BART SEUNTJENS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BART SEUNTJENS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 541.792.510

Publication

22/11/2013
ÿþ Mod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neeraeleàd ier-g-nffeeer

Rechtbank van Koop

te Leuven, de ~Qy, 2013 [ieilFFIER,

11111131111181

V III

beh

aa

Bel

Stad





i II

Ondernemingsnr : S f1. 1-S2. . 5 te Benaming

(voluit) : BART SEUNTJENS (verkort) :

Rechtsvorm : STARTER BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 3080 TERVUREN - PEPERSTRAAT 47

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden op 7 november 2013 voor Meester FREDERIC CONVENT, Notaris met, standplaats te Elsene, ter registratie neergelegd, dat de STARTERS-BVBA onder de benaming "BART; SEUNTJENS" werd opgericht, en waarvan de statuten in het nederlands werden vertaald als volgt:

De Heer SEUNTJENS Bartholomeus Jacobus Henricus Rita, geboren te Eindhoven (Nederland) op 10 april 1967, wonende te 3080 Tervuren, Peperstraat 47.

Verklaart bij toepassing van de wet van twaalf januari tweeduizend en tien houdende de vaststelling van de modaliteiten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Starter" en het Koninklijk Besluit van zevenentwintig mei tweeduizend en tien bekendgemaakt in het Belgisch Staatsblad van éénendertig mei tweeduizend en tien, en in werking getreden op één juni tweeduizend en tien, een STARTER - besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid op te richten met als naam "BART SEUNTJENS" met zetel te 3080 Tervuren, Peperstraat 47, waarvan het geplaatste kapitaal honderd euro (E 100,00) bedraagt en verdeeld is in honderd (100) aandelen op naam, zonder aanduiding van nominale waarde.

HOOFDSTUK I : NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel één  Naam.

De vennootschap is een STARTER-besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

en draagt de naam "BART SEUNTJENS".

Artikel twee  Zetel.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 3080 Tervuren, Peperstraat 47.

De zetel zaI kunnen verplaatst worden naar elke andere plaats in het land bij eenvoudig

besluit van de zaakvoerder

Artikel drie  Doel.

De vennootschap heeft als doel zowel in België als in het buitenland:

 alle mogelijke advies- en/of dienstenfuncties, marketing, consulting en management;

- consultancy, opleiding, technische expertise, budgetaire en technische bijstand, en bijstand in het algemeen en inhetbijzonder op voornoemde gebieden;

het geven van advies en verstrekken van diensten met betrekking tot de organisatie en het beheer van bedrijven die op dit (die) domein(en) actief zijn, de vertegenwoordiging en het optreden als commercieel tussenpersoon.

- de functie van directiehoofd van human resources

- marketing- en ontwikkelingsbijstand

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

- alle administratieve werken en taken

- in het algemeen mag de vennootschap alle handels-, indus-triële, financiële,

roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel

van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden kunnen

vergemakkelijken of uitbreiden;

- zowel in België als in het buitenland, de aan- en verkoop van onroerende goederen, zowel gebouwde als ongebouwde; het oprichten, aanpassen en herstellen voor eigen rekening; het verkavelen, uitrusten, tot waarde brengen van alle onroerende goederen voor eigen rekening; het in eigendom houden en uitbaten van onroerende goederen en alle zakelijke rechten hierop, zowel ongebouwde als gebouwde, het verhuren en huren, onderverhuren en onderhuren voor eigen rekening. Om deze doelstelling te bereiken is het de vennootschap toegestaan leningen en financieringen aan te gaan bij derden, al dan niet financiële instellingen, met als doel deze transacties te financieren.

- de aan- en verkoop van alle mogelijk roerende waarden voor eigen rekening, al dan niet gefinancierd via leningen bij derden.

- De vennootschap mag het bestuur waarnemen en toezicht en controle uitoefenen over alle soorten vennootschappen en mag alle leningen, van gelijke welke vorm en voor gelijk welke duur, aan deze Iaatsten toestaan. Zij mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, van fusie, inschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of op een ander wijze, een aandeel nemen in alle bestaande of op te richten vennootschappen of

bedrijven, in België of het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel identiek, gelijkaardig of verwant is met het hare, of van aard is de uitoefening van haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Deze opsomming is niet beperkend, doch enkel aanwijzend.

HOOFDSTUK H : KAPITAAL  AANDELEN.

Artikel vijf  Kapitaal.

Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op honderd euro (100,00 EUR), verdeeld in honderd (100) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Het kapitaal kan vertegenwoordigd worden door aandelen met of zonder stemrecht.

Op de aandelen zonder stemrecht en hun houders zijn de artikelen 238, 240, 241 en 331 van het Wetboek van vennootschappen van toepassing.

Een kapitaalvermindering is niet toegelaten gedurende de startersfase van vijf jaar te rekenen vanaf heden.

Ten laatste vijf jaar na de oprichting van de startersvennootschap, zaI de vennootschap een gewone BVBA moeten worden, middels een kapitaalverhoging, of ontbonden moeten worden (artikel 214 § 2 lid 2 W. venn.). Bovendien wordt op dat moment de minimale volstortingsplicht van de BVBA, beschreven in artikel 223, leden 1 en 2 W. Venn., van toepassing

Artikel zes - Aandelen op naam.

In de zetel van de vennootschap wordt een register van aandelen en een register van obligaties gehouden. De houders van aandelen of obligaties kunnen inzage nemen van het register dat op hun effecten betrekking heeft. Elke belanghebbende derde kan inzage nemen van het register van aandelen.

De eigendom van effecten wordt bewezen door de inschrijving in het desbetreffende register. Van die inschrijving worden certificaten afgegeven aan de houders van de effecten.

Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend.

HOOFDSTUK III : BESTUUR EN VERTEGENWOORDIGING.

Artikel negen  Zaakvoerders.

Op voorwaarde dat het in de startersfase natuurlijke personen betreft, wordt het bestuur van de vennootschap toevertrouwd aan één of meer al dan niet aandeel bezittende zaakvoerders (natuurlijke of rechtspersonen), aangesteld door de algemene vergadering die hun mandaat ook kan herroepen en hernieuwen.

Wanneer de startersfase beëindigd is, kunnen tevens rechtspersonen aangesteld worden.

Artikel tien  Bevoegdheid.

Iedere zaakvoerder heeft de meest uitgebreide bevoegdheid om alleen alle handelingen te

verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het maatschappelijk doel, met

t..., 'k q

4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet de algemene vergadering bevoegd is.

De zaakvoerder vertegenwoordigt alleen de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser en verweerder.

Indien meerdere zaakvoerders in functie zijn, zal voor alle handelingen de handtekening van minstens één zaakvoerder vereist en/of voldoende zijn.

De handtekening van de zaakvoerder(s) moet in elk geschrift dat de verantwoordelijkheid van de vennootschap engageert, onmiddellijk voorafgegaan of gevolgd worden door de vermelding van de hoedanigheid van de ondertekenende zaakvoerder, alsmede door de vermelding "voor de S-BVBA BART SEUNTJENS".

De vennootschap mag pas de vermelding "BVBA" voeren wanneer zij voldoet aan de dienaangaande wettelijke en statutaire vereisten.

Artikel twaalf - Tegenstrijdig belang.

Het Iid van een college van zaakvoerders dat, rechtstreeks of onrechtstreeks, een belang van vermogensrechtelijke aard heeft dat strijdig is met een beslissing of een aan het college van zaakvoerders voorgelegde verrichting, is gehouden de artikelen 259 en volgende van het Wetboek van vennootschappen na te komen,

Is er geen college van zaakvoerders en is een zaakvoerder voor die tegenstrijdigheid van belangen geplaatst, dan stelt hij de vennoten daarvan in kennis en de beslissing mag slechts worden genomen of de verrichting mag slechts worden gedaan voor rekening van de vennootschap door een lasthebber ad hoc.

Indien de zaakvoerder de enige vennoot is en hij voor die tegenstrijdigheid van belangen is geplaatst, kan hij de beslissing nemen of de verrichting doen, doch hij moet hierover bijzonder verslag uitbrengen in een stuk dat tegelijk met de jaarrekening wordt neergelegd. Hij is gehouden, ten aanzien van zowel de vennootschap als van derden, tot vergoeding van de schade die voortvloeit uit een voordeel dat hij ten koste van de vennootschap onrechtmatig zou hebben verkregen.

HOOFDSTUK IV : ALGEMENE VERGADERING.

Artikel dertien - Algemene vergadering.

De regelmatig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt al de vennoten. Ze beraadslaagt en beslist over alle zaken die de vennootschap aanbelangen. Haar besluiten gelden ook voor de vennoten die niet of tegen stemmen.

Ieder jaar wordt een algemene vergadering van de vennoten gehouden de laatste vrijdag van de maand juni om negentien uur op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats aan te duiden in de oproepingsbrieven. Is deze dag een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering op de eerst volgende werkdag plaats, telkens om veertien uur.

De oproepingen voor de algemene vergadering gebeuren overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van Vennootschappen.

Artikel veertien - Processen-verbaal.

De processen-verbaal van de algemene vergadering worden ondertekend door de vennoten die aanwezig zijn. Afschriften daarvan worden geldig ondertekend door de zaakvoerder.

HOOFDSTUK V : INVENTARISSEN - JAARREKENING - WINST-VERDELING - RESERVE.

Artikel zestien - Winstverdeling  Reserve.

Het batig saldo dat de balans aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de nettowinst van de vennootschap uit.

In het in artikel 211bis W. Venn. bedoelde geval is artikel 319 W. Venn. Niet van toepassing, maar houdt de algemene vergadering jaarlijks een bedrag in van tenminste één/vierde van de nettowinst voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting tot afneming geldt tot op het ogenblik dat het reservefonds het bedrag heeft bereikt van het verschil tussen het minimumkapitaal vereist bij artikel 214, § 1 W. Venn., en het geplaatst kapitaal.

De algemene vergadering kan beslissen, overeenkomstig de regels van de statutenwijziging, dat dit reservefonds wordt geïncorporeerd in het kapitaal.

Het saldo wordt als dividend onder de aandeelhouders verdeeld naar verhouding van ieders aantal aandelen en de daarop verrichte stortingen.

Nochtans kan de algemene vergadering besluiten dat de winst of een deel ervan zal worden gereserveerd.

,rti,r t

c

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

HOOFDSTUK VI : VEREFFENING.

Artikel zeventien.

Zijn er geen vereffenaars benoemd, dan is de zaakvoerder die op het tijdstip van de

ontbinding in functie is van rechtswege vereffenaar.

De algemene vergadering van de ontbonden vennootschap kan te allen tijde en bij gewone

meerderheid van stemmen één of meer vereffenaars benoemen of ontslaan.

HOOFDSTUK VII BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE

VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel negentien.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap

slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels

betreffende de éénhoofdigheid.

Overgangsbepalingen.

Het eerste boekjaar eindigt op 31 december 2014.

De eerste jaarlijkse algemene vergadering zal gehouden worden in het jaar 2015.

De comparant verklaart dat de vennootschap bij toepassing van artikel 60 van het Wetboek van Vennootschappen, de verbintenissen overneemt vanaf 1 april 2013 die voor rekening en in naam van de vennootschap in oprichting zijn aangegaan, overneemt. Deze overname zal maar effect sorteren van zodra de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft verkregen. Alle verbintenissen, aangegaan in de tussenperiode, zijn eveneens onderworpen aan gezegd artikel 60 en dienen, van zodra de vennootschap de rechtspersoonlijkheid heeft verworven, te worden bekrachtigd.

Benoeming zaakvoerder.

En onmiddellijk heeft de oprichter, beraadslagend als algemene vergadering, benoemd tot niet-statutaire zaakvoerder voor de duur van de vennootschap, opmerkende dat de benoeming slechts uitwerking zaI hebben vanaf de neerlegging van een uittreksel uit de oprichtingsakte ter griffie van de rechtbank van koophandel van het gebied waarbinnen de vennootschap haar zetel heeft, overeenkomstig artikel 2 § 4 van het Wetboek van Vennootschappen:

De Heer SEUNTJENS Bart, voornoemd, hier aanwezig en die verklaart het mandaat te aanvaarden en dat de uitoefening van deze functie hem niet verboden is.

Dit mandaat zal maandelijks, trimestrieel of jaarlijks bezoldigd worden in natura en namelijk met de terbeschikkingstelling van een woonplaats, een voertuig, energie, ... waarvan de kosten gedeeltelijk of ten volle betaald worden door de vennootschap en/of in speciën. Het bedrag van de bezoldiging in natura en/of de eventuele tussenkomst van de zaakvoerder in de kosten van het bekomen voordeel die hem wordt toegekend zaI het onderwerp kunnen uitmaken van een inschrijving voor zijn lopende rekening actief/passief in de rekeningen van de vennootschap.

Aan haar worden de machten toegekend zoals voorzien in de artikelen tien en volgende van de statuten

Volmacht

Als bijzondere volmachtdrager wordt aangesteld:

vertegenwoordigd door de heer Bernard Simon

niet recht van indeplaatsstelling, teneinde huidig opgerichte vennootschap te vertegenwoordigen bij alle administraties, onder meer de Kruispuntbank voor ondernemingen, het Ondernemingsloket en de bevoegde BTW-administratie, teneinde alle verklaren te doen en in het algemeen aIIes te kunnen doen wat noodzakelijk blijkt te zijn.

Noor- ; benouFien aan het t Belgisch Staatsblad

VOOR EENSLUITEND UITREKSEL

FREDERIC CONVENT

NOTARIS

Uitgifte van de akte

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/11/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

10/07/2015
ÿþMod PUF 11.1

Lul'Ir 17: In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*1509 1 8*

n~

Neergeltigd ter griffe der

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de 0 % iou 2015

DE GRIFFIER,

Griffie

0541.792.510

Bart Seuntjens

Ondememingsnr ; Benaming (voluit) :

(verkort)

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst :

De zaakvoerder beslist de verplaatsing van maatschappelijke zetel per 01/07/2015 naar 6 Quabriestraat - 3080 DUISBURG.

Bartholomeus SEUNTJENS

Zaakvoerder

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Peperstraat 47 - 3080 Tervuren

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterend® notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

06/09/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 24.06.2016, NGL 31.08.2016 16552-0096-010

Coordonnées
BART SEUNTJENS

Adresse
QUABRIESTRAAT 6 3080 DUISBURG

Code postal : 3080
Localité : Duisburg
Commune : TERVUREN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande