BASIC INPUT OUTPUT SYSTEM, AFGEKORT : BIOS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASIC INPUT OUTPUT SYSTEM, AFGEKORT : BIOS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 502.627.373

Publication

09/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 02.05.2014, NGL 04.07.2014 14272-0226-012
01/02/2013
ÿþ Mod Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

de.

echtbink van Koophandel

t.: Leuven, de ~ ~ JAN. 2013

GRIFFIER,

Griffie

II ~IIIflVIIIIIIflIIIINI

*isoieaoo*

Vc' behc aar

Belo

Staal

IVI

Ondernemingsnr Benaming Basic Input Output System

(voluit) (verkort) : BIOS

Rechtsvorm : Coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Beurtstraat 5, 3390 Tielt-Winge

(volledig adres)

Onderwerp akte ; Oprichting

Uit een akte verleden voor meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven op achttien januari tweeduizenddertien, neergelegd ter registratie, blijkt dat een cooperatieve vennootschap met beperkte! aansprakelijkheid werd opgericht onder de naam « Basic Input Output System", afgekort "BIOS"., door

- De heer VERSTEDEN Wout, geboren te Leuven op 23 juli 1981, (N.N. 810723 365.16), ongehuwd,. wonende te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 5,

- De heer VERSTEDEN Jan, geboren te Leuven op 24 november 1982, (N.N. 821124 331.69), ongehuwd,' wonende te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 5,

- De heer VERSTEDEN Wilhelm Cornelis Augusta, geboren te Willebringen op 20 september 1949, (N.N. 490920 253.45), echtgenoot van mevrouw Agnes Vanhentenryck, wonende te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 5, Met zetel te 3390 Tielt-Winge, Beurtstraat 5 en met een onbeperkte duur;

- waarvan het vaste gedeelte van het kapitaal achttienduizendzeshonderd euro (18.600,00 euro) bedraagt;

- volledig in geld geplaatst werd;

- gestort werd ten belope van negenduizenddriehonderd euro (9.300,00 euro);

- verdeeld is in honderdzesentachtig aandelen (186) met een nominale waarde van honderd euro (100,00

euro) elk , waarop is ingeschreven door: "

- de heer VERSTEDEN Jan, voornoemd, die een som gestort heeft van duizendvijfhonderdvijftig euro (1.550,00 euro) , waarvoor hem tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, gestort ten belope van een/vierde;

- de heer VERSTEDEN Wout, voornoemd, die een som gestort heeft van duizendvijfhonderdvijftig euro (1.550,00 euro), waarvoor hem tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, gestort ten belope van een/vierde;

- de heer VERSTEDEN Wilhelm, voornoemd, die een som gestort heeft van zesduizendtweehonderd euro, (6.200,00 euro), waarvoor hem tweeënzestig aandelen (62 aandelen) worden toegekend, volledig volstort;

- met een boekjaar dat begint op één januari en wordt afgesloten op eenendertig december van hetzelfde kalenderjaar; het eerste boekjaar wordt afgesloten op 31 december 2013;

- met de jaarvergadering op de tweede mei om veertien uur (14.00 uur); de eerste jaarvergadering heeft plaats in tweeduizendveertien. Indien dit geen werkdag is, wordt de vergadering op de eerstvolgende werkdag gehouden.

- met als statutaire bestuurders de heer Jan VERSTEDEN, de heer Wout VERSTEDEN en de heer Withelm VERSTEDEN, allen voornoemd, benoemd voor onbepaalde duur.

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig. vertegenwoordigd door een bestuurder, dewelke afzonderlijk kan handelen.

Bankattest

De inbrengen in geld werden voorafgaandelijk aan de oprichting, in toepassing van artikel 399 van het Wetboek van Vennootschappen, gedeponeerd op een bijzondere rekening met nummer BE 86 0016 8265 4350 bij BNP Paribas Fortis, zoals blijkt uit een door voormelde financiële instelling op vijftien januari, tweeduizenddertien afgeleverd bankattest, dat aan de notaris werd overhandigd en in diens dossier bewaard zal: blijven.

De vennootschap heeft tot doel:

"De exploitatie tot in de algemeenste vorm van bedrijven, gebouwen, machines en diensten voor derden.

Kleinhandel in biologisch, natuurlijk en ecologisch geteelde vleeswaren, bereidingen van vleeswaren, voedingswaren en zuivel; alsook het levend verhandelen van dieren die biologisch, natuurlijk en ecologisch geteeld werden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n{en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

a De handel in alle soorten vis alsook in visproducten, zowel bevroren als niet bevroren,

Verder de handel in alle biologische, natuurlijke en ecologische produkten die op de boerderij, het groentebedrijf of tuinbouwbedrijf geteeld worden. Verder ook alle handels-, financiële en industriële verrichtingen, zowel roerende als onroerende, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel te bevorderen. Dit zowel in België als in het buitenland.

De uitbating van een spijshuis, restaurant, drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, feestzalen met alle nevendiensten, zoals traiteur, verkoop en levering van gerechten en drank.

Het ter beschikking stellen van onroerende en roerende goederen, beheer van onroerende goederen, roerende verhuur evenals alle diensten aangaande roerende verhuur en de verhuur voor eigen rekening.

Het verlenen van administratieve diensten, het verzorgen van publiciteit en marketing, de terbeschikkingstelling van personeel, het algemeen beheer van vennootschappen en alle hiermee samenhangende diensten.

Zij zal docr alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard zijn grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te bevorderen.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing of op welke wijze ook.

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen."

Het kapitaal van de vennootschap is onbeperkt. Zijn vaste gedeelte is vastgesteld op

achttienduizendzeshonderd euro (18.600,00 euro). Het vaste kapitaal is samengesteld uit honderdzesentachtig aandelen (186) met een nominale waarde van honderd euro (100,00 euro) elk, onderschreven door de vennoten bij deze oprichtingsakte.

Het kapitaal is, zonder statutenwijziging, veranderlijk wat het gedeelte boven dat vast bedrag betreft.

Boven het bedrag dat op hun aandelen dient gestort te worden, zijn de vennoten niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap, noch gehouden bij te dragen in de verliezen van de vennootschap. Tot dat bedrag zijn de vennoten elk voor zich verbonden zonder hoofdelijkheid.

Het vaste kapitaal is vertegenwoordigd door honderdzesentachtig aandelen (186 aandelen) met een nominale waarde van honderd euro (100,00 euro) elk.

Op elk aandeel moet ten minste éénlvierde volgestort zijn.

Afgezien van de aandelen die de inbrengen vertegenwoordigen, mag geen enkele soort aandelen worden uitgegeven, wat de benaming ervan ook zij, waaraan rechten verbonden zijn die recht geven op een deel van de winst.

Er moet te allen tijde ingeschreven zijn op een aantal aandelen dat het vast gedeelte van het kapitaal vertegenwoordigt.

Naast de aandelen waarop bij de oprichting wordt ingeschreven, kunnen andere aandelen worden uitgegeven tijdens de bestaansduur van de vennootschap, meer bepaald bij de toelating van vennoten of een kapitaalsverhoging.

De uitoefening van het stemrecht verbonden aan de aandelen waarop de rechtsgeldig opgevraagde en eisbare stortingen niet werden verricht, wordt geschorst zolang die toestand niet is geregulariseerd.

De vennoten zijn slechts aansprakelijk ten belope van hun inschrijving. Er bestaat onder hen geen hoofdelijkheid noch ondeelbaarheid.

De aandelen zijn op naam.

Wanneer effecten (aandelen en andere) in onverdeeldheid aan verscheidene personen toebehoren, kan de uitoefening van de daaraan verbonden rechten worden geschorst totdat een enkele persoon daartoe schriftelijk is aangewezen. Hij oefent ten aanzien van de vennootschap die rechten alleen uit.

De aandelen kunnen slechts met toestemming van drie/vierden van de leden van de algemene vergadering onder levenden worden overgedragen op medevennoten.

Zij kunnen integendeel niet worden overgedragen aan of overgaan op derden, onder wie de erfgenamen en rechtverkrijgenden van de overleden vennoot.

Een vennoot mag slechts uittreden of een gedeeltelijke terugneming van zijn aandelen vragen gedurende de eerste zes maanden van het boekjaar. Die terugneming of uittreding worden echter slechts ingewilligd voorzover het vast gedeelte van het kapitaal vastgesteld bij de onderhavige statuten gehandhaafd blijft of er steeds drie of meer vennoten overblijven.

De leiding van de vennootschap berust bij één of meer bestuurders, al of niet vennoten, benoemd in de onderhavige statuten of middels besluit van de algemene vergadering, besluit te nemen met drie/vierde meerderheid, welke alsdan niet-statutaire bestuurders zijn. Tot statutaire bestuurders voor onbepaalde duur worden benoemd: de heer Wilheim VERSTEDEN, de heer Jan VERSTEDEN en de heer Wout VERSTEDEN, allen voornoemd,

Iedere bestuurder kan individueel handelend, de vennootschap vertegenwoordigen. Iedere bestuurder heeft aldus de meest uitgebreide bestuurs- en beslissingsmacht die past in het kader van het doel van de vennootschap.

Hij kan meer bepaald alle goederen van de vennootschap, zowel roerende als onroerende, in huur nemen of geven, verwerven en vervreemden, leningen aangaan, behalve voor uitgifte van obligaties; het vermogen van de vennootschap in pand geven of met een hypotheek bezwaren; met afstand van hypotheek, voorrecht en vordering tot ontbinding, zelfs zonder het bewijs van de betaling wordt geleverd, vrijstelling of opheffing verlenen van hypothecaire en andere inschrijvingen, overschrijvingen, beslag en andere belemmeringen; in rechte

e_ .

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

optreden namens de vennootschap, zij het als eiser of als verweerder; dadingen aangaan en de belangen van de vennootschap op enigerlei wijze op het spel zetten

Hij maakt het ontwerp van het huishoudelijk reglement op.

De raad van bestuur kan het dagelijks bestuur van de vennootschap onder zijn verantwoordelijkheid toevertrouwen aan één of meer bestuurders, die de titel van afgevaardigd bestuurder voeren Hij kan de leiding van de vennootschap ook geheel of gedeeltelijk delegeren aan één of meer directeurs, die al dan niet de hoedanigheid van bestuurder hebben. Hij kan voor welbepaalde opdrachten bevoegdheden verlenen aan derden die hij daarvan op de hoogte stelt.

De raad van bestuur bepaalt de vergoeding verbonden aan die delegaties,

Onverminderd de bijzondere delegaties, wordt de vennootschap jegens derden en in rechte rechtsgeldig vertegenwoordigd door iedere bestuurder afzonderlijk handelend.

De vergadering kan hen een vaste vergoeding toekennen voor de uitoefening van hun mandaat,

De algemene vergadering wordt door het bij artikel 18 bedoelde bestuur bijeengeroepen door middel van een aangetekende brief, die de agenda vermeldt en ten minste vijftien volle dagen vôôr de vergaderdatum aan de vennoten wordt toegezonden. De rechtsgeldig samengestelde algemene vergadering vertegenwoordigt alle vennoten. Haar besluiten gelden voor iedereen, ook voor de vennoten die niet deelnemen aan de besluitvorming of die tegenstemden. Zij beschikt over bevoegdheden die haar door de wet en de onderhavige statuten worden toegekend.

Om te worden toegelaten tot de vergaderingen kunnen de vennoten door het bestuur worden verzocht om hun voornemen aan de vergadering deel te nemen ten minste drie voile dagen vóór de vergaderdatum mee te delen aan de vennootschap.

tedere vennoot mag zich op de algemene vergadering laten vertegenwoordigen door een gevolmachtigde, al dan niet vennoot,

Mede-eigenaars, vruchtgebruikers en blote eigenaars en pandhoudende schuldeisers en schuldenaars dienen zich respectievelijk te laten vertegenwoordigen door één en dezelfde persoon.

Bij inpandgeving van een aandeel mag het eraan verbonden stemrecht niet worden uitgeoefend door de pandhoudende schuldeiser.

Het orgaan dat de vergadering bijeenroept, mag de vorm van de volmachten bepalen en eisen dat deze op de door dat orgaan aangeduide plaats en binnen de vastgestelde termijn worden neergelegd.

De vennoten kunnen bovendien per brief stemmen door middel van een formulier dat door het orgaan van bestuur is opgemaakt en dat hun volledige identiteit (naam, voornamen, beroep, woonplaats of zetel van de vennootschap), het aantal aandelen waarvoor zij aan de stemming deelnemen, de agenda en de stemwijze voor elk voorstel, vermeldt. Dat formulier moet worden gedagtekend en ondertekend (die handtekening moet worden gelegaliseerd door een notaris of een ander overheidsorgaan) en minstens drie dagen vóór de vergadering per aangetekende brief teruggestuurd naar de in de oproepingen vermelde plaats.

De vennoten of hun volmachtdragers moeten om toegang te krijgen tot de vergadering een aanwezigheidslijst ondertekenen en hun identiteit en het aantal aandelen dat zij vertegenwoordigen, opgeven.

De volmachten en de formulieren van de aandeelhouders die per brief hebben gestemd, blijven aan de aanwezigheidslijst gehecht.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Elke vennoot beschikt over een aantal stemmen dat gelijk is aan het aantal aandelen dat hij bezit.

Met uitzondering van de wettelijk bepaalde gevallen, worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen en dienen degenen die de vergadering bijwonen ten minste twee derde van de aandelen waaraan stemrecht is verbonden, te vertegenwoordigen.

Na de verplichte voorafnemingen, wordt het beschikbare bedrag van de nettowinst, op voorstel van het bestuur, ter beschikking gesteld van de algemene vergadering, die de bestemming ervan bepaalt.

De dividenden zijn betaalbaar op de door het bestuur vastgestelde plaatsen en tijdstippen.

In geval van vereffening, wordt het netto-actief, na aanzuivering van aile schulden en lasten van de vennootschap en van de vereffeningkosten of na consignatie van de daartoe nodige gelden, op gelijk wijze verdeeld onder alle aandelen, nadat deze ten aanzien van de volstorting op een gelijke voet werden gesteld, ofwel door bijkomende stortingen op te vragen ofwel door gedeeltelijke terugbetaling.

Bij ontbinding van de vennootschap, om welke reden en op welk ogenblik het ook zij, wordt de vereffening uitgevoerd door de bestuurder(s) in functie, onder voorbehoud van het recht van de algemene vergadering om één of meer vereffenaars aan te duiden, hun bevoegdheden te omlijnen en hun vergoeding te bepalen, met naleving van de wettelijke voorschriften terzake.

De benoeming van de vereffenaars moet aan de voorzitter van de bevoegde rechtbank ter bevestiging worden voorgelegd.

Na aanzuivering van alle kosten, schulden en lasten van de vereffening of consignatie van de nodige sommen hiertoe, welke verdeling vooraf door de bevoegde Rechtbank van Koophandel moet worden goedgekeurd, wordt het nettoactief verdeeld onder de vennoten.

Zijn alle maatschappelijke aandelen niet in gelijke mate volstort dan zullen de vereffenaars, vooraleer tot uitkeringen over te gaan, het evenwicht herstellen, hetzij door bijkomende stortingen te eisen lastens de niet voldoende gestorte aandelen, hetzij door een voorafgaande terugbetaling in speciën te doen in het voordeel van die aandelen die voordien zijn gestort in een grotere verhouding.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL, ENKEL UITGEREIKT MET HET OOG OP NEERLEGGING TER GRIFFIE

Gelijktijdig hiermee neergelegd:

uitgifte vanyde akte

Meester Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris te Leuven

Voor- behqgden iaán he# Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/02/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

17/03/2015
ÿþmod 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

1171.7.Tr:,EL PGD

i111115 A 2~!~9" uai du

-

Ondernemingsnr : 0502.627.373

" R

ny,c,itbankvan Koophandel

ta lems

Benaming (voluit) : Basic Input Output System

(verkort) : BIOS

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ; 3390 Tielt-Winge, Beurstraat 5

Onderwerp akte : Cvba: Doeiswijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Cari Maere te Leuven op 3 maart 2015,

neergelegd ter registratie, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor:

vermelde vennootschap volgende beslissing genomen heeft

Uitbreiding van het maatschappelijk doel zodat artikel 3 van de statuten voortaan luidt als volgt

"Artikel 3 - Doel

De vennootschap heeft tot doel:

De exploitatie tot in de algemeenste vorm van bedrijven, gebouwen, machines en diensten voor

derden,

Kleinhandel in biologisch, natuurlijk en ecologisch geteelde vleeswaren, bereidingen van

vleeswaren, voedingswaren en zuivel; alsook het levend verhandelen van dieren die biologisch,

natuurlijk en ecologisch geteeld werden.

De handel in alle soorten vis alsook in visproducten, zowel bevroren als niet bevroren.

Verder de handel in alle biologische, natuurlijke en ecologische produkten die op de boerderij, het

groentebedrijf of tuinbouwbedrijf geteeld worden. Verder ook alle handels-, financiële en industriële

verrichtingen, zowel roerende als onroerende, die van aard zijn de verwezenlijking van het doel te

bevorderen. Dit zowel in België als in het buitenland.

De uitbating van een spijshuis, restaurant, drankgelegenheid, verbruiksalon, taverne, feestzalen met

alle nevendiensten, zoals traiteur, verkoop en levering van gerechten en drank.

Het ter beschikking stellen van onroerende en roerende goederen, beheer van onroerende

goederen, roerende verhuur evenals alle diensten aangaande roerende verhuur en de verhuur voor

i eigen rekening.

Het verlenen van administratieve diensten, het verzorgen van publiciteit en marketing, de

terbeschikkingstelling van personeel, het algemeen beheer van vennootschappen en alle hiermee

samenhangende diensten.

Groothandel in alle voorverpakte voedingswaren vlees, vis, zuivel, droge voeding, wijnen, dranken en alle

freteursproducten alsook alle verwedde en voorverpakte producten van vlees, vis, zuivel en droge voeding,

Dit alles zowel in het binnenland als in het buitenland

Het wegen en etiketteren met prijs en gewicht en bijkomende gegevens van al deze goederen.

Alle transporten voorderden zowel gekoeld en diepvries als voor met gekoelde producten en materialen.

!n groothandel verhandelen van alle levende dieren van de visserij en de landbouw.

Dit alles zowel in het binnenland als in het buitenland.

Groothandel in vlees van wild en van gevogelte

Groothandel in zuivelproducten, eieren en sAisoliën en -vetten

Groothandel in dranken, algemeen assortiment

Groothandel in suiker, chocolade en suikerwerk

Groothandel in koffie, thee, cacao en specenjen

Groothandel in andere voedingsmiddelen, met inbegrip van vis en schaaf en weekdieren

Groothandel in aardappelproducten

Groothandel in andere voedingsmiddelen, n.e g.

>aermofhandel_in_voed_ins_ en geáraofmiddelen:-" _ _ _ : _-_ __ ,- _ _ _ ___ _ _.. _..- __. _ .. W..--- -" :,

Op de laatste blz. van Luik e vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

'

_

Niet-gespecialiseerde groothandel in diepgevroren voedingsmiddelen

Niet-gespecialiseerde groothandel in niet-diepgevroren voedingsmiddelen, dranken en genotsmiddelen

Het verlenen van alle soorten van consultancy aan derden.

Het maken en assisteren van alle IT applicaties en programma.

Het voeren van boekhoudingen en adminr'shaiies

Zij zal door alle middelen mogen samenwerken met of deelnemen aan alle ondernemingen of

vennootschappen die eenzelfde, gelijkaardig of aanverwant doel nastreeft of die van aard zijn

grondstoffen te verschaffen of de afzet van haar producten te bevorderen.

Deze deelneming kan geschieden door overname van aandelen, inbreng, fusie, opslorping, splitsing

of op welke wijze ook

De vennootschap kan ook functies van bestuurder, commissaris of vereffenaar van andere

vennootschappen uitoefenen."

Kennisname van het verslag van de raad van bestuur en de staat van activa en passiva

afgesloten op 31 december 2014,

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL, enkel uitgereikt met het oog op haar neerlegging ter griffie

Carl MAERE

Geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd:

Uitgifte van voormeld proces verbaal

Gecoördineerde tekst van de statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

/bar-behouden aan het Belgisch Staatsblad

10/08/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 04.05.2015, NGL 05.08.2015 15399-0445-012

Coordonnées
BASIC INPUT OUTPUT SYSTEM, AFGEKORT : BIOS

Adresse
BEURTSTRAAT 5 3390 TIELT (BT)

Code postal : 3390
Localité : Tielt
Commune : TIELT-WINGE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande