BASP

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BASP
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 846.439.618

Publication

19/06/2012
ÿþT

.4

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Mod Wald 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

*iaio~ea~*

V beh

aa

Be' Sta

0 JUIN ab

EiRUssai

Griffie

Ondernemingsnr :o II ~ ~ G~%y

Benaming U !

(voluit) : BASP

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 310/0001

(volledig adres)

Onderwerp akte : Oprichting - Benoeming zaakvoerder

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Johan DE BRUYN te Zemst op 1 juni 2012, v66r registratie, dat : 1.De Heer SPELEERS Bart, geboren te Vilvoorde op 2 januari 1982, wonende te 1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 310/0001.

2. De Heer SPELEERS Gert, geboren te Vilvoorde op 3 januari 1985, wonende te 1785 Merchtem, Kouter 111A.

Een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht onder de benaming " BASP ", met zetel te1800 Vilvoorde, Mechelsesteenweg 310/0001.

De vennootschap heeft tot doel zowel voor eigen rekening als voor rekening van derden of in deelneming, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger, in België en in het buitenland: de exploitatie van één of meerdere restaurants, snacks, cafés, bars, nachtclubs, discotheken, dancings, privéclubs, of om het even welke inrichting die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houdt met de horecasector. Om de verwezenlijking van haar maatschappelijk doel te vergemakkelijken zal de vennootschap alcoholhoudende en alcoholvrije dranken mogen opdienen, alsmede kleine schotels en versnaperingen.

De vennootschap mag voor eigen rekening en/of voor rekening van derden alle commerciële, industriële, roerende of onroerende handelingen verrichten die rechtstreeks of onrechtstreeks, geheel of gedeeltelijk verband houden met haar maatschappelijk doel, en die van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan te, vergemakkelijken of uit te breiden.

De vennootschap mag deelnemen in en samenwerken niet andere ondernemingen, vennootschappen en rechtspersonen.

Ze mag tevens de activiteiten van het verwerven, in portefeuille houden en verkopen van participaties in gelijk welke vennootschap of onderneming uitoefenen, alsook het deelnemen aan het bestuur in gelijk welke vennootschap, al dan niet middels het uitoefenen van bestuursopdrachten.

De vennootschap mag eveneens onroerende goederen kopen, verkopen, huren , verhuren, verbouwen en ter beschikking stellen voor eigen beheer.

Deze opsomming is aanwijzend en niet beperkend.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro en wordt vertegenwoordigd door honderd aandelen op naam, zonder nominale waarde. Het kapitaal werd gedeeltelijk volstort in speciën.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, al dan niet vennoten.

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door een bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

Het boekjaar begint op een oktober en eindigt op dertig september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar neemt een aanvang op 1 juni 2012 en zal worden afgesloten op 30 september 2013. Onder de opschortende voorwaarde van de verkrijging van de rechtspersoonlijkheid door de vennootschap, werden - in toepassing van artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen - alle handelingen gesteld in naam en voor rekening van de vennootschap in oprichting bekrachtigd en overgenomen door de vennootschap en dit voor de periode van 1 mei 2012 tot op 1 juni 2012.

De jaarvergadering zal worden gehouden op de derde vrijdag van de maand maart te 19 uur, Indien deze dag een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats. De eerste jaarvergadering zal gehouden worden in het jaar tweeduizend en veertien.

De vennoten, de houders van certificaten die met medewerking van de vennootschap werden uitgegeven, . de_ .obligatiehouders,_ de_ zaakvoerders _en _eventuele_ commissaria_worden_ per aangetekende .brief of via .een

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

ander communicatiemiddel mits individuele, uitdrukkelijke en schriftelijke instemmen van de bestemmelingen, vijftien dagen vóór de vergadering, uitgenodigd. De brief vermeldt de agenda.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming Is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve éénitiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de netto-winst.

Na de oprichting werd besloten tot zaakvoerder van de vennootschap aan te stellen : de heer Speleers Bart voornoemd. Zijn mandaat is van onbeperkte duur en bezoldigd.

Voor ontledend uittreksel

Notaris Johan De Bruyn

Tegelijk neergelegd :

- afschrift akte d.d. 1 juni 2012.

Op de laatste biz, van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -19/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

Voor" behouden ean het Belgisch Staatsblad

29/05/2015 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...
02/02/2018 : RUBRIEK EINDE (STOPZETTING, INTREKKING STOPZETTING, NIETIGHEID, GER. AK., GERECHTELIJKE REORGANISATIE, ENZ...

Coordonnées
BASP

Adresse
MECHELSESTEENWEG 310, BUS 0001 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande