BEHETS TRAPPEN

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BEHETS TRAPPEN
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 403.550.781

Publication

07/10/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 25.05.2013, NGL 27.09.2013 13606-0235-015
16/07/2013
ÿþL ~f

Moa Word 11.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

Neergelegd ter griffie del

Rechtbank van Koo' 1ecliti j 2013

te Leuven, de

DE GRIFFIER,

Griffie 0 5 JIU 2013

111 III YIIIflIV~llllllllll

*13110 69*

0

I~

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Ondernemingsnr : 0403.550.781

Benaming

(voluit) : ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN

(verkort) :

Rechtsvorm : besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid

Zetel : 3001 Leuven (Heverlee), Geldenaaksebaan 338

(volledig adres)

Onderwerp akte : MET SPLITSING GELIJKGESTELDE VERRICHTING of PARTIELE SPLITSING (artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen)

Er blijkt uit een proces-verbaal opgesteld door notaris Joz Werckx te Kessel-Lo (Leuven) en de geassocieerde notaris Guy Jansen te Leuven op 16 mei 2013 (geregistreerd op het tweede registratiekantoor Leuven op 28 met 2013, boek 1.372 blad 79 vak 13) :

1) dat de buitengewone algemene vergadering van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN met eenparigheid verklaart kennis genomen te hebben van de inhoud, en deze te hebben besproken, van:

a) het door de zaakvoerders op 3 mei 2012 opgestelde voorstel van partiële splitsing dat op 28 juni 2012 op de griffie van de rechtbank van koophandel te Leuven is neergelegd, en is bekendgemaakt in de Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad van 9 juli 2012 onder het nummer 12120222, waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift hebben kunnen bekomen;

b) het op 21 februari 2013 door de bedrijfsrevisor Michel Wera, met kantoor in 3071 Kortenberg (Erps-Kwerps), Leuvensesteenweg 777 opgesteld verslag met betrekking tot de inbreng in natura bij de oprichting van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid WILLY BEHETS ingevolge de partiële splitsing van de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN en waarvan de aandeelhouders kosteloos een afschrift hebben kunnen bekomen;

De conclusie van dit verslag luidt letterlijk als volgt:

`Tot besluit van mijn werkzaamheden aangaande deze inbreng in natura, naar aanleiding van de: voorgenomen partiële splitsing van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN' die geschiedt voor vrij, zuiver en onbelast, aan de hand van de situatie per 1 januari 2012, verklaar ik zonder voorbehoud dat;

1, De verrichting werd nagezien overeenkomstig de Normen van het Instituut der Bedrijfsrevisoren inzake: controle van inbreng en quasi-inbreng.

2, De toekomstige zaakvoerders zijn verantwoordelijk voor de waardering van de over te dragen: vermogensbestanddelen.

3. De over te dragen vermogensbestanddelen behoren toe aan de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN ALGEMENE ONDERNEMINGEN.

4. De beschrijving van de bij de oprichting van de BVBA WILLY BEHETS in te brengen vermogensbestanddelen, is voldoende nauwkeurig en duidelijk, zodat geen aanleiding tot vergissingen bestaat.

5. De als tegenprestatie verstrekte vergoeding voor deze inbreng in natura betreft:

- 800 aandelen zonder nominale waarde (oorspronkelijke fractiewaarde ¬ 147,04 per aandeel) van de BVBA WILLY BEHETS. Deze 800 aandelen betreffen de totaliteit van het kapitaal van de BVBA WILLY BEHETS en'i worden toegekend aan de huidige vennoten van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE; ONDERNEMINGEN, die elk één aandeel van de BVBA WILLY BEHETS ontvangen per aandeel van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN in hun bezit.

6. De door partijen weerhouden methoden van waardering zijn bedrijfseconomisch verantwoord en leiden tot; inbrengwaarden die ten minste overeenkomen met het aantal (800) en de fractiewaarde (aanvankelijke fractiewaarde ¬ 147,04 per aandeel) van de toegekende aandelen.

De latente meerwaarden worden hier niet tot uitdrukking gebracht, doch door het feit dat elke huidige, vennoot van de BVBA ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN per aandeel één: aandeel van de op te richten BVBA WILLY BEHETS verkrijgt, is de voorgenomen verrichting: bedrijfseconomisch verantwoord.

7. Dit verslag is opgesteld onder voorbehoud dat er voorafgaandelijk aan deze inbreng in natura, handlichting warrit bekomen voor de hypothecaire inschrjvingen welke thans dit onroerend goed bezwaart: Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de Instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening,

"

Voor behouden `aan het Belgisch staatsblad

- een inschrijving ten gunste van Kredietbank nv (thans KBC)In hoófdsom van ¬ 30.986,69 (1.250.000 Bfr) en in toebehoren van ¬ 1.549,33 (62.500 Bfr) ingevolge een akte van kredietopening, verleden voor Notaris Roberti de Winge te Leuven;

- een inschrijving ten gunste van Kredietbank nv (thans KBC) in hoofdsom van ¬ 49.578,70 (2.000.000 Bfr) en in toebehoren van ¬ 4.957,87 (200.000 Bfr) ingevolge een akte van hypotheekvestiging, verleden voor Notaris Roberti de Winge te Leuven;

- een inschrijving ten gunste van KBC BANK in hoofdsom van ¬ 49.578,70 en in toebehoren van ¬ 4.957,87 ingevolge een akte van hernieuwing van inschrijving.

8, Ik wens er tenslotte aan te herinneren dat mijn opdracht er niet in bestaat een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting."

2) dat de aandeelhouders bij uitdrukkelijke en eenparige stemming hebben beslist toepassing te willen maken van artikel 749 juncto artikel 677 van het Wetboek van Vennootschappen en hebben verklaard bij eenparigheid af te zien van de toepassing van de artikelen 745 en 748 van het Wetboek van Vennootschappen (wat laatstgenoemd wetsartikel betreft in zover het naar de verslagen verwijst). Uit de verklaring van 16 mei 2013 gedaan door het bestuursorgaan overeenkomstig artikel 747 van het Wetboek van Vennootschappen blijkt dat er zich tussen de datum van opstelling van het splitsingsvoorstel en de datum van de algemene vergadering van 16 mei 2013 geen belangrijke wijzigingen hebben voorgedaan in de activa en passiva van het vermogen van de vennootschap,

3) dat de vergadering met eenparigheid heeft beslist tot de partiële splitsing van de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMING door overgang van een deel van het vermogen naar een nieuw op te richten vennootschap volgens de opdeling en de modaliteiten voorzien in het splitsingsvoorstel. Het aan de nieuwe vennootschap WILLY BEHETS toe te bedelen vermogensbestanddeel bestaat uit het hierna beschreven perceel grond met een boekwaarde van 117.632,14 euro en de hierna beschreven bedrijfstak met een boekwaarde van nul euro (0,00 ¬ ):

a) een perceel grond, eigendom van de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, gelegen aan de Geldenaaksebaan 338 in Leuven (veertiende afdeling, deel Haasrode deel Korbeek-Lo) en aan de Vinkenbosstraat in Leuven (dertiende afdeling, Heverlee, vierde afdeling), met de kadastrale aanduiding sectie C deel van het perceel 7 G en sectie F, perceel 5 S, met een oppervlakte volgens meting van 53 are 86 centiare.

b) de hierna omschreven bedrijfstak, toebehorend aan de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, waarvan de bestanddelen de immateriële en materiële vaste activa en de passiva zijn van de bouwactiviteit die de vennootschap uitoefent in 3001 Heverlee, Geldenaaksebaan 338, zonder boekhoudkundige waarde.

Deze inbreng in natura omvat de in het revisoraal verslag beschreven bedrijfstak met al zijn samenstellende f, bestanddelen.Het eigendomsrecht en het genot van de zaak en de ingebrachte goederen worden geacht te zijn overgaan op I januari 2012, De inbreng gebeurt vrij en niet bezwaard. De lichamelijke roerende zaken worden ingebracht in hun toestand, aard en omvang met alle eraan verbonden verbintenissen per 1 januari 2012.

Ingevolge de afsplitsing van het onroerend goed en de bedrijfstak vanuit de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN, die de vennootschap WILLY BEHETS toekomen, zal de vennootschap WILLY BEHETS 800 nieuwe aandelen zonder nominale waarde uitgeven aan de aandeelhouders van de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN.

De vergadering beslist met eenparigheid dat iedere aandeelhouder van de vennootschap ALFONS BEHETS , DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN de nieuwe aandelen van de vennootschap WILLY BEHETS zal verkrijgen in verhouding tot de door elk van hen gehouden aandelen in de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN-ALGEMENE ONDERNEMINGEN.

4) dat de vergadering met eenparigheid heeft beslist de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid 'WILLY BEHETS", met maatschappelijke zetel te 3010 Leuven (Kessel-Lo), Leming 9, op te richten en de statuten ervan artikelsgewijs vast te leggen. Het kapitaal wordt tot beloop van 117.632,14 euro geplaatst door de inbreng in natura van het hierboven beschreven perceel grond met een netto-waarde van , 117.632,14 euro en van de hiervoor beschreven bedrijfstak met een netto waarde van 0,00 euro. Deze inbreng is volledig volstort,

5) dat de algemene vergadering heeft vastgesteld en met eenparigheid heeft beslist dat, ingevolge de overdracht van een deel van het vermogen van de vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN ALGEMENE ONDERNEMINGEN, het kapitaal van deze vennootschap verminderd is en thans 54.784,47 euro bedraagt, vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen en heeft beslist artikel 5 van de statuten van de ;E vennootschap ALFONS BEHETS DE ZONEN  ALGEMENE ONDERNEMINGEN te wijzigen om ze in ! overeenstemming te brengen met de hiervoor gemaakte vaststelling als volgt: 'Het maatschappelijk kapitaal bedraagt vierenvijftig duizend zevenhonderd vierentachtig euro zevenenveertig cent (54.784,47 ¬ ) vertegenwoordigd door achthonderd (800) aandelen, die elk een achthonderdste (1/800ste) van het maatschappelijk kapitaal vertegenwoordigen en die allen dezelfde rechten en voordelen hebben."

Voor analytisch uittreksel

Joz Werckx

notaris

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad -16/07/2013 - Annexes du Moniteur belge

Tevens neergelegd: uitgifte van het proces-verbaal van partiële splitsing; verslag van de bedrijfsrevisor en verslag van de oprichters inzake de inbreng in natura; historiek en tekst van de gecoördineerde statuten

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening

09/07/2013 : LE000739
09/07/2012 : LE000739
14/12/2011 : LE000739
21/03/2011 : LE000739
24/12/2010 : LE000739
25/08/2010 : LE000739
02/09/2009 : LE000739
20/07/2009 : LE000739
18/12/2008 : LE000739
12/06/2008 : LE000739
12/07/2007 : LE000739
18/04/2007 : LE000739
25/08/2006 : LE000739
07/10/2005 : LE000739
22/07/2005 : LE000739
04/06/2004 : LE000739
17/06/2003 : LE000739
17/06/2000 : LE000739
01/01/1993 : LE739
01/01/1988 : LE739
01/01/1986 : LE739

Coordonnées
BEHETS TRAPPEN

Adresse
GELDENAAKSEBAAN 338 3001 HEVERLEE

Code postal : 3001
Localité : Heverlee
Commune : LEUVEN
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande