BEAUTY EXTRA HAIR

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEAUTY EXTRA HAIR
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 550.572.889

Publication

15/04/2014
ÿþMod PDF 11.1

Luik B In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte



Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

*14303700*

Neergelegd

11-04-2014

Griffie

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Ondernemingsnr : 0550572889

Benaming (voluit): Beauty Extra Hair

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 1790 Affligem, Kwezelsweg 5

(volledig adres)

Onderwerp(en) akte: Oprichting

Uit een akte verleden voor notaris Danièle Breckpot te Aalst op 10 april 2014 blijkt onder meer het volgende: 1. Mevrouw VAN DER JEUGT Annemie, geboren te Gent op twee april duizend negenhonderdtachtig, echtgenote van de heer BOUTAAROURTE Karim, wonende te 1790 Affligem, Kwezelsweg 5. 2. De heer BOUTAAROURTE Karim, geboren te Brussel op zes augustus duizend negenhonderdtachtig, echtgenoot van mevrouw VAN DER JEUGT Annemie, wonende te 1790 Affligem, Kwezelsweg 5, hebben een vennootschap opgericht voor onbepaalde duur als volgt:

Rechtsvorm en naam: een Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid te hebben opgericht onder de benaming "Beauty Extra Hair",

Zetel: te 1790 Affligem, Kwezelsweg 5.

Doel: De vennootschap heeft tot doel, voor eigen rekening of voor rekening van derden: - de uitbating van (een) kapsalon(s) en alle activiteiten die hiermee samenhangen in de meest ruime zin; - de uitbating van een centrum voor het behandelen en voorkomen van kaalheid, omvattende onder meer de vervaardiging en commercialisering van pruiken, haarwerken en aanverwante producten en de behandeling van de hoofdhuid; - schoonheidsverzorging in de meest ruime zin van het woord; - de aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel van alle producten voor haarverzorging en het kleuren van haar; - de aankoop en verkoop, de groot- en kleinhandel van producten, gereedschappen en toestellen die verband houden met het beroep van kapper. - het geven van opleidingen, bijscholingen en seminaries in het algemeen die verband houden met voornoemde activiteiten. Derhalve mag de vennootschap alle commerciële, industriële, financiële, roerende en onroerende verrichtingen doen die rechtstreeks of onrechtstreeks in verband staan met het maatschappelijk doel of de verwezenlijking ervan kunnen vergemakkelijken en/of helpen uitbreiden. Zij mag zich borg stellen voor de verbintenissen van derden. Zij mag bestuurdersopdrachten vervullen in andere vennootschappen. Op ieder ogenblik kan zij haar maatschappelijk doel wijzigen onder de vormen en voorwaarden vereist door het wetboek van vennootschappen. Zij mag haar doel verwezenlijken in België of in het buitenland op alle wijzen en modaliteiten die haar passen. De vennootschap mag deelnemen door inbreng, fusie, inschrijving op aandelen of door elke andere wijze, aan alle andere Belgische of vreemde ondernemingen, verenigingen of vennootschappen die een gelijksoortig of bijbehorend doel nastreven en die eenvoudig nuttig zijn tot de algehele of gedeeltelijke verwezenlijking van haar maatschappelijk voorwerp en die aldus zouden bijdragen tot haar ontwikkeling of tot de verbetering van haar verrichtingen.

Kapitaal: Het maatschappelijk kapitaal van de vennootschap bedraagt achttienduizend zeshonderd euro (18.600 EUR). Het is verdeeld in honderd gelijke aandelen op naam die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen.

Inschrijving-volstorting: op het maatschappelijk kapitaal ingeschreven is in geld als volgt: - door mevrouw Annemie Van der Jeugt, voornoemd, voor zestienduizend zevenhonderdveertig euro (¬ 16.740,00) waarvoor haar negentig (90) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die zij aanvaardt. - door de heer Karim Boutaarourte, voornoemd, voor duizend achthonderdzestig euro (¬ 1.860,00) waarvoor hem tien (10) aandelen worden toegekend die elk één/honderdste (1/100ste) van het kapitaal vertegenwoordigen, die hij aanvaardt. De inschrijvers hebben het kapitaal volgestort ten belope van zesduizend tweehonderd euro (¬ 6.200,00). Deze som is gestort op een bijzondere bankrekening geopend bij BNP Paribas Fortis naamloze vennootschap, op naam van de vennootschap in oprichting. Het bewijs van deponering werd door voornoemde bank afgeleverd op 7 april 2014 en werd mij notaris overhandigd.

Bestuur-vertegenwoordiging: De vennootschap wordt bestuurd door één of meer zaakvoerders, natuurlijke of rechtspersonen, al dan niet vennoot en al dan niet benoemd met de hoedanigheid van statutaire zaakvoerder. De zaakvoerder is bevoegd om alle handelingen van intern bestuur te verrichten die nodig of dienstig zijn tot verwezenlijking van het doel van de vennootschap, met uitzondering van die handelingen waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. Indien er verscheidene zaakvoerders zijn, kunnen zij de bestuurstaken onder elkaar verdelen. Zodanige verdeling van taken kan aan of door derden niet worden tegengeworpen. De zaakvoerder is bevoegd om alle rechtshandelingen te verrichten behoudens die waarvoor volgens de wet alleen de algemene vergadering bevoegd is. De onbevoegdheid

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Luik B - Vervolg

van de zaakvoerder die uit deze bepaling voortvloeit kan door de vennootschap aan derden worden tegengeworpen. De vennootschap is gebonden door de handelingen van de zaakvoerder die buiten haar doel liggen onverminderd zijn aansprakelijkheid voor de schade die de vennootschap dientengevolge geleden heeft. Iedere zaakvoerder vertegenwoordigt individueel de vennootschap in en buiten rechte. Jaarvergadering: De jaarvergadering wordt gehouden op de derde dinsdag van de maand juni om 14.00 uur, in de zetel van de vennootschap of een andere plaats in de oproepingsbrief te bepalen.

Het boekjaar van de vennootschap gaat in op één januari en eindigt op eenendertig december van ieder jaar.

Winstverdeling-reserves: Jaarlijks wordt van de nettowinst een bedrag van ten minste één/twintigste afgenomen voor de vorming van een reservefonds; de verplichting tot deze afneming houdt op wanneer het reservefonds één/tiende van het maatschappelijk kapitaal heeft bereikt. Over de bestemming van de winst wordt besloten door de algemene vergadering. Deze bepaalt het gedeelte van de uitkeerbare winst dat zij bestemt voor dividenden aan de vennoten. Zij kan besluiten de winst geheel of gedeeltelijk te reserveren, of ze over te dragen naar het volgend boekjaar.

OVERGANGS- EN SLOTBEPALINGEN.

- de eerste jaarvergadering wordt vastgesteld op de derde dinsdag van de maand juni 2016.

- het eerste boekjaar gaat in de dag van de neerlegging ter griffie van een uittreksel van deze akte en wordt afgesloten op eenendertig december tweeduizend vijftien.

- het aantal zaakvoerders wordt vastgesteld op een (1). Vervolgens hebben de oprichters beslist te benoemen tot eerste, niet-statutair zaakvoerder en dit voor onbepaalde duur: mevrouw Annemie VAN DER JEUGT, voornoemd. Haar mandaat is onbezoldigd, behoudens andersluidende beslissing van de algemene vergadering.

- Volmacht: De oprichters en de aangestelde zaakvoerders geven volmacht aan de burgerlijke vennootschap met de rechtsvorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid Advies Boekhouding Fiskaliteit Rosiers, afgekort A.B.F. Rosiers, met zetel te 1790 Affligem, Ternatsestraat 42 bus 2, ondernemingsnummer 0475.465.987, evenals aan haar bedienden, aangestelden en lasthebbers, om, met mogelijkheid tot indeplaatsstelling, alle nuttige of noodzakelijke formaliteiten te vervullen naar aanleiding van de oprichting van de vennootschap bij de rechtbank van koophandel, het ondernemingsloket en de fiscale instanties.

- Overname van verbintenissen ten name van de vennootschap in oprichting: In toepassing van artikel 60 van het wetboek van vennootschappen verklaren de comparanten qualitate qua en onder voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid de verbintenissen aangegaan door de oprichters namens de vennootschap in oprichting over te nemen onder het voorbehoud van het verwerven van rechtspersoonlijkheid.

Voor analytisch uittreksel.

Tegelijk hiermee neergelegd: expeditie van de oprichtingsakte afgeleverd voor registratie overeenkomstig artikel 173 W. Reg.

Notaris Danièle Breckpot te Aalst.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 15/04/2014 - Annexes du Moniteur belge

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

27/06/2014
ÿþJe Mod POF 11.1

_rrire F In de bijlagen bij het Belgis~Mbl d bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie vara e e O vangen op

i 14 2 553*

1 8 JUNI 2814

ter griffie van de Nederiandatalige

rechtbank van koophandel Brussel

Griffie

Ondememingsnr ; Benaming (voluit) : 0550.572.889

(verkort) : Beauty Extra Hair

Rechtsvorm : Besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : Kwezelsweg 5,1790 Affligem, België

(volledig adres)

Onderwerpen) akte :Uittreksel uit akte benoeming zaakvoerder

Tekst :

De bijzondere algemene vergadering van aandeelhouders d.d. 03/6/2014 heeft beslist te

benoemen tot bijkomende zaakvoerder :

De heer Boutaarourte Karim, wonende te Kwezelsweg 5, 1790 Affiigem.

Gedaan te Afiigem op 03/06/2014

Annemie Van de Jeugt, Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BEAUTY EXTRA HAIR

Adresse
KWEZELSWEG 5 1790 AFFLIGEM

Code postal : 1790
Localité : AFFLIGEM
Commune : AFFLIGEM
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande