BE US AUDIT & CONSULTING

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE US AUDIT & CONSULTING
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 544.594.028

Publication

30/01/2014
ÿþ mod 11.1



In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

1111111

*14029353*

'21 JAM. 2014

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsn r : 5U Cj . 59. OZ 6

Benaming (voluit) : BE US Audit & Consulting

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID Zetel : 1640 SINT-GENESIUS-RODE VREDELAAN 46

Onderwerp akte :OPRICHTING

Er blijkt uit een akte verleden voor Meester Didier Gyselinck, geassocieerd Notaris te Brussel, op 21 januari 2014, dat

1) De Heer SCHUEREMANS Sébastien Christophe Luc, geboren te Watermaal-Bosvoorde, op 6 november 1979, nationale nummer 79.11,06-317,75, identiteitskaart nummer: 591-094559847, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan, 46.

2) Mevrouw WARREN Wendy Sue, geboren te Knox (USA), op 12 september 1979, nationale nummer 790912 384 08, identiteitskaart nummer B033 9370 64, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan, 46.

een burgerlijke vennootschap onder de vorm van besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid hebben opgericht, waarvan de naam luidt " BE US Audit & Consulting ".

- De maatschappelijke zetel is gevestigd te 1640 Sint-Genesius-Rode, Vredelaan, 46.

- Het maatschappelijk kapitaal is vastgesteld op vijfentwintigduizend euro (25.000,00¬ ),

vertegenwoordigd door tweehonderdvijftig (250) deelbewijzen zonder nominale waarde

Op de aandelen werd als volgt ingetekend aan de prijs van 100,00 euro per stuk.

- De Heer Sébastien SCHUEREMANS: tweehonderdvijfentwintig deelbewijzen;

- Mevrouw Wendy WARREN: vijfentwintig deelbewijzen.

SAMEN: 250 aandelen, hetzij 25.000,00 Euro.

De ondergetekende Notaris bevestigt dat de deponering van de volstorte fondsen heeft

plaatsgevonden overeenkomstig de wet bij de ING Bank,

- De vennootschap is voor onbeperkte duur opgericht vanaf 21 januari 2014.

- Het maatschappelijk jaar begint de eerste januari en eindigt de eenendertigste december Uitzonderlijk zal het eerste maatschappelijke jaar beginnen op datum van de oprichting van de vennootschap en eindigen op 31 december 2014.

- Het batig saldo van de balans, na aftrek van de algemene onkosten, lasten en nodige afschrijvingen, maakt de nettowinst uit van het boekjaar.

Op de winst wordt vijf procent voor de vorming van de wettelijke reserve genomen. Die verplichting houdt op zodra het wettelijk reservefonds één tiende van het maatschappelijk kapitaal bereikt.

De algemene vergadering beslist over de aanwending van het saldo, op voorstel van de zaakvoerder, en rekening houdend met de wettelijke bepalingen inzake de aanwending van beschikbare bedragen.

Bij de ontbinding van de vennootschap om gelijk welke reden en op gelijk welke ogenblik ook, zal de vereffening geschieden door de zaakvoerder handelend als vereffenaar, zo niet, door één of meer vereffenaars door de algemene vergadering benoemd.

De vereffenaar zal de meest uitgebreide machten hebben zoals voorzien door de wettelijke bepalingen inzake de bevoegdheid van de vereffenaars.

Na aanzuivering van alle schulden, lasten en vereffeningkosten, worden de netto-activa in gelijke delen onder alle deelbewijzen verdeeld.

- De vennootschap wordt bestuurd door één of meerdere zaakvoerder(s).

Op de raatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

i r ,

Wanneer een rechtspersoon wordt benoemd tot zaakvoerder, dient deze onder haar vennoten, zaakvoerders, bestuurders, leden van de directieraad, of werknemers een vaste vertegenwoordiger te benoemen die belast wordt met de uitvoering van de opdracht in naam en voor rekening van de rechtspersoon-zaakvoerder. De vaste vertegenwoordiger is niet persoonlijk aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap.

De enige zaakvoerder of de meerderheid van de zaakvoerders moeten de hoedanigheid hebben van wettelijke auditor en/of auditkantoor.

Bij ontslag, permanente onbeschikbaarheid of overlijden van de enige zaakvoerder, zal zijn mandaat van rechtswege worden voortgezet door de natuurlijke perston die bij name zal aangeduid worden in de notulen van een algemene vergadering. De aldus aangestelde plaatsvervangende zaakvoerder heeft nochtans het recht om het mandaat te weigeren dat hem zal worden toevertrouwd. De in functietreding van een nieuwe zaakvoerder dient te worden openbaar gemaakt.

Tenzij anders bepaald door de algemene vergadering, wordt het mandaat van de zaakvoerder(s)/bestuurder(s) niet bezoldigd.

Overeenkomstig artikel 257 van het Wetboek van vennootschappen en buiten het geval van inrichting door de algemene vergadering van een college van zaakvoerders, mag elke zaakvoerder alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn voor het bereiken van het doel van de vennootschap, behoudens die welke de wet aan de algemene vergadering voorbehoudt.

Hij vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Ten overstaan van derden en in rechte wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd door iedere zaakvoerder, individueel handelend.

Binnen de grenzen van hun mandaat wordt de vennootschap tevens geldig vertegenwoordigd door bijzondere lasthebbers aangesteld door de enige zaakvoerder of door het college van zaakvoerders.

Telkens wanneer een revisorale opdracht wordt toevertrouwd aan de vennootschap is deze ertoe gehouden, onder haar vennoten of de personen anderszins eraan verbonden, een vaste vertegenwoordiger natuurlijke persoon te benoemen die de hoedanigheid heeft van bedrijfsrevisor. De aldus benoemde vertegenwcordiger, is belast met de uitvoering van de opdraoht in naam en voor rekening van de vennootschap, De vennootschap mag haar vertegenwoordiger niet ontslaan zonder tegelijk een opvolger te benoemen.

Voor de benoeming en de beëindiging van de functie van de vaste vertegenwoordiger gelden dezelfde regels van openbaarmaking alsof hij deze opdracht in eigen naam en voor eigen rekening zou vervullen.

De zaakvoerder mag, op eigen verantwoordelijkheid, aan één of meer personen, een deel van zijn machten overdragen op voorwaarde dat hij ze specificeert en de duur ervan bepaalt,

- De Heer Sébastien SCHUEREMANS , voornoemd werd voor een onbepaalde duur als zaakvoerder benoemd,

Zijn mandaat is gratis,

- Er werd geen commissaris benoemd.

- De vennootschap heeft tot doel de uitoefening van het beroep van bedrijfsrevisor in eigen naam, alsook de gezamenlijke uitoefening van dit beroep door haar vennoten, en de samenwerking met andere bedrijfsrevisoren of met personen met gelijkwaardige hoedanigheid in het buitenland. De uitoefening van het beroep beoogt meer in het bijzonder de uitoefening van de in artikel 4 van de wet van 22 juli 1953 beoogde revisorale opdrachten, alsook de uitoefening van alle activiteiten die verenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor.

De vennootschap mag voor het overige alle handelingen verrichten en alle diensten verlenen die niet onverenigbaar zijn met de hoedanigheid van bedrijfsrevisor en die behoren tot de volgende burgerlijke activiteiten: [het beheer van een onroerend erfgoed en de herwaardering ervan door verhuring, de concessie en het beheer van auteursrechten en/of van naburige rechten, de landbouw]( ).

De vennootschap kan daarenboven ook deelnemingen bezitten in, belangstelling vertonen voor en samenwerken met andere beroepsvennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen of met interprofessionele vennootschappen van beoefenaars van vrije beroepen.

Indien het stellen van bepaalde handelingen onderworpen zou zijn aan voorafgaande voorwaarden voor de toegang tot het beroep, zal de verrichting van deze handelingen door de vennootschap gebonden zijn aan de verwezenlijking van deze voorwaarden.

Onverminderd de bovengenoemde beperkingen kan de vennootschap alle financiële, roerende en onroerende handelingen verrichten.









Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge











- De gewone algemene vergadering wordt elk jaar gehouden op de tweede maandag van de maand mei , om negentien uur. ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping.



Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mad 11.1

Valt de hierboven bepaalde dag op een wettelijke feestdag, dan heeft de vergadering plaats op de eerstvolgende werkdag,

De algemene vergadering mag verder worden bijeengeroepen telkens het belang van de vennootschap het vereist of telkens vennoten die minstens één vijfde van het kapitaal vertegenwoordigen het vragen.

De algemene vergaderingen worden gehouden ten maatschappelijke zetel of in elke andere plaats vermeld in het bericht van bijeenroeping,

De algemene vergaderingen worden door de zaakvoerder bijeengeroepen.

De bijeenroepingen worden gedaan bij middel van aangetekende brieven aan de vennoten ten minste vijftien dagen voor de vergadering toegestuurd; de bijeenroepingen vermelden de dagorde.

Elke vennoot, zaakvoeder of commissaris kan verzaken aan deze wijze van bijeenroeping, en ze zullen in elk geval worden verondersteld geldig uitgenodigd te zijn indien ze aanwezig of vertegenwoordigd zijn op de vergadering.

Elke vennoot mag zich op de algemene vergaderingen door een volmachthouder laten vertegenwoordigen, mits laatstgenoemde zelf vennoot Is en het recht heeft de vergadering bij te wonen.

Een enkel volmachthouder mag verschillende vennoten vertegenwoordigen.

De mede-eigenaars, de vruchtgebruikers, de naakte eigenaars, alsmede de schuldeisers en schuldenaarpandgevers, dienen zich door één en dezelfde persoon te laten vertegenwoordigen.

De rechtspersonen kunnen zich geldig laten vertegenwoordigen door een mandataris die geen vennoot is.

Elk aandeel geeft recht op één stem.

Ingeval van splitsing van het eigendomsrecht van de aandelen, zullen de rechten eraan verbonden uitgeoefend worden door de vruchtgebruiker

VOOR GELIJKVORMIG ONTLEDEND UITTREKSEL.

Jean Didier Gyselinck

Geassocieerde Notaris te Brussel

Bijgevoegde stuk : één uitgifte.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 30/01/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Coordonnées
BE US AUDIT & CONSULTING

Adresse
VREDELAAN 46 1640 SINT-GENESIUS-RODE

Code postal : 1640
Localité : RHODE-SAINT-GENÈSE
Commune : RHODE-SAINT-GENÈSE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande