BE4

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BE4
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 810.557.338

Publication

25/08/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 21.03.2014, NGL 19.08.2014 14440-0110-008
03/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 21.03.2013, NGL 30.09.2013 13607-0387-010
04/12/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 12.11.2012, NGL 29.11.2012 12651-0109-014
23/12/2011
ÿþ Mod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

" iii9as3e*

Ondernemingsnr : 0810.557.338 Benaming

(voluit) : BE4

Rechtsvorrn : BVBA

BRUSSEL

13 DEC. 2

Griffie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 23/12/2011- Annexes du Moniteur belge

Zetel : Steenweg op Ruisbroek 390 - 1620 Drogenbos

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

Tekst

Ingevolge de bijzondere algemene vergadering van 29 september 2011 wordt de maatschappelijke

zetel overgebracht naar Roesbunder 5 te 1640 Sint-genesius-Rode en dit vanaf 01 oktober 2011

Fink Roman Jeroen Lauwerier

Zaakvoerder Zaakvoerder

a

Op de laatste blz. van Luik B vermelden Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

18/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 21.03.2011, NGL 11.08.2011 11399-0561-014
26/04/2011
ÿþ mod 2.1

Lez, > 1..~./ íW~ LWJ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

111mpeell!.In &U$SEL

-1 Mi

Griffie





Ondernemingsnr : 0810.557-338

Benaming : be4

(voluit)

Rechtsvorm : coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Zetel : Mechelsesteenweg 277

1800 Vilvoorde

Onderwerp akte :OMVORMING VAN CVBA IN BVBA

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd;; notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een beslotene; vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & 30 Abbeloos,sa geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op dertig maarte tweeduizend en elf, geregistreerd te Vilvoorde de dato één april tweeduizend en acht bladen twee verzendingen boek 180 blad 35 vak 19. Ontvangen: vijfentwintig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergadering van de coöperatieve vennootschap met beperkte;: ,; aansprakelijkheid be4, waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde,s Mechelsesteenweg 277, de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLUIT: VERSLAGEN

Met eenparigheid van stemmen besluit de vergadering de voorzitter vrij te stellen van:; de lezing van het verslag van de raad van bestuur ter rechtvaardiging van de omzetting van de vennootschap, van de eraan aangehechte staat evenals van het verslag vans voormelde bedrijfsrevisor, over de staat gevoegd bij het verslag van de raad van;: bestuur.

Elke aandeelhouder erkent bovendien een kopie ontvangen te hebben van deze;° documenten en ervan kennis te hebben genomen.

Het verslag van de heer Luc Ravert, bedrijfsrevisor, besluit met de volgende woorden: É "IX Conclusies

s= Onze werkzaamheden zijn er enkel op gericht na te gaan of er enige overwaardering;= ss van het netto-actief, zoals blijkt uit de staat van activa en passiva per 31 decembers; 2010, die het bestuursorgaan heeft opgesteld, heeft plaats gehad.

Tot besluit van onze werkzaamheden onder de vorm van een beperkt nazicht metaa ss verwijzing naar artikel 777 van het Wetboek van Vennootschappen, verklaart ondergetekende, dat:

1. de gelijkwaardigheid van de rechten van de aandeelhouders van de om te zetten; CVBA behouden blijft ter gelegenheid van de omzetting in een BVBA;

2. er geen overwaardering van het netto-actief heeft plaats gehad;

sa 3. het netto-actief van de CVBA "8E4" per 31 DECEMBER 2010, zoals weergegeven ins: huidig verslag, hoger is dan het maatschappelijk kapitaal.

Dit verslag werd op verzoek van het bestuursorgaan opgesteld overeenkomstig artikelas

777 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de omzetting van de CVBA ss "BE4" in een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid en mag niet voor;; ss andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Aldus opgesteld te Meise, op 22 maart 2011."

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

Voorbehouden

aan het

Belgisch Staatsblad

TWEEDE BESLUIT: OMZETTING DER VENNOOTSCHAP

De algemene vergadering beslist de vorm van de vennootschap te wijzigen zonder de rechtspersoonlijkheid te veranderen en de vorm aan te nemen van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid; de bedrijvigheid en het doel blijven ongewijzigd.

Het kapitaal en de reserves blijven onaangeroerd, evenals alle actieve en passieve bestanddelen, de afschrijvingen, de minwaarden en de meerwaarden; de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid zet de geschriften en de boekhouding voort zoals gehouden door de coöperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid.

De besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid behoudt het inschrijvingsnummer van de cooperatieve vennootschap met beperkte aansprakelijkheid bij het rechtspersonenregister van Brussel, te weten het nummer 0810.557.338. De omzetting gebeurt op basis van de actieve en passieve toestand van de vennootschap, afgesloten op 31 december 2010, en waarvan een exemplaar wordt aangehecht aan het verslag van de bedrijfsrevisor.

Al de bewerkingen gemaakt sinds deze datum door de naamloze vennootschap worden geacht te zijn uitgevoerd voor rekening van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, voornamelijk wat betreft het voeren van de maatschappelijke boekhouding.

De driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen die het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen worden verdeeld onder de vennoten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid, overeenkomstig hun aandeel in het kapitaal.

DERDE BESLUIT: VERPLAATSING ZETEL

De algemene vergadering beslist de zetel van de vennootschap te verplaatsen van het huidig adres naar 1620 Drogenbos, Steenweg op Ruisbroek 390.

VIERDE BESLUIT: AANNEMING VAN DE STATUTEN VAN DE BVBA

De algemene vergadering stelt de statuten van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid vast als volgt :

"HOOFDSTUK I.- RECHTSVORM - NAAM - ZETEL - DOEL - DUUR.

Artikel 1.- RECHTSVORM - NAAM.

De vennootschap heeft de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid. Zij draagt de benaming "be4", afgekort.

Artikel 2. ZETEL.

De zetel van de vennootschap is gevestigd te 1620 Drogenbos, Steenweg op Ruisbroek 390.

Deze mag worden overgebracht naar iedere andere plaats in België, bij beslissing van het bestuursorgaan, mits inachtneming van de taalwetgeving.

De vennootschap mag, bij beslissing van het bestuursorgaan, exploitatiezetels, administratieve zetels, filialen, agentschappen en depots in België of het buitenland oprichten.

Artikel 3. DOEL.

De vennootschap heeft tot doel in België en in het buitenland, uitsluitend in eigen naam en voor eigen rekening:

*Sales en marketing bedrijf gespecialiseerd in het vermarkten van kleuren en kleurstrategieën voor bedrijven uit verschillende sectoren zoals auto, cosmetica en textiel- en verfindustrie.

*Sales en Marketing bedrijf voor de uitwerking van strategieën, bedrijfsplannen en consultancy.

*Sales en Marketing diensten voor de praktische uitwerking van:

- De lancering van een product.

- De keuze van grafische vormgeving.

- Presentaties van strategieën.

- Communicatiekeuzes.

*Het verkopen van producten, structuren, afdelingen voor de implementatie van

strategieën of delen van strategieën.

*Begeleiden,opmaken,presenteren van verkoopsprojecten en het vermarkten van

producten van communicatieve aard.

*Verkoop van producten uit de grafische wereld van allerlei aard.

*Aanbeveling en begeleidïn.g van markten ivm drukwerk van allerlei aard.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

*Verkoop en aanbeveling van producten gerelateerd aan de grafische sector.

*Bepalen van marketingstrategieën en advies aan bedrijven bij de keuze van toeleveranciers.

*Het selecteren,ontwikkelen,promoten,analyseren van kleuren en kleurpaletten ten dienste van markten en bedrijven die kleur als essentieel aanzien voor de verkoop van hun producten.

*Kleurconsultancy om probleemsteffingen van bedrijven te analyseren, voorstellen te formuleren en ondersteuningen , begeleiding van de uitvoering van de vooropgestelde plannen.

*Uitwerken van kleurpaletten,kleurtrends,kleurcollecties en aanbevelingen voor de visuele realisaties in de markt zoals gedrukte kleuren,digitaal of met waarden.

*Analyse, onderzoek en rapportering van marktonderzoek ivm kleur en kleurtoepassingen.

*Kwalitatieve en kwantitatieve research voor gedrag en trends in consumermarkets. *Gedragsonderzoek bij consumenten of doelgroepen in de verschillende industrieën. *Praktische omzetting van businessplannen, productlanceringen en corporate identity wijzigen.

*Opleidingsprogramma voor praktische implementatie van kleurstrategieën. *Aanbeveling voor aankoop van producten en diensten.

*Begeleiding van bedrijven en structuren voor advies en opleiding in producten en diensten.

*Organiseren van PR, evenementen, promoties en alle vormen van productlanceringen.

* de import en export van dierenvoeding en dierenvoedingssupplementen, alsook aanverwante artikelen en verbruiksgoederen die voor dieren gefabriceerd worden. Deze opsomming van import en export is niet beperkend. Indien de vennootschap de mogelijkheid heeft om goederen en diensten te verhandelen van welke aard ook, zal zij haar kennis, contacten en infrastructuur ter beschikking stellen ter bevordering van de verkoop van deze goederen.

* het ter beschikking stellen aan bedrijven van verschillende industrieën van de kennis, inrichting en ruimten om hen in staat te stellen hun geproduceerde of aangekochte goederen op te slaan, te verhandelen en te verkopen.

* het verstrekken van advies voor het verbeteren van de bestaande logistieke structuur voor allerhande industrieën.

*Agentschap voor het ontwikkelen en vormgeven van bedrijfsentiteiten. Conceptualiseren en grafisch vormgeven van publicaties in de verschillende media. Ontwikkelen, begeleiden en opvolgen van websites.

Deze opsomming is niet beperkend.

In het algemeen kan de vennootschap alle maatregelen treffen tot vrijwaring van haar rechten, en kan zij alle om het even welke verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks aansluiten bij, of bijdragen, tot de bevordering van haar doel.

De vennootschap mag in België en in het buitenland alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met haar maatschappelijk doel. Zij mag eveneens belangen hebben bij wijze van inbrengen, inschrijvingen of anderszins in alle ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijkaardig, analoog of aanverwant doel nastreven, of wier doel van aard is dat van de vennootschap te bevorderen. Zij mag leningen toestaan aan en waarborgen stellen voor derden.

Daartoe kan de vennootschap samenwerken met, deelnemen in, of op gelijk welke wijze, rechtstreeks of onrechtstreeks, belangen nemen in andere ondernemingen. De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

De vennootschap kan in het algemeen alle commerciële, industriële, financiële, roerende of onroerende handelingen verrichten in rechtstreeks of onrechtstreeks verband met haar maatschappelijk doel of welke van aard zouden zijn de verwezenlijking ervan geheel of ten dele te vergemakkelijken.

Artikel 4.- DUUR.

De vennootschap bestaat voor onbepaalde duur.

HOOFDSTUK II.- KAPITAAL EN AANDELEN.

Artikel 5.- KAPITAAL.















Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge











































Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

mod 2.1

Het maatschappelijk kapitaal bedraagt achttienduizend zeshonderd euro' (¬ 18.600,00). Het wordt vertegenwoordigd door driehonderd tweeënzeventig (372) aandelen op naam, zonder nominale waarde, die ieder één/ driehonderd tweeënzeventigste (1/372ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Artikel 8.- VOORKEURRECHT BIJ KAPITAALVERHOGING.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

Ingeval van kapitaalverhoging door inbrengen in geld, hebben de vennoten de voorkeur in te schrijven naar evenredigheid van het deel van het kapitaal door hun aandelen vertegenwoordigd, conform artikel 309 van het Wetboek van vennootschappen.

De termijn waarin dit voorkeurrecht wordt uitgeoefend zal door de algemene vergadering worden bepaald, maar mag niet lager zijn dan vijftien dagen te rekenen vanaf de dag van de openstelling van de inschrijving.

De datum van de openstelling voor de inschrijving alsook de tijdspanne waarin dat kan worden uitgeoefend wordt aangekondigd in een bericht dat bij aangetekende brief ter kennis wordt gebracht aan de vennoten.

Op aandelen waarop niet werd ingeschreven zoals bepaald in de voorafgaande alinea's, kan slechts warden ingeschreven door de in artikel 249, tweede lid van het Wetboek van vennootschappen genoemde personen, behoudens instemming van tenminste de helft van de vennoten die ten minste drie vierde van het kapitaal bezitten.

Artikel 9.- OVERDRACHT OF OVERGANG VAN DE AANDELEN.

Paragraaf 1

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, gelden de volgende regels :

De aandelen mogen, op straffe van nietigheid, niet worden overgedragen onder levenden noch overgaan wegens overlijden dan met de goedkeuring van ten minste de helft van de vennoten, in het bezit van ten minste drie/vierde van het kapitaal, na aftrek van de rechten waarvan de afstand is voorgesteld.

Deze toestemming is evenwel niet vereist wanneer de aandelen worden overgedragen of overgaan

1) aan een vennoot ;

2) aan de echtgenoot van de overdrager of erflater ;

3) aan de bloedverwanten in de rechte opgaande of in de rechte nederdalende lijn van de overdrager of erflater;

Paragraaf 2

Indien de overdracht onder levenden of de overgang ingevolge overlijden van aandelen onderworpen is aan de goedkeuring van de vennoten overeenkomstig paragraaf 1 van dit artikel, dan zal de zaakvoerder, op verzoek van de vennoot die zijn aandelen wenst over te dragen of, in geval van overgang ingevolge overlijden, op verzoek van de erfgena(a)m(en) of rechtverkrijgende(n), de vennoten in algemene vergadering samenroepen ten einde zich over de voorgedragen overdracht te beraden. Het voorstel tot overdracht onder levenden zal de voorwaarden en de prijs waar tegen deze zal gebeuren dienen te omvatten.

In geval van weigering van de goedkeuring, dienen de vennoten die zich verzet hebben binnen de drie maanden de aandelen waarvan de overdracht of overgang is geweigerd zelf in te kopen in verhouding tot het aantal aandelen dat zij reeds bezitten behoudens onderling akkoord over een andere verdeling. De afkoopprijs wordt vastgesteld op basis van het eigen vermogen van de vennootschap zoals dit blijkt uit de laatste balans door de aandeelhouders goedgekeurd, behoudens andere overeenkomst tussen de partijen. Bij gebrek aan overeenstemming tussen partijen over de afkoopprijs, dan zal deze vastgesteld worden door de bevoegde rechtbank op verzoek van de meest gerede partij.

De aandelen die binnen de drie maanden van de weigering tot goedkeuring niet door de bedoelde vennoten zouden zijn afgekocht overeenkomstig de alinea die voorafgaat worden geldig overgedragen aan de door de overdragende vennoot voorgestelde overnemer tegen de voorwaarden en de prijs die in het voorstel tot overdracht waren opgenomen of gaan geldig over op de erfgenamen of rechthebbenden van de overleden vennoot.

Paragraaf 3: CONCURRENTIEVERBOD

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

mal 2.1

Door zijn toetreding tot de vennootschap, verbindt de vennoot zich jegens de vennootschap, tijdens zijn lidmaatschap en gedurende een periode van drie maanden na het beëindigen daarvan, zich te zullen onthouden van elke werkzaamheid die de vennootschap cliëntèle of personeelsleden zou kunnen onttrekken.

HOOFDSTUK III.- ORGANEN VAN DE VENNOOTSCHAP.

AFDELING 1.- Algemene vergadering.

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot telt, zijn de hiernavolgende bepalingen van toepassing op de algemene vergadering.

Artikel 11.- JAARVERGADERING - BUITENGEWONE ALGEMENE VERGADERING. De jaarvergadering zal gehouden worden op 21 maart om 19 uur.

Indien deze dag een zaterdag, een zondag of een wettelijke feestdag is, heeft de jaarvergadering de volgende werkdag plaats.

Een bijzondere of buitengewone algemene vergadering van vennoten mag bijeengeroepen worden telkens als het belang van de vennootschap zulks vereist. Deze vergaderingen van vennoten mogen bijeengeroepen worden door het bestuursorgaan of de commissarissen en moeten bijeengeroepen worden op aanvraag van de vennoten die één/vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen. De vergaderingen van vennoten worden gehouden op de zetel van de vennootschap of op iedere andere plaats in de oproepingsbrief medegedeeld.

Artikel 19. MEERDERHEID.

Behalve in de bij wet bepaalde gevallen worden de beslissingen ongeacht het aantal van de op de vergadering aanwezige of vertegenwoordigde aandelen, genomen bij meerderheid van de stemmen waarmee aan de stemming wordt deelgenomen. Een onthouding wordt als een negatieve stem beschouwd.

AFDELING 2.- Bestuur

Behoudens hetgeen bepaald is in hoofdstuk VI van de statuten in geval de vennootschap slechts één vennoot teit, gelden de hiernavolgende regels.

Artikel 20.- BESTUURSORGAAN.

De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke personen of rechtspersonen, al dan niet vennoten.

De zaakvoerders worden benoemd door de vennoten voor de tijdsduur door haar vast te stellen.

Artikel 21.- BESTUURSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel, behoudens die handelingen waarvoor volgens het Wetboek van vennootschappen alleen de algemene vergadering bevoegd is.

Ingeval er twee zaakvoerders zijn zullen zij gezamenlijk het bestuur voeren.

Indien er drie of meer zaakvoerders zijn, vormen deze een college, dat een voorzitter aanstelt en verder handelt zoals een raadsvergadering.

De zaakvoerders kunnen de uitoefening van een deel van hun bevoegdheid ten titel van bijzondere volmacht opdragen aan een derde aangestelde van de vennootschap. Indien er meerdere zaakvoerders zijn, dient deze volmacht gezamenlijk gegeven te worden. De zaakvoerders regelen onder mekaar de uitoefening van de bevoegdheid.

Artikel 22.- VERTEGENWOORDIGINGSBEVOEGDHEID

Iedere zaakvoerder afzonderlijk, ook wanneer er meerdere zijn, vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder, voor handelingen met een vermogenswaarde van minder dan of gelijk aan vijfduizend euro (C 5.000,00). Handelingen met een vermogenswaarde boven de vijfduizend euro (C 5.000,00) vereisen de handtekening van twee zaakvoerders, in de mate er twee zijn. De vennootschap wordt tevens rechtsgeldig verbonden door de bovengemelde bij bijzondere volmacht aangestelde vertegenwoordiger.

AFDELING 3 : Controle.

Artikel 23.- CONTROLE.

De controle op de financiële toestand, op de jaarrekening en op de regelmatigheid van de verrichtingen weer te geven in de jaarrekening, wordt aan één of meer commissarissen opgedragen. De commissarissen worden benoemd door de algemene vergadering van vennoten, onder de leden, natuurlijke personen of rechtspersonen, van het Instituut der Bedrijfsrevisoren. De commissarissen worden benoemd voor een hernieuwbare termijn van drieaar. Op straf van schadevergoeding kunnen zij tijdens_

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

rRod 21

hun opdracht alleen om wettige reden door de algemene vergadering worden' ontslagen.

Zolang de vennootschap evenwel kan genieten van de uitzonderingsbepaling voorzien bij artikel 141, 2° van het Wetboek van vennootschappen, heeft iedere vennoot conform artikel 166 van het Wetboek van vennootschappen individueel de onderzoeks-en controlebevoegdheid van een commissaris.

Niettemin, heeft de algemene vergadering van vennoten steeds het recht een

commissaris te benoemen en dit ongeacht de wettelijke criteria. Indien geen

commissaris werd benoemd kan iedere vennoot zich laten vertegenwoordigen door een accountant. De vergoeding van de accountant komt ten laste van de vennootschap indien hij met haar toestemming wordt benoemd, of indien deze vergoeding te haren laste werd gelegd krachtens een rechterlijke beslissing. In deze gevallen worden de opmerkingen van de accountant medegedeeld aan de vennootschap.

HOOFDSTUK IV.- BOEKJAAR - JAARREKENINGEN - WINSTVERDELING.

Artikel 24.- BOEKJAAR - JAARREKENING - JAARVERSLAG.

Het boekjaar begint op één januari en eindigt op éénendertig december van elk jaar. Op het einde van elk boekjaar maakt het bestuursorgaan een inventaris, alsmede de jaarrekening bestaande uit de balans, de resultatenrekening en de toelichting op. Deze documenten worden overeenkomstig de wet opgesteld en neergelegd bij de Nationale Bank van België.

De jaarrekeningen worden met het oog op hun neerlegging geldig ondertekend door een zaakvoerder.

Het bestuursorgaan stelt bovendien jaarlijks een verslag op overeenkomstig artikel 95 en 96 van het Wetboek van vennootschappen Het bestuursorgaan is evenwel niet gehouden tot het opstellen van een jaarverslag zolang de vennootschap beantwoordt aan de voorwaarden gesteld door artikel 94, eerste lid, 1° van het Wetboek van vennootschappen.

Artikel 25.- WINSTVERDELING.

Van de nettowinst van de vennootschap wordt elk jaar tenminste vijf ten honderd afgenomen voor de vorming van de wettelijke reserve. Deze afneming is niet langer verplicht van zodra de wettelijke reserve één/tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt.

Op voorstel van het bestuursorgaan beslist de algemene vergadering over de bestemming van het saldo van de nettowinst.

HOOFDSTUK V.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Artikel 26.- ONTBINDING.

De vennootschap mag ten aile tijde ontbonden worden door besluit van de algemene vergadering, die beraadslaagt op de wijze vereist voor de wijziging aan de statuten. De vereniging van alle aandelen in de hand van één persoon heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden. De enige vennoot blijft slechts aansprakelijk voor de verbintenissen van de vennootschap ten belope van zijn inbreng.

Indien in de eenhoofdig geworden vennootschap de enige vennoot een rechtspersoon is en indien binnen één jaar geen nieuwe vennoot in de vennootschap is opgenomen of deze niet is ontbonden, wordt de enige vennoot geacht hoofdelijk borg te staan voor alle verbintenissen van de vennootschap ontstaan na de vereniging van alle aandelen in zijn hand, tot een nieuwe vennoot in de vennootschap wordt opgenomen of tot aan de bekendmaking van haar ontbinding.

Wanneer tengevolge van geleden verlies het netto-actief gedaald is tot minder dan de helft van het maatschappelijk kapitaal, moet de algemene vergadering bijeenkomen binnen een termijn van ten hoogste twee maanden nadat het verlies is vastgesteld, of krachtens wettelijke of statutaire bepalingen had moeten worden vastgesteld, om, in voorkomend geval, volgens de regels die voor een statutenwijziging zijn gesteld, te beraadslagen en te besluiten over de ontbinding van de vennootschap en eventueel over andere in de agenda aangekondigde maatregelen.

Het bestuursorgaan verantwoordt zijn voorstellen in een bijzonder verslag dat vijftien dagen voor de algemene vergadering op de zetel van de vennootschap ter beschikking van de vennoten wordt gesteld.

Indien het bestuursorgaan voorstelt de activiteiten voort te zetten, geeft hij in het verslag een uiteenzetting van de maatregelen, die hij overweegt te nemen tot herstel van de financi?le toestand van de vennootschap. Dat verslag wordt in de agenda

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

mod 2.1

vermeld. Een afschrift daarvan wordt, samen met de oproepingsbrief verzonden conform artikel 269 van het Wetboek van vennootschappen.

Op dezelfde wijze wordt gehandeld wanneer het netto-actief tengevolge van geleden verlies gedaald is tot minder dan één/vierde van het maatschappelijk kapitaal, niet dien verstande dat de ontbinding plaatsheeft wanneer zij wordt goedgekeurd door een vierde gedeelte van de ter vergadering uitgebrachte stemmen.

Wanneer het netto-actief gedaald is tot beneden het bedrag bepaald in artikel 214 (van het) Wetboek van Vennootschappen, kan iedere belanghebbende de ontbinding van de vennootschap voor de rechtbank vorderen.

Artikel 27.- ONTBINDING EN VEREFFENING

Bij ontbinding met vereffening worden één of meer vereffenaars benoemd door de algemene vergadering. Is daaromtrent niets beslist, dan worden de in functie zijnde zaakvoerders van rechtswege als vereffenaars beschouwd, niet alleen om kennisgevingen en betekeningen te ontvangen, maar ook om de vennootschap daadwerkelijk te vereffenen, en niet alleen ten overstaan van derden, maar ook ten overstaan van de vennoten. Zij beschikken over alle machten genoemd in de artikels 186 en 187 van het Wetboek van vennootschappen, zonder bijzondere machtiging van de algemene vergadering. De algemene vergadering kan evenwel ten allen tijde deze bevoegdheden bij gewone meerderheid beperken.

Alle activa van de vennootschap worden gerealiseerd tenzij de algemene vergadering anders beslist.

Indien niet alle aandelen in dezelfde mate werden volgestort herstellen de vereffenaars het evenwicht, hetzij door bijkomende opvragingen te doen, hetzij door voorafgaandelijke betalingen te doen.

HOOFDSTUK VI.- BEPALINGEN VAN TOEPASSING INGEVAL DE VENNOOTSCHAP SLECHTS EEN VENNOOT TELT.

Artikel 28.- ALGEMENE BEPALING.

Alle bepalingen van onderhavige statuten zijn toepasselijk wanneer de vennootschap slechts één vennoot telt in zoverre ze niet strijdig zijn met de hierna gestelde regels betreffende de éénhoofdigheid.

Artikel 29.- OVERDRACHT VAN AANDELEN ONDER LEVENDEN.

Tot de overdracht van een geheel of een gedeelte van zijn aandelen wordt door de enige vennoot alleen beslist.

Artikel 30.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT ZONDER ERFGERECHTIGDEN Indien de enige vennoot overlijdt en zijn aandelen op geen enkele gerechtigde overgaan, is de vennootschap van rechtswege ontbonden en wordt artikel 344 van het Wetboek van vennootschappen toegepast.

Artikel 31.- OVERLIJDEN VAN DE ENIGE VENNOOT MET ERFGERECHTIGDEN

Het overlijden van de enige vennoot heeft niet tot gevolg dat de vennootschap wordt ontbonden.

Ingeval van overlijden van de enige vennoot worden de aan de aandelen verbonden rechten uitgeoefend door de regelmatig in het bezit getreden of in het bezit gestelde erfgenamen of legatarissen, naar evenredigheid van hun rechten in de nalatenschap, en dit op de dag van de verdeling van de aandelen of tot het afleveren van de legaten met betrekking tot deze aandelen.

In afwijking van de alinea die voorafgaat, oefent hij die het vruchtgebruik erft van de aandelen van een enige vennoot de rechten uit die zijn verbonden aan die aandelen. Artikel 32.- KAPITAALVERHOGING - VOORKEURRECHT.

Indien de enige vennoot besluit tot kapitaalverhoging in geld is artikel 8 van deze statuten niet van toepassing.

Artikel 33.- ZAAKVOERDER - BENOEMING.

Indien geen zaakvoerder benoemd is heeft de enige vennoot van rechtswege alle rechten en verplichtingen van een zaakvoerder. Zowel de enige vennoot als een derde kunnen tot zaakvoerder benoemd worden.

Artikel 34.- ONTSLAG.

Indien een derde tot zaakvoerder is benoemd, zelfs in de statuten en zonder beperking van duur, kan deze te allen tijde ontslagen worden door de enige vennoot tenzij hij benoemd is voor een bepaalde duur of voor onbepaalde duur mits opzegging.

Artikel 35.- CONTROLE.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

mod 2.1

Zolang de vennootschap geen commissaris heeft en een derde zaakvoerder is, oefent de enige vennoot alle bevoegdheden van de commissaris uit zoals bepaald in artikel 23 van de statuten.

Zolang de enige vennoot ook zaakvoerder is en geen commissaris benoemd werd bestaat geen controle in de vennootschap.

Artikel 36.- ALGEMENE VERGADERING.

De enige vennoot oefent alle bevoegdheden uit die aan de algemene vergadering toekomen. Hij kan die bevoegdheden niet overdragen, behalve voor welbepaalde doeleinden. Van de besluiten van de enige vennoot worden notulen gemaakt die door hem worden ondertekend en nadien opgenomen worden in een register dat op de zetel van de vennootschap wordt bewaard.

Is de enige vennoot tevens zaakvoerder dan dienen de formaliteiten voor bijeenroeping van de algemene vergadering te worden nageleefd overeenkomstig artikel 268 van het Wetboek van vennootschappen doch dienen deze formaliteiten niet te worden nageleefd wat de vennoot zelf betreft.

HOOFDSTUK VII.- ALGEMENE BEPALINGEN

Artikel 37.- WOONSTKEUZE.

Elke zaakvoerder, commissaris of vereffenaar met buitenlandse woonplaats moet woonst kiezen in België, bij gebreke waarvan hij geacht zal worden woonst te hebben gekozen in de maatschappelijke zetel."

VIJFDE BESLUIT: ONTSLAG VAN DE BESTUURDERS VAN DE VOORMALIGE CVBA KWIJTING

De drie bestuurders van de vennootschap, te weten de heer Roman FINK, geboren te Bad Soden (Duitsland) op dertien maart negentienhonderd éénenzeventig, nationaal nummer 71.03.13-345.01, wonende te 1640 Sint-Genesius-Rode, Roesbunder 5, mevrouw Joke DE BAERE, geboren te Brussel op zeventien februari negentienhonderd drieënzeventig, nationaal nummer 73.02.17-014.53, wonende te 2050 Antwerpen, Roemer Visscherstraat 16 en de heer Jeroen LAUWERIER, geboren te Leuven op twee augustus negentienhonderd tachtig, nationaal nummer 80.08.02-335.80, wonende te 1860 Meise, Blauwenberg 27, bieden hun ontslag aan als bestuurder, te rekenen vanaf heden.

De goedkeuring door de algemene vergadering van de jaarrekening voor het lopend boekjaar geldt als kwijting voor de drie uittredende bestuurders voor de uitoefening van hun mandaat tijdens het boekjaar aangevangen op één januari 2011 tot op heden en voor het vorige boekjaar.

ZESDE BESLUIT: BENOEMING VAN NIET-STATUTAIR ZAAKVOERDERS

De algemene vergadering benoemt in de functie van niet-statutair zaakvoerder, te rekenen vanaf heden en voor een onbepaalde duur:

- de heer Roman FINK, voornoemd, aanvaardend.

- de heer Jeroen LAUWERIER, voornoemd, aanvaardend.

Zij worden beide benoemd ad nutum en kunnen rechtsgeldig de vennootschap

verbinden overeenkomstig de bepalingen van de statuten.

Hun mandaat is kosteloos, behoudens andersluidende beslissing van de algemene

vergadering.

De vergadering beslist geen commissaris te benoemen, omdat de vennootschap er niet

toe gehouden is.

ZEVENDE BESLUIT: BENOEMING

De vergadering verleent een bijzondere machtiging aan de zaakvoerders om de

voorgaande beslissingen uit te voeren.

VOOR EENSLUIDEND ONTLEDEND UITTREKSEL

Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : netto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/04/2011- Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

07/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 22.03.2010, NGL 26.08.2010 10482-0463-014
27/07/2016 : ME. - JAARREKENING 31.12.2015, GGK 21.03.2016, NGL 20.07.2016 16340-0484-010

Coordonnées
BE4

Adresse
MECHELBAAN 1 1860 MEISE

Code postal : 1860
Localité : MEISE
Commune : MEISE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande