BAYRU SERVICES

Société en commandite simple


Dénomination : BAYRU SERVICES
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 536.358.926

Publication

12/07/2013
ÿþi

MM 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kobie na neerlegging ter griffie van de akte

053C358 S2S

Ondernemingsnr : Benaming

(voluit) : BayRu Services

Rechtsvorm : Gewone Commanditaire vennootschap

Zetel : Mollestraat 6b13, 1730 Asse

Onderwerp akte : Oprichting Gewone Commanditaire Vennootschap

BayRu Services

Gewone Commanditaire Vennootschap

met zetel te 1730 Asse, Moltestraat 6b13

Artikel 1. OPRICHTING - AARD - BENAMING

De ondergetekenden,

De Plekker Rudy, geboren te Asse op 24/01/1963, wonende te Asse, Mollestraat 6b13, beherend vennoot; Cadavid Gutierrez Barbara, geboren te Santander op 11/0111965, wonende te Santander, Colombia, stille vennoot;

verklaren een gewone commanditaire vennootschap op te richten met als maatschappelijke benaming 'Bayru Services'.

Artikel 2. ZETEL

Dë zetel van de vennootschap is bij de oprichting gevestigd te 1730 Asse, Moltestraat 6b 13. Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of in het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL

De vennootschap heeft als doel:

ri Uitwerking en realisatie van projecten op het gebied van de elektriciteit en elektronica, mijnbouw, chemie,

machine-en werktuigbouw, industriële systeemontwikkeling, veiligheid, enz.

r Groothandel in niet-elektronische huishoudelijke artikelen;

t Technische adviezen verlenen;

r: Industriële vormgeving;

LI Studie -- organisatie- en raadgevend bureau inzake elektronica;

i? Uitwerken van projecten op het gebied van klimaatbeheersing, koeltechniek, zuivering en voorkomen van

pollutie,akoestiek, enz.;

Ode vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder of

zaakvoerder van andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel;

Llde vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende

verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap.

Artikel 4. DUUR

De vennootschap is opgericht voor een onbepaalde duur te rekenen vanaf heden.

Op de laatste blz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap neemt alle verbintenissen over aangegaan voor rekening en ten name van de vennootschap in oprichting, onder de opschortende voorwaarde dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid bekomt zoals bepaald in artikel 2 van het Wetboek der Vennootschappen.

Artikel 5. KAPITAAL

Het'maatschappelijk kapitaal van de vennootschap is vastgesteld op ê 1000,00, vertegenwoordigd door 100

aandelen op naam zonder nominale waarde, die ieder 11100ste van het kapitaal vertegenwoordigen.

Op het geplaatst kapitaal wordt ais volgt ingeschreven:

O=ODoor De Plekker Rudy, als beherend vennoot, voor ¬ 990,00; waarvoor hem 99 aandelen worden

toegekend.

ODoor Cadavid Gutierrez Barbara, als stille vennoot, voor ¬ 10,00; waarvoor haar 1 aandeel wordt

toegekend.

De 100 aandelen, dewelke bij deze oprichting zijn onderschreven, worden volstort door storting in speciën van 1000 euro.

De aandelen en alle overdrachten ervan worden ingeschreven in een daartoe bestemd register dat wordt bijgehouden op de zetel van de vennootschap. Elk aandeel geeft recht op één stem,

Artikel 6. BEHERENDE VENNOTEN EN STILLE VENNOTEN

De beherende vennoten staan hoofdelijk en ondeelbaar in voor alle verbintenissen van de vennootschap. De beherende vennoten zijn deze vermeld in de oprichtingsakte of deze die nadien in die hoedanigheid toetreden tot de vennootschap, mits bekendmaking hiervan in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad,

Artikel 7. WINSTBEWIJZEN, WARRANTS OF COVERTEERBARE OBLIGATIES

De vennootschap kan geen winstbewijzen, die het kapitaal niet vertegenwoordigen, warrants of converteerbare obligaties uitgeven.

Artikel 8. AANDELEN IN ONVERDEELDHEID OF BEZWAARD MET VRUCHTGEBRUIK

Ten opzichte van de vennootschap zijn de aandelen ondeelbaar. De onverdeelde eigenaars, moeten zich ten opzichte van de vennootschap door één enkel persoon laten vertegenwoordigen; zolang dit niet gebeurd is worden de rechten die aan deze aandelen verbonden zijn, opgeschort.

Kan tussen de gerechtigden geen overeenstemming bereikt worden, dan kan de bevoegde rechter op verzoek van de meest gerede partij een voorlopig bewindvoerder benoemen om de betrokken rechten uit te oefenen in het belang van de gezamenlijke gerechtigden.

Wanneer het aandeel toebehoort aan blote eigenaars en vruchtgebruikers worden alle rechten, inbegrepen het stemrecht, uitgeoefend door de vruchtgebruiker(s).

Artikel 9.VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd,

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Artikel 10. OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN

A.overdracht onder levenden

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, uitsluitend aan boekhouder-fiscalisten, bevoegd hun praktijk in België uit te oefenen, overgedragen worden mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen.

Indien de medevennoten in gebreke blijven binnen de maand te antwoorden op de aanvraag tot goedkeuring, hen bij aangetekend schrijven toegezonden, zullen zij geacht worden zich niet tegen de afstand te verzetten.

Y , F

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

De weigering van goedkeuring tot afstand van aandelen zal geen aanleiding kunnen geven tot verhaal voor de rechtbanken. De weigerende vennoten beschikken over zes maanden vanaf de weigering om kopers te vinden; bij gebreke zullen zij gehouden zijn zelf de deelbewijzen te kopen of van hun weigering af te zien.

overdracht wegens overlijden

Deaandelen mogen bij sterfgeval, op straffe van nietigheid, uitsluitend overgedragen worden aan personen die voldoen aan de voorwaarden opgenomen in de Wet van 22 april 1999 betreffende de boekhoudkundige en fiscale beroepen en haar uitvoeringsbesluiten, mits toestemming van een bijzondere meerderheid van 4/5 van de stemmen. Deze toestemming wordt steeds vereist voor om het even welke rechtverkrijgende.

De erfgenamen en legatarissen van aandelen, die geen vennoot kunnen worden, omdat zij niet tot hoger opgesomde categorie behoren, hebben recht op de waarde van de overgelaten aandelen. Zij mogen er de afkoop van vragen bij per post aangetekend schrijven aan de zaakvoerders der vennootschap gericht en waarvan binnen de maand door de zaakvoerders aan de verschillende vennoten bij aangetekend schrijven kopij wordt verzonden. Deze vennoten genieten een voorkeurrecht tot het afkopen van de aandelen waarvan de overdracht is voorgesteld.

Dit voorkeurrecht is evenredig aan het aantal aandelen dat elke vennoot bezit.

Het in geheel of ten dele niet uitoefenen van het voorkeurrecht door één of meer vennoten verhoogt het voorkeurrecht der anderen.

Indien het aantal af te stane aandelen niet nauwkeurig proportioneel is aan het aantal aandelen waarvoor het voorkeurrecht wordt uitgeoefend, worden, bij gebrek aan akkoord, de overtollige aandelen door het lot toegewezen.

De vennoot die zijn voorkeurrecht wenst uit te oefenen, moet binnen de dertig dagen de zaakvoerders hiervan inlichten, die de overlater hiervan op hun beurt binnen de dertig dagen in kennis stellen. Bij gebreke van naleving dezer kennisgevingen binnen de vastgestelde termijn wordt het voorkeurrecht als vervallen beschouwd.

Artikel 11. CONTROLE

leder vennoot heeft individueel de onderzoeks- en controlebevoegdheid van een commissaris, en kan ter plaatse inzage nemen van de boeken, de brieven, de notulen en in het algemeen van alle geschriften van de vennootschap.

Zolang de vennootschap niet beantwoordt aan de criteria, waarvoor de aanstelling van een commissarisrevisor verplicht is, kunnen zij zich laten vertegenwoordigen en bijstaan door een deskundige.

Zodra de vennootschap beantwoordt aan de criteria, waardoor de aanstelling van een commissaris-revisor verplicht is, wordt de controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, opgedragen aan een of meer commissarissen te benoemen door de algemene vergadering onder de leden van het Instituut der Bedrijfsrevisoren.

Artikel 12. ALGEMENE VERGADERING

Ieder jaar op de derde zaterdag van de maand juni te zestien uur wordt de gewone algemene vergadering gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de oproeping, en dit voor het eerst in het jaar 2015.

Indien deze dag een wettelijke feestdag is, dan wordt de vergadering op hetzelfde uur gehouden op de eerstvolgende werkdag,

Een buitengewone algemene vergadering mag bijeengeroepen worden telkens als de belangen van de vennootschap het vereisen. Zij wordt gehouden op de zetel van de vennootschap of op gelijk welke andere plaats in België aangeduid in de oproeping.

Ten allen tijde kan een buitengewone algemene vergadering worden bijeengeroepen om over de wijziging van de statuten of over enig ander punt te beraadslagen en te besluiten.

Elke vennoot heeft het recht zich op de algemene vergadering te laten bijstaan door een deskundige.

De algemene vergadering is bevoegd om te beraadslagen en te besluiten betreffende de goedkeuring van de jaarrekening, de bestemming van het resultaat, de wijziging van de statuten, en de vaststelling van de vergoeding van de zaakvoerder, het instellen van een vennootschapsvordering tegen hem en het verlenen van kwijting.

Een vennoot kan zich slechts door een andere vennoot laten vertegenwoordigen.

In de algemene vergadering worden de besluiten genomen bij gewone meerderheid van stemmen.

Bij wijziging van de statuten is een bijzondere meerderheid van 415 van de stemmen vereist.

Artikel 13. BOEKJAAR

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar. Het eerste boekjaar vangt aan op datum van heden en sluit af op 31/12/2014.

Artikel 14. BESTUUR - VERTEGENWOORDIGING

De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoot die benoemd wordt door de algemene vergadering.

Aan de zaakvoerder kan, onverminderd de vergoeding van zijn kosten, een vergoeding worden toegekend, waarvan het bedrag door de algemene vergadering van de vennoten elk jaar wordt vastgesteld en die ten laste komt van de vennootschap.

l]e`zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor alleen de algemene vergadering van de vennootschap bevoegd is.

De vennootschap wordt in en buiten rechte vertegenwoordigd door de zaakvoerder.

De zaakvoerder kan gevolmachtigden van de vennootschap aanstellen,

Alleen de bijzondere en beperkte volmachten voor bepaalde of een reeks bepaalde rechtshandelingen zijn geoorloofd.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Artikel 15. SLOT EN OVERGANGSBEPALINGEN

Onmiddellijk hebben de oprichters beslist te benoemen tot zaakvoerder, en dit voor onbepaalde duur: de heer De Plekker Rudy, die aanvaardt, en die bevestigt dat de aanvaarding van zijn mandaat hem niet verboden is ingevolge enige wettelijke bepaling.

Opgemaakt te Asse in vier exemplaren op 1 juni 2013.

De Plekker Rudy Cadavid Gutierrez Barbara

Op de laatste biz van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Coordonnées
BAYRU SERVICES

Adresse
MOLLESTRAAT 6, BUS 13 1730 ASSE

Code postal : 1730
Localité : ASSE
Commune : ASSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande