BE MONDE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE MONDE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 536.971.214

Publication

06/08/2013
ÿþmod 11.1

FIUL9r1 in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

V RNA

beh

aa

Bel

Staa



2 6 JUIL. 2013'

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : ©5' 3'4A 2A 4

Benaming (voluit) : BE MONDE

(verkort) :

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechelsesteenweg 217

1933 Zaventem (Sterrebeek)

Onderwerp akte : Oprichting

Uit een akte verleden voor Meester Jean Vinoke, Geassocieerd Notaris te Brussel, op 22 juli 2013, blijkt dat zijn verschenen:

1, De heer LYU Zhongwei, woonachtig te 200003 Shanghai (China), Room 2702, No. 338. West Nanjing Road,

2. Mevrouw SHAO Kaimin, woonachtig te 200003 Shanghai (China), Room 2702, No.338. West Nanjing Road.

Welke comparanten, vertegenwoordigd zoals gezegd, ondergetekende Notaris verzocht hebben in; een authentieke akte vast te stellen dat zij een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid oprichten onder de benaming 'Be Monde', met maatschappelijke zetel te; Mechelsesteenweg 217, 1933 Zaventem, en waarvan het kapitaal achttienduizend zeshonderd euro; (¬ 18.600,00) bedraagt, verdeeld in honderd (100) aandelen, zonder vermelding van nominale; waarde, die elk éénlhonderdtwintigste (11100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

De comparanten, voornoemd, verklaren en erkennen dat ieder aandeel, waarop aldus werd' ingeschreven, ten belope van één derde volgestort werd, zodat de vennootschap thans uit dien'; hoofde, over een bedrag van zesduizend tweehonderd euro (E 6.200,00) beschikt.

Doel

De vennootschap heeft tot doel, in de Europese Unie als ook daarbuiten, in eigen naam en voor; eigen rekening dan wel in naam enlof voor rekening van dan wel in samenwerking met derden, als; agent, commissionair of tussenpersoon:

1. De in- en uitvoer en de handel, zowel de groothandel als de kleinhandel, in alle roerende: goederen en koopwaar in de meest ruime zin, met inbegrip van, doch niet beperkt tot,, voedingswaren, drank, huishoud- en elektrotoestellen, bestek, keukengerief en aanverwante; producten, kledij, modeaccessoires en andere textielproducten, lederwaren, meubelen, interieur- en; decoratieartikelen, tuinmeubelen en -gereedschap, ICT- en multimedia-apparatuur, enz.

2. Aile transport-, opslag-, overslag-, distributie- en logistieke activiteiten, in de meest ruime zin.

3. Het verwerven, vestigen en overdragen, op welke wijze dan ook, van alle soorten vanj roerende en onroerende goederen en van alle mogelijke zakelijke rechten, het In huur nemen en verhuren en, meer in het algemeen, het aanvaarden, vestigen en toestaan van alle mogelijke; persoonlijke rechten met betrekking tot onroerende goederen en zakelijke rechten.

4. Alle activiteiten als bemiddelaar, makelaar, agent, commissionaris of tussenpersoon, als hoofdaannemer dan wel als onderaannemer, en dit zowel in het binnenland als in het buitenland enc binnen het kader van de wettelijke en bestuurlijke voorschriften terzake.

5. Alle activiteiten van een houdstermaatschappij en namelijk het verwerven, aankopen enj verkopen, beheren en tot waarde brengen van alle participaties, aandelen en deelbewijzen van en in alle vennootschappen.en.ondernemingen::::_

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

r..

..,

Bijingen tr'tj iretBeig'rsih- Stxntsbiutt 66/08f201~ _ AfriTexex ctü Moniteur beige

6. Het aanvaarden en uitoefenen van alle mandaten en opdrachten; het uitvoeren van alle

onderzoeken en studies en het verstrekken van alle adviezen en het verlenen van aile bijstand inzake de inrichting, de planning en het beheer van ondernemingen en bedrijven.

De vennootschap handelt voor eigen rekening, in consignatie, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger.

Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag alle soorten van financieringen aangaan en al haar onroerende goederen en alle zakelijke rechten waarvan zij titularis is in hypotheek stellen (dan wel enige andere zakelijke of persoonlijke zekerheden, van welke aard dan ook, niet betrekking tot voormelde goederen en rechten toestaan) en zij mag al haar andere goederen, met inbegrip van haar handelsfonds, in pand geven en zij mag aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en alle andere verbintenissen aangaan voor haarzelf doch niet voor derden.

In het algemeen zal de vennootschap alle financiële, commerciële en industriële verrichtingen mogen doen welke van in verband staan met haar doel of welk van aard zijn om de verwezenlijking ervan te bevorderen, en dit zowel in het binnen- als in het buitenland.

De vennootschap kan de functie van bestuurder, zaakvoerder, directeur of vereffenaar van andere vennootschappen uitoefenen,

Bestuur.

De vennootschap wordt bestuurd door een of meerdere zaakvoerders, al dan niet vennoten, benoemd met of zonder beperking van duur en eventueel met hoedanigheid van statutaire zaakvoerder in dit laatste geval. De algemene vergadering die hen benoemt, bepaalt hun aantal, de duur van hun opdracht, en ingeval van pluraliteit, hun bevoegdheden. Indien er slechts één zaakvoerder wordt benoemd, oefent hij aile bevoegdheden alleen uit.

Als een rechtspersoon tot zaakvoerder of bestuurder is benoemd, moet zij, overeenkomstig de wet van twee augustus tweeduizend en twee, in de uitoefening van deze functie, een natuurlijke persoon aanduiden (vaste vertegenwoordiger) om haar te vertegenwoordigen.

Bevoegdheden van de zaakvoerders.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen, vertegenwoordigt elke zaakvoerder alleen de vennootschap ten aanzien van derden en is bevoegd om alle handelingen te verrichten die noodzakelijk of nuttig zijn voor de verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen die door de wet aan de algemene vergadering voorbehouden zijn.

Elke zaakvoerder mag, voor een door hem bepaalde termijn, bepaalde bevoegdheden opdragen aan bijzondere lasthebbers, al dan niet vennoten.

Bijeenkomst.

De jaarvergadering wordt gehouden op vijftien juni van elk jaar om 19.00 uur, ook indien deze een

wettelijke feestdag of een weekenddag is.

De vergadering komt samen, telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die één/vijfde van het kapitaal bezitten erom vragen.

De gewone en buitengewone algemene vergaderingen worden gehouden op de zetel of op de plaats aangeduid in de oproepingen,

Voorzitterschap - Beraadslaging  notulen.

Iedere algemene vergadering wordt voorgezeten door een zaakvoerder, of bij diens ontstentenis,

door de vennoot die het hoogst aantal aandelen bezit.

Behoudens in de gevallen bij wet voorzien, beraadslaagt en besluit de vergadering op geldige wijze, ongeacht het aanwezige of vertegenwoordigde deel van het kapitaal

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Boekjaar.

Het boekjaar vangt aan op de eerste januari en eindigt op éénendertig december van ieder jaar.

mod 11.1

Voor-"ehouden a'an het Belgisch Staatsblad

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voor-ehouden aan het Belgisch Staatsblad

mad 11.1

Bestemming van de winst,

Jaarlijks wordt van de nettowinst ,vijf. procent (5%) voorafgenomen tot vorming van de wettelijke reserve. Deze voorafneming is niet meer verplicht, wanneer dit reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

Het saldo wordt ter. beschikking 'gesteld van de algemene vergadering die, op voorstel van de zaakvoerder(s), de bestemming ervan bepaalt, rekening houdend met de wettelijke beperkingen terzake.

De uitbetaling van dividenden geschiedt op de plaats en op het tijdstip, vastgesteld door de zaakvoerder(s).

Algemene Vergadering

De comparanten, hier aanwezig, verklaren vervolgens in algemene vergadering bijeen te komen en nemen, met eenparigheid van stemmen, de volgende besluiten

1. Afsluiting eerste boeklaar - Eerste iaarvergadering.

Het eerste boekjaar zal afgesloten worden op éénendertig december tweeduizend veertien. De

eerste jaarvergadering zal bijgevolg in het jaar tweeduizend vijftien gehouden worden.

2. Benoeming zaakvoerders,

De algemene vergadering stelt aan tot niet-statutaire zaakvoerders voor onbepaalde duur:

-De heer LYU Zhongwei, woonachtig te 200003 Shanghai (China), Room 2702, No. 338. West Nanjing Road, voornoemd;

-Mevrouw SHAO Kaimin, woonachtig te 200003 Shanghai (China), Room 2702, No.338. West Nanjing Road, voornoemd.

Welke hun mandaat hebben aanvaard, hetgeen blijkt uit een geschrift dat aan ondergetekende notaris werd voorgelegd.

Hun opdracht zal onbezoldigd uitgeoefend worden, tenzij andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

Overname van verbintenissen.

Overeenkomstig artikel 60 van het Wetboek van vennootschappen, besluit de vergadering unaniem dat alle verbintenissen, alsmede de verplichtingen die eruit voortvloeien, en alle activiteiten gevoerd in naam van de vennootschap in oprichting, vanaf één januari tweeduizend dertien, overgenomen zijn door de huidig opgerichte vennootschap.

Deze overname heeft evenwel slechts gevolg vanaf het ogenblik dat de vennootschap rechtspersoonlijkheid heeft.

De vennootschap zal rechtspersoonlijkheid verkrijgen vanaf de neerlegging ter griffie van de bevoegde rechtbank, van het uittreksel van de statuten,

Bijzondere lastgeving

De zaakvoerder verklaart tot bijzondere lasthebber aan te stellen: de gewone commanditaire vennootschap « Adminco », met maatschappelijke zetel te 1180 Brussel, Alsembergsesteenweg, nummer 999, bus 14, met recht tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij het rechtspersonenregister en, desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde en andere instanties, alsook bij een ondernemingsloket met het oog op de inschrijving van de gegevens in de Kruispuntbank voor Ondernemingen te verzekeren.

Te dien einde mag de lasthebber, in naam van de vennootschap, alle verklaringen afleggen, alle akten en documenten ondertekenen, indeplaatsstellen, en al het nodige doen in de ruimste zin van het woord.

VOOR GELIJKVORMING UITTREKSEL

Meester Bertrand Nerincx, Geassocieerd Notaris te Brussel

Terzelfdertijd neergelegd:

-1 afschrift;

-1 gelijkvorming uittreksel.

- 2 volmachten

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

30/01/2015
ÿþmod 11,1

In de bidagen bid het Bëigisch Staats

lad bekend te maken kopie egd/ontvangen op

na neerlegging ter grif u, nre

"

Voorbehouden

aan het -

Belgisch Staatsblad

1 1 573x

1111

" 2 0 JAN. 2015

ër

effië \Yn de Nederlandstalige

rechtbank van koophandel Brensei

Griffie

Ondernemingsnr : 0536971214

Benaming (voluit) : BE MONDE

(verkort)

Rechtsvorm : BesIoten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Mechetsesteenweg 217

1933 Sterrebeek

Onderwerp akte :DOELWIJZIGING - STATUTENWIJZIGING

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld op twaalf januari tweeduizend vijftien, door Meester Peter Van;. Melkebeke, Notaris te Brussel,

dat de buitengewone algemene vergadering van de vennoten van de besloten vennootschap met beperkt& aansprakelijkheid "BE MONDE", waarvan de zetel gevestigd is te 1933 Sterrebeek, Mechelsesteenweg 217, hierna "de Vennootschap" genoemd, volgende beslissingen genomen heeft:

11 Wijziging van het doel van de Vennootschap door inlassing na punt 6 van artikel 3 van de statuten van de: volgende tekst :

"7. Het verlenen van juridisch advies en juridische dienstverlening, in de meest brede zin van het woord, zonder beperkt te zijn tot een specifieke rechtstak of juridische sector."

2/ Bijzondere volmacht werd verleend aan Mevrouw SHAO Kaimin, woonstkeuze gedaan hebbende te 1933;, Sterrebeek, Mechelsesteenweg 217, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, met:; mogelijkheid tot indeplaatsstelling, teneinde de vervulling van de formaliteiten bij een ondernemingsloket met;; het oog op de inschrijving/aanpassing van de gegevens in de Kruispuntbank van Ondernemingen, en, , desgevallend, bij de Administratie van de Belasting over de Toegevoegde Waarde, te verzekeren.

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL.

(Tegelijk met dit uittreksel werden neergelegd : een uitgifte van het proces-verbaal, de gecoördineerde tekst van statuten).

Uitgereikt vôôr registratie in toepassing van artikel 173, 1" bis van het Wetboek registratierechten,

Peter Van Melkebeke

Notaris

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2015 - Annexes du Moniteur belge

29/06/2015 : ME. - JAARREKENING 31.12.2014, GGK 15.06.2015, NGL 25.06.2015 15212-0468-009
07/03/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 01.03.2016, NGL 03.03.2016 16056-0477-009

Coordonnées
BE MONDE

Adresse
MECHELSESTEENWEG 217 1933 STERREBEEK

Code postal : 1933
Localité : Sterrebeek
Commune : ZAVENTEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande