BEHEERKANTOOR NABOULSI

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEHEERKANTOOR NABOULSI
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 879.798.710

Publication

04/12/2013
ÿþOndernemingsnr : 0879798710

Benaming (voluit) : Beheerkantoor Naboulsi

,i

;; (verkort)

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

i Zetel : Sportlaan 17

il 1700 Dilbeek

Onderwerp akte :ONTBINDING  VEREFFENING  SLUITING VAN DE VEREFFENING

Il Er blijkt uit het proces-verbaal opgemaakt door Meester Frédéric de GRAVE, geassocieerd notaris, lid van de burgerlijke;; i` vennootschap onder de vorm van een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "DEPUYT, RAES & DE,; GRAVE, geassocieerde notarissen", met zetel te Sint-Jans-Molenbeek, op achtden november tweeduizend en dertien eni; neergelegd op de Griffie van de Rechtbank van Koophandel te Brussel véér de vervulling van de formaliteit van registratie,;, dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid;; BEHEERKANTOOR NABOULSI, waarvan de zetel gevestigd is te 1700 Dilbeek, Sportlaan 17, beslist heeft :

1. de staat van activa en passiva vastgesteld per 18/10/2013 goed te keuren en de vennootschap vervroegd te ontbinden en, i, in vereffening te stellen.

,; 2. geen vereffenaar te benoemen. Bij ontstentenis van de benoeming van enige vereffenaar, worden de zaakvoerders van!! een besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ten overstaan van derden beschouwd als vereffenaars, en,;

ii dragen zij bijgevolg de bijhorende verantwoordelijkheden en aansprakelijkheden.iil De huidige zaakvoerder van de vennootschap is : Mevrouw VANDERROOST Véronique Paule Georgina Jocelyne,i

wonende te 1700 Dilbeek, Sportlaan 17. i;

i; Het besluit van het verslag van de bedrijfsrevisor, de Heer Olivier de Bonhome, met kantoor in Brussel, Livornostreat 45,i: i! over de staat van activa en passiva dd 18/41012013, luidt als volgt, hierna letterlijk weergegeven:

"11. Besluit

f! In het kader van de procedure van vereffening waarin is voorzien door het wetboek van vennootschappen (art. 181) heeft de;i raad van bestuur van "BEHEERKANTOOR NABOULSI" BVBA een boekhoudkundige staat opgesteld per 18/10/2013i die, rekening houdend met de vooruitzichten van de vereffening van de vennootschap, een balanstotaal geeft van?, 117.018,45 EUR en een nettoactief van 117.018,45 EUR. ;, Uit de controlewerkzaamheden die werden uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke professionele normen blijkt dat; deze staat de toestand van de vennootschap volledig, getrouw en juist weergeeft.

;; De bestuurder ste(e)lt voor om geen vereffenaar te benoemen, maar over te gaan tot de onmiddellijke sluiting van dei

vereffening. , i;

i Inderdaad, op basis van de bijgevoegde staat van activa en passiva, heeft de vennootschap geen schulden meer.

:i Olivier dc Bonhome  9i Bedrijfsrevisor

;; (handtekening) ,,

Brussel 31/10/2013"

De vergadering stelde vast dat de vennootschap, luidens voormelde staat van activa en passiva, geen enkele schuld heeft.. : :; Het resterend actief wordt volledig teruggenomen door de vennoten, in verhouding van hun aandelenbezit..

i Voor zover er op 18 november 2013 nog onbekende financiële tegoeden aan de vennootschap zouden toekomen, kunnen;, ;i deze bevrijdend gestort worden op de bankrekening, geopend bij de bank Belfius Bank op naam van Véronique!

ii Vanderroost, i

ii 3. daar alle voorwaarden die door artikel 184, § 5 van het Wetboelé van vennootschappen opgelegd zijn om de vereffening: dadelijk te kunnen sluiten, vervuld zijn, de vereffening te sluiten. De vergadering stelde vast dat de besloten vennootschap,:

i; met beperkte aansprakelijkheid BeheerkantoorNaboulsi definitief heeft opgehouden te bestaan. ;,

Alle boeken en bescheiden van de vennootschap gedurende de wettelijk voorgeschreven termijn van ten minste vijf pari:

worden bewaard op de zetel van de vennootschap, te 1700 Dilbeek, Sportlaan 17. .,

4. de naamloze vennootschap Administration & Tax Services te 1081 Brussel, Landsroemlaan 3, aan te stellen als!,

bijzondere lashebber, met macht van indeplaatsstelling, teneinde voor zoveel als nodig alle nodige of nuttigen ;: administratieve forrnaliteiten te vervullen, alle stukken te ondertekenen en al het nodige te doen bij de Kruispuntbank van;; ;; Ondernemingen, bij het Rechtspersonenregister, bij het ondernemingsloket, bij de B.T.W.-administratie, bij de Rijksdienst; i! voor Sociale Zekerheid en bij de Nationale Bank van België, ingevolge hetgeen voorafgaat.

Op de laatste blz. van Luik B vermeiden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

" . ~~ .~. .~~

I~

1

m'A 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

" na neerlegging ter griffie van de akte

BRUSSEL

Griff 22~Q1~2413

ie

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

~;

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 04/12/2013 - Annexes du Moniteur belge

.

M

Voer.

behouden

aan het Belgisch Staatsblad

VOOR GELIJKVORMIG ANALYTISCH UITTREKSEL Gelijktijdige neerlegging : uitgifte, volnacht, twee verslagen. Fr.de GRAVE, geassocieerd notaris.

mod 11.1

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

23/07/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 28.06.2013, NGL 18.07.2013 13322-0378-011
11/03/2013
ÿþ Mcd Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

erRese

2$FEBrialà

AI

I

E

Voor-

behoude aan het selgisct

Staatsbta

Ondernemingsnr : 0879.798.710

Benaming

(voluit) : BEHEERKANTOOR NABOULSI

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : SPORTLAAN 17 -1700 DILBEEK

(volledig adres)

Onderwerp akte : WIJZIGING ZAAKVOERDER

(uittreksel uit de notulen van de buitengewone algemene vergadering van 28 januari 2013)

De vergadering aanvaardt de benoeming als zaakvoerder per 8 januari 2013 van mevrouw VANDERROOST VERONIQUE, Sportlaan 17 te 1700 Dilbeek in opvolging van NABOULSI MUSTAPHA, Sportlaan 17 te 1700 Dilbeek, overleden op 8 januari 2013.

Er wordt uitdrukkelijk bepaald dat haar mandaat onbezoldigd zal worden uitgoefend.

VANDERROOST Véronique

Zaakvoerder

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -11/03/2013 - Annexes du Moniteur belge

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

16/08/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 21.06.2012, NGL 10.08.2012 12401-0597-011
29/06/2012
ÿþ Motl 2,0

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Ondernemingsnr : 0879.798.710

Benaming

(voluit) : BEHEERKANTOOR NABOULSI

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansrpakelijkheid

Zetel : 1g00 Dilbeek, Sportlaan, 17.

Onderwerp akte : UITBREIDING DOEL - AANPASSING STATUTEN.

Uit een proces-verbaal opgemaakt en gesloten door het ambt van meester Ariane VAN NIEUWENHUYSE met stanplaats te Schellebelle, gemeente Wichelen, op 30 mei 2012streerd te Wetteren, op 04 juni 2012, boek 446, blad 35, vak 5, ontvangen : vijfentwintig euro,

blijkt dat de buitengewone algemene vergadering der besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BEHEERKANTOOR NABOULSI" met zetel te 1100 Dilbeek, Sportlaan, 17, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel onder nummer 0879.798.720,

volgende besluiten heeft genomen met eenparigheid van stemmen,

Eerst besluit  wijziging doel.

De vergadering beslist na kennisname van het bijzonder verslag van de zaakvoerder het doel van de vennootschap aan te vullen als volgt:

Aan het huidig maatschappelijk doel bestaande grosso modo uit twee activiteiten (artikel 4 van de statuten) : -enerzijds beheer, management en dagelijkse leiding van verzor-gingsinstellingen enz...

-anderzijds het behoud, beheer en uitbreiding van het partrimo-nium van de vennootschap

De algemene vergadering beslist een derde activiteitspool mbt vastgoedactiviteiten toe te voegen, met name :

"- voor eigen rekening, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van alle onroerende goederen ; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden ; alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen ; eveneens zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen."

Tweede besluit  wijziging van de statuten aan de genomen beslissing .

De vergadering besluit om de statuten aan te passen aan de vorige genomen beslissing.

De vergadering beslist om artikel vier der statuten te wijzigen en aan te vullen door toevoeging na de twee eerste alinea's van het artikel vier volgende tekst :

"- voor eigen rekening, het aankopen, verkopen, ruilen, bouwen, verbouwen, onderhouden, verhuren, huren, verkavelen, prospecteren en uitbaten van alle onroerende goederen ; het beheer van een onroerend vermogen en de huurfinanciering van onroerende goederen aan derden ; alsook alle handelingen die rechtstreeks of onrechtstreeks met dit doel in verband staan en die van aard zijn de opbrengst van de onroerende goederen te bevorderen ; eveneens zich borg stellen voor het goede verloop van verbintenissen, door derde personen aangegaan die het genot zouden hebben van deze onroerende goederen. Derde en laatste besluit

De vergadering geeft volmacht aan de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid AD-MINISTERIE BVBA, met zetel te 1860 Meise, Brusselsesteenweg, 70A, vertegenwoordigd door de heer Adriaan DE LEEUW, met recht van indeplaatsstelling en zonder afbreuk te doen aan andere bestaande machtigingen voor zover die van toepassing zijn, op over te gaan tot de coördinatie van de statuten als gevolg van de wijzigingen waarvan hierboven sprake, de ondertekening van de gecoördineerde statuten en hun neerlegging bij de bevoegde griffie van de rechtbank van koophandel en het vervullen van om het even welke andere neerleg-gings- en/of publicatieformaliteit met betrekking tot de voorgaande besluiten.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(a)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

MONITEU R BELGE

6- 2012 BRUSSEL

f%JIJ 1®i

STAATSBLAD ere

22 -0

3ELGISCH

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Voor-

behouden aan het Belgisch

Staatsblad

Notaris Ariane Van Nieuwenhuyse

Tegelijk hiermede neergelegd :

afschrift proces-verbaal buitengewone algemene vergadering dd, 30 mei 2012 met bijzonder

verslag inzake uitbreiding doel;

-gecodrdineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso ; Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 29/06/2012 - Annexes du Moniteur belge

16/08/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 14.07.2011, NGL 10.08.2011 11392-0069-011
08/09/2010 : ME. - JAARREKENING 31.12.2009, GGK 30.07.2010, NGL 31.08.2010 10513-0073-011
17/08/2009 : ME. - JAARREKENING 31.12.2008, GGK 15.07.2009, NGL 12.08.2009 09568-0243-011
30/09/2008 : ME. - JAARREKENING 31.12.2007, GGK 01.09.2008, NGL 25.09.2008 08746-0246-011
05/10/2007 : ME. - JAARREKENING 31.12.2006, GGK 28.09.2007, NGL 28.09.2007 07757-0398-010

Coordonnées
BEHEERKANTOOR NABOULSI

Adresse
SPORTLAAN 17 1700 DILBEEK

Code postal : 1700
Localité : DILBEEK
Commune : DILBEEK
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande