BE.VW CONSULT

Société en commandite simple


Dénomination : BE.VW CONSULT
Forme juridique : Société en commandite simple
N° entreprise : 839.758.001

Publication

03/09/2014
ÿþVoor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

0

Mod Word 11,1

in de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na veerlegging ter griffie van de akte

neergelegd/ontvangen op

11I IesiiuN~iui

*191640 7*

IIHIIi

ter grue van de Nederlandstalige lesneewie

k kelreeltreociel B1-Ll:iáel

2 5 Qfla 2011}

Ondernemingsnr : 0839.758.001

Benarn ing

(voluit) : Be.vW Consult

(verkort) :

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kroonlaan 306 -1050 Elsene

(volledig adres)

Onderwerp akte : Wijziging zetel - uitbreiding doel - volmacht

Uittreksel uit de notulen uit de bijzondere algemene vergadering gehouden op 25 juni 2014, blijkt het volgende:

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om de zetel van de vennootschap met ingang vanaf 25)06/2014 te verplaatsen van Kroonlaan 306 te 1050 Elsene naar Georges Huynenstraat26 te 1560 Hoeilaart.

De vergadering beslist met eenparigheid van stemmen om met ingang vanaf 25/06/2014 het doel uit te breiden met:

-Het kopen, verkopen en in licentie nemen of geven van octrooien, knowhow, brevetten en aanverwante immateriële duurzame activa.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een onroerend vermogen; alle verrichtingen met betrekking tot onroerende goederen, waaronder ook gronden, en onroerende zakelijke rechten zoals onder meer erfpacht- en opstalrechten en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden, het aankopen en verkopen zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik en/of blote eigendom, ruilen, doen bouwen, doen verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van onroerende goederen, de aan- en verkoop, huur en verhuur van roerende goederen betreffende de inrichting en uitrusting van onroerende; goederen, alsmede alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de roerende en onroerende goederen te bevorderen.

-Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van een roerend patrimonium, alle verrichtingen met betrekking tot roerende goederen en rechten, van welke aard ook, zoals het verwerven door inschrijving of aankoop en het beheren van aandelen, obligaties, kasbons of andere roerende waarden, van welke vorm ook, van Belgische of buitenlandse, bestaande of nog op te richten rechtspersonen en ondernemingen.

-Het toestaan van leningen en kredietopeningen aan vennootschappen of particulieren, onder om het even', welke vorm; in dit kader kan zij zich ook borg stellen of haar aval verlenen, in de meest ruime zin, alle handels-en financiële operaties verrichten.

-De vennootschap mag alle verrichtingen uitvoeren in het kader van dit doel,behoudens deze wettelijk voorbehouden aan spaar- en depositobanken en aan vennootschappen voor vermogensbeheer en; beleggingsadvies.

-De vennootschap handelt voor eigen rekening, in commissie, als tussenpersoon of als vertegenwoordiger. Zij kan deelnemen of zich op andere wijze interesseren in allerhande vennootschappen, ondernemingen, groeperingen of organisaties.

Zij mag haar onroerende goederen in hypotheek stellen en al haar andere goederen, met inbegrip van het: handelsfonds, in pand stellen, zij mag zich borgstellen en aval verlenen voor alle leningen, kredietopeningen en andere verbintenissen zowel voor haarzelf als voor alle derden op voorwaarde dat zij er zelf belang bij heeft.

De vergadering verleent aan de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "KMO Consult", rechtspersonenregister Antwerpen 0436.957179, met zetel te 2170 Merksem, Ringlaan 33/1, en haar: aangestelden, Johan De Keersmaecker en Katherine Devis, mandatarissen en lasthebbers; elk afzonderlijk' bevoegd en met recht van indeplaatsstelling, een bijzondere volmacht om de vennootschap te vertegenwoordigen bij alle belastingadministraties, waaronder de "B.T.W.", alsook te vertegenwoordigen bij de griffie van de Rechtbank van Koophandel alsmede bij één of meer erkende ondernemingsloketten teneinde, daar alle verrichtingen te doen, verklaringen af te leggen, documenten te ondertekenen en neer te leggen, nodig

voor de inschrijving, wijziging of doorhaling van de inschrijving van de vennootschap als handelsonderneming Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

4

bid de Kruispuntbank van Ondernemingen, en in het algemeen, alles te doen wat nodig of nuttig is voor de uitvoering van deze opdracht.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bernhard Ritter von Wüllerstorff und Urbaír Zaakvoerder

Bij lagen-bij -het Belgisch- Staatsblad--0-3109/201-4- -nnexes-chrMoniteurbelge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

11/10/2011
ÿþ In de bislagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

a SEP 26 BRUSSEL

Griffie

u 1111 YIYVIIIIII 1III II

*11152643*

v

beh aa Be Staz

Bijlagen bij liet Belgisch Staatsblad -11/10/21111- - Annexes da Moniteur bulge

Benaming : Be.vW Consult

Rechtsvorm : Gewone commanditaire vennootschap

Zetel : Kroonlaan 306, 1050 Elsene

Ondernemingsnr : O el 3 OSS c o4

Voorwerp akte : OPRICHTING

Uittreksel uit de oprichtingsakte van de Comm.V. Be.vW dd. 01/09/2011.

Op 01/09/2011 werd een handelsvennootschap opgericht onder de vorm van een gewone commanditaire vennootschap. Haar naam luidt Be.vW Consult.

De maatschappelijke zetel van de vennootschap is gevestigd te Kroonlaan 306, 1050 Elsene.

De vennootschap begint vanaf 01/09/2011 en is opgericht voor onbepaalde duur.

De onbeperkt en hoofdelijk aansprakelijke vennoten

Bernhard Ritter von Wüllerstorff und Urbair wonende Kroonlaan 306 te 1050 Elsene.

Er werd 1.500,00. euro kapitaal ingebracht. De inbreng is gebeurd in geld en is volledig volgestort.

Het boekjaar begint op 01 januari en eindigt op 31 december van elk jaar. Het eerste boekjaar begint op. 01/09/2011 om te eindigen op 3111212012.

Op het einde van elk boekjaar worden de boeken en geschriften afgesloten en maakt de zaakvoerder(s) de jaarrekening op. Op voorstel van de zaakvoerder beslist de algemene vergadering welke bestemming zal gegeven worden aan het resultaat.

Tot zaakvoerder werd benoemd :

Bernhard Ritter von Wüllerstorff und Urbair wonende Kroonlaan 306 te 1050 Elsene.

Hij bestuurt de vennootschap en vertegenwoordigt de vennootschap in en buiten rechte.

Eénvormig verklaard,

Bernhard Ritter von Wüllerstorff und Urbair

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BE.VW CONSULT

Adresse
GEORGES HYUNENSTRAAT 26 1560 HOEILAART

Code postal : 1560
Localité : HOEILAART
Commune : HOEILAART
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande