BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS

Société privée à responsabilité limitée


Dénomination : BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS
Forme juridique : Société privée à responsabilité limitée
N° entreprise : 817.742.761

Publication

03/07/2014 : ME. - JAARREKENING 31.12.2013, GGK 27.06.2014, NGL 27.06.2014 14235-0227-018
02/08/2013 : ME. - JAARREKENING 31.12.2012, GGK 30.06.2013, NGL 29.07.2013 13366-0505-018
26/07/2012
ÿþ4.

#~-

11:7

;

Mod Word 71.7

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

flh1I 1IIUIiaids IIi 3 aI I1VY

ia

Grïffie1 ?JUIL. 20121

Onderneringsnr : 0817742761

Benaming

(voluit) : BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS

(verkort) :

Rechtsvorm : BESLOTEN VENNOOTSCHAP MET BEPERKTE AANSPRAKELIJKHEID

Zetel : 1840 LONDERZEEL, TECHNOLOGIELAAN 7

(volledig adres)

Onderwerp akte : KAPITAALVERHOGING - COORDINATIE

Uit een akte verleden voor Meester An ROBBERECHTS, met standplaats te Londerzeel op tien juli tweeduizend en twaal, BLIJKT DAT werd gehouden de buitengewone algemene vergadering van aandeelhouders van de Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid "BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS, met maatschappelijke zetel te 1840 Londerzeel, Technologielaan 7, ingeschreven in het rechtspersonenregister te Brussel met ondememingsnummer 0817742761 en niet onderworpen aan de Belasting over de Toegevoegde Waarde.

De buitengewone algemene vergadering heeft volgende beslissingen met unanimiteit genomen:

Eerste besluit: kapitaalverhoging

Het maatschappelijk kapitaal wordt verhoogd met één miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (1.781.400,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000,00 ¬ ) en dit door inbreng in natura, bestaande uit een deel van een vaststaande, zekere en opeisbare schuldvordering die de Naamloze Vennootschap "BELCHIM MANAGEMENT", te 1840 Londerzeel, Technologielaan 7, met ondememingsnummer 0477982247, heeft ten opzichte van de besloten vennootschap met beperkte aansprakelijkheid "BELCHIM MANAGEMENT ' INTERNATIONAL HOLDINGS" en welke schuldvordering geboekt staat op de rekening "Schulden op ten; hoogste één jaar - Overige schulden" in de balans van de besloten vennootschap met beperkte. aansprakelijkheid "BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS", ten bedrage voor het geheel van één miljoen zevenhonderd drie-entachtigduizend vierhonderd zesenvijftig euro en achtenzestig cent (1.783.456,68 t).

Tweede besluit: verwezenlijking van de inbreng

De Naamloze Vennootschap "BELCHIM MANAGEMENT' verklaart bij monde van haar vertegenwoordiger,, een deel van haar schuldvordering ten belope van één miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (1.781.400,00 ¬ ) in deze vennootschap in te brengen, nadat zij heeft verklaard volkomen op de hoogte te zijn zowel van de statuten als van de financiële toestand van de vennootschap.

Aanhoring van de verslagen

1)Het verslag van de zaakvoerder wordt aanhoord, bevattende de motivatie van het belang voor de; vennoot-schap van de inbreng in natura:

De zaakvoerder van de vennootschap, zijnde de Naamloze Vennootschap "BELCHIM MANAGEMENT',' vertegenwoordigd door haar vaste vertegenwoordiger, de Heer Dirk Putteman, voornoemd, bevestigt dat de: ingebrachte schuldvordering aan aile voorwaarden voldoet van een vermogenrechtelijke verbintenis aangezien; het een verbintenis betreft die in geld waardeerbaar is en het voorwerp uitmaakt van een vermogenspost bij de schuldeiser en in hoofde van de schuldenaar een passief uitmaakt dat zijn vermogen belast.

2)Flet verslag van de Heer Jan De Bom Van Driessche, bedrijfsrevisor, vertegenwoordiger van de' vennootschap "Moore Stephens Verschelden", te 1020 Brussel, Esplanade 1 bus 96, aangaande de beschrijving van de inbreng, de aangenomen wijze van schatting en de als tegenprestatie toegekende: vergoeding, wordt aanhoord.

Zijn besluit luidt ais volgt:

"6. Besluit

De inbreng in natura bij kapitaalsverhoging

-in de BVBA BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS (ond.nr. 0817.742.761), gevestigd te

1840 Londerzeel, Technologielaan 7,

-door de NV BELCHIM MANAGEMENT (ond.nr. 0477.982.247), gevestigd te 1840 Londerzeel, Tech-

; nologielaan 7,

Op de laatste biz, van Luik B vermelden : Recto ; Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o)n(en)

bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening_

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 ,Annexes du Moniteur belge

zoals beschreven en gewaardeerd in het bijzonder verslag van het bestuursorgaan conform artikel 313 3e lid van het Wetboek van Vennootschappen bestaat uit een ge-deelte van de schuldvordering (rekening-courant) voor een waarde van 1.781.400,-EUR.

Bij het beëindigen van onze controlewerkzaamheden, zijn wij van oordeel dat:

a)de verrichting werd nagezien overeenkomstig de normen uitgevaardigd door het Instituut van de Bedrijfsrevisoren inzake inbreng in natura en het bestuursorgaan vande vennootschap is verantwoordelijk voor de waardering van de ingebrachte bestanddelen en voor de bepaling van het aantal door de vennootschap uit te geven aandelen ter vergoeding van de inbreng in natura;

b)de beschrijving van de inbreng in natura beant-woordt aan de normale vereisten van nauwkeurigheid en duidelijkheid;

c)de voor de inbreng in natura door de partijen weerhouden methoden van waardering verantwoord zijn, rekening houdend met het feit dat de inbrenger de enige eigenaar is van de bestaande aandelen van de BVBA BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS. De waardebepalingen waartoe deze methoden van waarde-ring leiden komen tenminste overeen met het aantal en de fractiewaarde van de tegen de inbreng uit te geven aandelen, zodat de inbreng in natura niet overgewaardeerd is.

De vergoeding voor de inbrenger, de NV BELCHIM MANAGEMENT, voor de inbreng in natura bestaat uit 178.140 nieuwe aandelen op naam, zonder vermelding van nominale waarde, van de BVBA BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS. Gezien de inbrenggenietende vennootschap, véór de geplande kapitaalverhoging, een negatief eigen vermogen heeft, zal de inbrenger als tegenprestatie voor zijn inbreng ten bedrage van 1.781.400,00 EUR een vergoeding in de vorm van aandelen van de BVBA BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS ontvangen bestaande uit 178.140 aandelen met een fractiewaarde van 10,00 EUR en een eigenvermogenswaarde né inbreng van 8,76 EUR per aandeel

Wij willen er tenslotte aan herinneren dat de inbrenger verantwoordelijk is voor de waardering van de over te dragen bestanddelen en voor de bepaling van de als tegenprestatie verstrekte vergoeding. Onze opdracht bestaat er niet in een uitspraak te doen betreffende de rechtmatigheid en billijkheid van de verrichting of, met andere woorden, ons verslag is geen" fairness opi-nion".

Dit verslag werd opgemaakt overeenkomstig artikel 313 2e lid van het Wetboek van Vennootschappen op specifiek verzoek van de inbrenger en mag niet voor andere doeleinden worden gebruikt.

Brussel, 9 juli 2012

Moore Stephens Verschelden,

Bedrijfsrevisoren Burg. C.V.B.A

vertegenwoordigd door Jan De Bom Van Driessche

bedrijfsrevisor (getekend)."

Deze verslagen worden neergelegd ter griffie van de bevoegde Rechtbank van Koophandel, samen met een uitgifte van onderhavige akte.

Er worden honderd achtenzeventigduizend honderd veertig (178.140) nieuwe aandelen, genummerd van 1,861 tot 180.000, gecreëerd, zonder vermelding van hun nominale waarde, van dezelfde aard en genietend van dezelfde rechten en voordelen als de bestaande aandelen, alsook deelnemend in de resultaten van de vennootschap vanaf hun creatie.

Derde Besluit: overzicht van de vergoedingen

Ais tegenprestatie voor de inbreng in natura worden aan de Naamloze Vennootschap "BELCHIM MANAGEMENT", die bij monde van haar vertegenwoordiger aanvaardt, honderd achtenzeventigduizend honderd veertig nieuwe aandelen van de huidige vennootschap, die volledig volstort zijn, aangeboden.

Vierde besluit : Vaststelling van de daadwerkelijke realisatie van de kapitaalverhoging

Alle leden van de vergadering verzoeken ondergetekende notaris vast te stellen dat op de kapitaalverhoging volledig werd ingeschreven en dat elk nieuw aandeel volledig werd volstort. Het maatschappelijk kapitaal werd aldus daadwerkelijk gebracht op één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000,00 ¬ ) en is vertegen-woordigd door honderd tachtigduizend aandelen, zonder vermelding van de nominale waarde.

Vijfde besluit : wijziging van de statuten

Artikel vier van de statuten wordt vervangen door volgende tekst:

"Het maatschappelijk kapitaal bedraagt één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000,00 ¬ ), vertegenwoordigd door honderd tachtigduizend aandelen zonder aanduiding van nominale waarde. Het kapitaal is volledig volstort.

Bij de oprichting werd het kapitaal bepaald op achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) en werd het vertegenwoordigd door duizend achthonderd zestig aandelen zonder aanduiding van nominale waarde.

Bij akte verleden voor notaris An Robberechts te Londerzeel, op tien juli tweeduizend en twaalf, heeft de buitengewone algemene vergadering beslist om het maat-schappelijk kapitaal te verhogen met één miljoen zevenhonderd eenentachtigduizend vierhonderd euro (1.781.400,00 ¬ ), om het te brengen van achttienduizend zeshonderd euro (18.600,00 ¬ ) op één miljoen achthonderdduizend euro (1.800.000,00 ¬ ) door de creatie van honderd achtenzeventigduizend honderd veertig nieuwe aandelen zonder vermelding van nominale waarde en die volledig volstort zijn, gezien deze aandelen werden toegekend naar aanleiding van een inbreng in natura."

Zesde besluit : Coordinatie

De statuten worden gecoordineerd.

Aangezien de volledige agenda werd afgehandeld, wordt de vergadering gesloten.

VOOR ONTLEDEND UITTREKSEL

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 26/07/2012 - Annexes du Moniteur belge

04/07/2012 : ME. - JAARREKENING 31.12.2011, GGK 22.06.2012, NGL 29.06.2012 12238-0509-016
02/08/2011
ÿþMod 2.1

In de bijlagen bij het Belgisch Staatsblad bekend te maken kopie na neerlegging ter griffie van de akte

l

Voorbehouder aan het Belgisch Staatsbla+

II

11111 Inil III 1111111 II III

*11118820*



20 4II,.ie 2011r~







Ondernemingsnr : 0817.742.761

Benaming

(voluit) : BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS

Rechtsvorm : Besloten Vennootschap met Beperkte Aansprakelijkheid

Zetel : Neringstraat 15, 1840 Londerzeel

Onderwerp akte Verplaatsing maatschappelijke zetel - Bijzondere volmacht

Uittreksel uit de notulen van de beslissing van de zaakvoerder dd 29/06/2011:

1. Wijziging maatschappelijke zetel

De zaakvoerder beslist dat de maatschappelijk zetel met ingang van 1 juli 2011 wordt verplaatst van Neringstraat 15, 1840 Londerzeel naar Technologielaan 7, 1840 Londerzeel.

2. Bijzondere volmacht

Het college van zaakvoerders verleent een bijzondere volmacht aan mevr. A leli (Elly) Chen en aan Moore Stephens Verscheiden, Accountants & Belastingconsulenten burg. CVBA, met ondememingsnummer 0451.657.041, met maatschappelijke zetel te 2050 Antwerpen, Thonetlaan 110, en al haar werknemers, medewerkers en aangestelden, met recht van indeplaatsstelling, om nu en in de toekomst in naam en voor rekening van de vennootschap alle formaliteiten te vervullen en initiatieven te nemen die verband houden met:

-inschrijvingen, latere wijzigingen en schrappingen daarvan in de kruispuntbank van ondernemingen en bij het ondernemingsloket;

" neerleggen op de griffie van de Rechtbank van Koophandel van alle bekendmakingen in het Belgisch Staatsblad, waaronder inbegrepen het ondertekenen van de publicatieformulieren;

-het nemen van inschrijving(en) latere wijzigingen en schrappingen als BTW-plichtige en bij de directe

belastingen, en het vertegenwoordigen van de vennootschap bij zelfde fiscale administraties;

-de aansluiting bij een sociaal secretariaat, de sociale dienst voor zelfstandigen en de Rijksdienst voor

Sociale Zekerheid;

.de neerlegging van de jaarrekening bij de Nationale Bank van België.

A. leli (Elly) Chen

Gevolmachtigde

"

Op de laatste blz. van Luik B vermelden : Recto : Naam en hoedanigheid van de instrumenterende notaris, hetzij van de perso(o}n(en) bevoegd de rechtspersoon ten aanzien van derden te vertegenwoordigen

Verso : Naam en handtekening.

Bijlagen bij het Belgisch Staatsblad - 02/08/2011- Annexes du Moniteur belge

06/07/2011 : ME. - JAARREKENING 31.12.2010, GGK 24.06.2011, NGL 28.06.2011 11243-0323-014

Coordonnées
BELCHIM MANAGEMENT INTERNATIONAL HOLDINGS

Adresse
TECHNOLOGIELAAN 7 1840 LONDERZEEL

Code postal : 1840
Localité : LONDERZEEL
Commune : LONDERZEEL
Province : Brabant flamand
Région : Région flamande