BAX INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BAX INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 449.301.624

Publication

08/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 25.06.2014, NGL 03.07.2014 14261-0286-012
22/07/2013
ÿþMod Word 11.1

ln de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

llllliw~~uw~u~i~~uuNi

1 13fi56

fleergel?gd ter griffie der

Rechthanir, van Kocp andei

ia Leuven, de 1 Ani 2013

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0449.301.624

Benaming

(voluit) : BAX INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Raamlolaan 7

Onderwerp akte : Statutenwijziging

Het blijkt uit een akte van statutenwijziging verleden voor Dirk MICHIELS, geassocieerde notaris, vennoot en zaakvoerder van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid MICHIELS & STROEYKENS, geassocieerde notarissen te Aarschot, Boudewijnlaan 19, op 27 juni 2013, met registratierelaas " Geregistreerd zes bladen geen verzendingen te Aarschot op 1 juli 2013, boek 582 blad 71 vak 11, ontvangen 25 euro (getekend) de ea inspecteur ai. W. Rens" gehouden:

De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAX INVEST" met zetel te 3120 Tremelo, Raamlolaan 7, ingeschreven in de kruispuntbank voor ondernemingen onder nummer 0449.301.624, niet BTW-plichtig;

opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Luc Talloen te Leuven op 25 januari 1993, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19 februari daarna onder nummer 239;

waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor geassocieerde notaris Dirk Michiels te Aarschot op 8 april 2010, bekendgemaakt bij uittreksel In de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 4 mei daarna onder nummer 10064455.

De vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten :

Eerste besluit Voorsteltot kapitaalverhoging door inbreng in natura.

De vergadering neemt kennis van het voorstel tot kapitaalverhoging door inbreng in natura van het hierna gemeld onroerend goed tegen een vergelding van tweeduizend zeshonderdachtendertig (2.638) nieuw uit te geven aandelen.

Tweede besluit-. Verslagen van de bedrijfsrevisor en zaakvoerder.

De vergadering neemt kennis van :

" het verslag opgemaakt door Peter BOGAERT, bedrijfsrevisor vertegenwoordigend vennoot van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Peter BOGAERT" met zetel te 3001 Leuven (Heverlee), Waversebaan 303, van 29 april 2013, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen, waarvan de besluiten als volgt luiden

"De inbreng in natura door mevrouw Marie-Thérèse Bax voor de kapitaalverhoging van de BVBA BAX INVEST bestaat uit de voile eigendom van een perceel bouwgrond gelegen te Tremelo, Raamlolaan 5, Sectie A nr 711m, door partijen gewaardeerd op 6 191.000,00 op basis van een verslag door beëdigd landmeter Benny Feyaerts te Tremelo-Baal.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid. Op bovenstaand perceel bouwgrond werd een opstalrecht gevestigd bij akte verleden voor notaris Luc Talloen te Leuven op 23 juni 1995 ten gunste van BAX INVEST BVBA, opstalhouder, voor een termijn van 20 jaar tot 22 juni 2015;

" De voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

" De waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal, de fractiewaarde en de agio van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding van de inbreng in natura bestaat uit 2.638 nieuwe kapitaalaandelen van de vennootschap met een fractiewaarde van ¬ 56,09 per aandeel verhoogd een uitgiftepremie van ¬ 16,30 per aandeel.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

i'

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Leuven, 29 april 2013

Peter BOGAERT burg. bvba"

- het verslag van de zaakvoerder de dato 22 april 2013, zoals voorgeschreven door artikel 313 van het Wetboek van Vennootschappen.

De vergadering ontslaat bij eenparigheid van stemmen de voorzitter er van deze verslagen voor te lezen, iedere aandeelhouder erkent hiervan kennis te hebben genomen en in het bezit te zijn van een kopie van de verslagen,

De vergadering keurt deze verslagen met eenparigheid van de stemmen goed.

Een exemplaar van dezer verslagen zal worden neergelegd bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel, samen met een expeditie van onderhavig proces verbaal.

Derde besluit  Besluit tot verhoging van het kapitaal

De vergadering besluit het maatschappelijk kapitaal te verhogen tot verhoging met honderdzevenenveertigduizend negenhonderd vijfenzestig euro tweeënveertig cent (¬ 147.965,42) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van vierhonderd eenennegentigduizend negenenvijftig euro vijfenzeventig cent (¬ 491.059,75) op zeshonderdnegenendertigduizend vijfentwintig euro zeventien cent (¬ 639.025,17) euro met uitgifte van 2638 nieuwe aandelen om het aantal aandelen te brengen van 8755 aandelen op 11393 aandelen.

Deze nieuwe aandelen zullen worden uitgegeven a pari van zesenvijftig euro negen cent (¬ 56,09) per aandeel, bedrag te verhogen met een uitgiftepremie vastgesteld op zestien euro dertig cent (¬ 16,30) per aandeel derwijze dat de uitgifteprijs van elk aandeel is vastgesteld op tweeënzeventig euro negenendertig cent (¬ 72,39),

Deze nieuwe aandelen zullen dezelfde rechten en voordelen bieden als de bestaande aandelen en die in de winsten zullen delen pro rata temporis vanaf heden.

De vergadering besluit dat de verhoging van het kapitaal zal worden gerealiseerd door inbreng in natura van hierna gemeld onroerend goed en dat de 2638 nieuwe aandelen zullen worden toegekend aan de inbrenger, te weten, mevrouw BAX Marie-Thérèse, voornoemd.

Vierde besluit - Inbreng in natura  Inschrijving op de kapitaalverhoging

Door mevrouw BAX Marie Thérèse, voornoemd, wordt ingebracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij van enige inschrijving of nadelige overschrijving, het hierna vermelde onroerend goed:

Gemeente TREMELO -- Afdeling TREMELO

Een perceel bouwgrond, gelegen aan de Raamlolaan 5, gekadastreerd volgens titel en volgens recent kadastraal uittreksel wijk A nummer 71/M voor een oppervlakte van 13 are 51 centiare.

Oorsprong van eigendom.

Mevrouw BAX Marie Thérèse, inbrenger voornoemd, verklaart dat voormeld goed haar toebehoort, als volgt:

Het goed behoorde oorspronkelijk toe aan de heer BAX Augustinus Joannes Anna, geboren te Weelde op 4 april 1936 en zijn echtgenote mevrouw VAN HEES Elisa Maria, geboren te Weelde op 14 oktober 1933, om het te hebben aangekocht van de heer NAGELS Herman Jozef August, geboren te Hoboken op 27 december 1926 en zijn echtgenote mevrouw LAENEN Suzanna Maria Anna, geboren te Sint Katelijne Waver op 5 februari 1931, blijkens akte verleden voor notaris Denis Tuerlinckx voorheen te Haacht op 13 juni 1975, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 2 juli daarna, boek 1817 nummer 24.

De heer BAX Augustinus, voornoemd, is testamentloos overleden te Tremelo op 9 oktober 2006, nalatende voor enige wettige en voorbehouden erfgenamen zijn echtgenote, mevrouw VAN HEES Elisa, voornoemd, voor het vruchtgebruik en zijn enige dochter, mevrouw BAX Marie-Thérèse, voornoemd, voor de blote eigendom.

Mevrouw VAN HEES Elisa, voornoemd, is testamentloos overleden te Tremelo op 1 december 2006, nalatende voor enige wettige en voorbehouden erfgenaam haar enige dochter, mevrouw BAX Marie Thérèse, voornoemd, voor de voile eigendom.

Vergoeding voor de inbreng

Voorschreven inbreng wordt vergoed door het toekennen van 2638 aandelen die elk éénlelfduizend driehonderd drieënnegentigste (1/11.393ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Deze vergoeding wordt door de inbrenger uitdrukkelijk aanvaard.

Vijfde besluit - Vaststelling dat de kapitaalsverhoging is verwezenlijkt.

De vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat voormelde kapitaalverhoging van honderd zevenenveertigduizend negenhonderd vijfenzestig euro tweeënveertig cent (¬ 147.965,42) daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op zeshonderd negenendertigduizend vijfentwintig euro zeventien cent (¬ 639.025,17) vertegenwoordigd door elfduizend driehonderd drieënnegentig (11.393) aandelen.

Deze aandelen geven dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen en zullen delen in de winst vanaf heden.

Zesde besluit - Boeking van de uitgiftepremie op een onbeschikbare rekening

De algemene vergadering besluit het verschil tussen het bedrag van de inschrijving, hetzij 190.964,82 euro en het bedrag van de kapitaalsverhoging, hetzij honderdzevenenveertigduizend negenhonderdvijfenzestig euro

tweeënveertig cent (¬ 147.965,42), een verschil dat aldus tweeënveertigduizend negenhonderd

negenennegentig euro veertig cent (¬ 42.999,40) bedraagt, te boeken op de rekening "Uitgiftepremie".

Deze rekening "Uitgiftepremie" blijft onbeschikbaar en zal, net zoals het kapitaal, een waarborg uitmaken ten aanzien van derden en zal enkel kunnen worden opgeheven of verminderd door een beslissing van de

à



w 4 " Voor-

1 behouden

ÿ r aan het « Belgisch

Staatsblad

algemene vergadering van aandeelhouders beslissend overeenkomstig de voorwaarden van quorum en meerderheid vereist voor een kapitaalsvermindering.

Zevende besluit-- Kapitaalverhoging door incorporatie van de uitgiftepremies.

De algemene vergadering besluit het kapitaal te verhogen met vierenveertigduizend honderdeenentachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 44.181,22) door incorporatie van de rekening "uitgiftepremie", dewelke is samengesteld uit de uitgiftepremie ten belope van duizend honderd eenentachtig euro tweeëntachtig cent (¬ 1.181,82) voortkomend uit de kapitaalverhoging van 8 april 2010 (zoals blijkt uit de balans afgesloten op 31 december 2011) en de uitgiftepremie ten belope van tweeënveertigduizend negenhonderdnegenennegentig euro veertig cent (¬ 42.999,40) voortkomend uit bovenvermelde kapitaalverhoging, zodoende zal het maatschappelijk kapitaal verhoogd worden van zeshonderd negenendertigduizend vijfentwintig euro zeventien cent (¬ 639.025,17) tot zeshonderddrieëntachtigduizend tweehonderd en zes euro negenendertig cent (¬ 683.206,39), zonder creatie van nieuwe aandelen.

Achtste besluit - Verwezenlijking van de kapitaalverhoging,

De algemene vergadering verzoekt ondergetekende notaris te acteren dat hogervermelde kapitaalverhoging van vierenveertigduizend honderdeenentachtig euro tweeëntwintig cent (¬ 44,181,22) is verwezenlijkt en dat het kapitaal daadwerkelijk werd gebracht op zeshonderddrieëntachtigduizend tweehonderd en zes euro negenendertig cent (¬ 683.206,39), vertegenwoordigd wordt door elfduizend driehonderddrieënnegentig (11.393) aandelen zander nominale waarde.

Negende besluit - Aanpassing van de statuten aan genomen besluiten

De vergadering beslist de statuten aan te passen aan de genomen beslissingen en artikel 5 te vervangen als volgt:

"Artikel 5, -- Kapitaal,

Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt zeshonderd drieëntachtigduizend tweehonderd en zes euro negenendertig cent (¬ 683.206,39).

Het is verdeeld in elfduizend driehonderd drieënnegentig (11.393) aandelen zonder nominale waarde, die elk êêntelfduizend driehonderd drieënnegentigste (1/11.393ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Tiende besluit  Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen, met vermogen elk afzonderlijk te handelen en mogelijkheid van indeplaatststelling, aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.V.L. Consult" , met zetel te 3210 Lubbeek, Vosken 8, haar zaakvoerders en aangestelden, elk met macht afzonderlijk te handelen.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de akte van statutenwijziging; verslag van de zaakvoerder, verslag van de bedrijfsrevisor; de gecoördineerde statuten.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 22/07/2013 - Annexes du Moniteur belge







Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

02/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 24.06.2013, NGL 28.06.2013 13233-0552-013
06/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 06.06.2012, NGL 04.07.2012 12255-0168-013
22/06/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 01.06.2011, NGL 20.06.2011 11178-0229-014
20/03/2015
ÿþ Mod Word 11.1

le In de bijlagen bij het Bplgisi Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter gri ie varCçie_a eer



I " 15092A05



Ondernemingsnr : 0449.301.624

Benaming

(voluit) : BAX INVEST

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3120 Tremelo, Raamlolaan 7

Onderwerp akte : Kapitaalvermindering in natura

Het blijkt uit een akte van kapitaalvermindering in natura verleden voor Kathleen Pelgrims, notaris te

~o Aarschot op 5 maart 2015, dat is gehouden:

11 De buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAX INVEST" met zetel te 3120 Tremelo, Raamlolaan 7, ingeschreven in de kruispuntbank voor

L« ondernemingen onder nummer 0449.301.624, niet BTW-plichtig;

cià

opgericht onder de vorm van een naamloze vennootschap bij akte verleden voor notaris Luc Talloen te

eLeuven op 25 januari 1993, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van 19

o februari daarna onder nummer 239;

.rs Michiels te Aarschot op 27 juni 2013, bekendgemaakt bij uittreksel in de Bijlage tot het Belgisch Staatsblad van

rm 22 juli daarna onder nummer 0113656.

wiDe vergadering vat de agenda aan en neemt na beraadslaging de volgende besluiten:

e Eerste besluit - Kapitaalvermindering.

d De vergadering besluit het kapitaal te verminderen met vijfhonderdtweeëndertigduizend euro (¬ 532.000,00) om het maatschappelijk kapitaal te brengen van zeshonderddrieëntachtigduizend tweehonderdenzes euro

ere negenendertig cent (¬ 683.206,39) op honderdeenenvijftigduizend tweehonderdenzes euro negenendertig cent

co (¬ 151.206,39), zonder vernietiging van aandelen, met evenredige vermindering van de fractiewaarde van alle

eq aandelen in het maatschappelijk vermogen.

co De vergadering besluit dat deze vermindering van het kapitaal volledig zal worden aangerekend worden op

co het door externe inbrengen gevormde kapitaal.

eq

Deze kapitaalvermindering geschiedt voor een bedrag van vijfhonderdtweeëndertigduizend euro (¬

532.000,00) in natura door overdracht onder vrijwaring als naar recht en voor vrij van enige inschrijving of

et et nadelige overschrijving, aan de enige aandeelhouder, van volgende onroerend goed:

.9 Beschrijving van het goed:

et Gemeente TREMELO - Afdeling TREMELO

et

Een WOONHUIS, op en met grond, gelegen aan de Raamlolaan 7, gekadastreerd volgens titel en volgens

elel recent kadastraal uittreksel wijk A, nummer 71/S, voor een oppervlakte van veertien are drieëndertig centiare

te

te (14a 33ca).

'lno Oorsprong van eigendom

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BAX INVEST" voornoemd verklaart dat voormeld onroerend goed haar toebehoort, de grond om hem te hebben verkregen ingevolge inbreng door

i à Mevrouw BAX Marie-Thérèse Joanna, voornoemd, ingevolge akte verleden voor notaris Dirk Michiels te

~Aarschot op 8 april 2010, overgeschreven op het tweede hypotheekkantoor te Leuven op 23 april daarna, onder

41 formaliteit nummer 73-T-23/04/2010-04358, en de constructies om ze zelf te hebben laten oprichten.

Derde besluit - Vaststelling van de verwezenlijking van de kapitaalvermindering

tDe vergadering stelt vast en verzoekt mij, notaris, akte te nemen van het feit dat de voormelde

kapitaalvermindering daadwerkelijk verwezenlijkt werd en dat het kapitaal aldus daadwerkelijk gebracht werd op

pq honderdeenenvijftigduizend tweehonderdenzes euro negenendertig cent (¬ 151.206,39), vertegenwoordigd

door elfduizend driehonderddrieënnegentig (11.393) aandelen.

Vierde besluit  Wijziging van artikel vijf van de statuten.

De vergadering besluit dat artikel vijf van de statuten vanaf heden luidt als volgt:

"Het geheel geplaatste maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt honderdeenenvijftigduizend

tweehonderdenzes euro negenendertig cent (¬ 151.206,39).

Het is verdeeld in elfduizend driehonderddrieënnegentig (11.393) aandelen zonder nominale waarde, die elk

één/elfduizend driehonderddrieënnegentigste (1/11.393ste) van het kapitaal vertegenwoordigen."

Vjjfde besluit  Coördinatie der statuten aan de genomen besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

X waarvan de statuten meermaals en voor het laatst gewijzigd werden bij akte verleden voor notaris Dirk

Voorbehouden 'aan het Belgisch Staatsblad

.

lr

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 20/03/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vergadering besluit machtiging te verlenen aan notariskantoor "Michiels, Stroeykens & Pelgrims, geassocieerde notarissen", te Aarschot, Boudewijnlaan 19, vertegenwoordigd door haar zaakvoerders, met macht afzonderlijk te handelen, om de gecoördineerde tekst van de statuten van de Vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wet-'telijke bepalingen ter zake.

Zesde besluit - Machtiging van de zaakvoerder tot uitvoering van de genomen besluiten,

De vergadering verleent aan de zaakvoerder de bevoegdheid om de voorgaande besluiten uit te voeren. Zevende besluit - Volmacht kruispuntbank voor ondernemingen.

De vergadering beslist, teneinde de nodige formaliteiten te vervullen bij de kruispuntbank van ondernemingen ingevolge huidige akte, volmacht te verlenen aan de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "D.V.L. Consult", te 3210 Lubbeek, Vosken 8, vertegenwoordigd door haar zaakvoerder(s) en haar aangestelden, elk met macht om afzonderlijk te handelen en met mogelijkheid van indeplaatsstelling.

Stemming.

Alle voorgaande besluiten werden genomen met unanimiteit van stemmen.

Voor gelijkvormig analytisch uittreksel.

(Tegelijk hiermee neergelegd: uitgifte van de akte van kapitaalvermindering in natura; de gecoördineerde

statuten.)

Uitgereikt vddr registratie in toepassing van artikel 3.12.3.0.5. §2. van de Vlaamse Codex Fiscaliteit. Getekend Kathleen Pelgrims notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/06/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 02.06.2010, NGL 25.06.2010 10221-0171-014
23/06/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 03.06.2009, NGL 18.06.2009 09251-0239-014
10/07/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 04.06.2008, NGL 03.07.2008 08361-0101-013
28/06/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 06.06.2007, NGL 22.06.2007 07278-0364-013
06/06/2007 : LE084478
19/09/2005 : LE084478
01/07/2005 : LE084478
30/06/2004 : LE084478
16/07/2003 : LE084478
25/12/2001 : LE084478
26/06/2001 : LE084478
13/07/1999 : LE084478
17/10/1998 : LE84478

Coordonnées
BAX INVEST

Adresse
RAAMLOLAAN 7 3120 TREMELO

Code postal : 3120
Localité : TREMELO
Commune : TREMELO
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande