BARUD CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BARUD CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.134.393

Publication

24/11/2014
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie wd Bontvangen op '

i n





*14211416+

13 NOV, 2014

ter griffie van de Nederlandstalige

.t Y w p h Y,9(-I l agi 13i"~i sël

Gri fie

Ondernemingsnr: 832.134.393

Benaming

(voluit) : BARUD CONSULTING

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Wilde Rozenlaan 18 te 1970 Wezenbeek-Oppem

(volledig adres)

Onderwerp akte : ONTBINDING EN ONMIDDELLIJKE SLUITING VAN DE VEREFFENING-OVEREENKOMSTIG ARTIKEL 184§5 VAN HET WETBOEK VAN VENNOOTSCHAPPEN

Uit het proces-verbaal van de buitengewone algemene vergadering van der vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BARUD CONSULTING, met maatschappelijke zetel te 1870 Wezembeek-Oppem, Wilde Rozenlaan 18, ingeschreven in het Register van Rechtspersonen (Brussel) onder, het nummer 832.134.393 opgemaakt voor Meester Gérard INDEKEU, Geassocieerd Notaris met standplaats te Brussel (1050 Brussel), Louizalaan, 126, behorend tot de Burgerlijke Vennootschap onder vorm van een Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "Gérard INDEKEU  Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR", op zesentwintig september tweeduizend veertien, geregistreerd op het Eerste' Registratiekantoor van BRUSSEL 3 op acht oktober daaropvolgend, boek 3, blad 97, vak 6, ontvangen vijftig euro (50 EUR), geind door de Adviseur a.i. Wim. ARNAUT, blijkt dat de algemene vergadering de volgende beslissingen met éénpar'igheid van stemmen genomen heeft:

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge







EERSTE BESLISSING

GOEDKEURING VAN DE VERSLAGEN

De vergadering neemt kennis:

a) van het verslag opgemaakt door de zaakvoerder, in overeenstemming met artikel 181 van het Wetboek van vennootschappen, dat het voorstel tot ontbinding van de vennootschap inhoudt; aan dat verslag is een staat van activa en passiva gevoegd, afgesloten op 19 september 2014.

b) van het verslag van de Accountant, de heer Abdelfettah LAHMAR, met kantoor te 1500 Halle, duezstraat: 12, op datum van 24 september 2014, in toepassing van artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen over de staat waarop het actief en passief van de vennootschap werden samengevat en die gevoegd werd bij; het verslag van de zaakvoerder.

De besluiten van het verslag van de Accountant zijn letterlijk gesteld in de volgende bewoordingen:

"CONCLUSIE

Conclusie zonder voorbehoud

In het kader van de ontbindingsprocedures, bepaald door het vennootschapsrecht, heeft het bestuursorgaan, van de vennootschap BARUD CONSULTING BVBA op 19 september 2014 een tussentijdse staat omtrent het vermogen opgemaakt die, rekening houdend met de vooruitzichten op een vereffening van de vennootschap, een balanstotaal van 194.562,40 EUR en een zuiver vermogen van 194.562,40 EUR laat zien.

Uit onze controlewerkzaamheden, uitgevoerd overeenkomstig de van toepassing zijnde professionele normen, blijkt dat deze staat op complete, getrouwe en juiste wijze de toestand van de vennootschap

' weergeeft, voor zover de prognoses van het bestuursorgaan, opgesteld te goeder trouw zowel wat betreft de. marktwaarde van de activa als de lasten en de voorzieningen verbonden aan de vereffening, door de. vereffening met succes worden gerealiseerd.

Halle, 24 september 2014

(Ondertekening)

Abdetfettah LAHMAR

Accountant"

TWEEDE BESLISSING

ONTBINDING EN SLUITING VAN DE VEREFFENING



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De vergadering beslist om de vennootschap overeenkomstig artikel 184 § 5 van het Wetboek van vennootschappen te ontbinden en dit vanaf de dag van de akte.

De vennoten, verklaren en verduidelijken, wat ook blijkt uit het verslag van de Accountant, dat de vennootschap geen enkele openstaande schulden aangeeft

Dientengevolge, gezien de situatie van de rekeningen van de vennootschap en gezien de eenvoud daarvan, beslist de Vergadering geen vereffenaar te benoemen, keurt de rekeningen en de verdeling goed, verleent kwijting aan de zaakvoerder en beslist om de vereffening onmiddellijk te sluiten en de definitieve ontbinding van de vennootschap vast te stellen.

Teneinde zich aan te passen aan artikel 195 van het Wetboek van vennootschappen, blijven de boeken en de sociale documenten van de vennootschap in het bezit van de heer KRACIK Ignacy, voornoemd, om bewaard , te worden te Wezembeek Oppem, Wilde Rozenlaan 18, gedurende minimum vijf jaar.

De hierboven genoemd vennoten, in hun hoedanigheid van aandeelhouder, verklaart alle actief en passief vermogen van de huidige vennootschap te hune laste te nemen, zelfs indien deze niet voorzien zijn door de huidige sluitingsrekeningen van de vennootschap en die na de ontbinding kunnen verschijnen; zij betalen vanaf nu alle passief ten laste van de vennootschap dat nog zou kunnen bestaan.

DELEGATIE VAN MACHTEN

De comparant verklaart aan te stellen als bijzonder mandataris van de vennootschap met macht van . indeplaatsstelling: de vennootschap BDO, met kantoor te Louizalaan 326/30 te 1050 Brussel, vertegenwoordigd door de heer BAGUETTE Jean-François, ten einde over te gaan tot de afschaffing van de inschrijving van huidige vennootschap in Kruispuntbank voor ondernemingen en de Belasting over de Toegevoegde Waarde en ten einde alle fiscale, boekhoudkundige en/of administratieve stappen te ondernemen die noodzakelijk zouden zijn ingevolge de ontbinding van de vennootschap. Te dien einde mag de mandataris, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, aile documenten en stukken ondertekenen en, in het algemeen, het nodige ondernemen.

Voor eensluidend analytisch uittreksel

Dimitri CLEENEWERCK de CRAYENCOUR, Notaris vennoot

Tegelijk hiermee neergelegd: gelijkvormige uitgifte van de akte, volmachten.

Voor-

' behouden

aan het

4 Belgisch Staatsblad

V

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

19/09/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 11.06.2013, NGL 11.09.2013 13581-0262-010
26/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 28.06.2012, NGL 16.07.2012 12325-0116-010

Coordonnées
BARUD CONSULTING

Adresse
WILDE ROZENLAAN 18 1970 WEZEMBEEK-OPPEM

Code postal : 1970
Localité : WEZEMBEEK-OPPEM
Commune : WEZEMBEEK-OPPEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande