BB INVEST

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BB INVEST
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 439.796.911

Publication

02/01/2014 : ME. - JAARREKENING 30.06.2013, GGK 07.12.2013, NGL 30.12.2013 13701-0290-013
25/01/2013
ÿþA med 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte



bel

Be Star

Ondernemingsnr : RE0439.796.911

Benaming (voluit) :13E3 INVEST Neergelegd ter gra-fre a~r

Rechtbank van Koophanae.

te Leuven, de 14 JAN. 291?

DE ~R~FIER

rr re

Hg 11111111

*13015429*

uu

iu

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 13ovenbosstraat 89

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte : BVBA: verbeterende akte

Uit de akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven, op 27 december 2012, geregistreerd blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de in hoofde vermelde vennootsohap volgende vaststellingen heeft gedaan

1.Vaststelling van de materiële vergissing begaan bij de redactie van de kapitaalverhoging ten belope ;, van TACHTiGDUIZEND EURO (¬ 80 000,00) en de toekenning van zestien (16) aandelen dewelke werd opgenomen in de akte verleden voor ondergetekende notaris Isabelle Mostaert te Leuven op vijfentwintig juni tweeduizend en twaalf, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van zevenentwintig juli daarna onder nummer 12133192.

Het punt dat ten gevolge van de kapitaalverhoging ten belope van TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00) "zestien (16) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen" werden gecreëerd, dient geschrapt te worden, gezien het aandeelhouderschap van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST", niet in die mate gestoord wordt dat dit de creatie van nieuwe aandelen vereist heeft.

Artikel 4 van de statuten dient dan ook als volgt te worden gelezen:

"Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00). Het is vertegenwoordigd door zeventig (70) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zeventigste (1/70.k) van het kapitaal vertegenwoordigen,

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewas hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

Ingevolge de vaststelling van deze materiële vergissing dient ook in de akte houdende de vaststelling van de partiële splitsing door overname tussen de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST" en de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS", geakteerd door ondergetekende notaris Isabelle Mostaert te Leuven op zevenentwintig november tweeduizend en twaalf, neergelegd ter griffie, artikel 4 van de statuten van "Be INVEST" te worden gelezen alsof er steeds zeventig aandelen geweest waren.

Ingevolge deze akte luidt het artikel 4 als volgt:

"Artikel 4 - Kapit al en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door zeventig (70) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zeventigste (1/7(fre) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd, Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

2. Uitdrukkelijke bekrachtiging door de huidige aandeelhouders van alle toenmalige genomen beslissingen.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(olnien)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 11.1

r

Voor-b tdud' n aan het Belgisch Staatsblad

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermede neergelegd

- uitgifte van de akte statutenwijziging

- historiek en gecoördineerde statuten

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

Qp de laatste blz. van Luik B vermelden ' Recto : Naam en ttoedanighesd van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o r (en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

24/01/2013
ÿþ mod 11,1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Néergetegd ter Dollis vgl

Rechtbank van 1(008 11,1151411 2013

Leuven, da1 JAN. 2013 DE ORIFFlffni

Griffie

11111111111 jiltI11)111111III

Vo bobo

aan

Belg Staat

Ondernemingsnr: BE0439.796.911

Benaming (voluit) : BB INVEST

(verkort) :

Rechtsvorm ; besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Bovenbosstraat 89

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :BVBA: Partiële splitsing - Kapitaalverhoging - Kapitaalvermindering-Statutenwijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle MOSTAERT te Leuven op 27 november 2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van hierboven genoemde vennootschap volgende beslissingen genomen heeft:

. Voorstel 'van partiële splitsing van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST" overeenkomstig de bepalingen van het Wetboek van vennootschappen. Iedere vennoot kan, zonder kosten, een kopie van deze documenten verkrijgen op de maatschappelijke zetel. De vennootschappen die aan de splitsing deelnemen, behoeven de artikels 730,731 en 733 niet toe te passen, in zoverre dit laatste naar de verslagen verwijst, indien alle vennoten en alle houders van effecten waaraan stemrecht in de algemene vergadering is verbonden, daarvan hebben afgezien. De afstand van dat recht wordt afzonderlijk vastgesteld bij een uitdrukkelijk stemming in de algemene vergadering die over de deelneming aan de stemming moet besluiten.

2, verzaking overeenkomstig artikel 734 Wetboek vennootschappen door aile vennoten aan de bijzondere verslagen van de zaakvoerder en de bedrijfsrevisor over de voorgestelde partiële splitsing.

3. Melding van eventuele belangrijke wijzigingen die zich in het vermogen van de partieel gesplitste vennootschap "BB INVEST" en de verkrijgende vennootschap "BOVENBOS" hebben voorgedaan sinds de opstelling van het splitsingsvoorstel.

4. Kennisname van het verslag van de heer Peter Bogaert, bedrijfsrevisor te Oud-Heverlee, Fazantenlaan 10 overeenkomst artikel 313 Wetboek vennootschappen door de zaakvoerder aangesteld

Het besluit luidt als volgt:

"De inbreng in natura betreft de activa en passiva, rechten en verplichtingen per 30 juni 2012 van de bedrijfstak Onroerend goed, in het kader van de partiële splitsing van BB INVEST BVBA. Alle verrichtingen van de bedrijfstak Onroerend goed, met uitzondering van de door BB INVEST BVBA opgestarte en lopende verkopen, zullen met terugwerkende kracht vanaf 1 juli 2012 worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap BOVENBOS BVBA

De inbreng in natura van de activa en passiva per 30 juni 2012 van de bedrijfstak Onroerend goed wordt gewaardeerd aan boekwaarde, hetzij ¬ 334.266,79. Overeenkomstig de bepalingen van het advies 2009/11 van de Commissie voor Boekhoudkundige Normen wordt hiervan een gedeelte van ¬ 81.763,66 aan kapitaal toebedeeld, ¬ 8.176,37 aan wettelijke reserve, ¬ 107,552,47 aan belastingvrije reserve en ¬ 136.774,29 aan het overgedragen resultaat.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat

" De verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het instituut der Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uitte geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

" De beschrijving van de inbreng in natura beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

" Dat de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methode van waardering bedrijfseconomisch verantwoord is;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

" Dat de waardebepaling waartoe deze methode van waardering leidt ten minste overeenkomt met het aantal

en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet

overgewaardeerd is.

Overeenkomstig artikel 740 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats

voor de 68 van de 70 aandelen van BB INVEST BVBA die worden gehouden door BOVENBOS BVBA. Het

aantal aandelen BOVENBOS BVBA, dat als tegenprestatie voor deze inbreng wordt uitgegeven bedraagt 2.042

aandelen.

Wij willen er ten slotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende

de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Oud-Heverlee, 20 september 2012

(getekend)

Peter BOGAERT burg. Bvba vertegenwoordigd door

Peter Bogaert

Bedrijfsrevisor"

Voor- behouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

5. Kennisname van het verslag opgesteld door de zaakvoerder overeenkomstig artikel 313 van het wetboek van Vennootschappen waarbij niet van de conclusies van het verslag van bedrijfsrevisor niet wordt afgeweken.

6, Partiële splitsing, zonder ontbinding noch vereffening van de vennootschap "BB INVEST", overeenkomstig de voorwaarden en modaliteiten uiteengezet in het splitsingsvoorstel en in toepassing van artikel 677 en volgende van het Wetboek Vennootschappen, door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS", voornoemd van de bedrijfstak "Onroerend goed", met de daaraan verbonden Activa, passiva, rechten en verplichtingen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST".

De handelingen van de te splitsen vennootschap "BB INVEST", zullen sinds 1 juli 2012 geacht te worden zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap, "BOVENBOS", voornoemd.

a) Modaliteiten van de gedeeltelijke splitsing.

Deze gedeeltelijke splitsing heeft plaats overeenkomstig volgende modaliteiten

- de overdracht heeft plaats op basis van een staat van activa en passiva afgesloten op 30 juni 2012;

- vanaf 1 juli 2012 worden alle verrichtingen, gesteld door onderhavige vennootschap met betrekking tot de overgedragen vermogensbestanddelen, boekhoudkundig geacht te zijn verricht voor rekening van de inbreng ontvangende vennootschap.

- er worden geen bijzondere rechten toegekend aan de aandeelhouders van de inbreng ontvangende vennootschap, noch aan de aandeelhouders van onderhavige vennootschap;

- aan de zaakvoerders van onderhavige vennootschappen zullen geen bijzondere voordelen worden toegekend;

- de overdracht omvat alle elementen, zowel actieve ais passieve, waarvan sprake in het splitsingsvoorstel en hierna meer uitvoerig beschreven;

teneinde betwistingen te vermijden over de toewijzing van bepaalde vermogensbestanddelen van de partieel te splitsen vennootschap indien de hierna weergegeven toewijzing geen uitsluitsel geeft, hetzij omdat de verrichte toewijzing voor interpretatie vatbaar zou zijn hetzij omdat het vermogensbestanddelen zou betreffen die bij onachtzaamheid, vergetelheid of onwetendheid niet opgenomen waren in de opgave van de toegescheiden vermogens, wordt uitdrukkelijk bedongen dat alle activa en passiva, waarvan niet met zekerheid kan worden vastgesteld of zij aan onderhavige vennootschap dan wel aan de inbreng ontvangende vennootschap verblijven, zullen geacht worden toe te behoren aan "BB INVEST";

- Overeenkomstig artikel 686 van het Wetboek van Vennootschappen zal de inbreng ontvangende vennootschap hoofdelijk gehouden zijn tot betaling van de zekere en opeisbare schulden die bestaan op datum dat de akte houdende vaststelling van het besluit tot deelneming aan de splitsing wordt bekendgemaakt in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad. Haar aansprakelijkheid geldt uitsluitend tot beloop van het netto-actief dat haar wordt toegekend.

- De partiële splitsing zal slechts gerealiseerd zijn na goedkeuring van zowel het besluit tot splitsing als de oprichting van de inbreng ontvangende vennootschap door deze algemene vergadering,

b) Omschrllvinq van de overgegane vermogensbestanddelen.

Ingevolge de goedkeuring van de partiële splitsing verzoekt de vergadering mij, notaris, akte te verlenen van

de omschrijving van de overgegane vermogensbestanddelen; zij omvatten bij wijze van samenvatting volgende

activa en passiva:

Activa.

Totaal: DRIEHONDERDTWEEËNNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERDNEGENENTACHTIG EURO

ACHTENNEGENTIG CENT (¬ 392.689,98).

De terreinen en gebouwen omvatten uitsluitend de villa, gelegen te 3053 Oud-Heverlee, Bovenbosstraat 89.

De andere onroerende goederen worden niet overgedragen aangezien zij deel uitmaken van een opgestart en

lopend verkoopproces.

Passiva.

Totaal; DRIEHONDERDTWEEËNNEGENTIGDUIZEND ZESHONDERDNEGENENTACHTIG EURO

ACHTENNEGENTIG CENT (¬ 392.689,98).

VOORWAARDEN VAN DE OVERGANG ONDER ALGEMENE TITEL.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de persoto)nten) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor- bohoucEen searr hete Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de eigendom hebben van alle overgedragen lichamelijke bestanddelen en zal, zonder dat hieruit schuldvernieuwing kan voorvloeien, in de plaats gesteld worden in alle overgedragen rechten, overeenkomsten, schuldvorderingen en schulden, te rekenen vanaf de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing. Zij zal hiervan het genot hebben vanaf 1 juli 2012.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal vanaf zelfde datum alle betastingen, bijdragen, taksen, verzekeringspremies en in het algemeen aile lasten dragen die de haar overgedragen goederen belasten of zouden kunnen belasten en die inherent zijn aan de eigendom of het genot ervan.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal de overgegane goederen nemen in de staat waarin ze zich nu bevinden, zonder enig verhaal te kunnen uitoefenen tegen onderhavige vennootschap voor welke reden dan ook.

- De inbreng ontvangende vennootschap zal alle transacties, overeenkomsten en welkdanige verbintenissen ook moeten uitvoeren met betrekking tot de haar overgedragen activa en passiva bestanddelen, zoals de contracten en verbintenissen zullen bestaan op de dag van de effectieve verwezenlijking van de partiële splitsing,

- De inbreng ontvangende vennootschap zal met betrekking tot haar overgedragen activa en passiva aile betwistingen en rechtsvorderingen, gerechtelijke of niet, zowel in hoedanigheid van eiser als van verweerder vervolgen en zal hieruit voordeel trekken of er de nadelige gevolgen van dragen met volledige en gehele ontheffing van de overdragende vennootschap.

- De overdracht van het vermogen zal op algemene wijze bevatten:

1. aile rechten, schuldvorderingen, gerechtelijke en buitengerechtelijke vorderingen persoonlijke waarborgen en zakelijke waarborgen met betrekking tot het overgedragen actief waarvan om welke reden dan ook onderhavige vennootschap tegenover alle derden, hierin begrepen de openbare administraties, genieter of titularis is;

2. de archieven en boekhoudkundige documenten betreffende de ingebrachte bestanddelen, met fast voor de overnemende vennootschap om ze te bewaren, gedurende de wettelijk voorziene termijn.

3.Vervolgens verklaart de vennootschap "BB INVEST", alhier vertegenwoordigd door haar zaakvoerder de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "MADICO" met als vaste vertegenwoordiger mevrouw Diane BILS, zoals voormeld, volledig kennis te hebben van de statuten van de vennootschap "BOVENBOS" en volledig op de hoogte te zijn van haar financiële toestand en inbreng te doen van de volledige actieve en passieve toestand van de voormelde onroerende bedrijfstak die van haar vermogen afhangt.

Deze bedrijfstak is nader beschreven en gewaardeerd in het voorstel van de partiële splitsing waarnaar er voor zoveel ais nodig, verwezen wordt.

VASTSTELLING OVERGANG ONROEREND GOED

De vergaderingen stellen vast dat, ingevolge de voormelde partiële splitsing het nagemeld onroerend goed is overgegaan van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST", voornoemd, naar de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS", voornoemd.

Gemeente OUD HEVERLEE--vierde afdeling

Een woning met achterliggende grond op met grand en alle verdere aanhorigheden gelegen Bovenbosstraat 89, volgens titel bekend sectie B nummers 81W/2 en 101E/deel voor een oppervlakte van respectievelijk eenenveertig are vierendertig centiare (41a34ca) en zeven are drieëndertig centiare en zeven decimilliare (7a33ca7dma) en volgens recent kadastraal uittreksel bekend sectie B nummers 81112 en 101E voor een oppervlakte van eenenveertig are vierendertig (41 a34ca) en zeven are drieëndertig centiare (7a33ca).

Modaliteiten van de eigendomsoverdracht

Voorschreven goed wordt ingebracht in de toestand waarin het zich thans bevindt, zonder waarborg van maat of oppervlakte, al bedroeg het verschil één/twintigste of meer;

met aile zichtbare en verborgen gebreken; met alle erfdienstbaarheden; met aile eventuele gemeenschappen;

- De vennootschap verkrijgt vanaf heden de volle eigendom van de ingebrachte goederen.

- De ingebrachte goederen zijn in gebruik volgens modaliteiten gekend door de verkrijgende vennootschap. De vennootschap bekwam het genot ervan sedert 1 jull 2012, op last er vanaf dezelfde datum, aile onroerende voorheffing, belastingen en taksen van te dragen.

- Alle rechten, kosten en lasten voortvlceiend uit onderhavige niet-geldelijke inbreng zijn ten laste van de verkrijgende vennootschap,

- De verkrijgende vennootschap is gehouden de brandverzekeringspolis betreffende voormelde goederen over te nemen en de premies te betalen vanaf de eerstvolgende vervaldag. Zij kan zich aan deze verplichting onttrekken, op voorwaarde dat zij de eventuele verbrekingspremie te haren laste neemt.

c) toekenning van het aantal aandelen voor de partiële splitsing

Aangezien de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS" hoofdaandeelhouder is van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST' beslist de vergadering in toepassing van artikel 740,§2 Wetboek vennootschappen dat er voor de 68 van de 70 aandelen die "BB INVEST" bezit in de vennootschap "BOVENBOS" geen omwisseling van aandelen plaatsvindt.

De resterende twee aandelen van de besloten vennootschap "BB INVEST" worden vergoed door tweeduizend tweeënveertig (2.042) aandelen van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS", De aandelen zijn van dezelfde aard ais de reeds bestaande aandelen

Deze aandelen zullen in de winsten delen van 1 juli 2012.

Deze aandelen zullen worden toegekend aan de heer Marc FORCEVILLE en mevrouw Diane BILS, beide voornoemd, elk voor de helft, hetzij ieder 1.021 aandelen

d) als gevolg van deze partiële splitsing door inbreng in natura in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS" vindt een kapitaalverhoging plaats voor een bedrag van TWEEDUIZEND

Op de laatste biz van Link B vermelden . Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de persoioinleni bevoegd de rechtspersoon tan aanzien van derden te vertegenwoordiger

Verso : Naam en handtekening

Voor- behouden sart-hete Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 24/01/2013 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

DRIEHONDERDZESENDERTIG EURO TIEN CENT (¬ 2.336,10) om het kapitaal van "BOVENBOS" te brengen van TWEE MILJOEN ACHTHONDERDZEVENENVIJFTIGDUIZEND ACHTHONDERDVIERENTWINTIG EURO ACHTENTWINTIG CENT (¬ 2.857.824,28) naar TWEE MILJOEN ACHTHONDERDZESTIGDUIZEND HONDERDZESTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (¬ 2.860.160,38) door creatie van de tweeduizend tweeënveertig (2.042) aandelen van dezelfde aarde als de reeds bestaande aandelen, welke aandelen zullen worden toegekend aan de heer Marc Forceville en mevrouw Diane Biijs, beide voornoemd, elk voor de helft, hetzij ieder duizend éénentwintig (1.021) aandelen

7.Boekhoudkundige verwerking van de vermindering in het patrimonium in de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST', voornoemd, zulks als gevolg van de inbreng bij wijze van partiële splitsing, door een kapitaalvermindering, zonder vernietiging van aandelen, ten belope van EENENTACHTIGDUIZEND ZEVENHONDERDDRIEËNZESTIG EURO ZESENZESTIG CENT (¬ 81.763,66) zodat het gebracht wordt van HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00) op ACHTTIENDUIZEND TWEEHONDERDZESENDERTIG EURO VIERENDERTIG CENT (¬ 18.236,34) onder de opschortende voorwaarde van de hierna vermelde kapitaalverhoging van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST",

8. Verhoging van het kapitaal van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST', voor een bedrag van DRIEHONDERDDERTIEN EURO ZESENZESTIG CENT (¬ 313,66) om het te brengen van ACHTTIENDUIZEND TWEEHONDERDZESENDERTIG EURO VIERENDERTIG CENT (¬ 18.236,34) op ACHTTIENDUIZEND VIJFHONDERDVIJFTIG EURO (¬ 18.550,00) door incorporatie van een deel van de beschikbare reserves, zonder uitgifte van nieuwe aandelen maar met evenredige verhoging van de fractiewaarde van de bestaande aandelen.

9.Kennisname van de staat van actief en passief de dato 30 juni 2012.

10. Aanpassing van artikel 4 van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BB INVEST' met betrekking tot het kapitaal, zodoende dit luidt als volgt:

"Artikel 4 - Kapitaal en aandelen

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend vijfhonderdvijftig euro (¬ 18.550,00). Het is vertegenwoordigd door zesentachtig (86) gelijke aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, die elk één/zesentachtigsfe (1/86') van het kapitaal vertegenwoordigen.

De aandelen zijn steeds op naam en worden genoteerd in het register van aandelen. Naar aanleiding van de inschrijving in het register, wordt aan de vennoten een certificaat tot bewijs hiervan overhandigd. Aan de aandelen wordt een volgnummer toegekend."

11. Aanpassing van artikel 5 van de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BOVENBOS" met betrekking tot het kapitaal, zodoende dit luidt als volgt:

"ARTIKEL. 5- KAPITAAL

Het kapitaal van de vennootschap bedraagt twee miljoen achthonderd zevenenvijftigduizend TWEE MILJOEN ACHTHONDERDZESTIGDUIZEND HONDERDZESTIG EURO ACHTENDERTIG CENT (E 2.860.160,38).

Het is verdeeld In DRIEHONDERDNEGENENVEERTIGDUIZEND VIJFENZESTIG (349.065) aandelen zonder nominale waarde".

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL,

De Notaris, Isabelle MOSTAERT

Tegelijk hiermee neergelegd

- uitgifte van voormeld PV van buitengewone algemene vergadering;

-verslag van de bedrijfsrevisor overeenkomstig artikel 313 W.venn

-verslag van de zaakvoerders overeenkomstig artikel artikel 313 W.venn

- gecoördineerde tekst van de statuten met historiek.

Op de laatste blz van Luik B vermelden Recto Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris. hetzij van de perso(o)nien) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegent oordiaen

Verso Naam en handtekening

16/01/2013 : ME. - JAARREKENING 30.06.2012, GGK 01.12.2012, NGL 10.01.2013 13007-0114-013
19/09/2012
ÿþMM 2.0

(n('I\ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

4

Neergeiega ter griltie oei

Rechtbank van Koophandel

te Leuven, de

DE GR/elle?,

*iai9osi

Ondernemingsnr : 0439796911 Benaming

(voluit) : BB INVEST

Rechtsvorm : BVBA

Zetel : Bovenbosstraat 89, 3053 Haasrode

Onderwerp akte : Ontslag en benoeming zaakvoerder

De Bijzondere Algemene Vergadering van 26 juni 2012 notuleert ten gevolge van de fusie van Bovenbos bvba met Patagonia Invest bvba het ontslag van Patagonie Invest bvba als zaakvoerder van BB Invest bvba.

Dezelfde Bijzondere Algemene Vergadering benoemt voor onbepaalde duur tot nieuwe zaakvoerder Bovenbos bvba, Bovenbosstraat 89 te 3053 Haasrode, vast vertegenwoordigd door Marc Forceville, Bovenbosstraat 89 te 3053 Haasrode.

De zaakvoerder aanvaardt de benoeming die ingaat op 26 juni 2012.

Madico bvba

Vast vertegenwoordigd door

Diane Bils

Zaakvoerder.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

10/09/2012
ÿþt=

~i4~.s Mod Word 11.1

~~~:.,___. In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelega ter gris:

Rechtbank van Koopha G ,

te Leuven, de d LI AUG. 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

*12152536"

1

bt

S St

Ondernemingsnr :

Benaming

(voluit) (verkort) :

0439.796.911

BB INVEST

BB INVEST

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : BOVENBOSSTRAAT 89, 3053 OUD-HEVERLEE

(volledig adres)

Onderwerp akte : NEERLEGGING SPLITSINGSVOORSTEL

Overeenkomstig artikel 677 juncto 728 e.v. van het Wetboek van Vennootschappen heeft het bestuursorgaan van BB Invest BVBA een voorstel opgesteld tot een met splitsing gelijkgestelde verrichting door overgang van een deel van het vermogen van BB Invest BVBA naar de bestaande vennootschap BOVENBOS BVBA.

1.Met splitsing gelijkgestelde verrichting in de zin van artikel 677 W. Venn.

De voorgestelde verrichting kadert in een operatie die tot doel heeft de activiteiten van de bedrijfstak "Onroerend goed" van BB INVEST BVBA, na de finalisatie van de lopende transacties, af te splitsen en te bundelen in BOVENBOS BVBA.

2.Rechtsvorm, naam, doel en zetel van de vennootschappen betrokken bij de partiële splitsing 2.1.De partieel te splitsen vennootschap

De partieel te splitsen vennootschap is :

BB INVEST BVBA

Boven bosstraat 89

3053 Oud-Heverlee

KBO nr ; 0439.796.911

Het maatschappelijk doel van BB INVEST BVBA wordt in de statuten als volgt omschreven ;

" "Met beheer van een roerend en onroerend patrimonium;

" Het verstrekken van managementadviezen;

'Het uitoefenen van mandaten van bestuurder of vereffenaar"

2.2.De vennootschap waarop een deel van het vermogen van BB INVEST BVBA overgaat door de partiële splitsing

De verkrijgende vennootschap is de bestaande vennootschap

BOVENBOS BVBA

Bovenbosstraat 89

3053 Oud-Heverlee

KBO nr : 0878.722.307

Het maatschappelijk doel van BOVENBOS BVBA wordt in de statuten ais volgt omschreven

" "Het patrimonium bestaande uit roerende en onroerende goederen te behouden, in de ruimste zin van het woord te beheren en oordeelkundig uit te breiden, alsmede alle verhandelingen die van aard zijn de opbrengst van haar patrimonium te bevorderen, zonder dat dit een handel in onroerende goederen zou uitmaken;

" De vennootschap mag aile roerende en onroerende goederen kopen, verkopen, huren, verhuren, bouwen, verbouwen, herstellen of ruilen;

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

"Het nemen van participaties in vennootschappen, zowel in binnen- als buitenland, zowel bestaande als nieuwe, met het oog op de valorisatie van deze deelnemingen;

" Het verstrekken van managementadviezen;

" Het uitoefenen van mandaten van bestuurder en vereffenaar in andere vennootschappen.

ln het algemeen mag de vennootschap alle handels-, industriële, financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten, die geheel of gedeeltelijk het doel van de vennootschap aanbelangen of die de verwezenlijking ervan zouden vergemakkelijken of uitbreiden.

Zij mag haar doel zowel in België als in het buitenland uitoefenen en nastreven, zowel rechtstreeks als onrechtstreeks.

Zij kan zich ten gunste van derden borg stellen, voorschotten toestaan, kredieten verlenen, hypothecaire of andere zekerheden verstrekken.

Voorgaande opsomming is niet beperkend zodat de vennootschap alle handelingen kan stellen die op welke wijze ook kunnen bijdragen tot de verwezenlijking van haar doel. Het maatschappelijk doel mag worden uitgebreid of beperkt door middel van wijziging van de statuten overeenkomstig de voorwaarden voorzien door het Wetboek van Vennootschappen."

3.Ruilverhouding van de aandelen  bedrag van de opleg

De werkelijke waarde van het afgesplitste vermogen van de partieel te splitsen vennootschap wordt in acht

genomen alsook de werkelijke waarde van het vermogen van de verkrijgende vennootschap,

De werkelijke waarde van het afgesplitst vermogen per 30/06/12 van BB INVEST BVBA werd door het

bestuursorgaan ingeschat en bepaald op ¬ 588.090,27, Dit vermogen kan als volgt worden samengesteld

.Boekhoudkundige waarde per 30/06/12 van de afgesplitste 392.689,98

bedrijfstak "Onroerend goed"

'Latente meerwaarde op de af te splitsen bedrijfstak "Onroerend 235.860,34

goed", na aftrek van latente belastingen

(¬ 750.000,00  392.689,98) x 66,01 %

.Actuele waarde van uitgestelde belastingen (40.460,05)

Totaal 588.090,27

Het kapitaal van BB INVEST BVBA wordt vertegenwoordigd door 70 aandelen. De werkelijke waarde van het afgesplitst vermogen van één aandeel van BB INVEST BVBA bedraagt ¬ 588.090,27/70, hetzij ¬ 8,401,29 per aandeel,

De werkelijke waarde van het vermogen per 30/06/12 van BOVENBOS BVBA werd door het bestuursorgaan ingeschat en bepaald op ¬ 2.855.046,20. Dit bedrag stemt overeen het boekhoudkundig eigen vermogen per 30/06/12.

Het kapitaal van BOVENBOS BVBA wordt vertegenwoordigd door 347.023 aandelen. De werkelijke waarde van één aandeel van BOVENBOS BVBA bedraagt ¬ 2.855.046,20 / 347.023, hetzij ¬ 8,23 per aandeel.

De verkrijgende vennootschap van de partiële splitsing betreft BOVENBOS BVBA. BOVENBOS BVBA is de hoofdaandeelhouder van BB INVEST BVBA en bezit 68 van de 70 aandelen van BB INVEST BVBA. In toepassing van artikel 740 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats van aandelen van een verkrijgende vennootschap tegen aandelen van de partieel te splitsen vennootschap die worden gehouden.

De overige 2 aandelen van BB INVEST BVBA worden in nagenoeg gelijke verhouding gehouden door dezelfde aandeelhouders als de aandeelhouders van BOVENBOS BVBA.

Per aandeel BB INVEST BVBA zullen 1.021 nieuwe aandelen BOVENBOS BVBA uitgegeven worden, hetzij ¬ 8.401,29 (waarde aandeel BB INVEST BVBA) / ¬ 8,23 (waarde aandeel BOVENBOS BVBA).

Er wordt geen opleg in geld betaald,

4.Wijze waarop de aandelen in de verkrijgende vennootschap worden uitgereikt

De aandelen van de verkrijgende vennootschap die ingevolge de partiële splitsing zullen worden uitgereikt

aan de aandeelhouders van BB INVEST BVBA zullen op naam zijn.

5.Datum vanaf dewelke de handelingen van de partieel te splitsen vennootschap vanuit boekhoudkundig standpunt zullen worden geacht te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap

De activiteiten van B8 INVEST BVBA mbt het over te dragen deel van haar vermogen, zullen vanuit boekhoudkundig standpunt geacht worden te zijn verricht voor rekening van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2012.

6.Datum vanaf dewelke de nieuwe aandelen recht geven te delen in de winst  bijzondere regelingen betreffende dit recht

De nieuw uitgereikte aandelen nemen deel in het resultaat van de verkrijgende vennootschap vanaf 1 juli 2012. Er werden geen bijzondere regelingen uitgewerkt betreffende dit recht.

a..

7.De rechten die de verkrijgende vennootschap toekent aan de aandeelhouders van de partieel te splitsen' vennootschap die bijzondere rechten hebben en aan de houders van andere effecten dan aandelen, of de jegens hun voorgestelde maatregelen

Geen van de aandeelhouders van BB INVEST BVBA heeft bijzondere rechten.

Voor-

behoeden

aan het

Belgisch

Staatsblad

8.De bezoldiging die wordt toegekend aan de commissaris voor het in artikel 731 W. Venn bedoelde verslag en andere prestaties

Onder toepassing van artikel 731, §1, zesde lid W.Venn. zal - met unanimiteit van alle aandeelhouders  worden afgezien van de opmaak van het deskundigenverslag van artikel 731 W.Venn.

9.Bijzondere voordelen voor de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die aan de partiële splitsing deelnemen

Geen bijzonder voordelen zullen worden toegekend aan de leden van de bestuursorganen van de vennootschappen die bij de partiële splitsing betrokken zijn.

10.Nauwkeurige beschrijving en verdeling van de delen van de activa en passiva van het vermogen die zullen overgaan op de verkrijgende vennootschap

Het af te splitsen vermogen betreft de bedrijfstak gevormd door de onroerend goed investeringsactiviteiten van BB INVEST BVBA. De samenstelling van het vermogen van BB INVEST BVBA voor de partiële splitsing en de samenstelling van het vermogen van BB INVEST BVBA en de verkrijgende vennootschap (BOVENBOS BVBA) na de partiële splitsing zijn samengevat in de boekhoudkundige staat afgesloten op 30/06/12 die als bijlage bij dit voorstel zijn gevoegd.

De afhandeling van lopende onroerend goed transacties blijven behouden bij BB INVEST BVBA en worden niet overgedragen aan BOVENBOS BVBA.

11.De verdeling onder de aandeelhouders van de partieel te splitsen vennootschap van de aandelen in de verkijgende vennootschap alsmede het criterium waarop deze verdeling is gebaseerd

1.021 aandelen van de verkrijgende vennootschap BOVENBOS BVBA zullen worden uitgegeven per aandeel van BB INVEST BVBA ter gelegenheid van de overgang van de activa en passiva tengevolge van de partiële splitsing van BB INVEST BVBA. Overeenkomstig artikel 740 § 2 van het Wetboek van Vennootschappen vindt er geen omwisseling plaats voor de 68 van de 70 aandelen van BB INVEST BVBA die worden gehouden door BOVENBOS BVBA. De resterende 2 aandelen BB INVEST BVBA worden vergoed met 2.042 aandelen van BOVENBOS BVBA.

De toekenning van de aandelen van de verkrijgende vennootschap is gebaseerd op het percentage dat de aandelen, in het bezit van elke aandeelhouder, vertegenwoordigen in het kapitaal van BB INVEST BVBA voordat de partiële splitsing wordt doorgevoerd.

BB INVEST BVBA

Vertegenwoordigd door

MAD1C0 BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

mevrouw Diane Bils

BOVENBOS BVBA

Zaakvoerder

vertegenwoordigd door

De heer Marc Forceville

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -10/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Oud-Heverlee, 23 augustus 2012 ___

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

27/07/2012
ÿþmod 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

der

Rechtbank van Koophano

te LQuven, de 18 MU 2812

DÉ GRIFFIER,

Griffie

Ondet'nemingsnr : 6E0439.796.911

Benaming (voluit) : BB INVEST

(verkort}:

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel ' Bovenbasetraat 89

3053 Oud-Heverlee (Haasrode)

Onderwerp akte :BVBA: kapitaalswijziging

Uit een akte verleden voor geassocieerd notaris Isabelle Mostaert te Leuven op 25 juni 2012, geregistreerd, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de hiervoor vermelde vennootschap volgende beslissingen heeft genomen:

Eerste agendapunt

Verhoging van het kapitaal met TACHTIGDUIZEND EURO (¬ 80.000,00), om het te brengen van TWINTIGDUIZEND EURO (¬ 20.000,00) op HONDERDDUIZEND EURO (¬ 100.000,00), door de creatie van zestien (16) nieuwe aandelen, zonder vermelding van nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, en die onmiddellijk in de winst delen.

Verzaking aan het voorkeurrecht door de heer FORCEVILLE Marc en mevrouw BILS Diane, voornoemd. Inschrijving door de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "PATAGONIA INVEST", die stortte in speciën ten belope van TACHTIGDUIZEND EURO (E 80.000,00), waarvoor haar zestien (16) volledig volstorte aandelen worden toegekend.

Genoemde ingebrachte geldbedragen zijn gedeponeerd op een bijzondere rekening nummer 3631055849-44 bij INGbank, geopend op naam van de vennootschap, blijkens bankattest, afgegeven door deze instelling op zeven juni tweeduizend en twaalf, welk attest aan ondergetekende notaris werd overhandigd

Tweede agendapunt

Aanpassing van artikel 4 van de statuten om het in overeenstemming te brengen met de voormelde kapitaalverhoging.

VOOR GELIJKVORMIG UITTREKSEL

Isabelle MOSTAERT, geassocieerd notaris

Tegelijk hiermee neergelegd:

-uitgifte van voormeld akte

-historiek en gecoördineerde statuten

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

111

" iaz33isz"



Op de laatste biz, van luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(enl bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

22/12/2011 : ME. - JAARREKENING 30.06.2011, GGK 03.12.2011, NGL 15.12.2011 11639-0191-014
14/12/2010 : ME. - JAARREKENING 30.06.2010, GGK 04.12.2010, NGL 07.12.2010 10625-0457-014
17/09/2009 : LE100009
07/11/2008 : LE100009
04/10/2007 : LE100009
22/09/2006 : LE100009
26/09/2005 : LE100009
21/09/2004 : LE100009
30/09/2003 : LE100009
15/10/2002 : LE100009
13/02/2002 : LE100009
29/05/2001 : LE100009
29/12/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 05.12.2015, NGL 22.12.2015 15701-0072-013
01/01/1997 : LET543
15/04/1995 : LET543
07/01/1995 : LET543
25/10/1994 : LET543
01/01/1993 : LE76380
27/03/1992 : LE76380

Coordonnées
BB INVEST

Adresse
BOVENBOSSTRAAT 89 3053 HAASRODE

Code postal : 3053
Localité : Haasrode
Commune : OUD-HEVERLEE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande