uit een akte verleden op vijf april tweeduizend en twaalf, voor Meester Annekatrien VAN OOSTVELDT, geassocieerd notaris met standplaats te Antwerpen, distrikt Merksem, blijkt dat de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid onder de naam "Baroel", met maatschappelijke zetel te 1740 Ternat, Essenestraat 77, werd opgericht door :

1/ De heer GROFFEN Johan Cornelius, met nummer identiteitskaart 591-4233329-60, met rijksregisternummer 76.04.04.245.95, geboren te Borgerhout op vier april negentienhonderd zesenzeventig, ongehuwd, wonende te 1740 Ternat, Essenestraat 77.

2/ Mevrouw FEVRY Daphne Barbara Willy, met nummer identiteitskaart 591-0001430-77, met rijksregisternummer 78.09.07.262.65, geboren te Vilvoorde op zeven september negentienhonderd achtenzeventig, ongehuwd, wonende te 1740 Ternat, Essenestraat 77.

Vorm: Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid.

Naam : "Baroel".

Zetel : De zetel is gevestigd te 1740 Ternat, Essenestraat 77.

Doel : De vennootschap heeft tot doel zowel in België als in het buitenland, alle verrichtigen die, algemeen genomen, op een of andere wijze verband houden met :

Het verlenen van bijstand, advies en leiding aan bedrijven, privépersonen en instellingen, voornamelijk doch niet uitsluitend op het vlak van management, organisatie-ontwikkeling, financieel beheer, administratief beheer, wagenparkbeheer, personeelsadministratie, personeelsbeleid, veranderingsmanagement, marketing, processing en het besturen van vennootschappen, dit alles in de meest ruime betekenis.

Consultancy, opleiding, coaching, technische expertise en bijstand op voornoemd gebieden;

Het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op de domeinen actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

Algemeen genomen, het concipiëren, fabriceren en commercialiseren van alle toestellen, diensten of producten.

Het commercialiseren, onder al zijn mogelijke vormen, en met name de aankoop, de verkoop, het huren, het verhuren, de huurkoop, de leasing, de makelaardij en de commissie van (door andere ondernemingen gefabriceerde) toestellen of producten evenals de uitbating van alle intelectuele rechten en industriële of commerciële eigendommen die er betrekking op hebben.

Het aanleggen, het oordeelkundig beheer en het uitbreiden van een roerend en onroerend vermogen;

De aankoop, verkoop en ruiling, het beheer en de valorisatie van alle verhandelbare waardepapieren, aandelen, obligatie, staatsfondsen en van alle roerende goederen en rechten;

Deze opsomming is niet beperkend noch bepalend, en dient in de breedste zin te worden uitgelegd, zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp.

De vennootschap kan zelf of als tussenpersoon alle hulpmiddelen verschaffen, bestuurdersfunctie waarnemen of laten waarnemen en diensten verlenen die direct of indirect verband houden met de voorgaande.

Deze diensten kunnen worden geleverd krachtens een contractuele of statutaire benoeming en in de hoedanigheid van externe raadgever of orgaan van de cliënt, Ter uitvoering van haar opdrachten en voor het waarnemen van bestuurdersmandaten kan de vennootschap zich laten vertegenwoordigen door haar zaakvoerders of elke andere derde vertegenwoordiger, die door de vennootschap worden afgevaardigd om op te treden in eigen naam doch voor rekening van de vennootschap. Daartoe kan de vennootschap samenwerken

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

il <- ._à- met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan eveneens optreden als bestuurder, volmachtdrager, mandataris of vereffenaar in andere vennootschappen of ondernemingen.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Duur : onbeperkt met ingang van vijf april tweeduizend en twaalf.

Kapitaal : Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), volledig geplaatst en volstort ten belope van achttienduizend zeshonderd euro (¬ 18.600,00), en verdeeld in honderdzesentachtig aandelen (186) aandelen op naam, zonder aanduiding van de nominale waarde, met een

fractiewaarde van één/ honderdzesentachtigste (11186e) per aandeel, waarop als volgt werd ingeschreven:

De heer Johan Groffen heeft een inbreng gedaan in geld van een bedrag van negenduizend vierhonderd euro (¬ 9.400,00) en Mevrouw Daphne Fevry een bedrag van negenduizend tweehonderd euro (¬ 9.200,00) Bestuur : De vennootschap wordt bestuurd door een of meer zaakvoerders al dan niet vennoot.

De algemene vergadering stelt de zaakvoerders aan en bepaalt de duur van hun mandaat.

Het mandaat van de zaakvoerder is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou besluiten. Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om aile handelingen te verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte ais eiser of verweerder. De heer Groffen Johan, voornoemd, werd als niet-statutair zaakvoerder benoemd voor de duur van de vennootschap.

Haar mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering anders zou beslissen.

De vennootschap is gebonden door de rechtshandelingen welke door de zaakvoerders worden verricht, zelfs indien deze handelingen buiten het vennootschappelijk doel vallen, tenzij zij aantoont dat de derde wist dat de handeling de grenzen van dit doel overschreed, of hiervan, gezien de omstandigheden, niet onkundig kon

zijn, bekendmaking van de statuten alleen is hiertoe geen voldoende bewijs. "

Zolang de wettelijke criteria voor de verplichte benoeming van een commissaris-revisor niet vervuld zijn, wordt er geen commissaris aangesteld. Tot zolang ook zullen de aandeelhouders ieder afzonderlijk het recht van toezicht hebben.

Aanleggen van reserves, winstverdeling, en verdeling na vereffening:

Ter berekening van de zuivere winst van de vennootschap worden van de bruto-uitkomst afgetrokken elk verlies, de algemene onkosten, lasten en afschrijvingen, de fiscale provisie en alle voorzieningen die naar goed koopmansgebruik geboden zijn.

Van de zuivere winst wordt vijf ten honderd bestemd voor het aanleggen van de wettelijke reserve tot wanneer deze tien ten honderd van het kapitaal bedraagt.

Over de aanwending van het overblijvend saldo spreekt de algemene vergadering zich uit. Geen uitkering mag geschieden, indien op datum van afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief, zoals blijkt uit de jaarrekening, is gedaald of ten gevolge van de uitkering zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het wetboek vennootschappen .

Bij de ontbinding van de vennootschap benoemt de algemene vergadering een of meer vereffenaars en bepaalt zij hun bevoegdheid, hun bezoldiging en de wijze van vereffening. Na de aanzuivering van alle schulden en lasten van de vennootschap wordt het saldo van het maatschappelijk vermogen gelijkelijk verdeeld tussen alle geheel afbetaalde aandelen.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van elk jaar.

Het eerste maatschappelijk dienstjaar loopt vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen en zal eindigen op eenendertig december tweeduizend en dertien.

Gewone algemene vergadering:

De jaarvergadering wordt gehouden op de laatste maandag van de maand juni om negentien uur (19u). Indien die dag een wettelijke feestdag is, wordt de vergadering op de daaropvolgende eerste werkdag gehouden. De gewone of buitengewone vergaderingen worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op een andere plaats in de uitnodiging vernield. Bij staking van stemmen is het voorstel verworpen.

De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend veertien.

Overname verbintenissen:

De oprichters hebben verklaard dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen geen verbintenissen heeft overgenomen die voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan.

Vaste vertegenwoordiger.

De vergadering heeft beslist de heer Groffen Johan, voornoemd, aan te duiden als vaste vertegenwoordiger van de vennootschap om voor haar de bestuurdersfunctie waar te nemen, telkens de vennootschap wordt aangesteld als bestuurder van een vennootschap. Dit mandaat is kosteloos.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 27/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

yoor-iehoudQn aan het Belgisch Staatsblad

Volmacht :

Er werd bijzondere volmacht verleend,; SBB Accountants en Belastingconsulenten BV-CVBA, met zetel te 3000 Leuven, Vuurkruisenlaan 2 of zijn aangestelde, teneinde bij de bevoegde diensten alle formaliteiten te vervullen en alle documenten te tekenen voor de inschrijving van de vennootschap in het ondernemingsloket, de Kruispuntbank voor Ondernemingen en bij de BTW diensten en de directe belastingen, de aanvraag van alle nodige attesten bij de Kamer van Ambachten en Neringen, de aanvraag van de registratie als aannemer, voor het bekomen van de nodige exploitatievergunningen.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

NOTARIS ANNEKATRIEN VAN OOSTVELDT

Tegelijk hiermede neergelegd :

expeditie der akte,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 18.07.2016 16331-0115-011

Coordonnées
BAROEL

Adresse
ESSENESTRAAT 77 1740 TERNAT

Code postal : 1740
Localité : TERNAT
Commune : TERNAT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande