BBP & PARTNERS

Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BBP & PARTNERS
Forme juridique : Société civile sous forme de société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 832.425.492

Publication

07/05/2014 : ME. - JAARREKENING 30.09.2013, GGK 28.03.2014, NGL 30.04.2014 14112-0552-016
07/05/2013 : ME. - JAARREKENING 30.09.2012, GGK 30.03.2013, NGL 30.04.2013 13110-0257-016
21/01/2011
ÿþ Mod 2.0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IVciiéddar9ed efrei che

RvohtbanlC van Koophandel

te Leuven, de 1 2 lQN 2011

DE GA;" FFsER,

Griffie

1II 1II IlIIlUhIHIl ~Irlrlll

*11011839*

i Voorbehouden

aan het Belgisch Staatsblad

Ondernemingsnr : 0832.425.492

Benaming

!voluit:: BBP & Partners

Rechtsvorm ; burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tremelobaan 122, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte : rechtzetting

Het uittreksel van de oprichtingsakte, zoals neergelegd ter publicatie op 30 december 2010, stemt ingevolge: materiële vergissing niet geheel overeen met de inhoud van de akte.

De clausule met betrekking tot het bestuur dient als volgt aangepast te worden:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet: vennoten.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het BIBF.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten, zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die. belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van de. rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels' van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurderizaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de: bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van het mandaat.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De statutaire; zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten of door een gemotiveerd ; besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een: statutenwijziging, dat steunt op gewichtige redenen.

Voor eensluidend uittreksel

Notaris Joris Stalpaert

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 21/01/2011- Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelde

Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

12/01/2011
ÿþBBP & Partners

Rechtsvorm : burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met: beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Tremelobaan 122, 3140 Keerbergen

Onderwerp akte ; OPRICHTING

Uit de akte verleden voor notaris JORiS STALPAERT te Tremelo op 17 december 2010 (nog te registreren), houdende de oprichting van een burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, blijkt hetgeen volgt:

1. VENNOTEN: De heer PROOST Jan, wonende te 2830 Blaasveld, Perkamentlaan 29; De heer BAUMANS Marc Louis Georges, wonende te 3140 Keerbergen, Ruitersweg 15 de heer BUEKENHOUT Yves, wonende te 3140 Keerbergen, Dennendreef 24

2. NAAM-RECHTSVORM : BBP & Partners - Burgerlijke Vennootschap met de rechtsvorm van een i Besloten Vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

3. ZETEL: 3140 Keerbergen, Tremelobaan 122

4. DOEL:

De vennootschap heeft als burgerlijk doel :

- de organisatie van boekhoudingdiensten en raadgeving daaromtrent;

- het openen, het houden, het centraliseren en het sluiten van boekingen, geschikt voor het opmaken van de

rekeningen;

- het bepalen van de resultaten en het opmaken van de jaarrekening in de door de wet bepaalde vorm.

- het belastingsadvies, bijstand en vertegenwoordiging van belastingplichtigen in alle

belastingaangelegenheden.

- studie - organisatie- en raadgevend bureau betreffende financiële, fiscale en sociale aangelegenheden.

- juridische adviesverlening, in het bijzonder dan de bijstand bij de oprichting en vereffening van vennootschappen.

- de vennootschap mag via inbreng, fusie, inschrijving belangen nemen in of optreden als bestuurder van: andere rechtspersonen of burgerlijke vennootschappen met een gelijkaardig doel

- de vennootschap mag optreden als vereffenaar van andere vennootschappen

- De vennootschap mag alle verrichtingen, met inbegrip van financiële, roerende en onroerende: verrichtingen, doen die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met het doel van de vennootschap voor; zover die verrichtingen in overeenstemming zijn met de plichtenleer die geldt voor het beroep van boekhouder.

5. DUUR EN BEGINDATUM: voor een onbepaalde duur vanaf de datum van neerlegging van het uittreksel: van de oprichtingsakte op de bevoegde Griffie van de Rechtbank van Koophandel.

6. KAPITAAL  18.600 EURO verdeeld in 186 aandelen zonder nominale waarde, volledig volstort.

7. SAMENSTELLING VAN HET KAPITAAL : door inbreng in speciën.

8. BESTUUR en CONTROLE:

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De meerderheid van de zaakvoerders, al dan niet vennoot, moet lid zijn van het BIBF. Een minderheid van: de zaakvoerders, al dan niet vennoot, mogen personen zijn die in het buitenland een hoedanigheid bezitten die: als gelijkwaardig met die van boekhouder/boekhouder-fiscalist in België wordt erkend.

Wanneer een rechtspersoon tot zaakvoerder wordt benoemd, is deze verplicht onder zijn vennoten,' zaakvoerders, bestuurders of werknemers een vaste vertegenwoordiger, natuurlijke persoon, aan te duiden die" belast wordt met de uitvoering van de opdracht van zaakvoerder in naam en voor rekening van der rechtspersoon.

Voor de benoeming en beëindiging van de opdracht van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels: van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

Indien de vennootschap zelf tot bestuurder/zaakvoerder wordt benoemd in een vennootschap, komt de. bevoegdheid om een vaste vertegenwoordiger te benoemen toe aan het bestuursorgaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

1111111J11,111111,1111,11iIIII

Ondernemingsnr

Benaming

(voluit) :

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

il OIViTEUR BELGE

DIRE re ^-6 r','-. ` ;_r. ,- i

,

i

05`-01-20t1 L ,,,;;`" ,.,~®

~'. ~r

2g10,,,, , t r

" .Jf& ~J.%...y ~~ r.ÿ,~~

rrr,r.j f,

BE

G1SCH STAATSBLAD

BEs----=u'3 F? Griffie

L

Mod 2.0

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te -stellen. De algemene vergadering beslist over de al dan niet bezoldiging van het mandaat.

De functie van statutaire zaakvoerder geldt steeds voor de duur van de vennootschap. De statutaire zaakvoerder kan slechts worden ontslagen bij eenparige beslissing van alle vennoten of door een gemotiveerd besluit van een buitengewone algemene vergadering genomen met inachtneming van de vereisten voor een statutenwijziging, dat steunt op gewichtige redenen.

ledere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder ;

" handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden.

De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Tot niet-statutaire zaakvoerders voor de duur van de vennootschap werden benoemd: de heer PROOST Jan, de heer BAUMANS Marc, en de heer BUEKENHOUT Yves, allen voornoemd, die hun opdracht aanvaard hebben. Hun mandaat is onbezoldigd, tenzij de algemene vergadering, hiertoe bij uitsluiting bevoegd, hierover anders beslist. De niet-statutaire zaakvoerders zullen maar hun taak kunnen opnemen vanaf de neerlegging : van de stukken ter griffie.

Vertegenwoordiging: Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder

De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

9. BEGIN EN EINDE BOEKJAAR - van 1 oktober tot 30 september van het volgend jaar. Het eerste boekjaar loopt vanaf de neerlegging van een uittreksel van de oprichtingsakte op de bevoegde handelsgriffie tot 30 september 2012, met dien verstande dat de vennootschap alle door de vennoten namens deze vennootschap in oprichting gestelde handelingen en verrichtingen bekrachtigt en deze voor haar rekening neemt. Deze overname zal evenwel slechts uitwerking hebben vanaf de datum van de neerlegging ter griffie van het voormeld uittreksel van de oprichtingsakte.

10. JAARVERGADERING  tweede vrijdag van de maand maart om negentien uur in de zetel van de vennootschap of op elke andere in de bijeenroepingsbrief vermelde plaats. De eerste jaarvergadering vindt plaats op tweede vrijdag van maart 2013 om negentien uur.

11. RESERVE-AANLEG, WINST-EN VEREFFENINGSSALDO

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

Er mag geen winst uitgekeerd worden indien op de datum van de afsluiting van het laatste boekjaar het netto-actief van de vennootschap, zoals het blijkt uit de jaarrekeningen, ingevolge de uitkering gedaald is of zou dalen beneden het bedrag van het gestorte, of indien dit hoger is, van het opgevraagde kapitaal, vermeerderd met alle reserves die volgens de wet of de statuten niet mogen worden uitgekeerd, en verder dient gehandeld naar het voorschrift van artikel 320 van het Wetboek Vennootschappen.

Voor eensluidend uittreksel

In bijlage : uitgifte van de oprichtingsakte

Notaris Joris Stalpaert te Tremelo.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

F"

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 12/01/2011 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BBP & PARTNERS

Adresse
TREMELOBAAN 122 3140 KEERBERGEN

Code postal : 3140
Localité : KEERBERGEN
Commune : KEERBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande