BECO-CONSULT

Vennootschap Onder Firma


Dénomination : BECO-CONSULT
Forme juridique : Vennootschap Onder Firma
N° entreprise : 822.044.910

Publication

27/12/2011
ÿþMarl Woid 11.1

L In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

r

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblac

11

*11193814*

BRUSSEL

14 DIC RU~

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.044.910

Benaming

(voluit) : BECO-CONSULT

(verkort) :

Rechtsvoren : Vennootschap onder firma

Zetel : Kasteelstraat 66, 1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : Sluiting Vereffening

Uittreksel uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten, gehouden op 5 december 2011 op de maatschappelijke zetel.

Sluiting Vereffening

De Bijzondere Algemene Vergadering van Vennoten neemt kennis van de beschikking geveld door de Rechtbank van Koophandel op 18 november 2011.

In deze beschikking heeft de Rechtbank geoordeeld dat het aan de Rechtbank voorgelegde verdelingsplan

aan de wettelijke vereisten voldoet. De Rechtbank keurt dan ook het verdelingsplan goed.

Bijgevolg kan rechtsgeldig overgegaan worden tot de sluiting van de vereffening.

De vergadering verklaart de vereffening als afgesloten en stelt vast dat de vennootschap definitief opgehouden heeft te bestaan.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

De boeken zullen gedurende ten minste vijf jaar bewaard worden op volgend adres: Kasteelstraat 66, 1700 Dilbeek.

Marie-Anne VERBEKE

Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

Notulen Bijzondere Algemene Vergadering dd. 05/12/2011

Bijlagen bij fièt Bélgisel -Staatsbrâd = 2'7TE2/2ÜT1- Annexes du 1Vróniteur bélgë

12/10/2011
ÿþ ri L Mud 2.1

:rS In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

Voor- *11153Q34*

behouder 11

aan het

Belgisch

Staatsblac





3 ® SEP. 2011

BRUSSEL

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.044.910

Benaming

(voluit) : BECO-CONSULT

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kasteelstraat 66, 1700 DILBEEK

Onderwerp akte : ONTBINDING VAN DE VENNOOTSCHAP - VEREFFENAAR - BEVOEGDHEDEN EN VERGOEDING VAN DE VEREFFENAAR

Uit de notulen van de Bijzondere Algemene Vergadering dd. 0110612011, blijkt dat de Bijzondere Algemene Vergadering unaniem heeft beslist:

- Met algemene stemmen ontslaat de vergadering de voorzitter van het voorlezen van het verslag van de zaakvoerder dat het voorstel tot in vereffeningstelling van de vennootschap toelicht de dato 03/05/2011; iedere aanwezige vennoot erkent kennis te hebben genomen van het verslag.

Het besluit van het verslag luidt als volgt:

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig de bepalingen van Artikel 181 van het Wetboek van Vennootschappen in het kader van de voorgenomen ontbinding van de Vennootschap Onder Firma BECO-CONSULT en mag voor geen andere doeleinden worden gebruikt.

Er zijn geen activa in de vennootschap aanwezig. Er heeft geen enkele activiteit plaats, zodat een in vereffeningstelling wenselijk blijft.

Mevr. Marie-Anne Verbeke, vennoot, staat in voor alle toekomstige schulden en neemt aile mogelijke gevolgen van toekomstige controles of wijzigingen op vlak van fiscaliteit en taksen op zich.

Er werd bij dit verslag een staat van activa en passiva van de vennootschap, afgesloten per 15/04/2011, gevoegd om volledige informatie te verschaffen en te voldoen aan de voorschriften van de wet.

De zaakvoerder verklaart te weten dat de voorgelegde staat van activa en passiva volledig getrouw en juist moet zijn, en dat hij daartoe de verantwoordelijkheid draagt.

De zaakvoerder verklaart dat de vennootschap niet verwikkeld is in belangrijke lopende geschillen, dat er geen latente schulden zijn, en dat er zich geen gebeurtenissen hebben voorgedaan na 15/04/2011 die het eigen vermogen in die mate hebben beïnvloed, of de financiële en commerciële situatie van de vennootschap in die mate hebben gewijzigd, dat de beslissing tot ontbinding er door kan beïnvloed worden.

Het Bijzonder Verslag van de Zaakvoerder & het Verslag van de Bijzondere Algemene Vergadering zal worden neergelegd op de griffie van de Rechtbank van Koophandel, tezelfdertijd als een expeditie van deze akte.

- De Vergadering beslist tot de ontbinding van deze vennootschap en stelt deze in vereffening, dit alles vanaf heden.

- De Vergadering neemt kennis van het ontslag van de zaakvoerder, met name Mevr. Marie-Anne Verbeke. - De Vergadering beslist één vereffenaar te benoemen, met name Mevr. Marie-Anne Verbeke, voornoemd. De vereffenaar werd gehomologeerd, volgens homologatie in bijlage.

De opdracht van de vereffenaar wordt niet bezoldigd. Mevr. Marie-Anne, hier aanwezig, verklaart de haar verleende onbezoldigde opdracht van vereffenaar te aanvaarden.

- De Vergadering verleent aan de vereffenaar de meest uitgebreide machten voorzien in Artikel 186 en volgende van het Wetboek van Vennootschappen.

De handelingen voorzien in Artikel 187 van zelfde Wetboek mogen worden gesteld zonder de goedkeuring van de Algemene Vergadering te moeten inroepen in de gevallen waarin deze zou vereist zijn.

In het bijzonder zal hij de macht hebben aan alle zakelijke rechten, voorrechten en ontbindende vorderingen te verzaken, opheffing te verlenen voor of na betaling van alle inschrijvingen van voorrechten of hypotheken, overschrijvingen, beslag of bevel, verzet en beletsel, en de hypotheekbewaarder vrij te stellen van de verplichting ambtshalve inschrijving te nemen.

Hij zal lasthebbers mogen aanstellen en ze alle algemene of bijzondere machten toekennen die hij passend zal oordelen. Deze opsomming is exemplatief en niet limitatief.

Hij wordt ervan ontslagen inventaris op te maken en zal zich mogen beroepen op de boeken en de bescheiden van de vennootschap.

Behoudens bijzondere delegatie wordt de vennootschap geldig vertegenwoordigd voor alle handelingen

.do.or. de vereffenaar.

Op de laatste biz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Einnëxé"s dü MbnifeurTiélgé

De vereffenaar zat zich dienen te gedragen naar het voorschrift van Artikel 189bis van het Wetboek van Vennootschappen en bijgevolg in de zesde en de twaalfde maand van het eerste vereffeningsjaar een omstandige staat van de toestand van de vereffening moeten overzenden aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel. Deze omstandige staat dient onder andere de ontvangsten, de uitgaven en de uitkeringen te vermelden en dient aan te geven wat nog moet worden vereffend. Vanaf het tweede jaar van de de vereffening dient deze omstandige staat slechts om het jaar aan de griffie overgezonden te worden.

De vereffenaar zal zich eveneens dienen te gedragen naar het voorschrift van Artikel 190 Wetboek van Vennootschappen en bijgeveig vooraleer de vereffening af te sluiten aan de bevoegde griffie van de Rechtbank van Koophandel het plan voor de verdeling van de activa onder de verschillende schuldeisers voor akkoord moeten voorleggen.

- De Vergadering verleent ontlasting aan de zaakvoerder, met name Mevr. Marie-Anne Verbeke voornoemd, betreffende de uitoefening van haar mandaat gedurende het lopende maatschappelijk jaar, onder het voorbehoud evenwel van hetgeen uit het verslag van de vereffenaar zou kunnen blijken ten hare laste te zijn.

- Alle formulieren tot schrapping van het ondernemingsnummer zullen opgemaakt worden.

Het BTW-nummer werd reeds geschrapt.

Voor eensluidend ontledend en letterlijk uittreksel

Marie-Anne Verbeke, Vereffenaar

Tegelijk hiermee neergelegd:

Homologatie vereffenaar

Bijzonder Verslag van de zaakvoerder over de ontbinding van de Vennootschap Onder Firma

Bijzonderder Algemene Vergadering dd. 01/06/2011

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/05/2011
ÿþLuik B

Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Mal 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

IIN @1,111110111111511111111111 Biij

.13 MAI 2011

Griffie

Ondernemingsnr : 0822.044.910

Benaming

(voluit) : BECO-CONSULT

Rechtsvorm : VOF

Zetel : Kasteelstraat 66, 1700 DILBEEK

Onderwerp akte : Benoeming Vervangende Zaakvoerder

Uittreksel uit de notulen van de bijzondere algemene vergadering dd. 17/09/2010

Ingevolge van het onverwachte overlijden van Dhr Bernard Collas dd. 16/09/2010,

beslist de Bijzondere Algemene Vergadering met unanimiteit van stemmen te benoemen als vervangende

zaakvoerder:

- Mevr. Marie-Anne Verbeke, wonende te , Losheimergraben 12 A, 4760 Büllingen.

De vervangende Zaakvoerder verklaart haar mandaat te aanvaarden.

Het mandaat gaat in op 1610912010.

Mevr. Marie-Anne Verbeke

Zaakvoerder

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Coordonnées
BECO-CONSULT

Adresse
KASTEELSTRAAT 66 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande