BEHEERSMAATSCHAPPIJ HENCKAERTS

Divers


Dénomination : BEHEERSMAATSCHAPPIJ HENCKAERTS
Forme juridique : Divers
N° entreprise : 430.627.936

Publication

12/05/2014
ÿþY P-geOtel mod11.1



riliu In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

2tr,ç)riii cizr

ritiptianel

2 9 APR. 2014

GRIFFIER',

Griffie

M(111711,01 i Ji

V bah aa Be Ste;

Ondememingsnr : 0430627936

Benaming (vola) : Beheersmaatschappij Henckaerts

(verkort) :

Rechtsvorm burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel Theo Debeckerstraat 28

3200 Aarschot

Onderwerp akte :Kapitaalverhoging - statutenwijziging - wijziging boekjaar - wijziging jaarvergadering

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geyseis te Aarschot op 26 maart 2014, geregistreerd te Aarschot, op 31 maart 2014, boek 586, blad 16 vak 01, ontvangen vijftig euro (¬ 50,00), de e.a. inspecteur a.i. (get.) Ria Nijs, dat de buitengewone algemene vergadering heeft beslist als volgt:

EERSTE BESLUIT - KAPITAALVERHOGING DOOR INBRENG IN NATURA

Verslao bedriffsrevisor

De vergadering neemt kennis van het door de wet vereiste verslag van de burgerlijke vennootschap niet beperkte aansprakelijkheid "CLUKKERS F. BEDRIJFSREVISOR", waarvan de zetel gevestigd is te 3000 Leuven, Brusseisestraat 292 A/8, hier vertegenwoordigd door de heer Frédéric Clukkers, bedrijfsrevisor, kantoorhoudende te 3000 Leuven, Brusselsestraat 292 A/8, hiertoe aangesteld door de raad van bestuur, betreffende de hierna vermelde inbreng in nature.

De besluiten van dit verslag luiden letterlijk als vole

"BESLUIT

Ondergetekende, Clukkers Frédéric, bedresrevisor, vertegenwoordigend vennoot van de Bvba Clukkers Bedrijfsrevisor" met maatschappelijke:.zetel in de Brusselsestraat 292 A/8 te 3000 Leuven, , verklaart, in uitvoering van artikel 601 en 602 van het Wetboek van Vennootschappen, het vereiste nazicht te hebben uitgevoerd overeenkomstig de toepasselijke normen van het Instituut der ' Bedriffsrevisoren, inzake de vooropgestelde inbreng in nature ad 275.400,00 E, ter gelegenheid van een kapitaalsverhoging bij de naamloze vennootschap "Beheersmaatschappij Henckaerts" in het kader van artikel 537 van het W1B en onder de uitdrukkelijke opschortende voorwaarde dat alle vennoten van de vennootschap hun intentie om het kapitaal te verhogen ook daadwerkelijk uit voeren.

Mijn besluitverklaring is als volgt:

dat de verrichting werd nagezien in overeenstemming met de controle normen uitgevaardigd door het Instituut der Bednjfsrevisoren voor de inbreng in nature en dit in de vorm van een beperkt , nazicht,

dat het bestuursorgaan van de vennootschap verantwoordelijk is voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng,

, dat de beschrijving van deze inbreng beantwoordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid,

dat voor de inbreng in nature door de partijen weerhouden methode van waardering bedriffseconomisch verantwoord is en dat de waardebepaling waartoe deze methode van

waardering leidt tenminste overeenkomt met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in nature niet overgewaardeerd is.

' Dat de kapitaalsverhoging door inbreng in nature 275.400,00 E' bedraagt waarvoor 3.370 aandelen worden uitgegeven zodoende dat de als tegenprestatie verstrekte vergoeding rechtmatig en billijk is. Wij willen er tenslotte aan herinneren dat onze opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden: Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

Mod 11.1

Dit verslag werd opgesteld overeenkomstig art. 601 en 602 van het Wetboek van vennootschappen en mag niet voor andere doeleinden gebruikt of aangewend worden.

Gedaan ter goeder trouw

Leuven, 25 maart 2014

Voor de Bvba

F. Ciukkers Bedriffsre viser

GeL

Frédéric Clukkers

Bedriffsrevisor

vertegenwoordigend vennoot'.

Kapitaalverhoging

De vergadering beslist vervolgens een eerste kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdnegenentwintigduizend zevenennegentig euro eenentwintig cent (E 129.097,21) om het kapitaal te brengen van driehonderdvierenveertigduizend zevenhonderdzeventig euro eenendertig cent (E 344.770,31) op vierhonderddrieënzeventigduizend achthonderdzevenenzestig euro tweeënvijftig cent (¬ 473.867,52) door de hierna beschreven inbreng in natura (dividendvorderingen) ten belope van het overeenkomstige bedrag, mits creatie en uitgifte van drieduizend driehonderdzeventig (3.370) nieuwe kapitaalsaandelen zonder aanduiding van nominale waarde, uit te geven en in te schrijven tegen de globale prijs van tweehonderdvijfenzeventigduizend vierhcnderd euro (¬ 275.400,00), inbegrepen een uitgiftepremie van honderdzesenveertigduizend driehonderd en twee euro negenenzeventig cent (E 146.302,79) die geboekt zal worden op een onbeschikbare rekening "uitgiftepremies".

Inbreng

De heer Geert Dominique Maria HENCKAERTS, NN55.12.12-021.82, echtgenoot van mevrouw Greta JACOBS, wonend te 3941 Hechtel-Eksel, Overpelterbaan 26, verklaart in de venncotschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van vijfenveertigduizend negenhonderddertig euro zestig cent (E 45.930,60); De heer Guido Johannes Anna HENCKAERTS, NN 51.01.14-021.55, echtgenoot van mevrouw Anna ROEKAERTS, wonend te 3600 Genk, Reinpadstraat 85, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van vijfenveertigduizend negenhonderd euro (¬ 45.900,00);

Mevrouw Véronique Simone August HENCKAERTS, NN 68.04.28-206.22, echtgenote van de heer Frederik VLAEMINCK, wonend te 3130 Begijnendijk, Beekstraat 61, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die zij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van achtenzestigduizend achthonderdnegentien euro veertig cent (¬ 68.819,40); De heer Yves Dominique Margaret9 HENCKAERTS, NN71.03.09-241.31, echtgenoot van mevrouw Birgit ANSOMS, wonend te 2640 Mdrtsel, Armand Segerslei 21, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van achtenzestigduizend achthonderdvijftig euro (¬ 68.850,00);

De heer Marc Louis Marie-José Jozef HENCKAERTS, NN59.03.10-039.48, wonend te 3600 Genk, Klotsenhoutstraat 11, verklaart in de vennootschap een inbreng te doen van de dividendvordering die hij aanhoudt in de boeken van de vennootschap voor een bedrag van vijfenveertigduizend negenhonderd euro (¬ 45.900,00);

Elk van de inbrengers verduidelijkt dat voornoemde ingebrachte dividendvordering tot stand is gekomen op heden ingevolge het betaalbaar zijn van het tussentijds dividend toegekend door de bijzondere algemene vergadering van 25 maart 2014. Ingevolge onderhavige inbreng wordt het verkregen netto-bedrag van voorbeschreven dividenduitkering onmiddellijk in het kapitaal opgenomen.

TWEEDE BESLUIT - TWEEDE KAPITAALVERHOGING - INLIJVING UITGIFTEPREMIE De vergadering besluit een tweede kapitaalverhoging door te voeren ten bedrage van honderdzesenveertigduizend driehonderd en twee euro negenenzeventig cent (¬ 146,302,79) om het kapitaal te brengen van vierhonderddrieënzeventigduizend achthonderdzevenenzestig euro tweeënvijftig cent (¬ 473.867,52) op zeshonderdtwintigduizend honderdzeventig euro eenendertig cent (¬ 620.170,31) en dit door inlijving van de bijzondere onbeschikbare rekening "uitgiftepremies" ten belope van het overeenkomstige bedrag, zonder creatie en uitgifte van nieuwe aandelen.

DERDE BESLUIT - VASTSTELLING VERWEZENLIJKING KAPITAALVERHOGINGEN De vergadering stelt vast dat de voorgaande kapitaalverhogingen effectief verwezenlijkt zijn zodat het kapitaal van de vennootschap thans zeshonderdtwintigduizend honderdzeventig euro eenendertig cent (¬ 620.170,31) bedraagt, vertegenwoordigd door twaalfduizend driehonderdzeventig (12.370) aandelen.

VIERDE BESLUIT - WIJZIGING BOEKJAAR

De vergadering besluit dat het boekjaar vcortaan zal beginnen op 1 juli om te eindigen op 30 juni van het daarop volgend kalenderjaar.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso: Naam en handtekening



Voorbehouden aan het Belgisch Staatsblad

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

mod 11.1

Bij wijze van overgangsmaatregel besluit de vergadering het lopend boekjaar begonnen op één april tweeduizend dertien te verlengen tot dertig juni tweeduizend veertien.

VIJFDE BESLUIT - WIJZIGING JAARVERGADERING

De vergadering besluit de datum van de jaarvergadering aan te passen aan het gewijzigd boekjaar zodat deze voortaan zal gehouden worden op de laatste zaterdag van de maand november om zeventien uur.

Bij wijze van overgangsmaatregel zal de eerst volgende jaarvergadering gehouden worden in de maand november van het jaar tweeduizend veertien.

ZESDE BESLUIT AANPASSING STATUTEN

Als gevolg van voorgaande besluiten besluit de vergadering de statuten aan te passen als volgt Artikel viif, paragraaf één wordt vervangen als volgt:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt zeshonderdtwintigduizend honderdzeventig euro

eenendertig cent (¬ 620.170,31), verdeeld in twaalfduizend driehonderdzeventig (12.370) aandelen zonder aanduiding van nominale waarde die ieder een gelijk deel in het kapitaal vertegenwoordigen, te weten drieduizend tweeënnnegentig (3.092) aandelen categorie A, drieduizend tweeënnegentig (3.092) aandelen categorie B, tweeduizend tweeënzestig (2.062) aandelen categorie C, tweeduizend tweeënzestig (2.062) aandelen categorie D tweeduizend tweeënzestig (2.062) aandelen categorie E"

In de eerste zin van artikel achttien wordt "augustus" vervangen door "november".

De eerste zin van artikel drieëntwintig wordt vervangen ais volgt:

"Het boekjaar begint ieder jaar op één julien wordt op dertig juni van het daarop volgend kalenderjaar afgesloten."

ZEVENDE BESLUIT - VOLMACHTEN

De vergadering geeft opdracht en volmacht aan de raad van bestuur tot uitvoering van de genomen besluiten en volmacht aan de optredende notaris om over te gaan tot het opmaken, ondertekenen en neerleggen op de griffe van de Rechtbank van Koophandel van de gecoordineerde tekst der statuten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL -

Get, Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd:

Uitgifte van de akte

). Gecoördineerde statuten

. Verslag van de zaakvoerder

Verslag van de bedrijfsrevisor

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/05/2014 - Annexes du Moniteur belge

'Voer-. behouden aan het Belgisch Staatsblad

Ir "

Op de laatste blz. van L1(1.3 vermelden Rego: Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso Naam en handtekening

12/11/2014
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Annexes du Moniteur belge

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van + - akte

1111111111.1.3111jI11111111

3 1 OKT. 2014

Griffie Rechtbank van Koophandel te Leuven.

Ondernemingsnr : 0430.627.936

Benaming

(voluit) : Beheersmaatschappij Henckaerts

(verkort)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : 3200 Aarschot, Theo De Beckerstraat 28

(volledig adres)

Onderwerp akte : Beëindiging mandaat! benoeming bestuurder

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE BIJZONDERE ALGEMENE VERGADERING DD 25/03/2014

De vergadering stelt het einde vast van het mandaat als bestuurder van mevrouw Simonne Henckaerts,

wonende te 3200 Aarschot, Theo De Beckerstraat 28, ingevolge haar overlijden op 13 februari 2014.

Onmiddellijk na de goedkeuring van de jaarrekening over het lopende boekjaar, zal de jaarvergadering oordelen over het verlenen van kwijting voor de uitoefening van haar mandaat.

De vergadering besluit vervolgens voor een periode ingaand op 13 februari 2014 en eindigend onmiddellijk na de jaarvergadering van 2016 te benoemen tot nieuwe bestuurder, de heer Yves Henckaerts, wonende te 2640 Mortsel, Armand Segerslei 21.

Het mandaat van de bestuurder is onbezoldigd.

De aldus benoemde bestuurder verklaart zijn mandaat te aanvaarden en niet getroffen te zijn door enige, verbodsbepaling voor het uitoefenen van zijn mandaat.

De vergadering bekrachtigt uitdrukkelijk alle handelingen die door de raad van bestuur werden gesteld vanaf 13 februari 2014 tot op heden en dit met uitdrukkelijke instemming van de hiervoor benoemde bestuurder.

UITTREKSEL UIT DE NOTULEN VAN DE RAAD VAN BESTUUR DD 25/03/2014

De raad van bestuur stelt het einde vast van het mandaat van mevrouw Simonne HENCKAERTS, wonende te 3200 Aarschot, Theo De Beckerstraat 28, als gedelegeerd bestuurder en voorzitter van de raad van bestuur van de vennoctschap ingevolge haar overlijden op 13 februari 2014.

De raad besluit vervolgens met eenparigheid van stemmen, om de heer Geert HENCKAERTS, wcnende te' 3941 Eksel, Overpelterbaan 26, voor een periode ingaand op 13 februari 2014 en eindigend na de: jaarvergadering van 2016, te benoemen tot gedelegeerd bestuurder en tot voorzitter van de raad van bestuur.

In deze hoedanigheid zal de gedelegeerd bestuurder de vennootschap in en buiten rechte vertegenwoordigen overeenkomstig artikel 16 van de statuten.

De gedelegeerd bestuurder zal in deze hoedanigheid, afzonderlijk optredend, beschikken over de maatschappelijke handtekening voor alle bewerkingen van het dagelijks bestuur, zonder beperking van bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan namelijk, afzonderlijk optredend, alle rekeningen openen bij de banken of bij het bestuur der postcheques, op de geopende of de te openen rekeningen alle zondanige verrichtingen doen, alle rekeninguittreksels tot gcedkeuring ondertekenen, en dit ongeacht het bedrag.

De gedelegeerd bestuurder kan, afzonderlijk optredend, in deze hoedanigheid de vennootschap vertegenwoordigen voor alle verrichtingen bij de bedrijven die een openbare nutsvoorziening aanbieden, zoals spoorwegen, post, telefoon, elektriciteit, water en andere, en dit ongeacht het bedrag.

De heer Geert HENCKAERTS, voornoemd, verklaart het hem toegekende mandaat te aanvaarden.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

De raad van bestuur bekrachtigt uitdrukkelijk aile handelingen gesteld door de hejGeert HENCKAERTS, , voornoemd, in zijn hoedanigheid van gedelegeerd bestuurder en voorzitter sedert 13 februari 2014 tot op heden en dit met uitdrukkelijke instemming van de heer Geert HENCKAERTS, voornoemd.

"

Voor-

behouden

aan het

Belgisch

Staatsblad

VOOR EENSLUIDEND UITTREKSEL

De heer Geert Henckaerts Gedelegeerd bestuurder

Bijlagen bij_het Belgisch Staatsblad -12/11/2014 - Anue,xes. daMoniteur helg.e.

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

05/11/2013 : ME. - JAARREKENING 31.03.2013, GGK 30.09.2013, NGL 30.10.2013 13648-0172-014
20/01/2015 : ME. - JAARREKENING 30.06.2014, GGK 31.12.2014, NGL 15.01.2015 15014-0178-014
05/11/2012 : ME. - JAARREKENING 31.03.2012, GGK 30.09.2012, NGL 30.10.2012 12626-0088-014
05/04/2012
ÿþBijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 05/04/2012 - Annexes du Moniteur belge

iilliu~~~u~~u~1uw~u

" 12069068

Get. Notaris Kurt Geysels

Tegelijk hiermee neergelegd :

uitgifte van de akte

aanwezigheidslijst buitengewone algemene vergadering

Ondernemingsnr : 0430.627.936

Benaming : BEHEERSMAATSCHAPPIJ HENCKAERTS

(voluit)

Rechtsvorm : Burgerlijke vennootschap onder de vorm van een naamloze vennootschap

Zetel : Theo De Beckerstraat 28

3200 Aarschot

Onderwerp akte :Buitengewone Algemene vergadering - Statutenwijziging

Er blijkt uit een akte verleden voor notaris Kurt Geysels te Aarschot op 27 december 2011, geregistreerd te Aarschot op 4 januari 2012, boek 578 blad 41 vak 18, ontvangen : vijfentwintig euro (E 25,00), de e.a. Inspecteur a.i. (get.) Willy Rens, dat de buitengewone algemene vergadering heeft, beslist als volgt

1. Uitdrukking van het kapitaal in de statuten in euo, derwijze dat het maatschappelijk kapitaal van ¬ 344.770,31 wordt vertegenwoordigd door 9000 aandelen zonder vermelde waarde,

2. Omzetting van aandelen aan toonder in aandelen op naam.

3. Na kennisname van het verslag van de raad van bestuur opgesteld in toepassing van artikel 560_ Wetboek van vennootschappen, beslissing tot afschaffing van de verschillende bestaande categorieën van aandelen en creatie van nieuwe categorieën van aandelen en bepaling van de. rechten eraan verbonden, nummering en toewijzing van de aandelen.

4.(Her)formulering van de modaliteiten betreffende: uitoefening van voorkeurrecht bij kapitaalverhoging in geld; ondeelbaarheid, volstorting, uitgifte en overdracht van effecten; bijeenkomst, samenstelling, bevoegdheid en werking van de raad van bestuur, bevoegdheid commissaris(sen), benoeming en bezoldiging van bestuurders en commissaris(sen); bijeenkomst, werking van en toelatingsvoorwaarden tot de algemene vergadering; winstverdeling; ontbinding, vereffening en omzetting.

5. Aanneming van volledig nieuwe statuten in overeenstemming met te nemen besluiten en actualisering met onder meer schrapping van de overbodige bepalingen en verwijdering van alle verwijzingen naar (de artikelen van) de Vennootschappenwet.

6. Bijzondere volmacht aan de hierna volgende medewerkers van Deloitte. die woonstkeuze doen op het kantoor te 3010 Leuven, Martelarenlaan 38:

Mejuffrouw Nora Desie, Mevrouw Ilse Engelen en Mejuffrouw Jolien Van Aerschot om alle formaliteiten inzake inschrijving, wijziging of stopzetting bij het ondernemingsloket en de Kruispuntbank van Ondernemingen alsmede bij de administratie voor de Belasting over de Toegevoegde Waarde te vervullen en te dien einde ook alle stukken en akten te tekenen, inclusief alle benodigde documenten en formulieren jegens de bevoegde instanties en de rechtbank van koophandel

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie

na neerlegging ter griffie van de akte

-VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL-

.cri yeeekiu, de,

Rechtbank van Koophande

te Leuven, de 2 6 MAART 2012

DE GRIFFIER,

Griffie

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

08/12/2011 : LET000080
10/02/2011 : LET000080
10/11/2010 : LET000080
05/05/2010 : LET000080
10/03/2009 : LET000080
08/11/2007 : LET000080
02/10/2006 : LET000080
29/09/2005 : LET000080
09/06/2005 : LET000080
30/11/2004 : LET000080
01/10/2003 : LET000080
17/12/2002 : LET000080
23/09/1999 : LET000080
23/03/1999 : LET000080
18/01/2016 : ME. - JAARREKENING 30.06.2015, GGK 17.12.2015, NGL 13.01.2016 16013-0423-014
23/09/1994 : LET80
01/01/1989 : LET80
27/03/1987 : LET80

Coordonnées
BEHEERSMAATSCHAPPIJ HENCKAERTS

Adresse
THEO DE BECKERSTRAAT 28 3200 AARSCHOT

Code postal : 3200
Localité : AARSCHOT
Commune : AARSCHOT
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande