BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU VAN BOUWUNIE

Association sans but lucratif


Dénomination : BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU VAN BOUWUNIE
Forme juridique : Association sans but lucratif
N° entreprise : 412.888.220

Publication

17/07/2013
ÿþ [~ In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

i-

V

beh

aa

Bel

$taz









it,1 2V15

etti,~

~t

Griffie

Benaming : BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU VAN BOUWUNIE

Rechtsvorm : V.Z.W.

Zetel :

Ondernemingsnr: Voorwerp akte :

Maria-Theresiastraat 35

1800 Vilvoorde

0412.888.220

INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Ingevolge een proces-verbaal opgemaakt door Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris, vennoot van de burgerlijke vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "Frederika Lens & Jo Abbeloos, geassocieerde notarissen" met zetel te 1800 Vilvoorde, Grote Markt 21, op elf juni tweeduizend dertien, geregistreerd te Vilvoorde de dato dertien juni tweeduizend dertien, vijf bladen nul verzendingen boek 184 blad 55 vak 4. Ontvangen: vijfentwIntig euro (25¬ ). Getekend De Eerstaanwezend inspecteur W. VAN ROSSEN, blijkt dat de buitengewone algemene vergaderingen van de vereniging zonder wistoogmerk "UNIE van het KMO-BOUWBEDRIJF", afgekort "BOUWUNIE" waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, en van de vereniging zonder wistoogmerk "BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU van BOUWUNIE", afgekort "BEB BOUWUNIE" waarvan de zetel gevestigd is te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35de volgende beslissingen genomen heeft :

EERSTE BESLISSING

De gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen besluiten de inbreng van de vereniging "BEB Bouwunie" goed te keuren door middel van de inbreng van haar gehele vermogen (rechten en verplichtingen) naar de verkrijgende vereniging en dit overeenkomstig de voorwaarden opgenomen in het fusievoorstel, welke overeenkomstig artikel 760, § 2, van het Wetboek van Vennootschappen op 21 maart 2013 werd neergelegd onder de minuten van ondergetekende geassocieerde notaris. Deze voorstellen werden vervolgens overeenkomstig artikel 760, § 3, van het Wetboek van Vennootschappen meer dan 6 weken voor de huidige algemene vergadering telkens neergelegd op de griffie van de rechtbank van koophandel te Brussel op 16 april 2013, gepubliceerd in de bijlagen van het Belgisch Staatsblad op 25 april daarna onder nummer 13065250 voor de inbrengende vereniging "BEB Bouwunie" en onder nummer 13065251 voor de verkrijgende vereniging "BOUWUNIE".

Hierbij wordt gepreciseerd dat:

e) de inbreng gebeurt op basis van de op 31 december 2012 afgesloten boekhoudkundige staat van de inbrengende vereniging; de activa en passiva en de bestanddelen van het eigen vermogen zullen warden ingebracht in de boekhouding van de verkrijgende vereniging, aan de waarde op 31 december 2012; b) vanuit boekhoudkundig oogpunt en vanuit het oogpunt van directe belastingen, worden alle verrichtingen van de overgenomen vennootschap vanaf 1 januari 2013 beschouwd als zijnde voltrokken voor rekening van de verkrijgende vereniging, zodat alle verrichtingen na deze datum ten voordele en op risico van de verkrijgende vereniging zullen zijn geschied.

In het overgenomen vermogen van de inbrengende vereniging "BEB Bouwunie" zijn de volgende onroerende goederen begrepen :

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Voor.

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

Luik - Vervolg

BESCHRIJVING VAN HET GOED

EEN/DERDE ONVERDEELDE VOLLE EIGENDOM in ERFPACHT in het hierna beschreven onroerend goed:

STAD VILVOORDE Itweede afdeling):

In een gebouwencomplex omvattend commerciële units, appartementen, autostaanplaatsen; parking en bergingen, in oprichting op een perceel grond, tussen de Maria Theresialaan en de Steenkaai, volgens de basisakte en thans ten kadaster gekend sectie D deel van perceel zonder nummer "Steenkaai", perceelnummer 921/2 n 2 en 916 b 2 zijnde kavel 3 met een oppervlakte van drieduizend vijfhonderd negenenvijftig komma éénenvijftig vierkante meter (3.559,51 m2)

VOLGENDE KAVELS:

* De commerciële unit aangeduid ais 0.4. en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom de commerciële ruimte zelf met private toegang (en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de

gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd

zesentwintig/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (126/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.5, en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegangen)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd negentien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (119/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.6. en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eiq_endom : de commerciële ruimte zelf met private toegang (en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij honderd en vier/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (104/13.586sten).

* De commerciële unit aangeduid als 0.7, en omvattende:

a. in privatieve en uitsluitende eigendom : de commerciële ruimte zelf met private toegang (en)

b. in mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijk delen van "CANTECLEER" hetzij negenentachtig/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (89/13.S86sten).

* De garagebox genummerd 1 omvattende:

a. In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanplaatsruimte binnen de muren en de scheiding met de gemene delen voor het stallen van 1 wagen.

b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijke delen van "CANTECLEER" hetzij achttien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (18/13.586sten).

* De parkeerplaatsen genummerd van 9 tot en met 19 omvattende:

a. In privatieve en uitsluitende eigendom: de eigenlijke staanpiaatsruimte voor wagen tussen de lijnen.

b. In mede-eigendom en gedwongen onverdeeldheid: het aandeel in de gemeenschappelijke delen van "CANTECLEER" hetzij elk vijftien/dertienduizend vijfhonderd zesentachtigsten (15/13.586sten).

OORSPRONG VAN EIGENDOM

De inbrengende vereniging "BEB BOUWUNIE" is samen met de verkrijgende vereniging "BOUWUNIE" eigenaar van het hiervoor beschreven goed om het aangekocht te hebben ten belope van respectievelijk een/derde en twee/derde in erfpacht vanwege 1) de Naamloze Vennootschap "Watersteen Vilvoorde en 2) de Naamloze Vennootschap "Westpoort" bij akte verleden voor ondergetekende geassocieerde notaris op 20 mei 2011 overgeschreven op het zesde hypotheekkantoor van Brussel onder formaliteit 053-T-10/06/2011-04772.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Luik B - Vervolg

VOORWAARDEN VAN DE INBRENG

1. Deze goederen worden ingebracht voor vrij zuiver en onbelast van alle hypotheken of inschrijvingen.

2. De verkrijgende vereniging "BOUWUNIE" wordt bij middel van deze akte enige eigenaar verklaard van de geheelheid van het onroerend goed, voorwerp van onderhavige inbreng, te rekenen van de dag vanaf heden.

3. De verkrijgende vereniging zal er alleen aile hoegenaamde lasten en belastingen van betalen en dragen vanaf heden.

4. De oppervlakte in de beschrijving van de goederen aangeduid is niet gewaarborgd. Het verschil in min of meer dat hieruit zou kunnen voortkomen zal in voordeel of verlies van de verkrijger zijn, zelfs al overtrof dit verschil één/twintigste deel.

5. De goederen worden overgedragen in de staat en gesteltenis waarin ze zich op heden bevindt, met alle erfdienstbaarheden, voor- en nadelige, durende en niet-durende zichtbare en onzichtbare, voor wegenis en waterlopen en aile andere, gene uitgezonderd noch weerhouden, op last aan de verkrijger de ene te doen gelden en zich tegen de andere te verzetten, op zijn kosten en risico's zonder tussenkomst van de mede-eigenaars noch verhaal tegen hen.

6. De inbrengende vereniging verklaart dat de gronden voorwerp van onderhavige akte bij zijn weten geen risicogrond is. Daarmee wordt bedoeld dat op deze gronden geen risico-inrichtingen gevestigd zijn of geweest zijn, zoals fabrieken, werkplaatsen, opslagplaatsen, machines, installaties, toestellen en handelingen die een verhoogd risico op bodemverontreiniging kunnen inhouden en die voorkomen op de lijst door de Vlaamse Regering opgesteld in overeenstemming met artikel 6 van het Decreet betreffende de bodemsanering en de bodembescherming.

Vervolgens stellen de gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen vast dat:

- enerzijds de fusie door inbreng van de vereniging "BEB BOUWUNIE" door de

verkrijgende vereniging "BOUWUNIE, werd verwezenlijkt.

- anderzijds de vereniging "BEB BOUWUNIE", definitief opgehouden heeft te bestaan.

TWEEDE BESLISSING

De gezamenlijke buitengewone algemene vergaderingen stellen voor het doel van de verkrijgende vereniging te wijzigen en uit te breiden zodat het zal luiden als volgt : "Artikel 3

§1 De vereniging heeft tot doel de beroepsbelangen van de ondernemingen uit de houten bouwnijverheid te verdedigen en te bevorderen, zowel op economisch, sociaal en juridisch als op moreel en maatschappelijk vlak, een geest van verstandhouding, morele steun en beroepsethiek bij de leden te bevorderen, te begeleiden en advies te verlenen op bedrijfseconomisch, administratief en socio-economisch vlak, de nascholing en beroepsvervolmaking van de leden te bevorderen, producten en diensten te ontwikkelen en te verkopen, de leden te informeren over de ontwikkelingen in de beroepssector, de belangen van de leden vertegenwoordigen en verdedigen bij de overheidsdiensten, de parastatale en particuliere instellingen en instanties, en in het algemeen alle initiatieven ontwikkelen en alle maatregelen te treffen die zij nuttig acht voor de beroepsbelangen van de leden en de organisaties in zijn geheel.

Daartoe kan de vereniging

 % beroepsverenigingen oprichten en/of erkennen en de werking ervan stimuleren, coordineren en steunen ;

" provinciale en gewestelijke afdelingen oprichten en/of erkennen en de werking ervan stimuleren, coordineren en steunen

" gemeenschappelijke diensten van administratieve of andere aard oprichten ten behoeve van haar leden en van derden

§2. Om als beroepsvereniging of afdeling erkend te kunnen worden gelden volgende regels :

Kunnen als beroepsvereniging erkend worden de groeperingen waarbij toegetreden leden van Bouwunie zijn aangesloten. Zij moeten de rechtspersoonlijkheid bezitten en toegankelijk zijn voor alle ondernemingen. Er kan slechts één beroepsvereniging per beroep of aanverwante beroepen erkend worden. De omschrijving van het beroep of

op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

* - Voor-

n behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad



Voor- Luik 13 - Vervolg

behouden aan het Belgisch groep van aanverwante beroepen wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur van Bouwunie.

Staatsblad Kunnen als provinciale of gewestelijke afdeling erkend worden de groeperingen waarbij de toegetreden leden van Bouwunie zijn aangesloten. Zij moeten de rechtspersoonlijkheid bezitten en toegankelijk zijn voor aile toegetreden leden van Bouwunie gevestigd in hun territoriale omschrijving. De territoriale omschrijving wordt vastgesteld door de Raad van Bestuur van Bouwunie. Er kan slechts één afdeling per territoriale omschrijving erkend worden.

Over de erkenning van een beroepsvereniging of een provinciale of gewestelijke afdeling wordt, na overlegging van de statuten, het huishoudelijk reglement en de samenstelling van de Raad van Bestuur van de vereniging, op voorstel van het Directiecomité en met een gewone meerderheid van de uitgebrachte stemmen door de Raad van Bestuur beslist.

De onderlinge verhoudingen tussen de vereniging en haar provinciale en gewestelijke afdelingen, beroepsverenigingen en diensten worden bepaald in een huishoudelijk reglement, opgemaakt en goedgekeurd door de Raad van Bestuur.

De erkenning van een beroepsvereniging of een provinciale of gewestelijke afdeling kan met een meerderheid van twee derden van de uitgebrachte stemmen door de Raad van Bestuur worden ingetrokken. Tegen deze beslissing is geen beroep mogelijk.

§3 De vereniging mag tot het bereiken van haar doelstellingen, met uitsluiting van elk winstbejag, bijdragen en vergoedingen innen om haar lasten en kosten te dekken. Zij mag roerende en onroerende goederen, nodig voor de verwezenlijking van haar doel, verwerven en bezitten, zowel in volle eigendom als in vruchtgebruik."

DERDE BESLISSING

De vergadering verleent aan notariskantoor Lens & Abbeloos te Vilvoorde alle machten om de gecoördineerde tekst van de statuten van de vennootschap op te stellen, te ondertekenen en neer te leggen op de griffie van de bevoegde rechtbank van koophandel, overeenkomstig de wettelijke bepalingen ter zake.







Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -17/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

- gecoördineerde statuten











Op de laatste blz, van Luik 8 vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

25/04/2013
ÿþfadr

:iº%

Voor"

behoud

aan hE

Belgisc

Staatsbl

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 25/04/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de reohtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

tuuiiw~~~~~~u~u~,hu~

1 0 5250

BRUSSEL,

1 6 APR 2013

Griffie

Benaming : BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU VAN BOUWUNIE Rechtsvoren : V.Z.W.

Zetel : Maria-Theresialaan 35

1800 Vilvoorde

Ondernemingsnr : 0412.888.220

Voorwerp akte : NEERLEGGING VOORSTEL INBRENG VAN ALGEMEENHEID

Tegelijk hiermee neergelegd : het gezamenlijk voorstel tot inbreng om niet van een algemeenheid, verleden voor Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris te Vilvoorde op 21 maart 2013, van het vermogen van :

De vereniging zonder winstoogmerk "BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU van BOUWUNIE", afgekort BEB Bouwunie, met zetel te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, ingeschreven RPR Brussel met ondernemingsnummer 0412.888.220

Opgericht onder de benaming "Bedrijfsekonomisch Bureau van NaCeBo" bij onderhandse akte op 8 januari 1973, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 1 februari nadien onder nummer 722, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge onderhandse akte van negen september tweeduizend en drie, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van negenentwintig januari tweeduizend en vier onder nummer 04015587.

De huidige benaming werd aangenomen op de algemene vergadering van 10 februari 2004, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 2 april nadien, onder nummer 04052814.

In

De vereniging zonder winstoogmerk "UNIE van het KMO-BOUWBEDRIJF", afgekort Bouwunie, met zetel te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35, ingeschreven RPR Brussel met ondernemingsnummer 0411.024.830.

Opgericht bij onderhandse akte van 23 november 1957 onder de benaming "Nationale Centrale van Hout- en Bouwbedrijven" gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad op 21 februari 1959 onder nummer 19590221/000633, waarvan de statuten voor het laatst gewijzigd werden ingevolge algemene vergadering van 8 juni 2010, gepubliceerd in de bijlagen tot het Belgisch Staatsblad van 14 juli 2010, onder nummer 20100714/104727.

Overeenkomstig de procedure vermeld in artikel 58 van de vzw-wet en de artikelen 670 en 770 Wetboek van Vennootschappen evenals de artikelen 760 tot 762 en 764 tot 767 van het Wetboek van Vennootschappen.

Meester Frederika LENS, geassocieerd notaris.

Tezelfdertijd neergelegd : - uitgifte van de akte

18/09/2012
ÿþ M0D22

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging van de akte ter griffie

l

*iaiseaee*

o7 SEP 2o12

Emme.

Griffie

Ondernemíngsar 0492.888.220

Benaming

(voluit) : Bedrijfsekonomisch Bureau van Bouwunie VZW

(verkort) B.B.B. Bouwunie vzw

Rechtsvorm : vzw

Zetel : Spastraat 8, 9 000 Brussel

Onderwerp akte : Verplaatsing maatschappelijke zetel

De algemene vergadering heeft op haar vergadering van 28 augustus 2012 overeenkomstig haar statuten en art. 8 van de wet van 27 juni 9921 zoals gewijzigd door de wet van 2 mei 2002 beslist met eenparigheid van stemmen tot het volgende:

De zetel van de vereniging is gevestigd te 1800 Vilvoorde, Maria-Theresialaan 35 gelegen in het gerechtelijk arrondissement Brussel Halle Vilvoorde en dit vanaf vrijdag 24 augustus.

Deze wijziging werd goedgekeurd door de algemene vergadering van 28 augustus 2012 gehouden te Vilvoorde.

Hilde Masschelein

gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -18/09/2012 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste hiz, van Luik B vermelden Recto Naam en hoadarn.gheid van de instrumenterende notaris hetzij van de perso(o)n(ent bevoegd de vereniging tt;chting of organisme ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso . Naam en handtekening.

Coordonnées
BEDRIJFSECONOMISCH BUREAU VAN BOUWUNIE

Adresse
MARIA-THERESIALAAN 35 1800 VILVOORDE

Code postal : 1800
Localité : VILVOORDE
Commune : VILVOORDE
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande