BEAUTY ATELJEE

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUTY ATELJEE
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 630.918.682

Publication

01/06/2015
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Neergelegd

28-05-2015

Griffie

*15308903*

Voor-

behouden

aan het

Belgisch Staatsblad

0630918682

Ondernemingsnummer :

(voluit) :

Benaming

BEAUTY ATELJEE

(verkort) :

Rechtsvorm :

Zetel :

(volledig adres)

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

ER BLIJKT UIT een akte verleden voor notaris Jacques Istas, met standplaats te Schilde, op 20 mei 2015, dat de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid BEAUTY ATELJEE, te 1851 GRIMBERGEN, Achterstraat 26b bus 101, werd opgericht.

Oprichters - vennoten: mevrouw SCHUURMANS Nathalie Jenny Carla, geboren te Duffel op 10 oktober 1970 en mevrouw DE MAEYER Rani, geboren te Vilvoorde op 8 maart 1995, beiden wonende te 1851 GRIMBERGEN, Achterstraat 26 bus 101.

Maatschappelijk kapitaal: ¬ 18.600,00 euro, gedeeltijk volgestort voor een bedrag van ¬ 6.200,00. Duur: onbeperkte duur.

Doel: de vennootschap heeft tot doel, in de ruimste betekenis van de bewoordingen :

1. De uitbating van een schoonheidsinstituut voor

lichaamsverzorging, huidverzorging en epileren, advies rond schoonheidsverzorging en make-up, lichamelijk welzijn, pedicure, manicure, massages, visagie, ontharing, grime, bodypainting, podologische technieken, algemene nagelverzorging, plaatsen van kunstnagels, het lakken van nagels, nail-art, verwijderen van eelt en likdoorns, behandeling van ingroeiende nagels, kloven en wratten, voetmassage, voetreflexologie;

2. De groothandel en kleinhandel, de invoer en uitvoer, de opslag, de distributie, de promotie van reukwerk, cosmetica, toiletartikelen, schoonheidsproducten, sieraden, gadgets, lederwaren, geneeskrachtige kruiden, zouten, mineralen, voedingssupplementen en de artikelen die rechtstreeks verband houden met de uitbating van een schoonheidsintstituut.

3. Het inrichten, organiseren en geven van allerhande advies, opleidingen en trainingen bij middel van alle mogelijke voordrachten, cursussen, seminaries, workshops, ontwikkelingsactiviteiten en publicaties, dit alles in het algemeen en in het bijzonder in het kader van de activiteiten die verband houden met het maatschappelijk doel van de vennootschap;

4. Verhuring van apparatuur voor schoonheidsverzorging

5. Het aanleggen, het oordeelkundig uitbouwen en beheren van roerend en onroerend vermogen.

6. Het uitbaten van een sauna, welnesscentrum, en/of zonnebankcentrum, kapperssalon en aanverwante activiteiten.

Deze opsomming is niet limiterend enkel voorbeeldend.

Zij mag alle handels-, industriële en financiële activiteiten en alle onroerend en roerend goed verrichtingen uitvoeren, die rechtstreeks of onrechtstreeks verband houden met haar maatschappelijk doel of activiteiten die zullen bijdragen tot haar ontwikkeling.

De vennootschap zal de leiding en de controle, in haar hoedanigheid van bestuurder, vereffenaar of anderszins, kunnen uitoefenen over, en advies verschaffen aan aanverwante ondernemingen en dochtervennootschappen. De vennootschap mag bij wijze van inbreng in speciën of in natura, fusie, onderschrijving, deelneming, financiële tussenkomst of anderszins, belangen nemen in andere bestaande of op te richten vennootschappen of ondernemingen, in België of in het buitenland, waarvan het maatschappelijk doel verwant of analoog is met het hare of van aard haar maatschappelijk doel te bevorderen.

Onderwerp akte :

Achterstraat 26B Bus 101 1851 Grimbergen

Oprichting

Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen Verso : Naam en handtekening.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenderende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Luik B - vervolg

Mod PDF 11.1

Voorbehouden

aan het Belgisch

Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 01/06/2015 - Annexes du Moniteur belge

De vennootschap kan zowel tot waarborg van eigen verbintenissen als tot waarborg van verbintenissen van derden borg stellen, onder meer door haar goederen in hypotheek of in pand te geven, inclusief de eigen handelszaak.

Bestuur: Iedere zaakvoerder kan alle handelingen verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, behoudens die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er meer dan één zaakvoerder is kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling kan aan of door derden niet worden tegengeworpen.

Externe vertegenwoordigingsmacht: Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt de vennootschap jegens derden en in rechte als eiser of als verweerder.

Jaarvergadering: op de derde woensdag van de maand mei om 18 uur. De gewone en de bijzondere algemene vergaderingen worden gehouden in de zetel van de vennootschap, of in een andere plaats van het gerechtelijk arrondissement waar de vennootschap is gevestigd, aangewezen in de oproeping; de buitengewone algemene vergadering kan gehouden worden waar ook in België. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard, dan hebben zowel de blote eigenaar als de vruchtgebruiker het recht de algemene vergaderingen bij te wonen. De zaakvoerders en in voorkomend geval de commissarissen kunnen zowel een gewone algemene vergadering als een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeenroepen. Zij moeten de jaarvergadering bijeenroepen op de in deze statuten bepaalde dag. De zaakvoerders en de commissarissen zijn verplicht een bijzondere of buitengewone algemene vergadering bijeen te roepen wanneer één of meer vennoten die alleen of samen een vijfde van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen, dit vragen. Deze oproeping geschiedt door middel van een ter post aangetekende brief, tenzij de bestemmelingen individueel, uitdrukkelijk en schriftelijk hebben ingestemd om de oproeping via een ander communicatiemiddel te ontvangen.

Onverminderd de regels betreffende de wettelijke vertegenwoordiging en met name van de wederzijdse vertegenwoordiging van gehuwden, kan elke vennoot op de vergadering vertegenwoordigd worden door een gevolmachtigde die zelf stemrecht heeft. De volmacht moet voldoen aan de door de zaakvoerders voorgeschreven vorm. Ze moet op de maatschappelijke zetel worden gedeponeerd, tenminste vijf dagen voor de vergadering. De vennoten kunnen eenparig en schriftelijk alle besluiten nemen die tot de bevoegdheid van de algemene vergadering behoren, met uitzondering van die welke bij authentieke akte moeten worden verleden.

Elk aandeel geeft recht op één stem. Is een aandeel met vruchtgebruik bezwaard dan komt het stemrecht op de jaarlijkse algemene vergadering toe aan de vruchtgebruiker. Bij een buitengewone algemene vergadering komt het stemrecht toe aan de blote eigenaar.

Boekjaar: Het boekjaar van de vennootschap gaat in op 1 januari en eindigt op 31 december van ieder jaar. Het eerste boekjaar loopt tot 31 december 2016.

Bestemming van de winst: Het batig saldo dat de resultatenrekening aanwijst nadat alle lasten, de algemene kosten, de nodige provisies en afschrijvingen zijn afgetrokken, maakt de zuivere winst van de vennootschap uit. Van deze winst wordt ten minste een/twintigste voorafgenomen om de wettelijke reserve te vormen totdat deze een tiende van het maatschappelijk kapitaal bedraagt. De algemene vergadering beslist over de bestemming van het saldo. De zaakvoerders organiseren de datum en wijze van betaling der dividenden.

Verdeling van het vereffeningsaldo: wettelijke regeling .

OVERGANGSBEPALINGEN:

- Eerste zaakvoerder, voor onbepaalde duur: mevrouw SCHUURMANS Nathalie, voornoemd. Het mandaat van de zaakvoerder is bezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Bijzondere volmacht werd gegeven aan de heer ZWAENEPOEL Alain, te 2930 Brasschaat, Kenislei 1 en mevrouw TROMPET Kathleen, te 3128 Baal, Nobelstraat 4, voor inschrijving in de KBO en formaliteiten bij het ondernemingsloket, en de administratie van de BTW, alsook voor alle latere wijzigingen, met recht van indeplaatsstelling en het vermogen de opdracht door te geven.

--- VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL ---

(getekend) Notaris Jacques Istas te Schilde.

Tegelijk hiermee neergelegd: afschrift van de akte.

Coordonnées
BEAUTY ATELJEE

Adresse
ACHTERSTRAAT 26B, BUS 101 1851 HUMBEEK

Code postal : 1851
Localité : Humbeek
Commune : GRIMBERGEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande