BASKAN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASKAN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 543.494.562

Publication

03/01/2014
ÿþ Mnd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voorbehouden 111 I 111)1 j1j111111111ij

aan het

Belgisch Staatsblad











Neergelegd ter griffie der

Rechtbank van KoOpheïde DEC. naui

te Leuven, de

DE GAq-G~~r ffRe

Ondernem ingsnr : e-k " c t c~G SG ça

Benaming

(voluit) : BASKAN

(verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Schrieksebaan 45

(volledig adres)

Onderwerp akte : OPRICHTING - STATUTEN - BENOEMING VAN EEN ZAAKVOERDER

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) op 11 december 2013 (geregistreerd te Leuven, tweede registratiekantoor op 16 december 2013, boek 1.383 blad 2 vak 14) dat Maruf SAHIN, geboren in Midyat op 15 juli 1982, en zijn echtgenote Sevda DUNDAR, geboren in Midyat op 13 april 1983, samen wonende in 3012 Leuven (Wilsele), Jules Persoonsstraat 37, vanaf 1 januari 2014 voor een onbepaalde duur een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten met de naam BASKAN met zetel in 3120 Tremelo, Schrieksebaan 45, en met een door geldinbreng gevormd kapitaal van 18.600,00 euro, vertegenwoordigd door honderd (100) aandelen met stemrecht, elk met een gelijke fractiewaarde van één honderdste (1/lo0ste) van het kapitaal, door Sevda Dundar geplaatst tot beloop van 10.230,00 euro, en afbetaald tot beloop van 3.410,00 euro, met ontvangst hiervoor van 55 aandelen, en door Maruf Sahin geplaatst tot beloop 3.370,00 euro, en afbetaald tot beloop van 2.790,00 euro met ontvangt hiervoor van 45 aandelen, zodanig dat het kapitaal is afbetaald tot beloop van 6.200,00 euro en op een op naam van de vennootschap in oprichting bij de naamloze vennootschap BNP Paribas Fortis geopende rekening gedeponeerd.

De vennootschap heeft tot doel: - het drijven van een horeca-activiteit, te weten doch niet limitatief het uitbaten van een drankgelegenheid; - inrichten en uitbaten van alle soorten van horeca-zaken, waaronder bar, snackbar, pitabar, frituurinrichting, kleine restauratie van pizza's, pasta's, salades, restaurant, sushi, hotel, thuislevering, traiteur, meeneemrestauratie en/of combinaties ervan, weze het in vaste of mobiele inrichting; - uitbating van cafés, taverne, tearooms, discotheek, private clubs, en/of combinatie ervan; - verkoop van Installatiemachines voor de horeca en alle voedingswaren voor de horeca; - aanmaken en verkoop van bakkerijproducten; - het uitbaten van een nightshop; - het uitbaten van een dagwinkel; - het uitbaten van een schoenmakerij, bakkerij of een slagerij; - telecommunicatiemiddelen allerhande zoals telefoon, telex, fax, internet, exploitatie van telefooncabines en telefooncellen voor binnenlandse en buitenlandse verbindingen; - groot- en kleinhandel in voedings- en genotsmiddelen, inclusief algemene voedingswaren, fruit en groenten, zuivelproducten, alcoholische en andere dranken, tabaksproducten, rookwaren, snoep, suiker, doopsuiker, chocolade en alle soorten sieraden en lederwaren; - verhuur van videofilmen en verhuur van alle geluidsdragers; - het organiseren van evenementen en feesten; - het verlenen van logies, hoteluitbating; - het uitbaten van een benzinestation, al dan niet met een shop; - aankoop, verkoop, alle herstellingen en onderhoud van computers met hard- en software; - verkoop en aankoop? de huur-verhuur van; de handel in, de in- en export van alle tweedehands- en nieuwe wagens en andere voortuigen met en zonder herstellingen. - onderneming in transport en vervoer; - onderneming in de textielsector of meubelsector; - algemene bouwondernemingen niet uitzondering van alle bedrijvigheden die aan een voorafgaande machtiging zijn onderworpen; - onderneming rioleringswerken; - onderneming grondwerken; - bodemonderzoek; - plaatsen van afsluitingen; - plaatsen van dakgoten in PVC; - plaatsen van ramen en deuren in PVC; - het leggen van klinkers, kasseien voor opritten en terrassen; - ontmossen van daken en voor alle kleine herstellingen; - algemene bouwinstallatie - installatie van garagepoorten, luiken, zonneblinden, traliewerk en hekken; - onderneming voor het aanbrengen van chape; - uitvoeren van voegwerken; - elektrische installatie; - installatie van verwarming, klimaatregeling en ventilatie; - elektrische garagepoorten, luiken, zonneblinden; - detailhandel in elektrische artikelen voor verlichting woninginrichting; - kleinhandel in verlichtingsartikelen; - detailhandel in huishoudapparaten en audio- en videoapparatuur en reparatie van huishoudapparaten; - het uitbaten van een schoonheidssalon, kinderverzorging, bejaardenverzorging.

Deze formulering is niet limitatief. Zij omvat ook wat in de sector waarin de onderneming actief is gebruikelijk is of het zou worden. Zo kan de vennootschap ten voordele van derden zich borg stellen, voorschotten; toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire en andere zekerheden verstrekken.

De vennootschap kan alle industriële, commerciële, financiële verrichtingen stellen zowel betreffende roerende als onroerende goederen, die rechtstreeks of onrechtstreeks met het bovenstaande verband houden of de verwezenlijking ervan kunnen bevorderen.

Op de Laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 03/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

f

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

r De vennootschap kan op gelijk welke wijze deelnemen in of samenwerken met vennootschappen of ondernemingen die een gelijkaardig of complementair doel hebben en meer algemeen telkens wanneer deze deelname of samenwerking het verwezenlijken van het doel kan bevorderen of veilig stellen.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, die indien er meer dan één is, alleen de bevoegdheid hebben alle handelingen te verrichten, die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is.

De vennootschap wordt vertegenwoordigd jegens derden op elk van de volgende wijzen: a) door haar zaakvoerders, die indien er meer dan één is, apart bevoegd zijn de vennootschap te verbinden, en b) door een volmachtdrager op voorwaarde dat deze houder is van een geschreven volmacht, het document aan de derde-contractant vertoont en dat deze volmacht beperkt is in de tijd of bepaald wat betreft het voorwerp ervan.

Het mandaat van de zaakvoerder is niet bezoldigd, tenzij de algemene vergadering anderszins beslist en dan de hoegrootheid van de bezoldiging bepaalt. Niet-statutaire zaakvoerder met een mandaat van onbepaalde duur en niet bezoldigd is de Sevda DUNDAR, voornoemd. Deze zaakvoerder is alleen bevoegd de vennootschap te verbinden en te vertegenwoordigen, onverminderd een aan Maruf Sahin gegeven volmacht om alle postverrichtingen te stellen alsook alle geld- en bankverrichtingen die een bedrag van 2.500,00 euro niet overtreffen.

Wordt of moet er geen commissaris worden benoemd, dan heeft iedere vennoot individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

De jaarvergadering wordt gehouden in de zetel of op elke andere plaats aangeduid in de oproeping, de derde donderdag van juni om achttien uur. Er zijn geen van de wet afwijkende voorwaarden voor de toelating tot de vergadering en voor de uitoefening van het stemrecht bepaald.

Het boekjaar loopt van één januari tot en met eenendertig december van elk kalenderjaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf 1 januari 2014 tot 31 december 2014 en omvat alle voorheen voor rekening van de vennootschap in oprichting gestelde verrichtingen en handelingen. Jaarlijks wordt van de nettowinst ten minste

procent ingehouden voor de vorming van een reservefonds. Deze verplichting houdt op zodra deze reserve ten minste één tiende van het kapitaal heeft bereikt. Over de aanwending van het saldo beslist de algemene vergadering. Zij kan beslissen deze winst geheel of gedeeltelijk uit te keren, te reserveren, of het resultaat over te dragen. Er zijn geen van de wet afwijkende bepalingen omtrent de verdeling van het na vereffening overblijvende saldo vastgelegd.

Analytisch uittreksel

Joz Werckx

Notaris

Mee neergelegd: uitgifte van de oprichtingsakte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

13/03/2015
ÿþMal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Voor-

behoud(

aan he

Belgise

Staatebl

Ondernemingsnr : 543.494.562

Benaming

(voluit) : BAS KAN

Rechtsvorm : BVBA

Zetei : Schrieksebaan 45 te 3120 Tremelo

Onderwerp akte : Aanstelling zaakvoerder

Uit het verslag van de B A V van 24 februari 2015 blijkt

Met éénpaigheid van stemmen wordt beslist om Sahin Siracttin Schrieksebaan 45 te 3120 Tremelo

met NN 790101-513.96 aan te stellen als zaakvoerder en dit met onmiddellijke ingang.

Hij verwerft hierdoor 30 aandelen in de vennootschap

DundarSevda

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -13/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vernielden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Haam en handtekening.

Coordonnées
BASKAN

Adresse
SCHRIEKSEBAAN 45 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande